Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 19. června 2003 v 11:34
-
MAF: To je sila s tema candata. Loni u nas jeden manik chytil nejvetsiho – 89 cm, v srpnu ve 14 hodin odpoledne za slunecneho pocasi na plavanou na bili cervy.
- Čtvrtek 19. června 2003 v 9:54® MAF
-
Václav:Ještě k těm candošům,neříkám že 70 tník není krásná ryba to bezesporu je,ale jsou větší a ještě větší a když vím nebo dokonce na vlastní oči vidím jak tam nějací„strejdové“tahají candáty 80–99cm na kačeny jak tenisáky,nebo na kolínka či brambory tak jsem s toho fakt napadrť a marně si lámu hlavu čím to je že mě tam takovýhle poleno neskočí,je to výzva který neumím říci ne.
- Čtvrtek 19. června 2003 v 9:40® MAF
-
Václav:Máš pravdu takovéhle nehody mě vždycky nutí k zamyšlení co všechno musí příroda od lidí vytrpět a že těch „událostí“přibývá čím dál tím víc,jsem rád žes nezabloudil
doufám,že jsi úspěšně pořídil. Už jsi zkoušel s tím novým Antaresem tahat woblery?
- Středa 18. června 2003 v 18:09® Vaclav
-
MAF: To naštve s tím potokem, mne takové věci – ekologické – štvou. Jinak díky za to info o Borech, zvládnul jsem to bez problémů podle tvé SMS.
- Středa 18. června 2003 ve 12:03® Petr
-
DaH:Díky za informace a co Váš trofejní sumec? Byl někdo na Vltavě v Tróji?Chytal jsem tam já a jenom pár rybářů,já a ni oni nic nechytli. Měl jem skvělej záběr hned u břehu, byl to asi tloušť,parma nebo bolen. Nevim. Měla tak asi 65cm. Viděl jsem ji ještě několikrát zalovit,ale vše akceptovala. Gumy vůbec nešly,asi nejít tu správnou.
- Středa 18. června 2003 v 11:51® MAF
-
Fšem:Zdraví Vás všechny Karlos chytá na Sázavě,psal že se mu voda zakalila a ryby neberou že je z toho na mrtvici snad tu dovolenou přežije bez větší újmy na psychice a zdraví
- Středa 18. června 2003 v 11:50® MAF
-
Václav:Máš pravdu Vejprnický potok je v háji,bylo tam údajně spousta chráněných mřenek,ta štika 131 je krokodýl to musela být paráda mít ji na „klacku“
- Středa 18. června 2003 v 7:17® Lerak
-
Lasty : ano, pracuji u zmíněné firmy, ale Tvá otázka je spíše obchodní – a v těch nemám zas tak velký přehled, neboť pracuji v IT – servery, PC, instalace, testování apod. Takže, přikládám link, kde se dozvíš přinejmenším základ :www. telecom. cz All : blahopřeji všem, kdo byli v prvních dnech úspěšní. Já jsem se rybám z důvodu prac. zaneprázdnění zatím moc nevěnoval, ale nějaké kontakty byli… Vše jsem pustil ( štičky okolo 50 cm, candátci okolo 40cm ). Jediný candoš cca 65 cm, se kterým jsem licitoval o killnutí, mi v poslední fázi vyklepal wobblera z tlamy
a tím vše vyřešil… - Středa 18. června 2003 ve 3:35® Vaclav
-
Láďa: Obě ty velké štiky na přehradě. Mluvil jsi s J. Horkým? Byl na zahájení u nás v Chebu, jenom mi volal, kam má jít, ale jak dopadl nevím…
- Úterý 17. června 2003 ve 23:11® Láďa
-
Václav:Teda ty dvě štiky to je docela štěstí. Tomu se říká být na správném místě ve správnou dobu. Byli chyceny na řece,či na přehradě?Ten Tvúj candoš je též pěkný. Jinak ten počet štik ulovených u nás musím poopravit. Bylo jich 28 kusů.Švagr si dělal poznámky. Jinak jsme tam zaskočili s Patrikem dnes odpoledne,ale pouze jedna malá štička,druhá spadla u břehu a jeden candát mě zmizel pod nohama. Ale pěkně mě otrávil rybačku jeden místní rybyčkář. Doufám,že to jednou zakážou.
- Úterý 17. června 2003 ve 22:59® Láďa
-
Lasty:No,tahali jsme úplně vše co se dalo.Štiky brali poctivě vše co jsi jim nabídnul:gumy(twistery,Banja,Ripery),rotačky a samozřejmě woblery. Candáti reagovali pouze jen na gumu a,nebo vedle lovící rybář tahal mrtvou rybku a ten dostal tu sedmdesátku.
- Úterý 17. června 2003 v 18:27® Vaclav
-
MAF: Člověče, prý tam u vás byl dnes kompletně vytráven Vejprnický potok, slyšel jsem v rádiu. Údajně stovky mrtvých ryb, nejvíce plotice, okouni a úhoři, ale byly tam prý i mřenky.
