Chytej.cz

Slovensko

V diskuzi je 1.090 příspěvků, z toho 1090 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 28. ledna 2012 ve 20:59® LuboO
LuboO

TOMMY CATFISH> ja mam povolenku od 7.1. a je mi to prd platne, lebo aj hron je sama kryha…

Sobota 28. ledna 2012 v 10:52® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

lunimus> :-D ja už mam dostať v pondelok peniaze a vo štwrtok sa ide kupiť powolenka :-)

Sobota 28. ledna 2012 v 10:43® lunimus

nespia, len ma teraz deti na chvilu vzali na milost a pozicali mi svoj notebook … moj zobrali nasi ITckari, aby mi tam preinstalovali par drobnosti :-) .. tak som od piatku bez PC … mam abstak :-)

Sobota 28. ledna 2012 v 9:43® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

slováci už asi spia zimným spánkom :-)

Středa 25. ledna 2012 ve 14:00® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

lunimus> foriem na jiggove hlavičky ? a nemožeš mi dať potom o tých formách info zo sukromnou sprawou ? lebo aj ja by som nejaku formu na hlavy chcel :-) a nejako by sme sa dohodli :-)

Středa 25. ledna 2012 v 10:10® lunimus

TOMMY CATFISH> jj. nieco podobneho som si vymyslel, nezavisle na tomto clanku … ale tiez som ho cital a je super :-) … budem musiet asi skocit na skolu, kde som studoval a zistit moznosti CNC stroja, co nedavno zakupili … ak by bol vyhovujuci, tak by som si tam nechal spravit par kovovych foriem za facku, resp za flasku a material :-)

Středa 25. ledna 2012 v 8:44® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

lunimus> :-) dobree :-) ja už mám dostatočnú zásobu voblerov ale aj tak ich budem stále vyrábať ale chcem sa zamerať na výrobu gumených nástrah na UL vláčku :-) inšpiroval som sa článkom ktorý napísal osprey:)

Středa 25. ledna 2012 v 8:28® lunimus

TOMMY CATFISH> ked bude nieco k svetu, tak sa s vysledkom pochvalim :-)

Středa 25. ledna 2012 v 8:27® lunimus

TOMMY CATFISH> prvé pokusy :-)

Středa 25. ledna 2012 v 8:08® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

lunimus> :-) a čo už voblery robíš ?

Úterý 24. ledna 2012 v 11:10® lunimus

TOMMY CATFISH> jj … to je fakt skoda, zvlast, ked je teraz u nas tak krasne pocasie :-) .. ale ved nie je vsetkym dnom koniec a zatial aspon nazbieram tolko teoretickych skusenosti, ze ked pridem k vode, ryby same vylezu na breh a budu ma prosit :o) … nie … to bol len for :-) … budem rad, ak vobec nieco ulovim :-) … ale budem aspon tusit, co robim, ked uz budem pri vode :-)

Pondělí 23. ledna 2012 v 11:55® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

lunimus> :-) to je škodaa

Pondělí 23. ledna 2012 v 11:04® lunimus

LuboO> O.K. vo stvrtok si urobim na teba cas :-) … papiere este nemam … zrejme budem musiet pockat na vyplatu :-) … ale do stvrtka spravim tie testy, aby sme sa mohli bavit aj o tej vyrobe woblerov :o)

Pondělí 23. ledna 2012 v 10:55® LuboO
LuboO

lunimus> vo stvrtok budem v BA.

btw, uz mas papiere?

Tento příspěvek byl editován 23.1.2012 10:56:03 uživatelem LuboO.
Neděle 22. ledna 2012 ve 20:11® lunimus

LuboO> nee :-) … to je mozno skor na osobnu debatu :-)

podstatne je, ze toho odlievacieho materialu mam relativne dost na tie wobleriky, co vyuzijem sam, ale v pripade potreby si viem predstavit zohnat toho materialu podstatne viac za smiesnu sumu, pripadne zadarmo … musim len najskor overit tych par veci a ked to bude fungovat, tak mozeme o tom pokecat viac :-) pre testy nepotrebujem mat profi formu, takze tu si zbucham ako napodobeninu woblera :-) …ak to bude fungovat, budem potrebovat tych rad ako na dobreho woblera trochu viac a ja k tomu dodam know-how o odlievacom materiali a vyrobe formy :-)

Neděle 22. ledna 2012 v 19:59® LuboO
LuboO

lunimus> lukopren?

