Vyhledávání
Slovensko
V diskuzi je 1.090 příspěvků, z toho 1090 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 22. června 2010 v 19:25® ollo
-
LuboO> už je to skoro v stredu padám
- Úterý 22. června 2010 v 16:41® LuboO
-
ollo> este nie, este par dni… a zapadni susedia budu ticho zavidiet:))
- Úterý 22. června 2010 v 15:49® ollo
-
Už nám začína nonstop lov aj .
Tento příspěvek byl editován 22.6.2010 15:50:22 uživatelem ollo. - Středa 2. června 2010 ve 20:23® gomz
-
LuboO> gratulace!
- Pátek 28. května 2010 v 10:41® 1Mara
-
LuboO> No nevým , ale asi nic , protože nevycházej šichty , ale kdy by jó dám ti vědět
- Čtvrtek 27. května 2010 v 6:05® LuboO
-
1Mara> sprava je to skvela, ale bohuzial, 12.-13.6. som sluzobne v Tŕeboni a Jindŕichovom Hradci. V srpnu nebudete robit nic?
- Středa 26. května 2010 ve 22:05® 1Mara
-
LuboO> Tak mám pro tebe hned jednu zpávu . V červnu datum ještě upřesním , ale tak na 95 % to platí 11,12,13,červen budem mít ten sraz co jsem ti slíbyl ,Podrobnosti ti dám vědět předem , jo a mluvil jsi o dalších třech chlapících , takže abys takovou dálku nejel sám tak snima se počítá taky
- Úterý 25. května 2010 v 19:50® LuboO
-
tak skusky mam uspesne za sebou a konecne sa mozem naplno venovat aj rybam, ucenie je za mnou, huraaaaa
- Úterý 25. května 2010 ve 14:36® silurus
-
SILURUSTEAM Senica, rybárske potreby LUMA – Vráble a MsO SRZ Komárno Vás pozývajú na IV. ročník celoslovenských rybárskych pretekov v love sumca na Vodnej ploche odstaveného ramena Vážskeho Dunaja pri obci Kameničná, rameno KONKOLI revír č. 2–1070–1–1 (28,6ha) MsO SRZ Komárno v dňoch 27.8. – 29.8.2010 info. www.silurusteam.szm.sk
- Středa 19. května 2010 ve 23:49® LuboO
-
osprey> s medvedom som mal tu cest 14×. Ale ked robis 10 rokov hajneho, tak to nie je az taky problem…
- Středa 19. května 2010 ve 23:45® osprey
-
LuboO> Píšeš docela pěkně. A nejvíc mě zaujala věta, že je třeba dávat pozor na medvedě a vretenice. Veselé je, že je to pravda. Vretenice jsem tam u vás viděl (dokonce i fotil), medvěda jen kolegové z výpravy.
- Středa 19. května 2010 ve 23:05® LuboO
-
osprey> tu su odkazy na niekolko clankov o inych kopcoch, co som navstivil, su fakt nadherne. Myslim kopce, nie clanky
http://hiking.sk/…ky_choc.html
http://hiking.sk/…salatin.html
http://hiking.sk/…kriznej.html
A jeden zo zahranicia
- Středa 19. května 2010 ve 22:53® LuboO
-
osprey> Jasne, ked si v Tatrach nikdy nebol, tak stoji za to ich vidiet. Za seba ti to poviem asi takto. Aj ked ja som skor holny chlapec ako skalny, Tatry su urcite nadherne. Ale zaroven su Tatry pre mna priserne. Su nadherne, co sa tyka prirody, flory, fauny, ale priserne, co sa tyka cloveka. Chodim obcas do Tatie (robi mi tam sestra), ale cim dalej, tym ma menej lakaju. To, co sa deje v Tatrach ohladom developingu a celkoveho tlaku ludi na ne, to mi je nejak proti srsti. Mam problem, niekedy totalny, najst tam kusok miesta, kde je klud. Vsade sa stavia, rastu nove hotely, apartmany, v tych dolnych castiach. V skalach je to o drzku, caka sa na retaziach na Rysy, chodniky by mali byt dvojprudove, vsade smeti, proste sa mi to nepaci. Co sa tyka sluzieb, mam pocit, ze vsetci chcu na Tatrach zarobit. Brutalne vela a brutalne rychlo. Prides do nejakej koliby, zaplatis za dva obedy 30 € a uz ta zenu von, lebo dalsi cakaju v rade. Ta nasa stadovitost je v Tatrach tak nejak viac exponovana.
Mam zazitok z Krivana, siel som hore skoro rano, aby som tam mal miestecko na chvilku pre seba. Len tak si polezat na vrchole a podumat o vselicom, o com sa inde dumat neda. Prisiel som hore asi piaty a za mnou to bolo nieco neskutocne. V priebehu hodiny sa na vrchole zhrklo cca 50 – 60 ludi a bolo to ako na mitingu. Na vrcholovu fotku sa cakalo v rade. Potom prisiel oblak, a napadlo za 5 minut 5 cm krup. Bez dazda. To bol chaos. Doslova utek z vrchola, cakal som, kto sa tam zabije. Aj vystroj niektorych radobyturistov k tomu dislova navadzala. Isiel som dole medzi poslednymi, a sledoval som to s malou dusickou.
V ziadnom pripade to neber tak, ze ta od Tatier odradzam, pisem ti len moj nazor a pohlad na vec. Tatry su fakt krasne, len ten humbuk a chaos okolo je desny.
