Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 16. září 2007 ve 23:12® Tomash
Tomash

Prichy> Dneska jsem testoval tvé jigovky a ryby na nich sedí líp než se zpětným hrotem! Navíc i twistery a smáčky sedí skvěle – máš mnohem silnější háčky a jsou sakra chytlavý :-)

Neděle 16. září 2007 ve 22:07® jarryn21
jarryn21

Prichy>Tak to bys měl udělat i nějaký medvídky. :-)) ))))

Neděle 16. září 2007 ve 22:03® Prichy
Prichy

jiris: a mas me:-D , jen jsme upravili hmotu, ta puvodni byla takova, ze jsi zacinal chytat UL a konci tezkou vlackou s 25cm smackem

Neděle 16. září 2007 ve 21:21® BigMike

František> :-)) ))))i já si v ní připadám lépe než v pohřebáckém:))))) Jinak kouzlo osobnosti,léta tréninku s činkama, lehce přihrblá ramena, uniforma stará týden takže žádná žvejka… A to jsem neměl čepici, to by teprve bylo táborské náměstí a okolí v pohybu:))) Ale ruku na srdce, co je mi to platné, spíš než obdiv žen bych bral nějakou metrovku štiku a tak 90tku candáta!:))A moř­skou pannu s čtyřkama:)))

Neděle 16. září 2007 ve 21:20® BigMike

:)))))

Neděle 16. září 2007 v 18:28® Hybo

Potřeboval bych poradit s navijákem Ryobi Zauber. Na cívce mám desítku vlasec, s podložkou i bez podložky pod cívku se mi občas vlasec zachytí v předu za brzdu a pak se to šíleně zamotá (když si toho nevšimnu). Nemáte s tim někdo zkušenosti? Mám přidat další podložku? Vim, že ta desítka je dost slabá a určitě se víc zamotává než silnější průměry, ale na okounky a tlouštíky je to dobrý.

Sobota 15. září 2007 ve 22:20® jiris
jiris

Tak chlapy, prisel jsem na to, kde prichy skopcil ty jeho supr uspesny smacky a ja myslel, ze je vazne vymyslel sam

foto/diskuze/privlac/2007/th-img13807.jpg
Sobota 15. září 2007 v 19:15® František
František

Tak jsme dneska na Táborských slavnostech potkali Big Mika v unifomě. Ne, že bych ho neviděl rád, ale žena mi ještě půl hodiny potom opakovala, jak moc mu to v ní sluší.:-/ Tak nevím, asi začnu nosit tu svoji, abych se doma dočkal nějakého uznání. Miku jak Ty to děláš???:-) :-) :-)

Sobota 15. září 2007 v 18:02® regulus
regulus

Kubajs> dobrá rada, přečti si toto www.chytej.cz je toho tady ale 17 dílů. Jednak ti bude spousta věcí jasnějších a zjistíš co všechno k tomu potřebuješ. Jelikož je ti 14 let, tak asi moc penězma neoplýváš, takže si sesumíruj, jestli je pro tebe finančně dostupný, pořídit si základní vybavení. Pokud ano i když s odřenejma ušima tak tady zkus požádat, jestli by ti nebyl někdo ochotnej poradit nebo nachystat nějakou soupravičku vázacích materiálů (dubingy, peří atd.)pro začátečníka, třeba by byl někdo i ochotnej ti to nachystat v menším množství než se to běžně prodává v obchodech, takže bys ze začátku i nějakou korunu ušetřil. No a časem zjistíš, že potřebuješ ještě to, nebo tamto, ale to už bude jenom dokupování a nebude to takovej ranec naráz.

Sobota 15. září 2007 v 17:40® regulus
regulus

Kubajs> :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Dobrej fór, jednak to nikdo nepočítá a za druhý záleží na kolikátkách háčcích máš ty muchy navázaný, jaký sou to muchy, no a asi to nebudeš dělat z jedné barvy, že. S jedním pytlíčkem nevystačíš a dá se říct, že je na několik desítek, možná přes sto much.

