Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 3. října 2007 ve 20:22@ ???

Václav> Vánoční pohár beru spíše jako o ukončení vláčkařské sezóny a hlavně „pokecání“ s kamarády od řeky, ale nastoupit MUSÍŠ, bez tebe by to NEbylo ono!!! Alespoň mají závodníci větší motivaci :-)) . Jsem zvědav, kolik lidí od nás pojede – předpokládám 6, doufám v 10 :-) .

Středa 3. října 2007 v 18:51® hubertsvab
hubertsvab

a fotky:-93;

foto/diskuze/privlac/2007/th-img14082.jpg
Středa 3. října 2007 v 18:50® hubertsvab
hubertsvab

dnešní ůlovek na UL tyhle jsem si vzal jinak jěšte dva malý a jednoho tlouště:-93; tag 20 cm…

Středa 3. října 2007 v 18:28® Vaclav

Jakub M.: Uvidíme, to je vždy loterie a kromě loňska vždy extrém. V každém případě to budete mít letos hodně lehké, zřejmě nenastoupím… :-D :-D :-D

Středa 3. října 2007 v 16:56@ ???

zrovna vcera jsme si s Pepikem rikali, ze uz se tesime na Vanocni pohar. Snad vyjde pocasko, respektive at neni –10 stupnu :-)) Zatim.

Středa 3. října 2007 v 16:35® Vaclav

Jakub M.: Vždyť to znáš, ten stres. Výsledek je to skvělý, to jo, ale na druhou stranu jsem nad věcí. Vždycky je to o štěstíčku a vždycky platí, že jednou jsi dole a jindy nahoře… Hlavně, že je s vámi legrace :-))

Středa 3. října 2007 v 16:09® osprey
osprey

hecht: Nevím jak je to vysoko. Čekal bych míň štik než tady. Spíš sumec, candát, bolen. Vláčel jsem v Ivančicích a moc mi to nešlo. Nad Dalešickou přehradou je to menší pohledná říčka, kde může být cokoli. Taková hezčí neregulovaná Blanice.

Středa 3. října 2007 v 9:02@ ???

Václav> Moc pěkný článěk. Hlavně ten popis závodních „nervů“ :-)) ). Gratulace k supr výsledku!

Středa 3. října 2007 v 0:19® hecht
hecht

Jedu služebně do Stříteže u Jihlavy, nemáte nějaké zkušenosti s řekou Jihlavou. Rád bych tam na chvilku zavláčel.Na co chytat, co tam mohu čekat?

Úterý 2. října 2007 ve 22:11® Uno

Ahoj máte někdo kontakt na prodejce rotaček „KLINC"

Úterý 2. října 2007 v 15:10® Snake

skwor,Alivio> Díky.

Úterý 2. října 2007 ve 14:40® kostnak
kostnak

cize mate za vikend 2 vysledky zo 4 standov? my mame 3 vysledky z 3 standov. to sa potom lahko chyta nula. :-((

Úterý 2. října 2007 ve 14:36® dam
dam

Vaclav> budu se snažit, vždy když mám závody, tak se potom mohu z toho zbláznit, a s fotkami to bude horší, do těch zážitků taky asi patří, že se mi nějak porouchal noťas a nejde mi USB, no uvidíme

Úterý 2. října 2007 ve 14:34® dam
dam

kostnak> já to myslel i s rotací, na mistrovství republiky se loví dva samostatné závody a dvakrát 2hodiny s rotací. Záleží na jaké vodě závody jsou, u nás prochytáš to vždy, záleží jak dobře, kolik toho soupeřům necháš:-D

Vaclav>

Úterý 2. října 2007 ve 13:28® kostnak
kostnak

neviem to porovnat, lebo som neskusil vasim systemom. u nas sa chytaju 1.5h kola a stand mava 70–100m. niekedy je to zbytocne vela casu a neviem, co by som tam robil 3h, ako u vas a niekedy je to strasne malo a nestihnem ani relovit cely stand. asi vlasto by to vedel najlepsie porovnat, kedze sutazi u nas i u vas. teraz na majsrovstvach slovenska chytil jaro samela za 1.5h 63 ryb a prelovil len asi pol standu a naopak vlasto a po nom i ja sme mali stand, kde sa ryba vyskytovala len asi na hornych 3–5m. tam bola ta hodina a pol nekonecne dlha.

