Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 1. února 2013 v 15:09® HaD
-
mvincik> Jojo. Svinčík a plivance sem nepatří.
- Pátek 1. února 2013 ve 14:32® Scanix
-
mvincik> jeste jednou diky, mas to u me…tak min nejaky fishky dame, az budes mit volnejc…voda tu uz klesa, ze 140 tece 80 kubiku
Tento příspěvek byl editován 1.2.2013 13:32:50 uživatelem Scanix.To do prumeru 15–20 ma jeste daleko
- Pátek 1. února 2013 ve 14:09® mvincik
-
David Havlíček> Nic nevidím, to už jsi promazával?
- Pátek 1. února 2013 ve 13:12® HaD
-
Tvle, ten neřád All armor to tady pěkně zaneřádil. Ale sebral sem mu boty a přezuvky nemá.
- Pátek 1. února 2013 ve 13:00® sethy
-
BoBo-Falknow>
- Pátek 1. února 2013 ve 12:50® BoBo-Falknow
-
Sethy, SURF > Sakra, nejspíš jsem něco přehlédnul
Vzhledem k tomu, že mi vedle bliká oranžová dvojka, asi půjde o Vás dva
- Pátek 1. února 2013 ve 12:17® sethy
-
SURF> Nedívá se vůbec co
- Pátek 1. února 2013 v 11:07® BoBo-Falknow
-
antimamlas> Jsem opravdu ze srdce rád, že jsi emigroval a pevně doufám, že své rozhodnutí nezměníš, Pro rovníkovou Afriku by to byla nenapravitelná škoda.
Míru považuji za svého přítele, ale tohle je záležitost mezi Davidem a Mírou. A to na profesní, nikoli osobní, úrovni. Míra je velmi inteligentní člověk a jako takový si o pomoc dokáže říct. Nic takového neudělal. Přestaň za něj přemýšlet, on to zvládá na podstatně vyšší úrovni.
Tento příspěvek byl editován 1.2.2013 14:11:26 uživatelem BoBo-Falknow. - Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 23:25® SURF
-
BoBo-Falknow> Taky se občas podívej do osobky. Zatím mám čas. A Ty?
- Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 22:38® BoBo-Falknow
-
regulus> Jasné, tam je to zažité, bez háčků to prostě nejde
Scanix> Už komunikuju
Mvincik> PŘESNĚ!
- Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 22:34® regulus
-
BoBo-Falknow> no poškádlit jsem tě musel …
Jinak u háčků je to taky v kýblu, popravdě si i po letech nejsu sto dát dohromady čísla a velikost a konec konců i výrobci rozměry v mm neuvádí, alespoň ne všichni http://www.mustad.no/…/product.php?… . Proto je skoro dycky kupuju v kamennejch obchodech, snad jen s výjimkou muškařskejch. Ale číslování háčků je podle mě dost jasná definice.
- Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 22:32® mvincik
-
Scanix> Nekecej, že ty jsi přehlédl ten největší stánek Boba a Toma, tedy Prichyho??? To snad ani nejde…
- Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 22:30® Scanix
-
BoBo-Falknow> ahoj, mrzi me, ze jsme se nejak minulu na FF, psal jsem ti vedle, no jsem asi slepej
- Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 21:59® BoBo-Falknow
-
regulus> Rozhodl jsem se ušetřit Tvému optikovi práci a Tobě peníze a zvětšil jsem popis
Ale teď vážně – uznávám, že popis byl disproporční a tedy špatně čitelný. Za tuhle připomínku dík – opravdu.
- Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 21:42® BoBo-Falknow
-
regulus> Hele, kdyby mi to nedobrnklo, tak to asi neměřím a nekreslím ne? Nedobrnklo mi akorát, že na to neklikneš a budeš se to snažit louskat malé, to je pravda.
Tomu prohlášení o okecávání schází logika. Ale jinak máš pravdu, jde všechno, ale někdo musí mít rozum a říct kam co patří a nastavit systém. Pokud tak označuji kroužky, měl bych tak označovat všechno. Fakt bych chtěl vidět ten název trojháčku, ve kterém by byly všechny rozměry. To že jde všechno, ještě neznamená, že to tak musí být správně.
- Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 21:36® toro
-
Venca Zelenka>Mušák, se kterým jsem neuměl zacházet,jsem využíval na plavačku. Blbý bylo, že když jsem ho odložil do vidličky. Naviják se mi furt válel v blátě nebo písku. Ta chybějící spodní rukojeť má hold něco do sebe. Ale zdolávačky kapříků na něj parádní…
- Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 20:38® regulus
-
BoBo-Falknow> jasný, vždyť oni ti lidi vlastně nemusí vědět jak je to velký, hlavně když to koupí …
Jde všechno, jen malý děti nechodí, přiznej barvu, že ti to nedobrnklo a nemusíš to tak okecávat. Rozměr napsat jde, není to žádnej problém, pár písmenej navíc, barva a chemický složení není třeba.