Já tě varoval, vázání není o desetikorunách.:-P

Sobota 15. září 2007 v 16:47® Kubajs
Kubajs

na kolik mušek je asi dabing?myslím pytlíček 7×10cm

Pátek 14. září 2007 v 19:00® Sander
Sander

mestrof > předtím než se tam vrátíš pro další kousky, zkus nejprve jak chodí. Koupil jsem před několika lety 2 v asi 2.5cm a tímto jsem s firmou Dorado zkoncoval.

Pátek 14. září 2007 v 18:58® mastrof

ciao lidi hele jaky mate zkusenosti s woblerama dorado? dneska sem potkal vyprodej 50/kus tak sem neodolal a vzal dva jointedy. uz to bylo dost probrany ale mozna tam este pro naky skaknu:)))

Pátek 14. září 2007 v 18:08® jiris
jiris

skwor / no nekdy ano :-))

Pátek 14. září 2007 v 17:36® skwor
skwor

jiris> Na tom něco bude. Celý rok taháme nástrahy v přírodních barvách a nejlepší ryba sezóny nakonec vezme woblera barvy FT nebo podobný :-D :-D :-D

Pátek 14. září 2007 ve 14:07® jiris
jiris

skwor / mam river2sea, ze stormem nesrovnatelne, daleko mekci. Par ryb uz pochytali, ale na to, ze jsou k nerozeznani od zive, tak slabota :-D

Pátek 14. září 2007 ve 13:47® Georgino
Georgino

skwor: Pár jich mám taky, chodí skvěle ale mají dost lehkou hlavičku takže spíš na stojáku

Pátek 14. září 2007 v 8:51® skwor
skwor

cormaxx> Do JSA je tuším dováží právě tahle firma.

Čtvrtek 13. září 2007 ve 21:53® jarryn21
jarryn21

Prichy> :-)) ))) Mě fakt sereš :-)) )) Jiris, ještě žě jsme na něj dva. Jo a sem zvědavej na ty tvoje nudle.Zejtra je hned voskoším. :-))

Čtvrtek 13. září 2007 ve 21:42® cormaxx
cormaxx

skwor> nemám zkušenost s nima od téhle značky,ale mám je od jiný značky(tušim JSA).A v 8cm to byla moje nejlepší nástraha na štiky loni na podzim;-)

Čtvrtek 13. září 2007 ve 21:23® skwor
skwor

Tomash> Taky je nezatracuju ;-)

Čtvrtek 13. září 2007 ve 21:21® Tomash
Tomash

skwor, Prichy > Tyhle šikuly bych fakt nezatracoval! :-P

Čtvrtek 13. září 2007 ve 21:18® Kazan

několik těchto nástrah jsem dostal od známého, bohužel nevím výrobce, dost jsem se s nimi zavděčil na Labi candátům (než jsem je všechny urval)

Čtvrtek 13. září 2007 ve 21:13® skwor
skwor

Prichy> Mám ty Stormy a pár ryb (nic velkého) jsem na ně už překecal.

Čtvrtek 13. září 2007 ve 21:09® Prichy
Prichy

skwor: tyto kokotiny mi nesmi do baraku:->

Čtvrtek 13. září 2007 ve 21:08® Prichy
Prichy

jarryn21: jeste chvili, tak mi reknete, ze meli 36 :-D .....ted lituju toho, ze jsme to nezmerili.....31–32 max. :-P

Čtvrtek 13. září 2007 ve 21:07® skwor
skwor

Nemáte někdo zkušenost se shady od River2sea? Co jsem slyšel, tak mají být z měkčího materiálu než Stormy…

foto/diskuze/privlac/2007/th-img13785.jpg
Čtvrtek 13. září 2007 ve 20:01® jarryn21
jarryn21

Padis> Kdy se vokážeš???

jiris>Když on to na čele napsaný neměl :-)) A pak byla už tma a pozdě a víš sám co všechno k tomu ještě :-)) ))

Čtvrtek 13. září 2007 v 18:00® Padis
Padis

jarryn21> přijde příště

Čtvrtek 13. září 2007 v 15:48® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Geronimo: Kontaktuj HaDa, běžný adminí plebs Ti nepomůže