Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 21. července 2011 ve 13:52® mako
-
chosebaits> zdar, no neseklejch záběru bylo nepočítaně a i strženejch ryb, ale myslím, že bylo skoro vždy jasné, co se stalo … jen tak lehké připotopení a ryba fuč asi ne, možná na vábku s jednohákem, ale nevím jistě. I ten záběr od velkýho a potrhaná ryba … podle mě tu rybu jen vezme mezi čelisti a nenasaje, tedy háky má sice v tlamě, ale neseknou se, protože tahá za rybu a když narazí na odpor, tak otevře hubu a tu rybu pustí a nic … Docela často je ryba evidentně kouslá třeba do ocasní nebo jiné ploutve ( asi od prcků ) a je asi blízko tomu, aby byla stžena ..... ale proč to píšu vlastně, to znáš sám .. -o)) tož záhada, kombinace náhod a tak … prostě krásná rybařina !
- Čtvrtek 21. července 2011 ve 12:02® chosebaits
-
Zdarec.Hošani,stalo se vám někdy toto. http://www.chytej.cz/…sumci-brani/
- Čtvrtek 21. července 2011 v 11:32® SimBlack
-
Mil.Da> to je pravda no. je zase pravda že mi to vyvazujem skoro po každý a ještě nikdy nikdo nic neříkal no. A druhá věc je ta jak je to s tim zavážením? Někde sem četl že by měla být volná 1/3 řeky.
- Čtvrtek 21. července 2011 v 11:21® Mil.Da
-
SimBlack> Stejně myslím, že je to blbost. To že chytáš s kačenou ukotvenou za strom a nebo ke dnu je pořád jenom plavaná se splávkem. Nikde není psáno, že je to zakázané si ji ukotvit a co není výslovně zakázáno je dovoleno.Ustanovení o bojkách se týká bojky tudíž zařízení o nějaké velikosti atd. což je jiná kategorie. Toť můj názor
- Čtvrtek 21. července 2011 v 9:45® džigit
-
mako> chudák David bude muset přetočit nějaký videa
- Čtvrtek 21. července 2011 v 9:28® SimBlack
-
No s tou trhačkou. Mi tady taky nic jinýho nepoužíváme. Ale tak dobrý vědět no.
- Čtvrtek 21. července 2011 v 8:58® mako
-
Mil.Da> Jo, určitě jsou místa, kde to má smysl, souhlas. Ale z toho výkladu chápu, že nejde jen o protější břeh, ale i třeba větve nad vodou na Tvé straně. Prostě jediné co řád zná je bójka a nic jiného …
- Čtvrtek 21. července 2011 v 8:18® Mil.Da
-
mako> U nás většina lidí nic jiného nepoužívá.Jsou tady k tomu ideální podmínky. To že se nesmí používat trhací systém o protější břeh si nikdo jistě ani nepřipustí
- Středa 20. července 2011 ve 23:23® pluda
-
Zdravím chlapy. Mám dotaz Chtěl bych si pořídit Echolot na vábení co mi doporučíte. Chtěl bych se ale vejít do 10 000.- Co jsem tak koukal tak bych asi vybíral z http://rybar.braunstar.cz/…echolot-lowr?…- http://rybar.braunstar.cz/…echolot-lowr?…- http://rybar.braunstar.cz/…ark-320-gelo?…– http://www.tomi-korda.cz/…motory-sonar?… .
Nevyznám se a všude píšou skoro to samé prosím o doporučení . Předem díky.Moc
- Středa 20. července 2011 ve 21:32® mako
-
Mil.Da> Dobrý vědět, dík. Ale popravdě je i spousta jinejch montáží a já osobně to za spoustu let použil opravdu jen párkrát …
- Středa 20. července 2011 ve 21:15® SimBlack
-
Mil.Da> no nic moc teda
- Středa 20. července 2011 ve 21:03® Mil.Da
-
Zdravím všechny. Co říkáte na otázku č. 124 uvedenou v odkazu níže?
