Chytej.cz

Slovensko

V diskuzi je 1.090 příspěvků, z toho 1090 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 9. března 2012 ve 22:29® LuboO
LuboO

lunimus> vácej koscí jako maska

Pátek 9. března 2012 ve 22:19® lunimus

LuboO> ??? … ako vies, nemam takmer ziadne skusenosti s rybolovom … preco?

Pátek 9. března 2012 ve 22:06® LuboO
LuboO

lunimus> mrenku by som nedal ani nepriatelovi na veceru

Pátek 9. března 2012 ve 20:59® lunimus

LuboO> dokaz zjedol :o)

Pátek 9. března 2012 ve 20:02® LuboO
LuboO

TOMMY CATFISH> hm, a kde je dokaz? ha?

Pátek 9. března 2012 v 18:32® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

lunimus> no bol som chytal som a chytil som jeden kus :-) chytačka len cca 20 minut jedna mrenka

Čtvrtek 8. března 2012 ve 12:39® lunimus

TOMMY CATFISH> drzim ti palce, nech mas lepsiu uspesnost ako ja :-)

Čtvrtek 8. března 2012 ve 12:06® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

LuboO> :-D nooo :-) ach jaj nech je už piatok a ide sa na ne prvý krát tohto roku :-) skusim moju privlačovku novu a bude ta plaváčik :-)

Neděle 4. března 2012 ve 20:43® lunimus

LuboO> neboj … moja zena zas nie je ziadna xantipa, ale ta flasa vina nie je az tak zly napad :-)

Neděle 4. března 2012 v 19:53® LuboO
LuboO

lunimus> musis si sadnut so zenou, otvorit flasu dobreho vinka a prebrat si to, ja som si to vyjasnil, ale treba dlhodobo, nie na jeden raz. Jedine to pomoze. Ja som bol na rybach dnes, od 14:00 do 17:00 a chytil som asi nejaku chorobu, lebo vsetko ma boli, tak uvidim, co z toho vyleze.

P.S. Na cintorine uz olovom nikomu neublizis, vsetci to uz maju za sebou:DD

Neděle 4. března 2012 v 19:49® lunimus

LuboO> ani sa nepytaj … pri prvej rybacke som prehodil Maly Dunaj nie len ze na druhy breh, ale az na cintorin za nim … a tento vikend sme sa trochu povadili so zenou, lebo napriek tomu, ze vedela, ze chceme ist na ryby, pozvala sojich rodicov k nam na obed … a dnesna rybacka bola v prdeli … vcera sme zas boli u nasich – moj tatko oslavoval 65r … a doobeda som mal este kopec roboty, takze hacik som do vody nenamocil …

Neděle 4. března 2012 v 19:45® LuboO
LuboO

lunimus> jasne, vsetci sme si tym presli…

A co si chytil?

Tento příspěvek byl editován 4.3.2012 19:46:44 uživatelem LuboO.
Neděle 4. března 2012 v 19:38® lunimus

LuboO> nechaj ho :-) … ved on sa raz tiez ozeni a bude rad, ked bude obcas bez polovicky :o) … ale teraz je v krasnom stadiu zamilovanosti … a tiez sa nauci :o)

Neděle 4. března 2012 v 17:52® LuboO
LuboO

TOMMY CATFISH> na fb? :-D DD To jej teda fakt nedas oddychnut, ona urobi klik a si v perdeli…:DDD

Neděle 4. března 2012 v 10:35® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

LuboO> už som hore dawno :-) a nedam oddichnuť mojej laske :-) na fb

Neděle 4. března 2012 v 7:52® LuboO
LuboO

…budiceeeeeek…

Sobota 3. března 2012 v 15:00® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

lunimus> ano žije :-) dostalo umele dýchanie :-)

Čtvrtek 1. března 2012 v 15:26® lunimus

Aby nám trochu naše SK fórum ožilo, hlásim, že žijem :-)

Pátek 24. února 2012 ve 3:26® LuboO
LuboO

osprey> a to su veci riesitelne velmi lahko…:DDD

Čtvrtek 23. února 2012 ve 22:41® osprey
osprey

LuboO> Takže v létě vylezeme na Salatín, nahoře si sedneme na zadek, budeme funět a koukat se dolů a bude nám dobře.:-))

Zajisti dostatek medveďov a vreteníc, ať je po cestě nějaký adrenalin.

Čtvrtek 23. února 2012 v 8:35® LuboO
LuboO

osprey> a to su vsetko neriesitelne veci…

Středa 22. února 2012 ve 22:28® osprey
osprey

LuboO> Je to těžké. Málo hor, málo řek, málo pokory…

Středa 22. února 2012 v 8:08® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

lunimus> tak držím palce nech sa niečo chztí :-)

Úterý 21. února 2012 ve 21:33® lunimus

LuboO> Ja zas Tatry celkom mozem … jediny problem mam s tatrancami … vo ysokych tatrach maju vsetci pocit, ze maju dostatok klientov a ze oni su tu ti páni … tak aj na vlekoch … moja dcera Janka (6r) minuly rok uz zlyzovala ciernu zjazdovku … problem ma akurat s tym, ze je rel. malinka a lahucka, takze ma problem nasadnut na vlek … a vlekar sa nas snazi vyhodit, nech ide na vedlajsi detsky svah … podobne – minuly rok si casnik dovolil na mna v tatrach nakricat, ked som si dovolil vojst do restauracie s otazkou, ci uz mozeme ist na ranajky a on mi vynadal, ze na ranajky mozeme ist az ked on otvori dvere … oproti tomu v Nizkych Tatrach sa doslova biju o zakaznika … Vysoke Taty su napriek tomu stale krasne :-) … ale je fakt, ze nizke tatry mam radsej :-)

Úterý 21. února 2012 ve 20:24® LuboO
LuboO

osprey> to su snobi, co nevedia, co s prachama, z takych si neber priklad:DDD

Prave citam knihu o vystupe na Everest juhozapadnou stenou v 1975, megamasineria jak svina, v tom case naklady 100 000 libier, neskutocne…

Tento příspěvek byl editován 21.2.2012 20:25:55 uživatelem LuboO.
Úterý 21. února 2012 ve 20:20® osprey
osprey

LuboO> Jde o výškové metry. Na Everestu je taky kulový a půlka lidí, co tam vylezla, neviděla na krok – a jaký je tam nával:-))

Úterý 21. února 2012 ve 20:05® LuboO
LuboO

osprey> cisto z mojho ceperskeho laickeho pohladu, az tak ta to mrziet nemusi…

Úterý 21. února 2012 ve 20:04® LuboO
LuboO

lunimus> Tatry nejak nemusim, radsej tie fatranske Krivane

Úterý 21. února 2012 v 19:55® osprey
osprey

lunimus> Já byl loni nejvýš na sedle Prielom. Dvakrát jsme se vraceli z pokusu dostat se k Priečnemu sedlu. Pokaždé nás zastavil silný déšť.

Kriváně mám ve sbírce jen ty v Malé Fatře. Oba.

Úterý 21. února 2012 v 18:23® lunimus

osprey> no … tento krat sa o jeho vrchol pokusat s detmi nebudeme … je tu miestami aj vyse 1m snehu :-) … ale pred 3 rokmi sme tam boli – Kubo mal akurat 6r a odslapal si to poctivo az hore, zato Janka mala len 3r takze ta sa hore dostala na mojom chrbte … manzelku som nastastie nosit nemusel :-)