Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 9. února 2013 ve 13:41® dam
dam

Scanix> no myslím si, že budeš mile překvapený a taky možná pobavíš pár lidí na břehu, až uvidí, jak tě něco táhne proudem:-))

Sobota 9. února 2013 ve 13:34® dam
dam

skwor> tak jak píše Trout, to je nástraha hlavně na pstruhy a tlouště…k správné fci je nutný správný proutek a dost rozhodující je i síla vlasce…ale ber to ode mě tak, že je mám opravdu vychytané, ale i tak je nikomu nevnucuji, protože je to opravdu o důvěře a i za relativně málo peněz může být hodně muziky:-)

Sobota 9. února 2013 ve 13:31® dam
dam

troutkiller> na výstavě jsem se ale musel shodnout s lidmi, kteří tvrdí, že ty kuličky opravdu někdy nefundují, předělají na klasiku a okamžitě jiný level:-)

Sobota 9. února 2013 v 9:58® skwor
skwor

troutkiller> Tlouště už na UL nástrahy skoro nechytám. A když jo, tak stejně na jiné. Ten wobler je mi k ničemu.

Tento příspěvek byl editován 9.2.2013 08:59:04 uživatelem skwor.
Sobota 9. února 2013 v 7:42® troutkiller

dam>Tak super:-) Opraš bika a mužeš schazovat:-)) )Problém Rapal je ten že za našich mladejch let byla jedna nástraha této značky v krabce znakem velkýho střelce kterej má minimálně někoho venku a ví co chce na rybách dokázat.Dneska je to nástraha pro proletariát která nesahá těm puvodnim balzovejm kouskum po kolena:-( (Po poslednim nákupu třeba Popíku serie X jsem přesvěčen že pokud od nich nepřijde nějaká opravdu pecka už od nich nic nekaufnu:-((

Sobota 9. února 2013 v 7:34® troutkiller

skwor>Kámo zbavuješ se ideální nástrahy na Tlouště:-)) )Tebou zmíněné Magnumy mám taky ale u nás moc ryb na které bych je použil neplave:-( (Takovej Chuby od Illexu to je jiná s tím se dá chytat celej den,krom Sumcu všechno!

Pátek 8. února 2013 ve 22:30® skwor
skwor

dam> Já se neurazím, protože je to z části pravda (navíc by bylo smutné, kdybych to vzhledem k počtu woblerů co mám, nevěděl). Z části ale ta nástraha musí lovci sedět. A to mi tady chybí.

Char> Tiny fry 3,8cm. Barvu alá potěr, kódy barev umím jenom u Rapaly a Salma.

Pátek 8. února 2013 ve 21:58® Char
Char

skwor> co máš za Illexe, že bych něco třeba mohl postrádat

Pátek 8. února 2013 ve 21:52® Scanix
Scanix

dam> jsem na to taky zvedav, doda to novou perspektivu na starych mistec ;-)

Pátek 8. února 2013 ve 21:46® dam
dam

Scanix> tak to je přesně ono…ten obzor musí být trochu širší a univerzální nástraha podle mě nemůže existovat…ale neskutečně se těším, až vlezu na boat a prohodím to z vody

Pátek 8. února 2013 ve 21:43® Scanix
Scanix

dam> vsak ja vim, nicmene to neni skoro zadny, resp. ano, jde to s nimi, ale ne vzdy je to to prave. Nekdy je zase nejake cviceni na dve veci, jde o lokalitu, cilovou rybu, atd ;-)

Pátek 8. února 2013 ve 21:36® dam
dam

Scanix> Illex není wobler, který nahodíš a jedeš…:-)

Pátek 8. února 2013 ve 21:34® Scanix
Scanix

skwor> vem toho illexe do vazek a bude po starostech, trosku to oplaces, ze jsi to nevymenil, ale nebude te stvat ;-)

Pátek 8. února 2013 ve 21:34® Scanix
Scanix

dam> vsak jo, neco musime spunktovat ;-)

Pátek 8. února 2013 ve 21:32® dam
dam

Scanix> jsem rád, že jsme to v Praze probrali, zase jsem měl o čem uvažovat a vlastně ještě mám:-) Ideální bude pak porovnat to ve dvou na vodě…tak se to i zrychlí