- Čtvrtek 31. ledna 2013 v 19:11® BoBo-Falknow
-
regulus> No, máš pravdu, že přidat tam rozměry by asi bylo dobré
A možná i RGB kód barvy kovu a nebyl by špatný i chemický vzorec použitého kovu. Fakt, takhle to nejde… Chápu, že rozměr je podstatný, ale není možno ho cpát všude -proto obrázek. A jelikož mám soucit se staršími rybáři, je možno na obrázek kliknout a čísílka se zvětší
Ale to už je fakt krok navíc, nad zvětšením popisu se zamyslím
- Čtvrtek 31. ledna 2013 v 17:48® Venca Zelenka
-
toro>
každá technika chce svoje, při mojich začátkoch, taky byly v ohrožení všecky veverky v okruhu 20m a ty pruty usoustružené z laminátových ohradníků od krav taky stály za to, v případě nouze stačilo přehodit naviják a měl jsi vláčák jak lupen
- Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 12:37® regulus
-
Kazan> je fakt, že se asi značná část rybářů v těch „tatarskejch“ mírách orientuje, většina ví, že sedmistopej prut má dva metry deset a konec konců to zase až takovej problém není, že stopa je zhruba 30 cenťáků a palec dva a půl ví většina lidí. Větší je už třeba číslování průměru oček, ale i to se dá najít a moc lidí to vědět nepotřebuje, i když tady jde spíš o jakousi číselnou řadu a nevím jestli je to přímo odvozeno z anglických mír i když ty průměry jsou zlomky palců, podobně je to i u těch kroužků, který zase naopak pořizuje o poznání více lidí. Máš ale recht, většina firem ve svých katalozích uvádí metrickou i palcovou míru, zvlášť pokud je produkt určen pro evropský i americký trh.
- Čtvrtek 31. ledna 2013 v 11:50® Kazan
-
regulus> Jinak pokud se ještě vrátím k anglo-americkým mírám versus SI, slušně vychované katalogy uvádějí obě míry vedle sebe. Je to přehledné a každý zákazník je spokojen, je to jen o tom vyjít zákazníkovi vstříc a nebo je jasné na který trh se přednostně výrobce, prodejce zaměřuje.
- Čtvrtek 31. ledna 2013 v 11:46® Kazan
-
regulus> jj, souhlas bylo by to přehlednější
- Čtvrtek 31. ledna 2013 v 11:19® regulus
-
Kazan> jo máš recht, když si rozkliknu odkaz kroužku a pak ještě obrázek tak tam nějaký mini pidi míry jsou, ale kdybys mi nenapověděl, tak by mne ten obrázek vůbec nenapadlo rozkliknout a v náhledu bych si těch rozměrů vůbec nevšimnul. Myslím, že pár písmen navíc v popisu např. Kvalitní pevnostní kroužek z nerezové oceli ve velikosti 1 (průměr 5mm) by pro lepší orientci kupujícího nebylo na škodu. Ve kšeftě na pultě to vidím na první pohled, ale na e-shopu z obrázku poznám prd.
- Čtvrtek 31. ledna 2013 v 6:58® Kazan
-
regulus> já teda nevím, ale pokud jsem se díval nikde tam není zmínka o palcích či čímkoli jiném a když si rozklikněš odkaz kroužku tak se dostaneš i na rozměry v mm.
- Středa 30. ledna 2013 ve 23:38® regulus
-
Alivio> no dobrá, vy jste tady samá komerce, http://vlacej.cz/…krouzky-wsr/ tenhle odkaz jsi sem dal a já si to spletl s nástrahy.cz s čímž David něco společnýho má. Tak jako tak je potřeba zdrbat ty co e-shop provozují, je ale pravda, že v tomto případě Boba a Prichyho a mezi námi děvčaty, trocha masáže neuškodí nikomu.
- Středa 30. ledna 2013 ve 23:33® Shrek
-
regulus> sorry, ale co s tim má společného David?
- Středa 30. ledna 2013 ve 23:28® regulus
-
David Havlíček> mezi námi děvčatami, „velikost kroužku 1–4“ co je to za míru??? Není to nic co by normálnímu smrtelníkovi něco řeklo. 99% rybářů ani netuší jak je ten kroužek velikej, řekl bych že by nebyl až takovej problém k tomu dopsat, že má kroužek průměr řekněme 4, 5 nebo 6 mm, on každej to tatarský americko-anglický číslování nezná. U nás se jaxi používá metrická soustava a pokud ve Velké Británii nebo v USA lpí na tradicích, budiž jim to dopřáno, ale v Evropě měříme v metrech, kilometrech a nikoliv v mílích a v milimetrech a centimetrech nikoliv v palcích a stopách. Z toho důvodu by měly být míry v českým e-shopu vedeny v jednotkách SI.
- Středa 30. ledna 2013 ve 23:12® toro
-
Venca Zelenka> Když jsem zkoušel mušit coby mládežník, připadal jsem si chvílemi jako černej Nuru, co pod bičem otrokáře žil. A také jsem upráskal neskutečný počet much…
- Středa 30. ledna 2013 ve 22:48® Shrek
-
David Havlíček> tak to please smázni…
- Středa 30. ledna 2013 ve 22:12® HaD
-
Alivio> nic se nemá přehánět…