Chytej.cz

Slovensko

V diskuzi je 1.090 příspěvků, z toho 1090 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 16. února 2012 ve 14:42® LuboO
LuboO

TOMMY CATFISH> ta to ten pravy hovori, Presovcan…:-D D

Čtvrtek 16. února 2012 ve 14:41® LuboO
LuboO

lunimus> cena s DPH, a platis samozrejme aj za tuto otazku:DD Mozes zaplatit aj v pive…

Čtvrtek 16. února 2012 ve 14:24® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

lunimus> vy ste šaľeňaci :-)

Čtvrtek 16. února 2012 ve 14:15® lunimus

LuboO> to mas cenu s DPH, ci bez nej? … a platim uz aj za tuto otazku? :-D

Čtvrtek 16. února 2012 ve 13:51® LuboO
LuboO

lunimus> no, odteraz kazda rada 2,45 €, bohuzial, svet a zivot je svina…

Čtvrtek 16. února 2012 ve 13:15® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

lunimus> :-) no tak niektorý ľudia sú svine a o sebe si myslím že taký niesom :-) ja s radosťou poradím tomu kto to potrebuje :-)

Čtvrtek 16. února 2012 ve 12:07® lunimus

TOMMY CATFISH> ale mam za co dakovat … dostavam cenne informacie zadarmo … co dnes uz bohuzial nie je vzdy standart …

Vela krat som sa uz v praxi stretol s tym, ze kolega kolegovi odmietol poradit, preto ze sa bal, ze by jeho kolega mohol nakoniec vediet viac ako on sam a pri najblizsom triedeni si firma necha predsa len tych, co to vedia … … a dokonca som sa stretol uz aj s tym, ze ked kolega prisiel za kolegynou po radu, ona si vyziadala podklady, vypracovala mu to, ale vysledok zaslala v kopii aj ich spolocnemu sefovi, aby videl, ze robi aj robotu za svojich kolegov a ze oni to nevedia a ona ano …

takze po takejto skole zivota naozaj dakujem za vsetky rady, co dostavam zadarmo :-)

Čtvrtek 16. února 2012 v 11:42® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

lunimus> nemáš začo ďakovať :-) ja ti len radím ako LuboO :-) 9-)

Čtvrtek 16. února 2012 v 11:32® lunimus

TOMMY CATFISH> :o) a ja ti tiez dakujem za tvoje rady :-) … su pre mna tiez velmi dolezite :-)

LuboO> jj … je fakt, ze pri rozumnom strazcovi zakona by som to urcite ukecal, ale na to sa nemozem spolahnut, ze stretnem korektneho cloveka … ono zas na druhu stranu by som sa z toho zarucene vyvliekol pred priestupkovou radou, ale preco zachadzat do krajnosti, ked sa to naozaj da vyriesit rel. lacnym sposobom :-)

Čtvrtek 16. února 2012 v 10:44® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

LuboO> ja mu nič neprikazujem len radím ako ty ja som mierumilovný človek 9-) a nechcem nikomu nič zlé

Čtvrtek 16. února 2012 v 10:44® LuboO
LuboO

lunimus> inak je to chore, ale ak stretnes nejakeho bu.eranta, co si bude dvihat sebavedomie, tak to musis mat. Tri vyprostovace, tri metre a tri podberaky:DDDD To zle znie, nie ze to mas zrealizovat. Ries to tym najlacnejsim, co mas moznost zohnat

Čtvrtek 16. února 2012 v 10:41® LuboO
LuboO

lunimus> tam by som to videl na tie lacnaky po 6 €

Čtvrtek 16. února 2012 v 10:06® lunimus

TOMMY CATFISH> ono … hlavne vzhladom k tomu, ze potrebujem vlacit vybavu pre troch ludi, ma uz trochu priestoru naviac nezabije … ked bude pekne, väcsinou budem chodit na ryby na bicykli s tym, ze decka si odslapu na svojich bajkoch a nerobi mi problem zapriahnut aj cyklovozik – mam taku sikovnu dvojmiestnu masinku s batozinovym priestorom 100L takze kusok väcsi podberak neznamena nic kritickeho … a ked pojdem autom, tak to tiez nieco uvezie … na menej dostupne miesta zrejme s deckami lovit nepojdem :-) … jedina vec, co ma trochu trapi, je nutnost mat pre kazde dieta komplet vybavu a tie zvysne 2 podberaky zrejme budu co najmensie a najlacnejsie :-)

Čtvrtek 16. února 2012 v 9:31® LuboO
LuboO

TOMMY CATFISH> ano, len si netreba mysliet, ze je to najlepsie aj pre toho druheho…

Čtvrtek 16. února 2012 v 9:26® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

LuboO> :-) každý používa to čo potrebuje 9-) je tak ?

