Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 6. února 2013 v 18:08® skwor
-
Bigpista> Mě celkem vyhovuje. Možná je mi podvědomě sympatické, že není jako většina nových Rapal z plastu.
- Středa 6. února 2013 v 18:05® sethy
-
Bigpista> Nevyhovuje, ale znám lidi co na ně chytají celkem úspěšně. Nevím o nikom kdo by ho zařadil mezi své top. Tož asi tak.
- Středa 6. února 2013 v 17:34® Bigpista
-
Když je řeč o Rapale, jak vám vyhovuje FlatRap?
- Středa 6. února 2013 v 16:56® Scanix
-
troutkiller> tak ja s nimi chytam i v proudu, ale vodim to pak spis po proudu
- Středa 6. února 2013 v 16:18® troutkiller
-
Scanix>Je to nástraha tak na mrtvé rameno bez proudu do 1,5m hloubky.Jeden rok mi šlapala na štiky krvavá lopatka ale od té doby ani tuk
- Středa 6. února 2013 v 16:06® Scanix
-
troutkiller> neni to do proudu, o tom zadna, ten vetsi sice slape, ale mirnejsi proudeni prospeje i jemu
- Středa 6. února 2013 v 16:05® troutkiller
-
Scanix>On je u těch malejch kousku ještě problém že se v proudu přetáčí na bok
Zlatej malinkej Hornet,ten maká jako blázen a proud mu nevadí!
- Středa 6. února 2013 v 16:03® troutkiller
-
timbab>Owner Barbel,ozkoušené spolehlivé
- Středa 6. února 2013 v 16:00® timbab
-
Zdravím,jaké používáte jednoháčky(nejlépe BL) Na překování malých woblerů?
- Středa 6. února 2013 v 15:48® Scanix
-
troutkiller> ja je mam celkem rad, ale az ve vetsich velikostech, ackoliv do mirne tekoucich melcich vod jsou ty male vrazda, jen to lanko je pak proste spatne…coz je problem, kdyz jsou stiky…
- Středa 6. února 2013 v 15:38® troutkiller
-
Scanix>Mám těch Originalu asi 20 od 3 do 13cm a vubec je nechytám
Blbě se hází páč sou lehký a motaji se při náhozu ve větru do vlasce
Je to sice klasika ale je hafo lepších wobu.
- Středa 6. února 2013 v 15:35® troutkiller
-
skwor>A vidíš,Marek měl pravdu
)
- Středa 6. února 2013 v 15:08® casper
-
skwor> chudák babička, když vidím tu cenu dneska, tak si ani nechci představit, kolik to stálo před 10ti lety…no možná je ještě straší, třeba 12
- Středa 6. února 2013 v 15:01® skwor
-
Scanix> Ve 3cm jsou stejní, včetně lopatky. Jinak CD nemám (nechytám ani to jedno), takže u větších je to možné.
casper> Original je základní pilíř Rapaly, ten vyrábět musejí, i kdyby jinak dělali už jenom hrkací plasťáky
- Středa 6. února 2013 ve 14:50® Scanix
-
skwor> ten tvar je znat i u mensich a prijde mi, ze u CD je lopatka kolmejsi nez u OF.
- Středa 6. února 2013 ve 14:50® casper
-
skwor> hele ten „okoun“ je plovoucí a má těch 7 cm…myslím že je to ten original floating, asi je dobrej, když se furt prodává
http://www.velka-ryba.cz/…ng-07-p.html je fakt hodně lehoučký o to líp je cítit záběr, z něj mi nikdy nic nespadlo
- Středa 6. února 2013 ve 14:40® skwor
-
Bigpista> U malých to nepoznáš, ve větších velikostech je CD zavalitější, zatímco OF anorektik
- Středa 6. února 2013 ve 14:31® Bigpista
-
skwor> Já bych to viděl na original, CountDown má podle mě trochu jiný nos. Tohle je podle mě 7cm original.
- Středa 6. února 2013 ve 14:27® skwor
-
troutkiller> Jak na tu fotku koukám… Jestli on ten Original náhodou není Countdown
casper> Spodní je plovoucí nebo potápivý?
- Středa 6. února 2013 v 11:08® Piscicapus
-
troutkiller> to musí posoudit kolega, ale jde o práci na pár minut a lepidlo využije klidně i v domácnosti. A když nic jiného, tak se muže kochat tím, jak mu ve vlhku krásně pění.
- Středa 6. února 2013 v 10:58® casper
-
troutkiller> to bude spíš náhoda
- Středa 6. února 2013 v 10:54® troutkiller
-
casper>No vidíš tak si lepší než já
A nebo máte mín lekavé fišle než mi
)
- Středa 6. února 2013 v 10:19® casper
-
troutkiller> to jsem teda tajně doufal, že by mohl mít větší cenu
náhodou ten horní je můj nejspíš nejúspěšnější wob, kterej jsem kdy měl…vytáhl jsem na něj spoustu štik (žádná teda nebyla obří, ale potěšily) a jinak ten druhej byl nejúspěšnější minulej rok jsem na něj vytáhl tři kudly
- Středa 6. února 2013 v 9:32® troutkiller
-
Piscicapus>To zalepí ale jde o to zda se to vyplatí.Nedávno sem je viděl ve výprodeji za 40kč kus.
- Středa 6. února 2013 v 9:30® troutkiller
-
casper>Ten horní Ratlin dělá takovej kravál že se ho fišle bojí a ten Original dole je do mělké vody dobrej na štiky a okouny
Pár jich doma mám ale moc na ně nelapu
- Středa 6. února 2013 v 9:16® casper
-
díky všem za reakce
chtěl jsem hlavně vědět, jestli má smysl se tím zabývat vůbec
asi se nechám inspirovat Torem a nechám ho v důchodu
ale je hustý, že ho většinou znáte
ještě mám z tý doby dvě rapaly ale ty jsou i přes nespočet chycených štik stále bez problémů a funkční
jsou fakt starý minimálně 10 let…jen to chce koupit nový kroužky a trojháčky…ty jsou hrozný no…
- Středa 6. února 2013 v 9:01® Piscicapus
-
casper> lopatku zalepíš polyuretanovým lepidlem.
- Úterý 5. února 2013 ve 23:06® Mikyška
-
toro> Z polystyrenu byly snad jen menší modely. Větší, aspoň ty se kterejma sem se setkal já, byly z plastu. Chod měl docela rozptyl. Co kus to jinej. Jinak brácha jednoho před cca třema rokama nasadil původně jako průzkumníka a ve finále to byla jedna z jeho top nástrah. Dostal na něj několik sumíků. Zrovna asi kousek s dobrym chodem. Holt rybařina.
- Úterý 5. února 2013 ve 21:28® toro
-
casper> Je to Ryna! Je vyráběný z tvrzeného polystyrenu. Lopatky z něj odpadly při prvním kontaktu se dnem. Problém bude lopatku vůbec nalepit snad epoxidem.Jako mlaďoch jsem to zkoušel kanagomem a agresivní lep mi sežral půlku wobleru. Co si tak matně pamatuju, tak tenhle wob moc extra nechodil. Nemyslím si, že by ještě stálo zato ho oživovat. Ulož ho do důchodové bedny, za sto let bude mít historickou hodnotu.
- Úterý 5. února 2013 ve 20:31® skwor
-
casper> Ryna, u těch lopatky padají rády
Nová se dá udělat s jakéhokoliv měkčího plastu, třeba z obalu na cd.