Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 18. září 2007 ve 12:57® skwor
-
miroTT> Vypadají dost dobře a asi i chytají www.chytej.cz ale ta cena je trošku horší
- Úterý 18. září 2007 ve 12:27® Robur
-
Miro, tým Chytej tyto woblery dost používá, ale dle výsledků v sooutěži nic moc…
. Ne, si dělám prdel, dost je kluci chválí.
- Úterý 18. září 2007 ve 12:02® dvorak
-
Osvin> A proc placeny revir? Na svazovou vodu nesmis nebo jen nechces?
- Úterý 18. září 2007 v 9:47® miroTT
-
Po dlhsom vahani som si kupil vobler ILLEX. Mate niekto osobnu skusenost s tymto „zazrakom“?
- Úterý 18. září 2007 v 9:35® skwor
-
Fugas> To Aero jsem dost dlouho sháněl a bohužel bezúspěčně.
- Úterý 18. září 2007 v 8:59® Prichy
-
proc bys otravoval, to nechapu
- Úterý 18. září 2007 v 8:43® fridrich
-
KAZAN: můžu poprosit kazana, jestli by se mi neozval ohledně konzultace výroby rotaček? dostal jsem na něj typ od HaDa. jestli můžu na mail: nikl@domos.cz. nechci tady všechny zatěžovat Fridrich
- Úterý 18. září 2007 v 7:40@ ???
-
Ahoj všem měl bych dotaz na dravce v okolí Pardubicka… východních Čech! myslím nějaký placený revír kde s dravou máte dobré zkušenosti diky a cau
- Úterý 18. září 2007 v 7:12® Fugas
-
skwor: ještě že tu Super-X mam
, doufám že bude šlapat dlouho. Mam ještě jedno dost starý Aero(taky Japonec) a zatim se celkem drží.
- Pondělí 17. září 2007 ve 22:06® Tomash
-
Prichy> Dávám čočku tomu srazovýmu Achabovi – myslím, že je to hodně povedený proutek
- Pondělí 17. září 2007 ve 21:47® jiris
-
skwor / se ti zda, a stejne zijeme jen jednou
- Pondělí 17. září 2007 ve 21:46® BigMike
-
František> Nazkoumám ten přechodn šupin:)Ber to tak,že musí nějakým otvorem přijímat potravu a někde mít dirku na … Prostě to není jak v tom vtipu, že jí rybář pustí se slovy: jak?:)))
- Pondělí 17. září 2007 ve 21:05® skwor
-
jiris> Ty tu výbavu stejně měníš nějak často
- Pondělí 17. září 2007 ve 21:05® yerrx
-
dneska sem se sel projit lesem na hriby a co nevidim- kdyz ted tak prselo stoupla voda a vsude se udelaly velke kaluze spis male kacaky tak tim du a chci prejit pres zatopenou loku do druheho lesa kdyz najednou sem uvidel diru..nekdo tam neco kopal bagrem kdyz najednou sem uvidel stiku mela tak 55 ale ne ze by byla v tom rybnicku ona jela ve vyjetych kolejich od bagru a kamionu kde bylo asi 0,5m vody chdina tam z hladu asi lovila zaby ptze jich tam bylo mrte…tak sem sel domu a vzal prut ze ji s tama vezmu ptze kdyby to vyslchlo tak tam chcipne nakonec sem prisel a nasadil maly stribrny obrtlik a oranzoveho twistera…celkem sem tam chytil 7 stiky nejvetsi byla 60 a nejmensi 45 a kdyz mi jedna roztrhla tivstera tak se mi rozjela karabinka a spadl i hacek a kdyz sem zbytek obrtliku tahal ven zabrala mi na to:) dalsi den sem jim tam aspon donesl i rybky a budu se snazit to vydelat vsecko a da to nekam jinam…videl sem tam i velkeho okouna mel tak 45– je mozne ze by se tam zral zaby? rybka tam nebyla ani jedna a to sem tamchodil 3 dny a nebvidel nic krome vyhrivajich se stik a okouna.....
- Pondělí 17. září 2007 ve 20:39® jiris
-
skwor – o tom jsem jeste nepremyslel
- Pondělí 17. září 2007 ve 20:25® skwor
-
jiris> Zájem by byl, ale nejsou peníze
Kupuji od Ospreye matchovku. Za kolik je prodáváš?
- Pondělí 17. září 2007 ve 20:23® jiris
-
skwor / mas zajem o zaubra? Mam dva navic
- Pondělí 17. září 2007 ve 20:06® skwor
-
jiris> To je pravda. Mám super gt-fa (Malajsia) a za ty prachy bych ho už nechtěl. Hajanův Super X 4000 (Japonec) je o něčem jiném. Asi budu dál věrný Zauberu a jeho klonům
- Pondělí 17. září 2007 v 19:48® jiris
-
skwor / vzhled novych je desnej, sama zlata, leskla no hrozny. Stara dobra plastova klasika
- Pondělí 17. září 2007 v 18:31® skwor
-
Fugas> A bohužel to Super X se dá už sehnat asi jen v nejmenší velikosti a na málo místech…
- Pondělí 17. září 2007 v 18:25® skwor
-
Fugas> Máš, pravdu, ten vzhled nestojí za nic. To Super X, Twin power XTR apod. to bylo o něčem jiném…
- Pondělí 17. září 2007 v 18:08® Prichy
-
Tomash: to by potvrzovalo nektere nazory…jaky prut jsi mel v ruce?
- Pondělí 17. září 2007 v 15:16® Fugas
-
skwor: Mě se ten soudobej design moc nelíbí. Poslední pěkný Shimano bylo Super-X. Ale věřim, že nebude špatný.
- Pondělí 17. září 2007 ve 14:25® Lerak
-
František : jóóóóó, ségra nás tím pobavila dost… !
)nicméně už se stalo, že na nejmenovaném sídlišti se proháněly exotické hadice výtahovou šachtou – majitel je nechtěně vyvenčil
)
- Pondělí 17. září 2007 ve 13:23® skwor
-
Novinka, nevypadá špatně… www.rybashop.cz
- Pondělí 17. září 2007 ve 13:10® harpunar
-
Františku-taková smaženice s lysohlávek dělá divy,to pak vidíš i metrvého okouna!!!
- Pondělí 17. září 2007 v 8:49® Cajo
-
František: Chod si nazbierat teraz toho rastie straaasne moc… len to neprezen bo to potom nebudu len modre hady
- Pondělí 17. září 2007 v 8:30® František
-
Lerak:Na čem ségra ujíždí?
Nemohla by mi odsypat trošičku, jen na smotnutí jednoho brčka?
- Pondělí 17. září 2007 v 7:54® Lerak
-
BM : týýý vole, věřím že v těchto dobách máš na našich revírech větší šanci na tu čtyřkovou šupinatou babu (nebo na žraloka či piraňu…), než na vzrostlou štiku nebo candoše ! Já minulý týden pozoroval na Jordánu poměrně velkou želvu (už druhá za poslední 2 roky), „ve Vltavě se masakrují žraloci“ a ségra potkala na houbách cca 2 metrového modrého hada…
) už se jí do lesa nějak nechce…!
- Pondělí 17. září 2007 v 6:35® František
-
BM:Všiml sis někdy, kde začíná to zatracené nepropustné ošupinění u takové mořské panny?