Vyhledávání
Slovensko
V diskuzi je 1.090 příspěvků, z toho 1090 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 29. ledna 2012 v 11:01® LuboO
-
TOMMY CATFISH> ta ja sa tesim:DD
- Neděle 29. ledna 2012 v 10:58® TOMMY CATFISH
-
LuboO> nepoznamm
jaaaj ta to by som sa tešil
- Neděle 29. ledna 2012 v 10:57® LuboO
-
TOMMY CATFISH> ci nahodou nepoznas stareho pana Molčana, on je rybar vo VT, je to moj zakaznik. A ano, na jesetery, tak mi povedal kamarat, co je odtial, na 2– 3 dni
- Neděle 29. ledna 2012 v 10:53® TOMMY CATFISH
-
LuboO> na jesetery ?
nieee som z Prešova ale do VT chodím
mam tam powolenku idem tam prave vo Štvrtok
- Neděle 29. ledna 2012 v 10:48® LuboO
-
TOMMY CATFISH> btw, ty si z Vranova?
- Neděle 29. ledna 2012 v 10:47® LuboO
-
TOMMY CATFISH> v aprili pojdem asi na jesetery na Tisu
- Neděle 29. ledna 2012 v 10:33® TOMMY CATFISH
-
LuboO> no može byť ide o to kde im to vyhovuje
aj na Toryse su welke hufy
- Neděle 29. ledna 2012 v 10:21® LuboO
-
TOMMY CATFISH> any boli aj vlani v hlbke cca 70 cm, ale to boli stovky mrien a podustiev, teraz ich je menej a vyssie proti prudu. Ono ta hlbka nie je dolezita, v rieke je rovnaka teplota v 1,5 m ako v 70 cm, skor tam asi ide o prisun kyslika a potravy.
- Neděle 29. ledna 2012 v 10:19® TOMMY CATFISH
-
LuboO> asi chcu sprawiť samovraždu
čudne mali by byť v hĺbke
- Neděle 29. ledna 2012 v 10:12® LuboO
-
lunimus> VZDY vyskocia nepredvidane vydavky, s tym som sa zmieril, nejaka ptakoviny, a smutne je, ze vydavkov je viac, ako prijmov, teda castejsie.
- Neděle 29. ledna 2012 v 10:10® LuboO
-
TOMMY CATFISH> bol som teraz hladat ryby, lebo mi zmizli zo zimoviska od vlani, ale nasiel som ich. V tom najvacsom prude. V plytkej vode, hned vedla stromu kormoranov. Kua.
- Neděle 29. ledna 2012 v 9:17® lunimus
-
pani … a ja zas budem rad, ked sa mi podari vybavit listky do zaciatku letnej sezony … zas vyskocili nejake nepredvidane vydavky … ale na tie peniazky z brigady nepojdu … brigada je urcena vyhradne na RL + dalsoie moje aktivity … peniazky, co mi z brigady nahodou ostanu, pojdu do fototechniky
- Neděle 29. ledna 2012 v 8:58® TOMMY CATFISH
-
LuboO>
to je škoda. Ja som tiež chcel chodiť ale tak mi už končí vláčka o 2 dni. Škoda
ale tak čo musim si počkať na pstruhowu sezonu
alebo na kaprových na prívlačovú
- Neděle 29. ledna 2012 v 8:07® LuboO
-
TOMMY CATFISH> ale ja som sa tesil na zimne rybacky u nas na Hrone a da sa prd, cely je pokryty kryhami a tecie ako med, takze len sediet doma a kukat z okna…
- Neděle 29. ledna 2012 v 7:45® TOMMY CATFISH
-
LuboO>
tak ani ja z toho mať nič nebudem ale budem si už istý že mam ho už doma
- Sobota 28. ledna 2012 ve 22:53® lunimus
-
LuboO> pekne
… to je hotove umelecke dielo
- Sobota 28. ledna 2012 ve 22:45® LuboO
-
lunimus> ok, vsak sa este dovtedy stretneme snad, idem spat, dobru noc
P.S. kukni, ako vypada echt handmade na absolutne spickovej urovni. Nejde o woblery, ale to je jedno…
http://handmadefloats.blogspot.com/…waggler.html
Tento příspěvek byl editován 28.1.2012 22:47:26 uživatelem LuboO. - Sobota 28. ledna 2012 ve 22:39® lunimus
-
LuboO> tak, to nie je nerealne
… aspon zatial to vyzera vsetko o.k. tak dufam, ze to vyjde
… a dufam, ze uz aj s RL
- Sobota 28. ledna 2012 ve 22:28® LuboO
-
lunimus> tak to mas tazke, a co s tym stretnutim v maji, pridas sa?