Čtvrtek 16. února 2012 v 9:21® LuboO
LuboO

TOMMY CATFISH> plavakovy podberak mi zaberie presne tolko miesta, kolko muskarsky a tyc pichnem do tubusu s prutmi

Čtvrtek 16. února 2012 v 9:20® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

LuboO> jasnee ja i to neberem :-) je pravda ako píšeš že je dobrý ten plavačkový podberák ale si zober že aj zaberá miesto :-) ale z veľkého brehu si s ním človek niekedy neporadí tak tak :-)

Čtvrtek 16. února 2012 v 9:15® LuboO
LuboO

TOMMY CATFISH> ja podberak pouzivam, lebo ked mas 50-ku podustvu na 0,12 forpase a breh vysoky 1,5 m, tak tam je treba. Na privlac nosim tiez kvoli zakonu, na plavak vyuzivam skoro naplno, lebo som lenivy ist k vode zobrat rybu rukou, na dlhej tyci podoberiem, v podberaku odkvacim a vyklopim vo vode…

Čtvrtek 16. února 2012 v 9:12® LuboO
LuboO

lunimus> casom by si mohol prejst aj na specialnejsie zalezitosti, ale pre zaciatok postacuje. Ja som s takym chodil 20 rokov a stale ho pouzivam, ma 27 rokov a je funkcny, nema problem

Čtvrtek 16. února 2012 v 9:12® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

LuboO> tak tá plavačka bude pre deti najideálnejšia si myslím a ten podberák veľký kaprársky samozrejme nepotrebuje a napr ja podberák ani nepoužívam tak to len pre dodržanie podmienok ho mám a aj pri nejakej neočákananej situácii

Čtvrtek 16. února 2012 v 9:11® LuboO
LuboO

lunimus> tebe by stacil klasicky podberak skladaci, teleskopicky, nieco taketo:

http://www.fish-hunt.sk/?…

Čtvrtek 16. února 2012 v 8:50® lunimus

LuboO> Dakujem za info :o) … btw. aku velkost ramena podberaku odporucas?

Čtvrtek 16. února 2012 v 8:30® LuboO
LuboO

TOMMY CATFISH> este dalsia vec, ide chytat hlavne s detmi, ktore su male, myslis, ze je privlac to prave orechove? Pre ne? Ked bude sam, urcite, ale kvoli detom by som sa hlavne zameral na plavak, resp. feeder ci klasicku polozenu. A privlac len okrajovo, samozrejme zatial. Hovorim to hlavne kvoli investiciam, rybacka uz nie je az tak lacny spas…

Čtvrtek 16. února 2012 v 8:27® LuboO
LuboO

TOMMY CATFISH> poradil si mu podberak na privlac. A co, ked bude chytat na plavanu, na polozenu? A zakvaci sa mu vacsia ryba? Ten muskarsky je dost specificky. Ja pouzivam plavackovy podberak, mam dve tyce, a jednu skratenu na privlac. Cize ak vlacim, mam len taku 25 cm rukovät a na nej klip. A na ine druhy lovu mam 3 metrovu tyc. Tie sa daju kupit za par eciek. Nemusi mat karbonovu delicku. A myslim, ze velky kaprarsky nepotrebuje, lebo boilisak zatial nie je.

Středa 15. února 2012 ve 14:15® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

lunimus> :-) noo podberák ti poradím klasický muškársky je dobrý v tom že keď chytáš na prívlač tak si ho len zavesíš na ruksak a ideš s ním kde chceš a nezavadzia ti v ruke :-) taký sa dá kúpiť okolo 6 eur :-) no už len úspech pri vode :-)

Středa 15. února 2012 ve 14:07® lunimus

TOMMY CATFISH> no … ďalší problém u mňa je ten, že vzhľadom k tomu, že začínam, tak nemám okrem rybárskych lístkov ani výstroj … resp. nemal som … takže som pozháňal pár vecí systémom: „z núdze cnosť“ … a chýba mi už len podberák :-) … a prívlač ma láka :-)

Středa 15. února 2012 ve 13:59® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

lunimus> no tak 165 eur v šuflíku istotne nenájdem len tak z náhody :-) noo musia mať pri sebe človeka nad 18 rokow :-) no tak ja som už toho roku dal len na lístok a udicu a drobnosti tak tých 160 eur zatiaľ :-) uvidím koľko toho ešte bude 9-) skúšaj prívlač :-)

Úterý 14. února 2012 v 15:01® lunimus

TOMMY CATFISH> jj … ved k rybam sa dostavam prave preto, ze deti chcu chodit na ryby :o) … a kedze potrebuju „kvalifikovany“ plnolety dohlad, tak sa nebranim myslienke, aby som zacal sam chodit na ryby :o) … jediny problem je, ze cca 165,–€ sa nikomu z nas nevala len tak v sufliku :o)

Úterý 14. února 2012 ve 13:42® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

lunimus> jaaj takže aj deťom kupuješ :-) no tak to je dosť peňazí. No máš tých revírov dosť :-) Teen hron by som navštevoval kvôli sumcom

Úterý 14. února 2012 ve 13:17® lunimus

TOMMY CATFISH> jj .. mne sa neoplati len miestny – ani keby som chcel lovit len v oblasti Bratislavy … v principe kusok od seba mam niekolko zaujimavych revirov, kam by som mohol vybehnut a pritom stale neopustim BA … nehovoriac o tom, ze mame chalupu pri Leviciach, kam s rodinkou chodime pomaly kazdy vikend, ked je co i len trochu krajsie … preto som sa tiez dost intenzivne zaujimal o Hron :-) … a kvoli tomu, ze mam zalusk na celozväzovu + 2 deti celozväzovu, som mal trochu hlavu v smutku kvoli cene, ale vsetko je na dobrej ceste :o)