Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.096 příspěvků, z toho 77096 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 10. ledna 2013 v 7:17® toro
toro

regulus> Ááááh, nádhera! Já tak pořádkumilovný rozhodně nejsem. Takový kufřík bych chtěl najít někde u vody (nebo alespoň 7 mega v krabici od bot). :-D

Čtvrtek 10. ledna 2013 v 0:29® regulus
regulus
:-93;
foto/diskuze/privlac/2013/th-img91377.jpg
Středa 9. ledna 2013 ve 23:39® HaD
HaD

toro> můj souverän taky drží. Ale je fakt, že takovej záhul, jako navijákům dáváš Ty, mu nedávám.

Středa 9. ledna 2013 ve 23:27® toro
toro

sethy> Už to je spíš Veteran než Suveran, ale furt maká. Je pravdou, že jsem na něm za ta léta nechal vyměnit ložiska. Koupil jsem ho z druhé ruky od týpka, který ho v Norsku párkrát vymáchal v moři a neudělal po návratu očistu od soli. Sumců už pomohl na břeh vysmejkat hafo…

Středa 9. ledna 2013 ve 23:06® sethy
sethy

Janko> Na googlu otázka vteřiny:
http://www.eprivlac.cz/index.php?…
ale lepší je si to umotat sám.

Středa 9. ledna 2013 ve 23:02® sethy
sethy

toro> Suveräna? Pořád drží pohromadě? Kurník taky bych si s ním někdy zatočil ať vím o co jsem přišel :-)

Středa 9. ledna 2013 ve 22:58® Janko
Janko

Ještě jednou prosím jestli by jste nepomohli nějaký obchod kde to hauserovo peří kupujete. Já se dívám po obchodech ale nemohu nic najít. Jen jsem našel něco na inzerce, ale to to bylo jen po balení po 30 kusech :-D tolik jich nechci chci zatím jen na zkoušku :-D

Středa 9. ledna 2013 ve 22:45® toro
toro

Janko> Podrobnější návod určitě někde najdeš. Já peří vodím hlavně s proudem dolů a kopíruju dno. Je výborné na prochytávání hlubokých děr v silným proudu (tam většinou sedí ti velcí potoci). Zásek sedí spolehlivě a ryba málokdy spadne.

Středa 9. ledna 2013 ve 22:39® toro
toro

TondaN>Já vylágruju všechno, ale některý kousky už mám docela dlouho (Abu Suveran, Sh. Twin Power 4000FA). Slammera má kámoš a kolikrát se divím, co ten naviják vydrží. Líbí se mi Daiwa Ballistic, ale zatím to je u fáze pošilhávání…

Středa 9. ledna 2013 ve 22:32® Janko
Janko

Ještě něco já to hauserovo peří neznám jak se s tím chytá. Normálně jak na rotačku nebo na twistry :-D Nebo je na to nějaká jiná metoda třeba nějakej zlepšovák :-D chodu toho teda jestli to není nějaké tajemství :-D

Středa 9. ledna 2013 ve 21:52® regulus
regulus

kubas> tak, tak …

Středa 9. ledna 2013 ve 21:50® TJSS

regulus> nedávno byl na žurnálu vrchní sládek Plzně, uznávaný po celém světě a vše to s tím PL pivem a to, že lepší vozíme ven a hnus zůstává doma je nesmysl… tudíž alespoň v tom pivě věřím v poctivost národa :-) …no do diskuze přívlače to asi nepatří, alepivo k rybám určitě :-)

Tento příspěvek byl editován 9.1.2013 20:50:44 uživatelem TJSS.
Středa 9. ledna 2013 ve 21:49® kubas
kubas

regulus> No furt máme v Brně Richarda, Pegas, Bernarda, Dalešice a další… Horší to mají tam, kde mají na výběr jen Europívo :-) .

Středa 9. ledna 2013 ve 21:40® regulus
regulus

TJSS> ty brďo, domácí ještě možná, ale zaslechl jsem, že se něco už vaří v PL a dováží se, no a to poctivý, no je to vesměs europívo …

Středa 9. ledna 2013 ve 21:39® kubas
kubas

TJSS> No ale to musíš už taky hledat, aby to bylo PIVO. Ještě že jsou malopivovary na vzestupu…

Středa 9. ledna 2013 ve 21:38® regulus
regulus

toro> jasný, každýmu vyhovuje něco jinýho, já tomu zase docela propadl, zvykl jsem si velice rychle a nedám na ně dopustit. Nedovedu si představit jít na sumíky se smekáčem (myslím přívlač) a vlastně od 7g nahoru jedině s multíkem.
Ono má všechno svoje výhody a nevýhody a každýmu vyhovuje něco jinýho.

Středa 9. ledna 2013 ve 21:36® TJSS

regulus: ještě, že to pivko máme poctivý a domácí :-)

Středa 9. ledna 2013 ve 21:31® regulus
regulus

skwor> vždyť jsem to psal, ono je dneska z Asie asi všechno, nejen rybařina … :-((

Středa 9. ledna 2013 ve 20:57® TondaN
TondaN

toro> A co slammer nebo atlantis ty by ti měli vydržet.. nebo likviduješ i takové držáky?

Středa 9. ledna 2013 ve 20:52® toro
toro

regulus> Párkrát jsem ho měl v ruce, ale moc mě nechytil. Nemám k tomu prut a ani potřebné nadšení. Jsem staromilec, takže budu dál ničit smekáče…:-)

Středa 9. ledna 2013 ve 20:52® skwor
skwor

regulus> No jo, jenomže dneska je Asie už asi všechno… :-((

Středa 9. ledna 2013 v 19:55® regulus
regulus

toro> to máš recht a multíky ti k srdci nepřirostly???

Středa 9. ledna 2013 v 19:39® toro
toro

regulus> Silová přívlač = „kyj“ do 80g, splítačka na 20 kg, gumy 20+g, woblery s lopatkou na nabírání guláše. To každý smekáč nedá…;-)

Středa 9. ledna 2013 v 19:22® regulus
regulus

skwor> mám 501 na UL, 302 se zadní brzdou na řekněme něco mezi UL a 7g (pak už multíky), no a dvě 301 mám na plavačku, takže žádná extrémní zátěž co se týká tahání velkých ryb a používání taky žádnej extrém. Ty první dva mám určitě víc jak 5 let, typoval bych tak 2006, ty druhý možná tak o dva roky míň.
Co ty nový netuším, ale je to jak psal toro, včilka už kromě pár klasickejch multíků vše od ABU je čangajškov, ale to asi od všech výrobců.

Středa 9. ledna 2013 v 18:59® skwor
skwor

regulus> Právě 300ku má kamarád a v tý cenový relaci se mi nezdá špatná. Tak uvidíme, co ty novinky.

Středa 9. ledna 2013 v 18:00® regulus
regulus

Alivio> čemu říkáš velký woblery? ;-)

Středa 9. ledna 2013 v 17:55® Shrek
Shrek

regulus> viděl bych to na „zdolávání velkých woblerů“ v silném proudu apod.

Středa 9. ledna 2013 v 17:47® regulus
regulus

toro> co myslíš silovou přívlačí??? ;-)

Středa 9. ledna 2013 v 17:42® toro
toro

regulus>To je to. Já vyznávám silovou přívlač, takže odrovnám naviják natotata. Proto radši „pustím chlup“, aby ty modely chvíli vydržely. Abučka takový držáky v nabídce bohužel nemají…:-)

Středa 9. ledna 2013 v 17:37® toro
toro

dam> Asi jsem razítkoval jinou zátoku. To se stává…:-D