Chytej.cz

Slovensko

V diskuzi je 1.090 příspěvků, z toho 1090 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 7. února 2012 v 17:52® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

LuboO> tak v rukách som mal tu novu verziu červenú a celkom w pohode :-) cena 33 eur :-) tak na ULko jedine 1000

Úterý 7. února 2012 v 16:25® LuboO
LuboO

TOMMY CATFISH> mam doma Catanu 1000 aj 2500, ale neoslnili ma. Po druhej rybacke odisiel cvrcek na cievke na oboch. Ale vraj tie novsie cervene su uz kvalitativne vyssie, ako predosle Exage. Tak uvidis. A pri UL to nie je nejak moc namahane. Ale ja osobne by som uz do velkosti 1000 nesiel, min 2500.

Úterý 7. února 2012 v 9:51® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

lunimus> :-) tak som pozeral po hocijakých ale tak navijak za 16 ečka nebudem kupowať :-) kupim shimano a to už muusi vydržať :-) dnes si idem po neho do obchodu :-)

Úterý 7. února 2012 v 8:49® lunimus

TOMMY CATFISH> ja by som ta aj pochvalil za vyber :-) … ale asi by to nemalo ziadnu vahu, kedze som zatial v zivote drzal v rukach len 2 navijaky :-)

Úterý 7. února 2012 v 8:34® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

LuboO> shimano catana 1000

Pondělí 6. února 2012 v 10:27® LuboO
LuboO

TOMMY CATFISH> a co konkretne?

Pondělí 6. února 2012 v 10:09® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

LuboO> :-) dnes idem kupowať navijačik na ULko :-)

Neděle 5. února 2012 v 18:50® LuboO
LuboO

lunimus> tak tam chytis vsetko, kapor, sumec, stuka, zubac, jalec, mrena, podustva, nosal, pleskac, ostriez a mnoho inych druhov. Co sa tyka introdukovanych, to neviem, myslim tym amura, karasa, tolstolobika. Opytaj sa visageho, ten je tam doma.

Neděle 5. února 2012 v 10:21® lunimus

Dobre ranko pani kolegovia :-) uz som sice par hodin na nohach, ale pozdravit sa patri :-)

Mam otazocku … ake ulovky mozem ocakavat na Hrone v oblasti Kalnej nad Hronom?

Btw. zimnu/jarnu sezonu zrejme nestihnem, ale RL su na dobrej ceste :-)

Pátek 3. února 2012 v 11:29® lunimus

LuboO> hehe … chcel by som ta vidiet 1/2 dna na rybach v tychto mrazoch, len v koseli :-) … kludne dobehni ku nam, Maly Dunaj nezamrza ani v tych najväcsich mrazoch :-) … takze to mozeme vyskusat, ked budes mat cestu okolo :-)

Čtvrtek 2. února 2012 ve 22:35® LuboO
LuboO

TOMMY CATFISH> je to ok, uz som si zapol horny gombik na koseli

Čtvrtek 2. února 2012 v 19:28® LuboO
LuboO

lunimus> to mi hovor, sme raz prespavali na vrchole Chabenca v Nizkych Tatrach, bol zaciatok juna a rano sme sa zobudili bieli od namrazy. A to som mal tenucky vatacik spacak, v ktorom ti bola zima aj v lete pri mori. A tie prve zimne vypravy, trojo ponoziek do snehuliek, 4 tricka bavlnene na vymenu, teplakova bunda, sustaky a nejaka vetrovka hore, a predsa sme chodili a nic nas neodradilo. Boli to super casy. Ani sme netusili, co je termopradlo, membrana, merino, polarguard, softshell, a ine vydobytky. Teraz je to uz inde.

Čtvrtek 2. února 2012 v 16:43® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

lunimus> nazdar :-) som už tu :-) je ale kosa wonku :-)

Čtvrtek 2. února 2012 v 8:31® lunimus

jj … pravdu hovoris … extremy nas este urcite cakaju, len uz k tomu pristupujeme s väcsim respektom … nehovoriac o tom, ze uz aj vystroj mame asi o kusok lepsiu pre extremne podmienky, ako sme mali pred 15–20 rokmi :-)

Čtvrtek 2. února 2012 v 6:59® LuboO
LuboO

lunimus> mozno nas nejake extremy este cakaju, ale uz to nebude ako za mlada a zistil som, ze sa uz k takym veciam staviam inak. Tak trochu zodpovednejsie a s väcsim respektom.

