Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 9. října 2007 v 17:56® hajan

skwor> Raději si příští rok přečtu třicéééétosum !!!! ;-)

Úterý 9. října 2007 v 17:51® skwor
skwor

hajan> A sakra, já zapomněl, že ten flek znáš :-D Ale ne, jak se víc ochladí, tak je to místo mrtvý.

Úterý 9. října 2007 v 17:30® hajan

skwor> No jasně, vloni 34, letos 36 a příští rok na stejným místě 38 viď? Jen abych se tam koncem roku nestavil s pánvičkou! :-D :-D :-D :-D :-D

Úterý 9. října 2007 v 15:58® Kuba V.

skwor: no jen, aby:) Chci se zetat jaké máte zkušenosti z FL-růžová. četl jsme že nejpoužívanější je asi smoke, ale tu nemohu nikde sehnat buď mají řůžovku nebo crystalku. A taky kde by se daly sehnat skitter propy. Hledal jsem tu info, ale marně… díky

Úterý 9. října 2007 v 15:23® skwor
skwor

Kuba V.> Díky, ale byla to náhoda.

Úterý 9. října 2007 v 15:03® Kuba V.

BigMIke: já chodím dost s mikrotwisterama převážně chytám dorost největší se mi povedl na řece 29. skwor:moc pěkná ryba dodatečná gratulace;) snad se takového taky někdy dočkám hehe…

Úterý 9. října 2007 ve 14:30® skwor
skwor

Kuba V.> Bohužel na většině řek je okoun kolem 30cm slušná ryba, s tím se nedá nic dělat. Letos v létě se mi povedl „říčák“ 36cm a mám pocit, že na tom úseku řeky to bylo maximum (loni na stejném místě 34cm).

Úterý 9. října 2007 v 11:22® sethy
sethy

Kosmik> u zabranskyho

Úterý 9. října 2007 v 10:56® hajan

skwor> :->

Úterý 9. října 2007 v 9:52® BigMike

Kuba V.> tady u nás je hodně topolů okolo řeky, tudíž v zimě si to tu kormoráni promění na perfektní zimoviště a loviště! a když už někde velcí okouni i tloušti byli, nastoupilo Povodí a řeku dali do mantinelů, zarovnali a je hotovo! Ale myslím, že nějaký ten kousek +35 tady je, bohužel ojediněle!Faktem je, že jsem už roky nešel okolo podzimní až zimní řeky jen tak s mikráčema a na mých kdysi tutových místech nedráždil ty co tam zbyli. Třeba letos…

Pondělí 8. října 2007 ve 23:07® Kuba V.

mirmen, BigMike: pro mě je na Labi a Orlici bohužel ojedinělá záležitost i Okoun ke 30cm :-(( Ale to bude třeba taky tím, že jezdím na špatná místa, ale stejně si myslím,že je o hodně míň větších kousků. Možná na tom bude mít i svou daň to že je to ryba dost opomíjená a brána většinou rybářů jako plevel…Podel mě je to krásná ryba jako každá jiná.

Pondělí 8. října 2007 ve 22:50® mirmen

BigMike, tady je + 33–35( na Orlici a Labi) taky spíš ojedinělá záležitost. Před 3 lety jsem měl „hnízdo“ pětatřicátníků na řece, jenže..kde ty časy jsou.

Pondělí 8. října 2007 ve 22:22® BigMike

Tomash> webcast.bodybu­ilding.com

Pondělí 8. října 2007 ve 22:22® BigMike

mirmen> Okouni – na Lužnici, tedy aspoň u nás a na přívlač se jich takových moc nechytne! Kéž by byli! Ale pamatuji je:))

Pondělí 8. října 2007 ve 22:04® Tomash
Tomash

BigMike> něco prubnu, díky za tipy :-93;

Pondělí 8. října 2007 ve 22:00® mirmen

BigMike, myslím si, že okiš 25–30 cm jí nepohrdne. Moc nechodím, nebyl čas, skoro 5 týdnů bez rybařiny. Na pár vycházkách v poslední době jsem tahal jen štičí dorost a asi 10–12 okounů 35–38 cm. Orku příští týden vyzkouším, vzal jsem kontrastní červeň, zelenorezatou, něco s bílým břichem a namodralým hřbetem a červenou skrvrnou na hrdle .Uvidíme.

Pondělí 8. října 2007 ve 21:58® BigMike

Tomash> Tak nějakého vykuchej a naplň nějakým porézním matrošem a natáhni dochucovadlem:)) Možná dát na injekční stříkačku očko a táhnout proudem?:)) Jim by to asi bylo jedno!