Úterý 2. října 2007 ve 13:28® Vaclav

dam: Ok, čtvrtek stačí. Rád si to přečtu, vlož tam svůj pohled a ty zážitky… pivo

Úterý 2. října 2007 ve 13:06® dam
dam

kostnak> nemáte to u vás moc jednoduché, bavil jsem se o tom s Vlastíkem a Martinem Forbakem, řekl bych, že to u nás má trochu lepší formu pro zachytání

Úterý 2. října 2007 ve 13:05® dam
dam

Vaclav> sice si tady s vámi dopisuju, ale mám toho až nad hlavu, tak se k tomu dostanuasi až ve čtvrtek:-/nenávidím tyhle přelomy měsíce, samá fakturace, výplaty, atd…:-D

Úterý 2. října 2007 ve 12:52® Vaclav

dam: Něco napiš, fotky se vždy nějak dají dohromady. Vem si něco z mých stránek, budeš-li potřebovat, i když tam máme hlavně nás a pak vyhlašování. Nějaké fotky má i Tomáš Menčík a určitě i další, přístrojů tam bylo dost.

Úterý 2. října 2007 ve 12:50® Vaclav

kostnak: Přesně tak. Je to úplně jiné než běžná přívlač a ten tlak a stres je značný. Jinak s tou nulou ti rozumím, taky bych byl klidnější… ;-)

Úterý 2. října 2007 ve 12:48® kostnak
kostnak

vzdy nastupujem do preteku, ako druhy, tak ten tlak je o to vacsi, ked kolegovia pred tebou pochytali. ked som spravil jedinu nulu, tak som bol v podstate rad, ze aj kolega v druhom sektore ju spravil, aj ked to pre team nebolo dobre.:-) to pretekanie uz casto nema s rybackou skoro nic spolocne.

Úterý 2. října 2007 ve 12:43® dam
dam

Vaclav> kompletní výsledky budou v nejbližší době na stránkách www.rybsvaz.cz

Úterý 2. října 2007 ve 12:41® dam
dam

Vaclav> měl jsem v úmyslu něco napsat, ale mám fotky jen z vyhlášení a příjde mi to málo, já mám spoustu zážitků už od pátku:-D :-D :-D pivo

Úterý 2. října 2007 ve 12:40® dam
dam

kostnak> tak to já byl na tom podobně, přes třihodiny bez záběru, a pak jsem našel 7 okounů a byla z toho dvojka

Úterý 2. října 2007 ve 12:38® Vaclav

kostnak: Jsem rád, že jsem se trefil do pocitů. Bylo to psycho! Tam je nejhorší, že na tvém výsledku visí celý tým. Když jdeš sám za sebe a jseš v pohodě, tak tě případný neúspěch tolik netrápí, je to jen tvůj problém, ale když jsou v tom další lidé…

Úterý 2. října 2007 ve 12:21® kostnak
kostnak

dik. vyborne napisane. citit z toho ten adrenalin. teraz na poslednom kole ligy som mal este 7 minut pred koncom kola zero, a nakoniec dvojku s dvoma rybami, tak som to pri citani tvojho clanku prezival znova. :-)

Úterý 2. října 2007 v 11:30® Vaclav

kostnak: www.elfish.estranky.cz

Úterý 2. října 2007 v 10:50® Vaclav

kostnak: OK, ale výsledky tam celé budou jenom u družstev, u jednotlivců jen do 15. místa.

Úterý 2. října 2007 v 10:30® kostnak
kostnak

vaclav, mozes sem potom hodit link?

Úterý 2. října 2007 v 10:22® Vaclav

dam: Davide, napiš na Chytej nějakou zprávu. Já budu dávat něco na své stránky, ale spíš takový můj pohled (s výsledky). Jinak kluci ze Slovenska byli výborní, snad budou jezdit častěji…