- Úterý 17. června 2003 v 18:25® Vaclav
-
Láďa: To je panečku úctyhodný počet, to jste si pěkně zarybařili. Já, jak už jsem zde zmiňoval, na zahájení pár okounů 20–25 cm a candáta 67 cm na zlatého strímra, dnes štiku asi 55 cm (neměřil jsem jí, pouštěl jsem ji hned zpět). Večer jdu znovu, tak uvidím.
- Úterý 17. června 2003 v 18:21® Vaclav
-
Pedro: Včera se u nás skutečně chytla štika 131 cm a 24 kg, dnes pak v pravé poledne štika 95 cm.
- Úterý 17. června 2003 v 17:48® HaD
-
jen jednu 112-tku, nějak se nám nedařilo… uvidíme dneska
- Úterý 17. června 2003 v 9:35
-
Lada: Skvela zprava. Co jste tahali, gumy?
- Úterý 17. června 2003 v 8:13® Láďa
-
Václav:Vašku to bylo zahájení. Začal jsem v neděli na pstruhovce na Labi 36 a 39. Na 36 jsme s Patrikem vytahali přibližně,asi 80 až 100 okounů!!!!!!!!! Přísahám, nelžu ani slovem a na 39 šest pstruhů okolo 30cm. A v pondělí hurá na Berounku. Václave to byl koncert. Od 4.15 do 10.00 hodin jsme chytli ve třech lidech 18 štik 40 až 60cm a 4 candáty okolo 40cm. Sousední rybáři vytáhli taky štiky a i 63 a 70cm candáta. Večerní lov jsem zaměřil na candoše a dva se podařili 50cm a na závěr Bolen uloven Patrikem-rovných 60cm. Všechny ryby vráceny vodě,pouze jeden candát odnesen domů. Jinak lidí jako much. Myslím,že Berouka je na tom dost dobře a jestli se budou lidi chovat inteligentně,tak i ta ryba tam zůstane.
- Úterý 17. června 2003 v 7:53
-
Lerak: prej delas u telecomu. prosimte, co je to „duhova linka 906“?
- Úterý 17. června 2003 v 5:47® Pedro
-
Zdar Orlíci, jak vám dupou králíci. Byl sem s rybičkou na Orlíku, ale jen podmírovku. Václav: Dostal jsem SMS, že se tam u vás včera chytla nějaká velká štika. Co o tom víte? Robo: Přijeď na boleny na Orlík. DaH: Co sumci? Máte nějakýho?
- Pondělí 16. června 2003 ve 21:35® Vaclav
-
Tak jak jste kdo zahajovali? Já byl až večer, ráno jsem pracoval, nicméně nějaké okouny a jednoho candáta 67 cm jsem si vyvláčel.
- Pondělí 16. června 2003 v 11:54
-
Tak mam prvni dvoukilovou stiku, tak mam radost. Toma: Radeji uved svuj mail a aktivne se zapoj mezi nas, a nepodivuj se, kdyz jsou rybari na rybach, kde jsou? Rada lidi si diskuse jen pasivne prohlize, nediskutuje, tak at se potom nedivi, ze ti co pravidelne diskutuji taky chodi na ryby.
- Pondělí 16. června 2003 v 5:17® Vaclav
-
Robert: Na okouny také, ale ty boleny jsem zmínil právě pro to, že ta barevná kombinace vyznívá celkem křiklavě a že bych ji na „bolenovovu“ rozhdoně netipoval.
- Pondělí 16. června 2003 v 5:15® Vaclav
-
Toma: To víš, že ano. Bohužel všechny servery vždy o víkendech „trpí“ tím, že mnoho lidí odjíždí na chaty apod., v případě rybářů samozřejmě na ryby. Potřeboval jsi něco konkrétního?
- Neděle 15. června 2003 ve 20:23
-
Halo je tu nekdo??
- Neděle 15. června 2003 v 19:17
-
Václav: Na boleny? Na okouny, nebo ne.
- Neděle 15. června 2003 v 18:44® Vaclav
-
Robert: O nic víc než kterékoliv jiné, opravdu se jich nemusíš bát. Například mám pruhovanou, kde se střídají fluo červené pruhy s černými, a ta je velmi účinná na boleny.
- Neděle 15. června 2003 v 17:47® ROBERT
-
Václav: Nejsou na řeku moc lehký?
- Neděle 15. června 2003 v 16:50® Vaclav
-
Robert: Jestli se jich bojíš, tak zbytečně. Několik jich mám s vrbovým listem a jsem s nimi spokojen.
- Neděle 15. června 2003 v 11:54® ROBERT
-
Máte někdo zkušenosti se třpytkama Hobby Reflex? Dík za info.
- Sobota 14. června 2003 v 19:47® Lukas
-
Zdá se, že každý mizí na týden pryč. Kolegové, těším se na nevětšího okouna.