- Pondělí 18. července 2011 v 15:37profil byl smazán
-
Vcerejsi nocni lov na delte El Ebro.
Romeo
- Neděle 17. července 2011 v 16:22profil byl smazán
-
Dnes odpoledne s klienty z bulharska v delte El Ebro a mori.
Romeo
- Neděle 17. července 2011 v 16:15profil byl smazán
-
Sumecek dnesniho rana (okolo 5h nad ranem jsem ho capl) na delte El Ebro.
Romeo
- Sobota 16. července 2011 v 15:02® chosebaits
-
mako>Gratulace.Ten kousek vypadá dobře.
- Sobota 16. července 2011 v 15:02® chosebaits
-
cvarák> gratuluji a ať ti to pouštění vydrží.
- Pátek 15. července 2011 v 10:21profil byl smazán
-
Zdravim vas vsechny z delta Ebra. Kdo se chystate na spodni tok a deltu, tak vyckejte. Slana voda se vyleva z hlavniho koryta a reka je i u brehu slana. Ryby se rozjely, myslim kapry a sumce. Poradil bych vyhledat laguny a ramena jako jsou na Bitem, Sant Jaume, Jesus y Maria jak je ostrov ze strany od Amposty-z druhe strany ostrova vede koryto a voda je tam slana, no a potom usti kanalu!!
Hodne zdaru Romeo
- Čtvrtek 14. července 2011 ve 22:35@ sváři
-
čus chlapi mohli byste mi poradit s výběrem nějaké osvědčené rapaly na sumíky
- Čtvrtek 14. července 2011 ve 20:44® Shrek
-
cvarák> smekám před Tebou, pobrat rady, uspět, rybu pustit a poděkovat ostatním za rady – to je frajeřina. Gratuluji k prvnímu sumíkovi.
- Čtvrtek 14. července 2011 v 19:51® cvarák
-
Tak sem se konečně dočkal, můj první sumík 152 cm. Ryba vrácena vodě. A děkuju tady všem co mi tu kdy radili.
- Čtvrtek 14. července 2011 v 16:10@ chytač
-
zdravíčko, potřebuju poradit ohledně sumcařského revíru poblíž Liberce.
- Čtvrtek 14. července 2011 v 11:43® mako
-
Srneček, macek2> díky, ale stále řeším následky, trefil se přímo na mobil, ani nebudu psát čím … -o))
- Středa 13. července 2011 ve 22:12® Srneček
-
romann3> Pod hrází to je hodně studený.I několik km po proudu.Tam bych tomu moc nedal!Soustřeď se spíše na ty hrachy.
- Středa 13. července 2011 ve 22:10® Srneček
-
mako> krásná ryba
- Středa 13. července 2011 ve 21:22® macek2
-
mako> pěknej kousek se ti povedl, jaké měl míry?já si odskočil na sumíky včera věčer a podařil se mi jeden dorostenec 88cm, aspon něco,bohužel měl smůlu zítra si zaplave v oleji,už bylo načase něco taky přinést domů a bych nachvíli uklidnil rodinu.
Tento příspěvek byl editován 13.7.2011 21:25:31 uživatelem macek2. - Středa 13. července 2011 v 16:31® mako
-
Tak v týdnu se i tady jeden kousek povedl …
- Úterý 12. července 2011 ve 22:13® timbab
-
osprey> Taky se snažím to moc neřešit ale někdy to prostě nejde.
- Úterý 12. července 2011 ve 21:59® osprey
-
timbab> Na to není dost lopat, já už rezignoval. Prostě chytám a občas i něco chytím.
- Úterý 12. července 2011 ve 21:44® timbab
-
osprey> Tak sám sebe ještě občas strpím
Ale u vody vůbec-nejhorší jsou ti,kteří jen chodí kolem vody a koukají jak telata.Nebo když už se k rohlíku na hladině blíží amur,tak přilétne klacek a zvolání „přines“.To bych vzal násadu od lopaty a zpřerážel jim jí o záda