Vyhledávání
Slovensko
V diskuzi je 1.090 příspěvků, z toho 1090 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 28. ledna 2012 ve 20:59® LuboO
-
TOMMY CATFISH> ja mam povolenku od 7.1. a je mi to prd platne, lebo aj hron je sama kryha…
- Sobota 28. ledna 2012 v 10:52® TOMMY CATFISH
-
lunimus>
ja už mam dostať v pondelok peniaze a vo štwrtok sa ide kupiť powolenka
- Sobota 28. ledna 2012 v 10:43® lunimus
-
nespia, len ma teraz deti na chvilu vzali na milost a pozicali mi svoj notebook … moj zobrali nasi ITckari, aby mi tam preinstalovali par drobnosti
.. tak som od piatku bez PC … mam abstak
- Sobota 28. ledna 2012 v 9:43® TOMMY CATFISH
-
slováci už asi spia zimným spánkom
- Středa 25. ledna 2012 ve 14:00® TOMMY CATFISH
-
lunimus> foriem na jiggove hlavičky ? a nemožeš mi dať potom o tých formách info zo sukromnou sprawou ? lebo aj ja by som nejaku formu na hlavy chcel
a nejako by sme sa dohodli
- Středa 25. ledna 2012 v 10:10® lunimus
-
TOMMY CATFISH> jj. nieco podobneho som si vymyslel, nezavisle na tomto clanku … ale tiez som ho cital a je super
… budem musiet asi skocit na skolu, kde som studoval a zistit moznosti CNC stroja, co nedavno zakupili … ak by bol vyhovujuci, tak by som si tam nechal spravit par kovovych foriem za facku, resp za flasku a material
- Středa 25. ledna 2012 v 8:44® TOMMY CATFISH
-
lunimus>
dobree
ja už mám dostatočnú zásobu voblerov ale aj tak ich budem stále vyrábať ale chcem sa zamerať na výrobu gumených nástrah na UL vláčku
inšpiroval som sa článkom ktorý napísal osprey:)
- Středa 25. ledna 2012 v 8:28® lunimus
-
TOMMY CATFISH> ked bude nieco k svetu, tak sa s vysledkom pochvalim
- Středa 25. ledna 2012 v 8:27® lunimus
-
TOMMY CATFISH> prvé pokusy
- Středa 25. ledna 2012 v 8:08® TOMMY CATFISH
-
lunimus>
a čo už voblery robíš ?
- Úterý 24. ledna 2012 v 11:10® lunimus
-
TOMMY CATFISH> jj … to je fakt skoda, zvlast, ked je teraz u nas tak krasne pocasie
.. ale ved nie je vsetkym dnom koniec a zatial aspon nazbieram tolko teoretickych skusenosti, ze ked pridem k vode, ryby same vylezu na breh a budu ma prosit :o) … nie … to bol len for
… budem rad, ak vobec nieco ulovim
… ale budem aspon tusit, co robim, ked uz budem pri vode
- Pondělí 23. ledna 2012 v 11:55® TOMMY CATFISH
-
lunimus>
to je škodaa
- Pondělí 23. ledna 2012 v 11:04® lunimus
-
LuboO> O.K. vo stvrtok si urobim na teba cas
… papiere este nemam … zrejme budem musiet pockat na vyplatu
… ale do stvrtka spravim tie testy, aby sme sa mohli bavit aj o tej vyrobe woblerov :o)
- Pondělí 23. ledna 2012 v 10:55® LuboO
-
lunimus> vo stvrtok budem v BA.
btw, uz mas papiere?
Tento příspěvek byl editován 23.1.2012 10:56:03 uživatelem LuboO. - Neděle 22. ledna 2012 ve 20:11® lunimus
-
LuboO> nee
… to je mozno skor na osobnu debatu
podstatne je, ze toho odlievacieho materialu mam relativne dost na tie wobleriky, co vyuzijem sam, ale v pripade potreby si viem predstavit zohnat toho materialu podstatne viac za smiesnu sumu, pripadne zadarmo … musim len najskor overit tych par veci a ked to bude fungovat, tak mozeme o tom pokecat viac
pre testy nepotrebujem mat profi formu, takze tu si zbucham ako napodobeninu woblera
…ak to bude fungovat, budem potrebovat tych rad ako na dobreho woblera trochu viac a ja k tomu dodam know-how o odlievacom materiali a vyrobe formy
- Neděle 22. ledna 2012 v 19:59® LuboO
-
lunimus> lukopren?
