Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 25. února 2013 v 16:20® Bigpista
-
skwor> Copa? Pochlub se a nenapínej! Nebo ti půjdu přes brzdu
- Pondělí 25. února 2013 v 15:59® skwor
-
Bigpista> Dva z nich používám rád. Já si dneska taky udělal radost. Navijí to hezky… no škoda mluvit
- Pondělí 25. února 2013 v 15:46® HaD
-
Scanix> někdy jo. Ticho je ale lepší
Představ si že u Čertovky vede dálnice. Brrrrr
- Pondělí 25. února 2013 v 15:09® Scanix
-
David Havlíček> tak v proudech, kde zurci voda, se v tom sumeni lecos skryje a je to i zvukova kulisa pro ruch mesta
- Pondělí 25. února 2013 ve 14:40® Bigpista
-
David Havlíček> Máš zkušenost s tím Thrillem?
- Pondělí 25. února 2013 ve 14:26® HaD
-
Bigpista> s tím už si jde si pohrát
- Pondělí 25. února 2013 ve 14:25® HaD
-
Scanix> Tma lecos skryje
Mě skoro nejvíc vadí civilizační zvuková kulisa. Oči dokážu soustředit na vodu, ale uším neporučíš. I když jsem v opticky přírodním místě a slyším auta, kamiony apod., vadí mi to stejně.
- Pondělí 25. února 2013 ve 14:17® Scanix
-
David Havlíček> no asi jo, ale i tak mam radeji prirodni toky, nebo aspon useky, kde te lidske cinnosti moc neni. Je to ovsem problem, nic podobneho nemm v dostrelu a tak casto vezmu za vdek jen tim, ze to nehezke prikryje tma
- Pondělí 25. února 2013 ve 14:14® HaD
-
Scanix> města kolikrát skrávají pěkné poklady. Jsou ale místa, kam bych asi nešel…
- Pondělí 25. února 2013 ve 14:13® Bigpista
-
Heč, právě mi přišly nové hračky
- Pondělí 25. února 2013 ve 13:47® Scanix
-
David Havlíček> jj, moc pekny video, tady je videt, ze ani urban fishing neni nekdy k zahozeni
- Pondělí 25. února 2013 ve 12:42® HaD
- moc pěkný video o přívlači:
- Sobota 23. února 2013 v 16:52® troutkiller
-
skwor>Já sem na ní chodil v Písku na zimáku do bufáče jako malej kluk
Konskej salám byla dobrutka
- Sobota 23. února 2013 v 15:29@ Abraxas
-
troutkiller> Vždyř ji nabízel Ahol na Vánoce za něco nad 600 za kilo. Kvalitní maso, Taloži to jedí běžně. Jen musí být z koňýka chovaného na maso, tedy bez hormonálních přípravků a antibiotik, které běžně tažní a jezdečtí koně dostávají.
- Sobota 23. února 2013 ve 14:13® skwor
-
troutkiller> Nikdy jsem jí neměl
- Sobota 23. února 2013 ve 12:53® troutkiller
-
skwor>Já mám koninu rád
)
- Sobota 23. února 2013 ve 12:30® skwor
-
Prichy> Na výstavách jsem od vás letos pořídil tak nějak „od všeho něco“, takže letošní rok bude hodně testovací
Akorát mě trošku štve, že jsem si nekoupil Kasandry už před Švédskem, tam by chytaly…
- Sobota 23. února 2013 ve 12:19® Prichy
-
Bobovo
- Sobota 23. února 2013 ve 12:19® Prichy
-
skwor> Bobobo kult
je zajímavé pozorovat jak se nakonec vracíme ke klasice…je to asi nevyhnutelný vývoj a jakémkoliv oboru
- Sobota 23. února 2013 v 10:14® skwor
-
Prichy> Letos to bude brát na žlutýho ďábla , takže ostatní výrobci si tam můžou dávat klidně koňský maso (to je teď celkem populární téma)
- Sobota 23. února 2013 v 10:03® Prichy
-
Kluci, není smrad jako smrad
Radši snad ani nechtějte vědět, co někteří výrobci cpou do gum
. Asi by většina z nás přestala řešit protihroty na háčcích…
- Pátek 22. února 2013 ve 22:15® troutkiller
-
Abraxas>Chlape ty mně nutíš k zakoupení a prubnutí na vlastní frnák až pojedu přez švédy do norska
)
- Pátek 22. února 2013 ve 22:05@ Abraxas
-
sidla_napajedla> Z gum, co používám nemrdí jen silikonové Vagasky. I ty Berkleyho zázraky, co používám nejvíc, naložené v dipech, smrdí. Nevím, z čeho dělá Mrázik (Maxxo) mikronymfy, čekám první zásilku. Dipování nástrah má jistě smysl, ale je to podle druhu ryby. Na pstruha to asi smysl nemá. Myslím, že na štiku ano, protože už jsem si i já na našich vodách odzkoušel jejich pěkný vztah k pachu mastného sledě (vyčetl jsem to z knihy jistého holandského šikaře). Na vodách, kde se nesmí chytat jinak jako na mušku, nebo na plavanou na rostlinné nástrahy, jsem pokusně chytil pár mníků na silně ztížený strímr nasycený jakýmsi smradem Berkley na sumce.
- Pátek 22. února 2013 ve 21:55@ Abraxas
-
troutkiller> Když jsem byl ve Švédsku na rybkách, tak jsme seděli v poledne venku pod přístřeškem u ohně a přišli švédští sousedi, co lovili losy. Byli dost „veselí“. Když my jsme šli ráno na ryby, oni už spali po nočním lovu. A stále se veselili a pili šnaps. A donesli si nějaké konzervy. Tehdy jsem to neznal. Byli od nás snad 5 metrů a když otevřeli první pixlu, tak jsme skoro popadali pod stůl, jak nás ten smrad praštil po frňácích. Oni se viditelně na naších xichtech bavili. Žrali to, pili pálenku a zdálo se, že jim to chutná. My jsme šli o 50 metrů dál. Potom jsem to povykládal známému, ortodoxnímu kapraři a ten si to necháva nosit ze Švédska a přidává to do boilies. Ale děla je venku na zqahradě a na xichtu má roušku a nose klips. Tvrdí, že je to na kapry jako magnet.
- Pátek 22. února 2013 ve 13:32® HaD
-
troutkiller> třeba okouni po gumách „šplhají“ – ale nemyslím, že by nějak výrazně řešili chuť, spíše musí mít guma „život“ a měkkost.
- Pátek 22. února 2013 ve 13:04® troutkiller
-
sidla_napajedla>Mám pocit že to zbytečně řešíš
Ryb na gumu sem pochytal hafo a většinou to byla taková pecka do prutu že ta ryba nemá čas něco ochutnávat
Jde spíš u to jak jí vydráždí pohyb nástrahy a ne to jak jí guma šmakuje
- Pátek 22. února 2013 ve 12:43® sidla
-
Abraxas> já vůbec nějaké gely nebo tak nepoužívám,a chytat v nějaké nejistotě,.....právě že to smrdí jak pendrek,ono normální guma taky smrdí a nějak jim to nevadí
- Pátek 22. února 2013 v 11:59® regulus
-
Abraxas> málem jsem si poblil klávesnici a to jsem to jenom četl … (blijící smajlík)
- Pátek 22. února 2013 v 11:25® troutkiller
-
Abraxas>Tak konzumaci tohodle sem viděl v telce
)Domorodci unesený a host z Anglie se poblil!
- Pátek 22. února 2013 v 10:35@ Abraxas
-
Abraxas>