Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 2. října 2007 v 10:04® ORIMP
ORIMP

dam:kde si možem kuknuť komplet výsledky? Gratulujem chalanom zo Slovenska II !!!pivo

Úterý 2. října 2007 v 9:48® Vaclav

dam: Rozumím, také jsme to s Honzou sledovali na netu a ten strach jsem měl také. Místy to bylo na hranici osobního rizika. Proud mi vymílal balvany zpod nohou. Vážím metrák a točilo mě to jako káču. Bohužel pro nás ta nejlepší místa byla na druhé straně…

Úterý 2. října 2007 v 9:23® dam
dam

kostnak> mato možná nezabrodil vůbec, bylo to hodně o místech, na MiČR není špatných rybářů, ale místo neovlivníš:->

Úterý 2. října 2007 v 8:40® kostnak
kostnak

dam, uz mi je jasne, preco mato forbak skoncil tak vysoko. tomu cloveku chyba pud sebazachovy. :-)

Úterý 2. října 2007 v 8:37® dam
dam

Vaclav> před závodem teklo 15m3 a při 35m3, to byl opravdu mazec, dlouho jsem neměl takovou obavu vlézt do řeky a pokusit se přejít, dva pokusy ze čtyř se povedly, ale nahnáno jsem měl, a to se u mě nevidí:-D

Pondělí 1. října 2007 ve 21:55® Shrek
Shrek

Prichy> tak se uzdrav,Jarouši :-D

Pondělí 1. října 2007 ve 21:46® Prichy
Prichy

Alivio: dam vedet koncem tydne, jak budu na tom zdravotne, zatim jsem rad, ze ziju

Pondělí 1. října 2007 ve 21:30® skwor
skwor

Snake> Nebo na lovy.cz

Pondělí 1. října 2007 ve 21:27® Shrek
Shrek

Snake> Obchod v Praze Ti neporadim,poradím Ti však e-shop,kde je seženeš : www.obchodupetra.cz

Pondělí 1. října 2007 ve 21:21® Snake

Zdarec, nevíte někdo, kde sehnat twistery orca v praze? líbí se mi jejich chod, boužel je ale nikde nemůžu sehnat. díky

Pondělí 1. října 2007 ve 21:01® Shrek
Shrek

yerrx> ale je to kapr,obyčejnej,sliz­skej a hnusnej kapr.Tohle jsou dva rozdílné živočišné druhy :-93;

Pondělí 1. října 2007 ve 21:00® yerrx
yerrx

ale mezi kaprem obecnym a kaprem sazanem je taky rozdil kapr obecny je v rybniku a sazana mas v rece a vypada spis jak amur…

Pondělí 1. října 2007 ve 20:51® Shrek
Shrek

Prichy> nebyl,místo 20 kubíků teklo 68,takže jsem na to neměl odvahu.Jinak bych to asi v sobotu odpoledne prubnul.V neděli mám výlet na Kouty.Ale musíš koupit červy,protože nevim jesli se k Jardovi Matouškovi dostanu.ZV mě bezdůvodně nazval slizským a falešným , takže ten ode mě už neuvidí ani korunu.;-)

Pondělí 1. října 2007 ve 20:44® Prichy
Prichy

Alivio: to je jako pecka :-> Jinak vikend mam celkem volnej, jestli vylecim ten moribundus…zel zas nemam ten suprovej parmovej feeder, protoze pri jihoceskem rybareni nevydrzel 40 kaprika (byl do 120gr!!!) nechapu, takze musim reklamovat. Ale, nebyl ses tam na tech parmach podivat? Kua, ze bych si nekde pujcil:-D

Pondělí 1. října 2007 ve 20:31® Shrek
Shrek

yerrx> to neni jako kapr,to je jako okoun.Prostě okounek pstruhový.Asi jako rozdíl mezi pstruhem potočním a pstruhem duhovým.

cormaxx: neopreny dokážou samy o sobě prosakovat.Záleží na skladování a chování se k materiálu.

