Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 28. června 2011 v 11:43® ladamaj
-
macek2>s tvého hlediska je lepší multík nebo klasika naviják samo sebou velkej.Omultíku jsem uvažoval ale ten použiješ jen když je povoleno zavážetkdešto odhozák máš možnost využít více ale pořád sem na váškách multík pořídit co bys poradil.
- Úterý 28. června 2011 v 11:03profil byl smazán
-
džigit> Hele, já vím že 100 lidí, 100 názorů. Tufku mám jen proto, že na ni byla právě tady v diskuzi dobrá reputace. Používám ji pouze na spining a max. na dno na malé úhoře-jako nástrahu. Ale prostě na Power Pro já nedám dopustit. Já nevím co s ní „někdo“ dělá, že nabyde pak opačného názoru, ale faktem je, že já na ní chytám tuňáky a sumců od 80 do 100kg to ani nepočítám! Fakt!! Letos jsem koupil 250m v červené barvě na 75Kg a ta šňůra prostě sedí.
Romeo
Tento příspěvek byl editován 28.6.2011 11:04:04 uživatelem . - Úterý 28. června 2011 v 9:03® džigit
-
Fishing Team Romeo> zrovna sem se chtěl zeptat na co to taháš Ty.
- Úterý 28. června 2011 v 9:03® džigit
-
hessak> no abych pravdu řekl,tak s těch mnou testnutých vychází dobře.Ještě mám připravenou Black Cat Power Braid na 70 kg.
- Úterý 28. června 2011 v 8:58profil byl smazán
-
hessak> Power Pro!! Excelentní!
- Úterý 28. června 2011 v 8:32® hessak
-
tak jak sem to tak procet, tak ta tufka stejne patri k tem nejlepsim, no uz ve ctvrtek vyrazime smer riba roja, tak doufam ze ji tam otestuju na naky pekny rybe…
- Úterý 28. června 2011 v 7:45® džigit
-
hessak> http://www.chytej.cz/…-se-snurama/
Tady se něco málo na toto téma napsalo.Jinak stačí mrknout na díl o sumcích /Ryby,rybky,rybičky/ a tam trhá i stokilovky.
Já si na to sehnal dynamometr ať neliju furt vodu do baňoku - Úterý 28. června 2011 v 6:21® hessak
-
kdyz se tu bavite o tech snurach tak opravdu neunesou to co udavaj a to ani kvalitni snury, koupil sem tuf linu a rek sem si ze, kdyz uz stoji takovi prachy, tak ji vyzkousim. Ma udavanou nosnost asi 92kg, ja nejdriv zkousel 40, to zvladla bez problemu, pak sem zkousel 60 a to uz praska v uzlu.
- Úterý 28. června 2011 v 6:21® macek2
-
ladamaj> občas si navzájem vadí kličky navijáků a snůry se nemotaj nebot splávky míváme stejně přivázané k příbřežnímu porostu na trhačku.
- Pondělí 27. června 2011 ve 23:58® ladamaj
-
macek2>když to máš takto u sebe nemotáse to?
- Pondělí 27. června 2011 ve 22:12® hrdobec
-
poradte> šnuru musíš vážně testnout jak píše Osprey bo dnes jsou šnury udajně na 70kg,který se pyšněj jak jsou vzhledem k nosnosti tenký ale nikdo ti už nepoví že ji namotanou na klacek přetrhneš v rukách stejně jako 40tku vlasec a většinou právě na ni ti zabere ryba jako už třeba nikdy později.Nejlepší je nešetřit a koupit osvědčenou a uplně nejlepší je zeptat se dřív než něco koupíš
- Pondělí 27. června 2011 v 19:45® marven
-
poradte> co je to za šnuru znáš vyrobce?
- Pondělí 27. června 2011 v 19:06® macek2
-
ladamaj> držáky jsou z nerezy.
- Pondělí 27. června 2011 v 15:21® osprey
-
poradte> V první řadě si vyzkoušej, co ta šňůra reálně unese. Zkus na ní zvednout kýbl vody a zacukat (namotej si ji na klacek). Možná budeš překvapen.