Pátek 8. února 2013 ve 21:30® dam
dam

skwor> problém Illexu je jeden, a teď se neuraž, musí se pochopit a přizpůsobit se jemu:-)) nějaký pátek mě to stálo a jsem přesvědčený, že jeho práci moc rybářů ještě nepochopilo, naštěstí:-)

Pátek 8. února 2013 ve 21:26® Scanix
Scanix

dam> ja ti nevim, neco na tom bude, co jsem se treba navztekal se shad rapem, fakt jsem to nemoh' prolomit a dnes, neexistuje lepsi nastraha, zatim jsem ji nepotkal ;-)

Pátek 8. února 2013 ve 21:26® skwor
skwor

dam> V místech plných vázek to je něco jiné :-) Mě u těch UL woblírků ty malé suspendingy moc nesedí všeobecně. Ať už je to ten illex, nebo třeba 4cm x-rap. Přitom ve větších velikostech ho někdy nasadím. Ale jak píšu níž u Illexu – koupil jsem, zkusil jsem, něco chytil a kdyby někdo nabídl na výměnu něco zajímavého, tak je asi jeho :-D Prostě z mého pohledu ten wobler nic extra nenabízí.

Pátek 8. února 2013 ve 21:21® dam
dam

skwor> neříkej mi, že když budeš lovit v místech plných vázek, že radši nevyměníš, za případně levnější ztrátu?:-) Já chytám Salma velmi rád, ale vím, že je použiju jen někde, protože ne všude sedí, ale to platí i pro jiné značky…nicméně proto bych nezatracoval žádnou značku, tedy kdomě nějakých srandiček, které nechodí vůbec… Od Salma mám nejraději White fishe a minnow…ale vyrazím s kamarádem, který miluje X.rapy a já nevím proč? Já bych na něj nic nechytil a on chytá. Věří mu, já ne, a to je to nejdůležitější u všech nástrah:-)

Pátek 8. února 2013 ve 21:15® skwor
skwor

dam> To právě ne, Shallow magnum stojí stejně a do vody lítá taky :-) Jenom mám v těch mělce chodících kouskách daleko radši plovoucí typy, víc si s nimi vyhraju. Takže třeba OF 3, Salmo tiny, Kenarty…

Tento příspěvek byl editován 8.2.2013 20:16:07 uživatelem skwor.
Pátek 8. února 2013 ve 21:12® dam
dam

skwor> nesedí ti, protože se soustředíš hlavně na cenu a bojíš se o utržení…:-)

Pátek 8. února 2013 ve 21:11® dam
dam

troutkiller> návrat ze svahů a jsem celej…ale asi o kilo těžší:-) myslím si, že nemáš úplnou pravdu, zase bych rapalu nezavrhoval. Chytal jsem s ní od malička a přestože jsem nyní hlavně Illexový, tak letos i staré Rapalky dostanou šanci:-)

Pátek 8. února 2013 ve 21:09® skwor
skwor

troutkiller> To bych taky tak jasně netvrdil. Třeba tu předraženou illexáckou mikromrdku bych si už další nekoupil, s woblerky za třetinovou cenu zvládám víc než s ním. Nesedí mi.

Pátek 8. února 2013 ve 21:04® troutkiller

skwor>To jo ale Rapala ještě neudělala nic co by se aspon těm dvěma prvnim značkám aspon vyrovnalo:-( (

Pátek 8. února 2013 ve 20:51® skwor
skwor

troutkiller> Takže mimo Salma lesklý hrkací plasťáky. Ty teď ale chrlí i Rapala :-D

Pátek 8. února 2013 v 19:32® troutkiller

casper>Neni to žádné tajemství,Illex,Yo-zuri,Salmo,Re­lax.Rapala už hooodně dlouho neudělala nic co by mně zaujalo:-( (

Pátek 8. února 2013 v 17:24® casper
casper

troutkiller> by mě skoro zajímalo jaký ty preferuješ nástrahy, když se ti nic nelíbí :-D ale nakonec mě to vlastně ani nezajímá :-D

Pátek 8. února 2013 v 17:17® troutkiller

skwor>Jako ozdoby na vánoční stromek:-)) )

Pátek 8. února 2013 v 15:58® skwor
skwor

Buď jsem slepej, nebo tam vidím použitelné čtyři :-)

Pátek 8. února 2013 ve 12:59® TondaN
TondaN

David Havlíček> Snad budou ještě v dubnu…