Vidim to tak, ze niekto si prelezie Tatry, aby sa tam znova vratil. a niekto preto, aby sa tam uz nevratil.
Uz ti viac nebudem brat iluzie, musis to skusit sam. Ved to poznas, Veni, Vidi, …
- Středa 19. května 2010 ve 22:32® osprey
-
LuboO> Nikdy jsem v Tatrách nebyl. On by nebyl problém udělat si jeden den vlastní program. Pokud bude počasí, ty budeš mít čas a tak. Jsme tam 4. – 9.7.
Jestli bude tak jako je teď, tak nevím, co tam budu dělat
- Středa 19. května 2010 ve 22:25® LuboO
-
osprey> feeder mam, ale len 3 oz max a ta voda je fakt velka. Je vyliaty z koryta a velmi rychly. Ved vydrzim, v sobotu si idem zapretekat. A hovor mi nieco o tom zparchanteni, ja som uz nebol nikde ani nepamatam a uz je zo mna riadny batoh. Po skuskach to pojde dolu. Krivan som uz navstivil, nejak ma nelaka, ale ukazal by som ti ine kuty, ktore su na dostrel odtial a su nadherne. Poznas taku Kvaciansku a Prosiecku dolinu alebo Choč? To su krasne miesta.
- Středa 19. května 2010 ve 22:15® osprey
-
LuboO> Jestli máš feeder, tak ten Hron by měl jít. Bude málo záběrů, ale v absťáku i jedna ryba potěší.
A v tom létě až budu v těch Tatrách, tak máme v plánu výstup na Kriváň. Tak pokud bys chtěl, mohl bys dorazit a vyšplháme tam společně. Alespoň uvidíš, jak jsem po roce nad klávesnicí zparchantěl
- Středa 19. května 2010 ve 22:11® LuboO
-
osprey> Ale ja uz chcem pekne a slniecko, tak 25 stupnov, uz mi zacina byt zima a vlhko… Hron je nechytatelny, prilis vela vody, na stojakoch este nemozme, sukromaky daleko a nejak po nich ani netuzim, toz co mam robit? Abstak jak svina. Este ze sa musim ucit…
- Středa 19. května 2010 v 19:29® osprey
-
LuboO> Tuna tiež. A to niesme Morava…
- Středa 19. května 2010 ve 12:51® LuboO
-
chčije a chčije.....
- Pátek 14. května 2010 v 9:17® kukloun
-
Zdravím, nevíte jak se dá nebo nedá chytat na Iplu jezdíme tam k příbuzným a vždy si říkám, že bych si tu náštěvu mohl zpříjemnit jezdíme do Šah tak někde okolo. A jak je to s povolenkou a tak. Děkuji
- Neděle 9. května 2010 v 10:58® osprey
-
Dzumigar> Jenom jsem tam projel – zhruba od Trenčína po Ružomberok. Váh je moc hezká řeka. Jenom je tam priveľa všelijakých kanálů a nádrží. To mě trochu mátlo.
Ryby tam určitě budou, věřím tomu.
- Sobota 8. května 2010 ve 22:08® Dzumigar
-
Pavča> http://www.srzgalanta.szm.com/ Aj v Galante zozenies povolenku na Kralovu mozes zavolat a dojednat sa… Na kralovej zacina lov az od 1.6 inac na Vahu mozes chytat kdekolvek.
- Pátek 7. května 2010 v 6:40® ollo
-
Pavča> http://reviry.choma.sk/index.php?… Tu najdeš info , su tam problemy s prijazdom k vode . http://www.srzsala.tym.sk/, http://www.srzsered.sk/
Tento příspěvek byl editován 7.5.2010 06:46:46 uživatelem ollo. - Pondělí 3. května 2010 ve 22:10® Pavča
-
Zdravím prosim poradí někdo jak vypadá situace na řece Váh konkrétně na vodní nádrži Králová.Dále místo prodeje povolenky,,hostenky,,a její cenovou relaci.Jedná se o týdenní nebo čtrnáctidenní akci.
- Neděle 25. dubna 2010 v 19:31® osprey
-
LuboO> Rozumný počet ryb běžné velikosti. Mizí potočák.
Ale pěkné počasí a fajn kamarádi.
- Neděle 18. dubna 2010 v 6:32® LuboO
-
tak ako vam dopadlo zahajenie? mne nijak, nemam pstruhovu povolenku:)
- Středa 14. dubna 2010 v 18:39® 1Mara
-
LuboO> Snad to vyjde
- Středa 14. dubna 2010 v 15:55® LuboO
-
1Mara> no, prvy a druhy vikend v cervnu uz mam plny, prvy mam vystavu a druhy idem do Jindrichovho Hradca na firemnu akciu. Potom mam tri vikendy volne, ale 12.7. vecer frcim do Croatie, cize ten vikend predtym balim. Ako som vravel, moj tanecny dennicek sa plni…
- Sobota 10. dubna 2010 v 17:18® 1Mara
-
LuboO> Ahoj , tak nějaký termín tam Patlal vymýšlí na červen
neboj dám hodně dopředu vědět
- Sobota 10. dubna 2010 v 6:52® LuboO
-
1Mara> nazdar kemo, bohvieco to nieje, nejak nemam na ryby cas, mam dost prace a skola ma zdrziava. Nieco som pochytal, ale proti vlanajsku mam tak 60 kuskov sklz. Mas zhruba predstavu, kedy by to mohlo byt? Uz sa mi zacina plnit moj tanecny dennicek…