Neděle 22. ledna 2012 v 19:53® lunimus

balzu mám zo svojich starých modelárskych čias :-) … z nej si chcem spraviť kopyto, podľa ktorého spravím formu a nasledovať bude odlievanie :-)

… keď prídeš do BA, môžeme o tom hodiť reč, lebo ako tak študujem veci, čo mám k dispozícii, som stále viac presvedčený, že som vymyslel niečo zaujímavé, kadiaľ by mohla viesť cesta pre domácu malovýrobu :-)

… musím ale ešte spraviť pár drobných tstov, ale viac menej kontrolných a som na 99,9% presvedčený, že sa v mojich výpočtoch nemýlim :-)

Neděle 22. ledna 2012 v 19:39® LuboO
LuboO

lunimus> uz si zohnal balzu? Alebo mas v plane z niecoho ineho?

Neděle 22. ledna 2012 v 19:25® lunimus

TOMMY CATFISH> … bohuzial nie … byvam dokonca zapadne od Ostravy :-) … do OVE sa vydala moja segra, takze to sme riesili, ze sa stahovala vychodnejsie od BA :-) … ale inac sa raz za cas ukazem aj ja na vychodnom slovensku :-)

Neděle 22. ledna 2012 v 17:03® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

nebiwa niekto z was na východnom slovensku ?

Neděle 22. ledna 2012 v 16:55® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

lunimus> :-) aj ja som slidery robil bez toho aby som mal nejaký doma :-) a šlo to :-) a potom na wianoce som dostal red heada 6 cm od mojej milovanej a jedinej priatelky ktoru nadowšetko milujem :-)

Neděle 22. ledna 2012 v 16:13® lunimus

o.ki … urcite si zadovazim aj original, ale moja jesitnost ma nuti prvy kusok si vyskusat bez toho, aby som original drzal v ruke :-)

Neděle 22. ledna 2012 v 15:20® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

a včera som bol niečo vystrúhať v pivnici :-) 2 slidery vo veľkosti 6 cm a jednu shad rapu 5,5 cm :-) a večer som spravil im kostry aj zaťažil a aj zalepil :-) v drážke je ešte priehlbina tak tam musim dať ešte jednu vrstvu lepidla :-)

Neděle 22. ledna 2012 v 15:13® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

lunimus> ta newem či je take niečo na nete si spraw slidera :-) optimalna veľkosť 6 cm a nepotrebuješ neň anii jerkovací prút :-) kup si ako osprey vravi jeden original naj 6 cm slider a podľa neho si sprawiš toľko sliderov že ich budeš mocť hadzať aj na stromy :-D

Neděle 22. ledna 2012 v 15:13® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

lunimus> ta newem či je take niečo na nete si spraw slidera :-) optimalna veľkosť 6 cm a nepotrebuješ neň anii jerkovací prút :-) kup si ako osprey vravi jeden original naj 6 cm slider a podľa neho si sprawiš toľko sliderov že ich budeš mocť hadzať aj na stromy :-D

Sobota 21. ledna 2012 ve 23:34® osprey
osprey

lunimus> Jednu nástrahu si do začátku kup a vyrob kopii. Ten Slider není až takový problém vyrobit a je to dobrá nástraha. Důležité je vyvážení.

Sobota 21. ledna 2012 v 9:02® lunimus

TOMMY CATFISH> s akou veľkosťou woblera mi odporúčaš začať? … na každej stránke je síce fotka, ale chýbajú základné rozmery (okrem dĺžky) … pre mňa úplne ideálny návod by bol niečo v štýle lodných modelov, kde sú rozkreslené rebrá každých X cm, tak tu by mi vyhovovalo každý 1cm rozkreslený profil ryby … ale to by som asi chcel dosť veľa .. a niečo takéhoto na nete asi nenájdem … alebo sa mýlim a niekto už niečo takéhoto na net zavesil?

Pátek 20. ledna 2012 ve 22:00® LuboO
LuboO

lunimus> ok, mam, vdaka

Pátek 20. ledna 2012 ve 21:50® LuboO
LuboO

lunimus> posli do posty, a kde mate firmu?

Pátek 20. ledna 2012 ve 21:48® lunimus

LuboO> O.Ki … to nie je zly napad :-) poslem ti moj telefon