Pondělí 1. října 2007 ve 20:23® skwor
skwor

hubertsvab> Tak to jsem byl trošku jinde :-D 411 003

Pondělí 1. října 2007 ve 20:21® hubertsvab
hubertsvab

skwor> a na jakej prosim ???číslo¨9 nebo 10???já plánuju vo víkendu jít z bílý hory přes bukovec až pod dolanskej most…8-(

Pondělí 1. října 2007 ve 20:12® skwor
skwor

hubertsvab> Na Berounce jsem byl včera. Voda zvedlá a kalná, ale ryby se nachytat daly.

Pondělí 1. října 2007 ve 20:08® hubertsvab
hubertsvab

zdravím, ted sem byl na hracholuskách vláčet a krome jednoho okouna kterého jsem !!!eticky!!!:D pustil vůbec nic??? nebyl jste ted nekdo na berounce????jakjá je barva vody a stav???:-'

Pondělí 1. října 2007 v 19:22® cormaxx
cormaxx

mohou být neoprenový broďáky propustný,když nikde nemaj díru, jen z důvodu delšího skladování? dík:-)

Pondělí 1. října 2007 v 18:49® Vaclav

dam: Byl to mazec. Škoda té rozvodněné Berounky, ale jinak to byl pěkný a poctivý závod s dobrou atmosférou.

Pondělí 1. října 2007 v 18:05® yerrx
yerrx

skwor> TO JE JAKO NECO JAK KAPR SAZAN?

Pondělí 1. října 2007 v 17:30® lucioperce69
lucioperce69

díkes za uznání taky je můj první nechápu kde se tam vzal:-93; a ete dvě fotečky za tu druhou se omlouvám trochu mázlá

foto/diskuze/privlac/2007/th-img14048.jpgfoto/diskuze/privlac/2007/th-img14049.jpg
Pondělí 1. října 2007 v 15:56® skwor
skwor

yerrx> To druhé je okounek pstruhový. Taky jsem ho ještě nechytil.

Pondělí 1. října 2007 v 15:25® yerrx
yerrx

lucioperce69> ta druha mi zbarvenim pripomina spis candata…ja uz chytil co okounu ale tohle sem este nikdy nevidel…

Pondělí 1. října 2007 ve 14:47® skwor
skwor

lucioperce69> Hezký fišle.

Pondělí 1. října 2007 ve 14:27® dam
dam

A ještě samostatně vyhlašované Mistrovství ČR jednotlivci : 1.Tomáš Čepelák – Východočeský ÚS 2.Michal Tichý – Východočeský ÚS 3.Miroslav Zvolánek – Jihočeský ÚS 4.Jiří Špáda – Středočeský ÚS 5.Václav Fikar – Západočeský ÚS

Družstva : 1.Východočeský ÚS – Čepelák, Maixner, M.Tichý, T.Tichý 2.Západočeský ÚS – Abrahám, Mikač, Fikar, Král 3.Středočeský ÚS – Špáda, Šimota, Vokál, Krejča

Pondělí 1. října 2007 ve 14:18® dam
dam

Ahoj všichni, koukám že tady neproběhla informace z Mezinárodního mistrovství ČR v přívlači, které se konalo tento víkend na Berounce poznamenané deštěm, vysokou a kalnou vodou. Tady jsou výsledky : Mezinárodní MiČR – jednotlivci :

1. Tomáš Čepelák – Východočeský ÚS
  2. Vlastimil Těšický – Slovensko I.
  3. Martin Forbak – Slovensko II.

Mezinárodní MiČR – družstva :

1. Slovensko II
  2. Východočeský ÚS
  3. Západočeský ÚS
Pondělí 1. října 2007 ve 12:27® Robur
Robur

a nemá otevřenou hubu, kde jsou sakra zuby, já chcu zuby…asi takhle:-D

Pondělí 1. října 2007 v 11:24® regulus
regulus