- Sobota 28. ledna 2012 ve 22:19® lunimus
-
este som sa tomu teraz moc nevenoval … predsalen manzelka je uz doma, ale je to teraz ako keby som mal na krku 4 deti
- Sobota 28. ledna 2012 ve 22:17® LuboO
-
lunimus> a nejake formy si uz skusal?
- Sobota 28. ledna 2012 ve 22:12® lunimus
-
LuboO> presne tak
… mam v plane tam podniknut par vyprav hlavne na Hron
- Sobota 28. ledna 2012 ve 22:11® LuboO
-
lunimus> vy mate tu chalupu v Dolnom Piali?
- Sobota 28. ledna 2012 ve 22:05® lunimus
-
LuboO> Nemcinu … ale jej brigadnicky prinos do domacnosti je prispevok na ine aktivity nez je moja rybacka s detmi
… takze kvoli RL musim brigadovat ja
- Sobota 28. ledna 2012 ve 21:54® LuboO
-
lunimus> a manzelka co uci?
- Sobota 28. ledna 2012 ve 21:51® lunimus
-
LuboO> jj .. aj s tou dovolenkou to poznam
… navyse manzelka bola teraz na operacii, takze „chvilu bude PN“ co bude znamenat dalsi vypadok prijmov
… pri mojej robote vsak brigada nebude velky problem … skor som casovo vytazeny detmi
… ale verim tomu, ze co nevidiet sa budem moct pochvalit aj ja listkami
- Sobota 28. ledna 2012 ve 21:45® LuboO
-
lunimus> ved u nas je to tak isto, a to este teraz sporime na dovolenku. Ale v mojom obore je brigada dost nemozna vec.
- Sobota 28. ledna 2012 ve 21:43® lunimus
-
LuboO> hehe … to nie je az tak zly napad, nechat si aspon cast listka venovat k narodeninam
a druhu polovicu k meninam
Ale rychlejsie to budem mat asi cez tu brigadu :o) … to mas tak, ze ja sice nezarobim zle, ale manzelka je ucitelka a tak popri hypoteke a vsetkycvh splatkach tych penazi nazvys moc neostane
… takze ta brigada bude asi nakoniec celkom dobre riesenie … aspon do doby, kedy budem mat dost penazi na rybarske listky
- Sobota 28. ledna 2012 ve 21:25® LuboO
-
lunimus> ja som z rodinneho rozpoctu urval 105 €, ale som to nasilu obhajil, ze to darcek k narodeninam, lenze tiez nikto doma od radosti nevyskal (okrem mna, ale len potichu)
- Sobota 28. ledna 2012 ve 21:22® lunimus
-
no … tak ja som na tom asi najhorsie … manzelka by sa moc nepotesila, keby som z bezneho rozpoctu zobral cca 150,– € (musim kupovat povolenky aj pre decka) ale ak si na to zarobim brigadami, ze moze byt … takze nahanam teraz nejaku zaujimavu brigadu (mimo mojej pracovnej doby) … uz som rozoslal par svojich ponuk do roznych firiem, ale ak by ste nahodou o niecom zaujimavom niekto vedel, tak mi dajte echo
… idealne praca cez internet v lubovolnom case a placa zavisla od vykonu