Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 19. září 2011 v 9:07® ssg.Jimmy Wild
-
Horalcz> hrdobec> Pánové, když už jste tuto cestu několikrát absolvovali, mohli byste člověku, který nikdy v zahraničí nechytal napsat na kolik peněz tak průměrně takový výlet vyjde? A na kolik dní to tak je? Díky
- Neděle 18. září 2011 v 19:09® hrdobec
-
Horalcz> At se daří a prolomíš tu smulu
- Neděle 18. září 2011 v 17:11® Horalcz
-
hrdobec> to doufám,páč po 5 a bez ryby to už je na bednu.To bych si asi dal pauzu.Kdyby aspoň ty metrovky.No uvidíme.možná se tam potkáme.Zdar a petrův zdar.
- Neděle 18. září 2011 v 16:41® hrdobec
-
Horalcz>ještě uvidíme,rozhodnu se pokaždý až na místě.Snad se to zlepší a když ne tak se taky prd děje,a chytnem příště))
Tento příspěvek byl editován 18.9.2011 16:42:00 uživatelem hrdobec. - Neděle 18. září 2011 v 16:27® Horalcz
-
hrdobec> No hele to jsi mě moc nepotěšil i když na druhou stranu vidím to počasí u nás tak nějak odvozuji i v Itaálii.Celé léto se nám jaksi šouplo.No a v Itošce jakby smet.No budem doufat.Kam razíš ty,my jedem letos na hlavní tok,tak uvidíme.
- Neděle 18. září 2011 ve 12:23® hrdobec
-
Horalcz> ahoj.Ted se vracej kámoši po 8denim vejletu a lapli jen dva cca 130cm sumce a pár kapřiku.Prochytali co se dalo,dva každou noc vyjíždeli na lod a dva ze základního tábora.Je pořád léto,v noci 20stupnu,ryby nejdou(Ale i tak jedu příští tejden taky,nákej se splést muže)
- Neděle 18. září 2011 v 10:14® Horalcz
-
Tak už se to blíží,ve čtvrtek je odjezd směr Itálie – Pád.Docela se těším,že si zachytám nějaké ryby a snad už taky vytáhnu nějakého většího fouse.Ale nebudu předbíhat,to se uvidí.Nemáte někdo zprávy jak to tam vypadá a jestli vůbec ryby jdou?
Tento příspěvek byl editován 18.9.2011 10:15:14 uživatelem Horalcz. - Pondělí 12. září 2011 v 18:51® mouras25
-
DJ> To by bylo dobre,na to bych rad pristoupil.Ale az po novem roce.Mam ted maleho syna,takze mi zabira vetsinu meho volneho casu.Ale na pristi rok uz jsem dostal povoleni i od pritelkyne.Ted bydlim u MB,jinak pochazim od Melnika,kam take casto jezdime.Predem Ti dekuji za ochotu.
- Pondělí 12. září 2011 v 10:04® DJ
-
mouras25> Jsi z M.B – jsem z Brandýsa – vzdálenost je cca 30km. můžem se dohodnout na výuce budeš li chtít. Nicméně čas který ti dám já či někdo z kolegú z RS, dáš na oplátku v čase našemu revíru. Znamená to 5 hodin odpoledne úklid kolem řeky a následně 5 hodin v podvečer výuka a lovu sumce. To CD od Havlíčka si kup, nic tim nepokazíš. A pozor, nekupuj si CD od Vágnera – možná se pobavíš, ale nic se nenaučíš.
- Sobota 10. září 2011 ve 13:27® ladamaj
-
Alivio>to nevím také.
Jinakprý supr chlap což bych také typnul.
- Sobota 10. září 2011 ve 13:18profil byl smazán
-
Alivio>
- Sobota 10. září 2011 v 11:34® mouras25
-
Diky moc,kouknu na to .
- Sobota 10. září 2011 v 10:32® Shrek
-
kdo je to David Havlíček?
- Sobota 10. září 2011 v 9:10® marven
-
mouras25>nebo DVD od Davida Havlíčka taky je tam dost užitečnejch rad a nazorná ukazka montáží
- Sobota 10. září 2011 v 8:48® ssg.Jimmy Wild
-
mouras25> Myslím, že dobrá by byla kniha od HaDa (Davida Havlíčka). V ruce jsem ji neměl, ale četl jsem o ní a bude asi fakt dobrá. A hlavně je nová a od českého rybáře, takže bude asi nejvhodnější.
- Sobota 10. září 2011 v 7:59® mouras25
-
Dobry den,od pristiho roku bych se chtel venovat lovu sumcu,nemam se od koho ucit nebo neco okoukat,chtel bych se Vas zeptat jestli neni nejaka dobra knizka,kde by byla strucne popsane technika jejich lovu.Dekuji
- Středa 7. září 2011 v 17:38® sgt.mooody
-
DJ> Uvidím jak budu mít čas,ale spíš až příští rok.Mám ted hoňku se školou ještě o víkendu pojedu omrknout Slapy a potom pro mě už letošní sezóna na sumce nejspíš končí..Jinak v poho to chápu,nejezdím tam často tak ti dám když tak vědět v osobce kam jezdím já.