- Neděle 22. ledna 2012 v 19:53® lunimus
-
balzu mám zo svojich starých modelárskych čias
… z nej si chcem spraviť kopyto, podľa ktorého spravím formu a nasledovať bude odlievanie
… keď prídeš do BA, môžeme o tom hodiť reč, lebo ako tak študujem veci, čo mám k dispozícii, som stále viac presvedčený, že som vymyslel niečo zaujímavé, kadiaľ by mohla viesť cesta pre domácu malovýrobu
… musím ale ešte spraviť pár drobných tstov, ale viac menej kontrolných a som na 99,9% presvedčený, že sa v mojich výpočtoch nemýlim
- Neděle 22. ledna 2012 v 19:39® LuboO
-
lunimus> uz si zohnal balzu? Alebo mas v plane z niecoho ineho?
- Neděle 22. ledna 2012 v 19:25® lunimus
-
TOMMY CATFISH> … bohuzial nie … byvam dokonca zapadne od Ostravy
… do OVE sa vydala moja segra, takze to sme riesili, ze sa stahovala vychodnejsie od BA
… ale inac sa raz za cas ukazem aj ja na vychodnom slovensku
- Neděle 22. ledna 2012 v 17:03® TOMMY CATFISH
-
nebiwa niekto z was na východnom slovensku ?
- Neděle 22. ledna 2012 v 16:55® TOMMY CATFISH
-
lunimus>
aj ja som slidery robil bez toho aby som mal nejaký doma
a šlo to
a potom na wianoce som dostal red heada 6 cm od mojej milovanej a jedinej priatelky ktoru nadowšetko milujem
- Neděle 22. ledna 2012 v 16:13® lunimus
-
o.ki … urcite si zadovazim aj original, ale moja jesitnost ma nuti prvy kusok si vyskusat bez toho, aby som original drzal v ruke
- Neděle 22. ledna 2012 v 15:20® TOMMY CATFISH
-
a včera som bol niečo vystrúhať v pivnici
2 slidery vo veľkosti 6 cm a jednu shad rapu 5,5 cm
a večer som spravil im kostry aj zaťažil a aj zalepil
v drážke je ešte priehlbina tak tam musim dať ešte jednu vrstvu lepidla
- Neděle 22. ledna 2012 v 15:13® TOMMY CATFISH
-
lunimus> ta newem či je take niečo na nete si spraw slidera
optimalna veľkosť 6 cm a nepotrebuješ neň anii jerkovací prút
kup si ako osprey vravi jeden original naj 6 cm slider a podľa neho si sprawiš toľko sliderov že ich budeš mocť hadzať aj na stromy
- Neděle 22. ledna 2012 v 15:13® TOMMY CATFISH
-
lunimus> ta newem či je take niečo na nete si spraw slidera
optimalna veľkosť 6 cm a nepotrebuješ neň anii jerkovací prút
kup si ako osprey vravi jeden original naj 6 cm slider a podľa neho si sprawiš toľko sliderov že ich budeš mocť hadzať aj na stromy
- Sobota 21. ledna 2012 ve 23:34® osprey
-
lunimus> Jednu nástrahu si do začátku kup a vyrob kopii. Ten Slider není až takový problém vyrobit a je to dobrá nástraha. Důležité je vyvážení.
- Sobota 21. ledna 2012 v 9:02® lunimus
-
TOMMY CATFISH> s akou veľkosťou woblera mi odporúčaš začať? … na každej stránke je síce fotka, ale chýbajú základné rozmery (okrem dĺžky) … pre mňa úplne ideálny návod by bol niečo v štýle lodných modelov, kde sú rozkreslené rebrá každých X cm, tak tu by mi vyhovovalo každý 1cm rozkreslený profil ryby … ale to by som asi chcel dosť veľa .. a niečo takéhoto na nete asi nenájdem … alebo sa mýlim a niekto už niečo takéhoto na net zavesil?
- Pátek 20. ledna 2012 ve 22:00® LuboO
-
lunimus> ok, mam, vdaka
- Pátek 20. ledna 2012 ve 21:50® LuboO
-
lunimus> posli do posty, a kde mate firmu?
- Pátek 20. ledna 2012 ve 21:48® lunimus
-
LuboO> O.Ki … to nie je zly napad
poslem ti moj telefon