- Pondělí 27. června 2011 v 15:16@ poradte
-
Dobrý den, poraďte prosím. Mám šňůru na 60kg zabral mi sumec na laby prut se mi ohnul bez jakého koliv varování 2× k zemi a ihned jsem zasekl chvili byl citit obrovsky odpor a pak uz jen snura rupla a nic kacena vyplavala nahoru bojka byla o 5 metru bliz ke me a jinak nic chytam sumce nebo spise pokousim chytat sumce uz dobry 3 roky mnel jsem plno zaberu ale jen letos 17.6 jsem chytil 90cm sumce na karase ta snura nebyla vubec poskozena nic tak jestli vite proc to tak je tak prosim poradte na email 123456f@seznam.cz predem dekuji. a Petrův zdar
- Pondělí 27. června 2011 ve 12:59® ladamaj
-
Fishing Team Romeo>ahoj na tem koberec dávam podložku a pod ní je plachta takže uplně v pohodě.To u tebe by byl asi problém když taháte sumíka za sumíkem ale unás to je opak.Jinak koberec mám dělán tak abych ho mohl v pohodě stáhnout což zabere cca 1 min. ve dvou,také ho klidně přitáhmu ke břehu nafotit a šup sním zpátky ještě jsem žádného neusmrtil je mějich líto takže plavou dál i když mě ostatní rybáři nadávaj to je moje věc jak sním naložím a jestli oni nic nechytnou no tak ať se učí no né.
- Pondělí 27. června 2011 v 9:49profil byl smazán
-
ladamaj> Mít v lodi koberec, tak tomu říkám vymoženost
. Akorát si nedovedu představit, jak by u mě ten koberec vypadal po týdnu?! Plný slizu…no asi bych ho musel 2× do týdne měnit.
Romeo
- Pondělí 27. června 2011 v 7:51® ladamaj
-
macek2> toto mě napadlo také hled neboď mám hliníkovou podlahu a ta se dokáže pěkně rozpálit a zčeho máš dělaný ty držáky na pruty dík.Láďa
- Pondělí 27. června 2011 v 6:26® macek2
-
sgt.mooody> díky, ale labe to není je to TOP SECRET
- Pondělí 27. června 2011 v 6:22® macek2
-
ladamaj> diky,koberec je první věc která nás napadla do lodi dát aby jsme mohli chodit i bos a kdykoliv si sednout a třeba hrát karty i lehátka se tam vlezli,pohodlí musí být.
- Neděle 26. června 2011 ve 22:47® sgt.mooody
-
macek2> Gratulace,moc pěkný.Labíčko?
- Neděle 26. června 2011 ve 22:34® ladamaj
-
macek2>pěkné foto i rybačka a taloď s kobercem no sme na tom stejně já ho mám ve člunu také.Jinak člun dost dobře vybaven na veškerou rybařinu no když se daří tak se daří.
- Neděle 26. června 2011 ve 22:26@ Jarda Lípa
-
Ahoj chlapy, 1.července jedu s partou na 10dní na Hracholusky a chtěl bych zkusit (mimo kaprů) lovit sumce na vábničku. Máte již letos někdo nějaké zprávy z této přehrady? Kamarád, který tam má chatu tvrdí, že se tam teď sumci třou? A je lepší návnada na vábničku ryba, nebo chomáč rousnic? S lovem sumíků teprve začínám, proto je každá užitečná rada drahá.Dík
- Neděle 26. června 2011 ve 21:46® macek2
-
hrdobec> díky.
- Neděle 26. června 2011 ve 20:44® hrdobec
-
macek2> čus.Pěkný,pěkný.Já byl v Bulharech a čistý zero
- Neděle 26. června 2011 ve 20:22® Scanix
-
marven> no ted jsi to teda narovnal…
- Neděle 26. června 2011 v 19:50® macek2
-
čau lidi,tak víkend strávený na lodi byl celkem ůspěšný,měli jsme 4 záběry sice od menších ryb ale to nevadí i tak to potěší.
- Neděle 26. června 2011 v 18:23® ladamaj
-
sklicko>já mám HUMMINBIRD fishfinder 565 už ho vlastním od doby kdy se dostal na trh a sem sním spokojen slouží suprově.Jinak dnes jsou na trhu lepší ale tohle se stává neprodejné také pokaždé když se objeví novinka tak sem přemýšlel koupit něco novějšího ale to že jde o novinku neznamená že to musí být lepší.Stejně to používám jak na kopírování dna a rovněž i při vábení.Když jsem to kupoval tak to byl ranec dnes jsou i levnější ale otázkou je co to vše umí.Dokážu stím najít sumíka i jak leží rovněž jak jde nahoru při vábení ale není to ryba jen strojek a ten ryby nechytá ale hodně velký pomocník.
Tento příspěvek byl editován 26.6.2011 18:25:07 uživatelem ladamaj. - Neděle 26. června 2011 v 17:42® marven
-
Scanix> nešťourej se vněčem co nesmrdí pro upřesnění 115,158
Tento příspěvek byl editován 26.6.2011 17:43:54 uživatelem marven. - Neděle 26. června 2011 v 17:13® Scanix
-
hrdobec> no jasne, muze to tak byt…ale komu nestaci 6kg ryba