Pondělí 8. října 2007 ve 21:54® Tomash
Tomash

Sander, skwor > Doufám, že to bude super zabiják! :-)) BTW : Potřeboval bych woblera, ze kterýho se pomalu uvolňuje chemikálie – velcí boleni mi totiž za vláčedly jen plují a sem tam si ťuknou, ale nezůstanou viset – takhle by dostali chemickej čoud a pak bych si ho níž podebral :-D

Pondělí 8. října 2007 ve 21:54® BigMike

mirmen> …candátky! U nás tak velcí okouni nejsou aby jí brali:) Ale spíš v létě tahám tu větší na štiky, tedy letos štíčata!:)S tou plovoucí hlavou je to dobrej nápad, až vyzkoušíš, dej vědít! Ale je to zase otázka důvěry a ne jí tam dát na 20 hodů,že?:)Já to dnes všechno lupal na fluo zelené tw.(ochucené) od Berklyho! Už se musím rozhoupat a nasadit také někdy zase rotečky:) Štve mě to jejich motání vlasců a šňůry! Proto mám radši woblery a gumy!

Pondělí 8. října 2007 ve 21:48® mirmen

BigMike, chci ji vyzkoušet na koncové olovo s malou plovoucí hlavou ( na 60–70 cm závěsu). Podařilo se ti na ni dostat candáta nebo je to spíš okounová záležitost?

Pondělí 8. října 2007 ve 21:42® BigMike

mirmen> přesně tak, ona s tím ocáskem je jako stvořená k ladnějším pohybům! Kor teď napodzim! Většinou pustím na dno (krom pařezovek)a pak 2–3 pomalejšíma pohybama prutem zvednu a zase nechám padnout na dno!A nebo vedu sloupcem a jen lehce kývu špičkou – krásně vlaje ocáskem! Bohužel, chytám tak letos, a nejen na ni, samé dorostence!

Pondělí 8. října 2007 ve 20:42® mirmen

BigMike, zdravím. Mám prosbu, jak se ti chytá na ORKU? Myslím, že jsi se před 1–2 lety o tom zmiňoval, nebo se mýlím? Vedeš ji „líněji“ než twistra? Spíš plazením, šouráním?

Pondělí 8. října 2007 ve 20:30® BigMike

František> ale ne, na ty jsem ještě nešáhl:) Možná v sobotu na závodech v Praze, ale tam to bude o velkých nástrahách:)Krajská liga odpadla a jedeme rovnou na centrální divizi do Prahy,to bude:)Snad Milky zachytá, já si chytnu letošní první štiku přes 80 a postoupíme do II.ligy:)) Ty boleny jsem lapal na vrtulkové propy! Tento byl nejmenší, 2 x mi spadli větší kousci! Dnes okolo Špačkárny – asi 8 okounků do 20cm a jeden candátek 30 – vše na gumky.Ráno chci mrknout opět, ale nevím jestli tam!Až jestli vstanu, ve 12 jedem na střelnici do žíšova provětrat kvéry se švárou!

Pondělí 8. října 2007 ve 20:20® skwor
skwor

hajan> Asi se vrátím na „můj“ úsek řeky, tam co jsem jezdil teď to je mrtvé a navíc mám nevyřízené účty s jednou zubatou :-)

Pondělí 8. října 2007 v 19:29® cormaxx
cormaxx

yerrx: já taky něco hledám,aby věděl ježura co mi dát pod stromeček:-D zatim vede tohle… www.rsp-fishing.cz

Pondělí 8. října 2007 v 19:18® yerrx
yerrx

nj ja ted shanim novy batoh ptze neco nasetrene mam a ten muj je este po strycovi a je to strasne velke je to spis kaprovy batoh…:-'

Pondělí 8. října 2007 v 19:05® cormaxx
cormaxx

yerrx:jj vypadá dobře ale zajímala by mě velikost a real foto by taky nebylo naškodu;-)

Pondělí 8. října 2007 v 18:51® yerrx
yerrx

tadle je dobra www.obchod-rybareni.cz

Pondělí 8. října 2007 v 18:35® skwor
skwor

hajan> V sobotu jsem byl chytat s matchkou na plavačku a byla to bída. Ryby moc nebraly, a velikost taky nic moc. Včera jsem byl vláčet a přišel jen jeden tlouštík a lepší okoun (27cm). Bída…

Pondělí 8. října 2007 v 17:33® hajan

skwor> Byl jsem v neděli. Několik padouství +/- 40 cm, řizouni, oukleje. Moc to nešlo, plavalo mraky bordelu, jako lupení a řasy. Navečer vláčka na novým fleku, jeden kontakt s rybou, na břeh se nepodívala. Vcelku bída. Co ty???