Středa 1. února 2012 v 11:01® lunimus

LuboO> :-) … ale neboj, keby sme vedeli vopred, ze bude az takato kosa, tak by sme von nesli … no uz sa moc cuvnut nedalo :-) … ale zvladli sme to celkom do pohody … a dnes je aspon na co spominat :-) … hehe … uz hovorim ako stary chlap … ako keby ma uz ziaden extrem necakal :-)

Středa 1. února 2012 v 10:41® LuboO
LuboO

lunimus> to je ako pohybovat sa cely den pri pocitovke okolo –43, to tiez nebolo nic extra, ked sme fotaky prestavovali zubami, lebo rukavice dat dole sa rovnalo omrznutiu. Ale spanie mam zmaknute len pri – 27, takze si lepsi.:)))

Středa 1. února 2012 v 9:52® lunimus

LuboO> tak vies … ja som chlapec z „velkomesta“ :-) … ale nie .. netvrdim, ze –9 je extrem, len ked sa v priebehu 24 hodin ochladi o 15°C tak to clovek trochu pociti :-) … moj extrem je spat vonku pod sirakom len v spacaku pri –35°C … takze na chalana z mesta si myslim, ze znesiem dost :o)

Středa 1. února 2012 v 9:40® LuboO
LuboO

lunimus> u nas – 19°C, pri –9 si menim kratky rukav za dlhy:DDD

Středa 1. února 2012 v 9:19® lunimus

Dobre ranko priatelia :-) u nas je dnes slusna kosa –9°C … ale Maly Dunaj si kludne tecie … a tento mraz si vobec nevsimol :-) … uz by to chcelo „len“ RL a vyrazit … zvlast, ked mi tecie 500m do domu :-)

Úterý 31. ledna 2012 ve 21:47® LuboO
LuboO

lunimus> my sme to brali na optike, formy odlievania a take ptakovinky. Rozne matrose, ACC, Celuloid, Optyl, Acetobutyraty a Acetopropionaty a ine termoplasty, aj PMMA.

Úterý 31. ledna 2012 ve 21:43® lunimus

LuboO> jj … to mas pravdu … to je este vo faze testovania, ale pocitam s tlakovym liatim … nie sice velke tlaky, ale dostatocne na minimalizaciu bublin … a pocitam aj s naliatkovanim pre proces zmrstovania pri chladnuti :-) … ako strojar predsalen nieco malo o odlievani viem :o) … a ked sa mi nieco podari a bude to funkcne, budem rad, ak ti budem moct nieco nasledne venovat za tvoje cenne rady :-) je to sice trochu predcasne – ale celkom si verim :-)

Úterý 31. ledna 2012 ve 21:34® LuboO
LuboO

lunimus> musis ratat aj s pripadnymi bublinami v tele, ak to nenatlakujes

Úterý 31. ledna 2012 ve 20:48® lunimus

LuboO> mam v plane to odlievat aj so zatazou a to tak, ze spravim kopyto z dreva, urobim podla toho formu a odlejem 1 kus bez zataze … tento prvy kus bude len testovaci … odlievaci material ma hustotu cca 0,9 g/cm3 cize len o malo lahsi ako voda a nebude treba davat vela olova – viac menej bude treba najst len spravne miesta pre ulozenie – postupne budem nalepovat nove zavazia kym nedojdem na „spravne“ rozlozenie hmotnosti … nasledne uz staci zataze umiestnit do formy pred liatim, odliat skusobny takmer ostry odliatok … doladit a pustit sa do finalnych odliatkov „velkoseriovo“ :-)

Úterý 31. ledna 2012 v 16:59® LuboO
LuboO

lunimus> to by slo, len musis vyrobit kopyto z balzy, kompletne, prepocitat gramaz vyvazenia na hustotu toho plastu, podla toho dat olovo, a potom odliat. Alebo vybrusit z bloku plastu kompletku aj so zatazou a kostrou a podla toho robit do formy.

Úterý 31. ledna 2012 v 10:35® lunimus

LuboO> … vies, ze nad niecim takymto som tiez uvazoval? … a nebol by to zas ani taky strasny problem vyrobit jednoduche kopirovacie zariadenie v kuchynskych podmienkach … urcite sa raz dostanem aj k tomu, ale v tomto okamihu ma viac laka skusit odlievanie rovno aj so zatazou, aby sa uz len nahodili kruzky, haciky a ide sa na vec :-)

Neděle 29. ledna 2012 v 17:47® LuboO
LuboO

lunimus> http://www.chytej.cz/…oba-telicek/

Neděle 29. ledna 2012 v 11:12® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

LuboO> :-D praveže ničč slaba infraštruktura :-) ani jednu poriadnu dialnicu nemame na zapad tak to potom vyzera

Neděle 29. ledna 2012 v 11:05® LuboO
LuboO

TOMMY CATFISH> ta znas, preco na vychodze neni robota? Bo je šicko porobeno…:DD

Neděle 29. ledna 2012 v 11:02® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

LuboO> si wem predstaviť ako :-)