- Středa 7. září 2011 v 16:17® osprey
-
DJ> Já vím, kde vláčíš (to místo s betonem). Už jsem ho dlouho neviděl, ale znám ho dost dobře.
Nikdy jsem tam nechytal a ani nevím, jestli kdy budu. Ale tah lidí na bránu je veliký, je lépe nechat si některé věci pro sebe. Dokonce i já jsem vnímám jako člověk, který cosi propálil, i když okolnosti nejsou dost jasné ani mě samému. Každopádně jsem zjistil, že lepší je mlčet.
- Středa 7. září 2011 ve 13:01® coss
-
DJ> sz
- Středa 7. září 2011 ve 12:01® DJ
-
sgt.mooody>Napiš budeš li mít chuť a můžem se domluvit. Zrovna v Toušeni je Labe na sumce bohatý, ale nezlob se, že sem veřejně nenapíšu v jakém úseku. Je to cca 500m řeky. osprey> Mám spíš štěstí Míro, vzhledem k tomu kolim km s klukama nachodíme po revíru, vím kam Rybáři nechodí a něco málo napozoruju, takže když už se utrhnu k vodě, jdu takřka na jisto. Třeba loni jsem našel na vláčku místo, kde jsem chytil oněch 16 sumců – je to místo skoro v centru města a přez den tam je spousta rybářů, ale sumce tam nikdy nikdo nechytal, protože ůsek, ikdyž je hluboký, vypadá jako betonová nudle kde sumec jistě není. Jeden večer když jsem tam ze břehu chytal na malou suchou labáky a tlouště jsem ale zkusil vláčku. Byl to konec června 2010 – jistě pamatujete ty dusna loni a na druhý záběr přišel malej cca90cm. Vzhledem k tomu, že to byl můj první sumec na vláčku, dostal jsem super pocit. Cca po hodince jsem ale urval další rybu, která mi nedala šanci a tak jsem druhý den u Pavla koupil 30kg šnůru na přívlač. 9 večerů za sebou jsem tam pak chytil 9 sumců o velikosti 100–120cm další jsem pak chytal ob den dva nebo tři – protže drahá polovička začala po 9 dnech protestovat že jsem furt u vody. Sumce je u nás fakt hodně a když někdo odnese rybu do 1m nemám mu to za zlý, ba naopak. coss>nebudu se s tebou přít, tvůj názor tedy slušně přejdu. Děkuji a nezlob se. Zrovna Jizera je dokonalý ukazatel toho jak Vaše org. zarybňuje, co pod jez v Otradovicích nenajede z Labe to tam není. A když se pak láme chleba a jizera se má stát pstruhovkou. Nemá smysl to tu rozepisovat. Máme to k sobě kousek, někdy o tom můžem promluvit.
Tento příspěvek byl editován 7.9.2011 12:08:06 uživatelem DJ. - Úterý 6. září 2011 ve 20:41® sgt.mooody
-
DJ> S těma posledníma dvou větama si mě opravdu urazil..Já jsem před rokem párkrát navštívil labko u Toušně,Lysé a nic moc akorát pár ryb pod m..Tak nevím,není to daleko tak to tam třeba někdy zajedu omrknout..
- Úterý 6. září 2011 v 16:15® coss
-
DJ>no,pokud to beres takhle,tak je mega premnozeny kapr a o cejnech ani nemluve.
- Úterý 6. září 2011 v 15:16® osprey
-
DJ> Tož rybnaté to tam máte. U nás je ten tvůj osobní výkon tak na hranici toho, co dá revír za rok jako celek. A já sumce letos flákal.
- Úterý 6. září 2011 ve 12:54® DJ
-
sgt.mooody> Rád tě provedu revírem, pokud ti to pomůže a nejsi li bordelář a rušič klidu. Takové já od vody vyhazuju.
Tento příspěvek byl editován 6.9.2011 12:55:52 uživatelem DJ. - Úterý 6. září 2011 ve 12:53® DJ
-
sgt.mooody> V našem revíru od jezu v Čelákovicích po jez v Kostelci tomu tak je. Loni za 20 dnů vláčky na dvou místech 16 ryb nad metr + spoustu malejch letos za 5 dní s vábničkou 7 ryb nad metr a hromada do.
- Úterý 6. září 2011 ve 12:42® HaDová
-
NOVINKA NA CHYTEJ.CZ – http://www.chytej.cz/fotosoutez/
- Pondělí 5. září 2011 ve 21:54profil byl smazán
-
sgt.mooody> V dolnim toku Labe
- Pondělí 5. září 2011 ve 21:50® sgt.mooody
-
DJ> Docela rád bych věděl kde na labi je přemnožen sumec velký..
- Pondělí 5. září 2011 ve 20:38® macek2
-
Horalcz> já jsem posledně na pádu používál 40g a osvědčil se.
- Pondělí 5. září 2011 v 17:34® timbab
-
osprey>No nevím jestli by se mu to líbilo