Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 14. srpna 2011 v 16:47® macek2
-
čau lidi,tak jsem se právě vrátil z víkendového lovu, chytali jsme z lodě a i přes to nestabilní počasí se podařil jeden menší kousek,voda měla pouze 17C, ani na feeder to moc nebralo,naštěstí jsem byl vybaven tech. vymožeností a dlouhou chvilku nudy jsem zaháněl sledování TV pořadů
- Čtvrtek 11. srpna 2011 v 19:11® hrdobec
-
sgt.mooody>To se stává semtam uplně s jakoukoli montáží tak si z toho nedělej hlavu
- Čtvrtek 11. srpna 2011 v 16:56® sgt.mooody
-
hony123> Uplně stejnou montáž používám i já a prostě se stalo.
- Čtvrtek 11. srpna 2011 v 15:36@ hony123
-
zdravim, kdyz ste tady probirali to ema ohledne toho ze vam prisel zaber a sekate a nic tak dobre se me osvedcilo dat normal jednohacek klidne mensi nastrazce do hrbetu a pod nim na volno trojhak a nebo klasicka dva trojhaky jeste se me teda nestalo to co vam ze tolik ryb se nezaseklo :J
- Čtvrtek 11. srpna 2011 v 15:09® osprey
-
vladah> Dobrá 20 kg je tak na přívlač pro prut do 80 až 100 g.
Pokud chceš lovit s vábničkou, na bójku nebo s podvodním splávkem, tak opravdu vezmi něco silnějšího – tak jak titu radí chlapi.
- Čtvrtek 11. srpna 2011 ve 13:46® DJ
-
vladah> Záleží jen na tobě co si na prut dáš, ale i u nás je spousta ryb, který s touhle šnůrou urveš. Ty budeš nasranej, že jsi přišel o krásnou rybu a zážitek a ryba někde pojde se sešitou hubou. Zvaž sám své možnosti. Dnes už po bazarech seženeš šnůru na 60kg za pár korun. Mimochodem kamarádovi urazil u nás sumec i 90kg šnůru.
- Čtvrtek 11. srpna 2011 v 9:43® vladah
-
Dobrý den mám menší otázku myslíte že na české řeky bude stačit 20kg šnura???
- Středa 10. srpna 2011 ve 12:01® sgt.mooody
-
chosebaits> Tak v pátek razím na 2 dny na Orlas,přezbrojil jsem na jeden jednohák a dva trojháky.Tak jsem zvědav jak to dopadne jestli přijde záběr.
- Středa 10. srpna 2011 v 10:24® plechh
-
bigdawe> dej to de nějakejch Rybářskejch potřeb např Tuněchody Sportcarp
- Pondělí 8. srpna 2011 v 18:38® bigdawe
-
cau,panove nevedeliby jste kdo by mi v okoli hk nebo pce opravil multiplikator?? predem dik za rady
- Neděle 7. srpna 2011 ve 22:39® hrdobec
-
plechh> Spíš tam kde si tipneš že by mohl lovit rybky a vsadim se že největší hloubka to rozhodně nebude
- Neděle 7. srpna 2011 v 18:56® plechh
-
Čau, chtěl bych se zeptat do jaké hloubky by jste daly rybu na písáku a asi chytat na největší hloubce že ?
- Sobota 6. srpna 2011 v 10:08® vladah
-
Pánové to co tady řikáte semi stávalo vloni skoro furt a byl sem dokonce až tak zoufalej že sem zkoušel dávat i jen 15cm karásky a stejně jen strhnutá ryba nevim proš zda byli opravdu až moc malí nebo zda sem dělal něco špatně šnura od slyzu a i jízda byla a stějně nic tak nevim sám
- Neděle 31. července 2011 v 19:21® chosebaits
-
sgt.mooody> Snad bude lépe.Musím mazat do práce,tak zatím zdar.
- Neděle 31. července 2011 v 19:07® sgt.mooody
-
chosebaits> Nesundavaj vám to náhodou potapěči?
Na tři trojháky jsem nikdy nechytal,zdálo se mi to zbytečné když se mi na to předtím pověsili dvě mimča 72cm a 85cm.Na Labi to samé,nikdy jsem s tím problém neměl. Ale ted mě to docela překvapilo,i po záběru kdy praskl trhací vlasec jsem nechal rybu brát si ještě pár metrů šňůru,kdyby to náhodou byla štika nebo candát ale beztak nic.Akorát jsem cítil kopnutí do šňůry a vytáhl jsem úplně sedřenou nástražku od ocasu až k hlavě.Což by mělo znamenat že dravec musel mít rybu v tlamě a prd.Na háčky jsem taky koukal,dokonce i měnil a vše bylo ok.Někdy se hold nedaří.
- Neděle 31. července 2011 v 18:28® osprey
-
chosebaits> Spravedlnost je slepá a sumcovi do toho moc nechybí…
- Neděle 31. července 2011 v 18:24® chosebaits
-
osprey> Opatrný jsou,ale mohli by být opatrné jen na některé rybáře
- Neděle 31. července 2011 v 17:52® osprey
-
chosebaits> Díky úžasnému boomu sumcařiny je patrná celá řada dokladů toho, že přeživší ryby jsou mnohem opatrnější.
- Neděle 31. července 2011 v 17:37@ All Armor
-
Vyprovokovaný časopisem Rybář č. 6 jsem si nachystal vercajk na noční přívlač. Prut do 250 g, šňúru na 50 kg a 100 g rybičky „gumové“. A žena mi nabídla Merlot a já se zapoměl… Nepůjdu nikam. V rybníčku o obvodu 1500 m je 20 sumců nad 160 cm. nechtějí se dát chytit. Jen na slabý vercajk, bestie…
- Sobota 30. července 2011 ve 21:58® timbab
-
chosebaits> 0,25 Awa shimu,souboj to je pěknej to jo.S tím strháváním ryb je to až divný.
- Sobota 30. července 2011 ve 21:28® chosebaits
-
Ještě mám dotaz co říkáte na bivaky deštníkové konstrukce-Brolly.Není to poruchové?Musím koukat po něčem novém a tak abych věděl po čem mám koukat.
- Sobota 30. července 2011 ve 21:00® chosebaits
-
timbab> Tak na ten feedr 80–100 je pěkný.To si ten souboj aspoň užiješ.Co tam máš za vlasec.Koukám,že letos ty ryby z prutu kradou jako prd.
- Sobota 30. července 2011 ve 20:55® timbab
-
chosebaits> K večeru malí-do 40cm a večer 80–100cm.Na bójku mi dvakrát švihnul rybu jinak nic.
- Sobota 30. července 2011 ve 20:51® chosebaits
-
sgt.mooody> a skoučel si nasadit tři trojháky?? No,pořádnej fous by měl toto nasát i takto.
- Sobota 30. července 2011 ve 20:46® sgt.mooody
-
chosebaits> Před 14 dny jsem byl 2 dny na Orlasu.A povedli se mi akorát dvě mimča. Ale zalíbil se mi tvůj nedávno psaný článek o tom jak ti sumci sundavali nástražky. Dělo se mi tam něco podobného akorát mi je nesundavali,ale z cca 10 záběrů se mi povedlo zaseknout jen 2..(Na trhačku) A to je hodně špatný.
Vždy po záběru a následovaném záseku jsem vytáhl cejna akorát sedřenýho a prd. Návazec jednohák a trojhák na 20–25cm nástražky.
Tak že to bylo také docela zajímavé,jinak úhoři braly spolehlivě.
- Sobota 30. července 2011 ve 20:45® chosebaits
-
timbab> jak jsou velcí či malí
- Sobota 30. července 2011 ve 20:37® timbab
-
chosebaits> Berou.Ale zatím jen na feeder
- Sobota 30. července 2011 v 19:54® chosebaits
-
Co je.Takovou dobu jsem tu nebyl a nic se tu neděje.To nikdo sumce nechytá a nebo neberou?
- Sobota 30. července 2011 v 11:05profil byl smazán
-
timbab> Kez by chtelo
- Pátek 29. července 2011 ve 14:56® timbab
-
Fishing Team Romeo> Já to beru-já zase jako správné řešení ani dobrou radu neberu vaše podání. Funguje to když jsou lodě bude to fungovat i v situaci Stavby.
Také nic proti,každej má svůj názor.