Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 5. září 2007 ve 12:41® yerrx
yerrx

sakra zrovna kdyz mam novyx prut tak furt prsi:(

Středa 5. září 2007 v 1:16® František
František

BM: Sakra já zapomněl, že jsi změnil zaměstnání, ale v každém případě doufám, že to nebude nic pro Tvé BÝVALÉ kolegy.

Středa 5. září 2007 v 1:14® František
František

BM:Michale, já to zkusil vodit na FL 17 a nebylo to ono. Na vlasci, ač tlustčím (18,5) to chodilo dobře. Je to lehoučký tak to holt šňůru z navijáku tahá blbě. Jinak jsme zrovna u bouračky8-( :-((

Úterý 4. září 2007 ve 21:50® jarryn21
jarryn21

Zdar.Dneska malá radost.Že prej na toho nej popíka chytaj sumíky.No to jsem teda zvědavej.A ta mrnˇavá závojnatka sem přilítla až z Austrálie-prý novinka.To budou vesnický štiky teda čumět. :-) a ten vlasec štika taky nepřekousne, teda prej.Já se z toho pos.ru. :-)) Já jsem ho překousl úplně v poho. :-) Tak se nechám překvapit!

foto/diskuze/privlac/2007/th-img13628.jpgfoto/diskuze/privlac/2007/th-img13629.jpgfoto/diskuze/privlac/2007/th-img13630.jpg
Úterý 4. září 2007 ve 21:48® BigMike

OK? budu tu až ve čtvrtek!Ale jestli s echytá na jemnější vlasce než 0,20 fluo fireline, tak mě to nazajímá:)

Úterý 4. září 2007 ve 21:45® František
František

BM:Než jsem napsal Lerakovi tak ses tu zjevil:-O Hele popsal jsem to níže, jde jen o to, správně je rybkám nabídnout. Jinak ty tůně jsou přebrané nejspíš vydrou(je tam vydupaná cestička od tůňky k tůňce):-(( .Já už musím končit, neb jsem v pracovním procesu. Zítra se ozvu.

Úterý 4. září 2007 ve 21:40® František
František

Lerak:No má tam prý na zkoušku fakt prťavý devony. Na první pohled nic moc zpracování:-1 , ale když jsem přišel na fintu jak je vodit tak byly super:-) . Musím se tam ještě zastavit a koupit pár kousků. Jinak pokecáníčko to je tam samozřejmostí:-) . Foto bohužel nepošlu, neb mi děti zabavily foťák a budu ho mít nejdřív o víkendu:-/

Úterý 4. září 2007 ve 21:37® BigMike

František + Lerak: já u něj už nebyl ani nepamatuju, ale asi zajdu! Vždy mě také na něco ukecá:)Nástrah má plno, to jo! Nebo to Franto popiš! A na jaký vlasec jsi chytal a kde a tak, mám chuť na grundle:) Chytám se už delší čas pod Libouš do těch tůňčiček, ale když je to teď přebraný…:)Budu mít teď koncem týdne a víkend volno, tak asi „domrknu“ ten D.potok.A už chci svého letošního prvního mírovýho sumce!!!:)

Úterý 4. září 2007 ve 20:59® Lerak

František : tak to by mě zajímalo, co má Pamír za vychytávky :-)) ) vždy se tváří jak tajemný hrad kdesi…ale vždy jsem u něj taky něco koupil a pokecal. Můžeš sem dát foto těch zázraků ? Díky !

Úterý 4. září 2007 v 19:45® František
František

BigMike::-D Hele náhodou jsi to odhadl skoro dobře.Byl jsem na Černovickém potoce vyzkoušet nové vláčecí pidinástrahy co jsem koupil u p. Pakosty. No a musím říct, že nemají chybu. Je fakt, že mi trvalo snad tři hodiny než jsem přišel na to jak je vodit, ale pak to byl mazec!:-> Tloušti a okouni v neskutečném množství, ale samozřejmě ve velikostech odpovídajících revíru.:-( No a protože rybky 25cm a míň domů nezvu tak tam plavou dál:-> :-) .

Úterý 4. září 2007 v 17:16@ Pawel

cormaxx: kokas.hyperlinx.cz ale minimální balení je 100 ks.

Úterý 4. září 2007 v 17:10® cormaxx
cormaxx

nevíte pls e-shop kde maj jigový háčky(bez olova) kuju:-)

Úterý 4. září 2007 v 16:32® skwor
skwor

Kazan> Škodu si nedělám, mám ještě jeden. Je to docela úspěšný kousek, mám na něj pár štik kolem šedesáti.

Úterý 4. září 2007 ve 14:56® Kazan

skwor> dnes došla pošta, je to krasavec, že si děláš škodu chlape, až budu něco dělat budu na tebe myslet;-)

Úterý 4. září 2007 ve 13:15® lucka
lucka

Prichy> jo diky moc ten navijk asi budu mit je fakt supr.mno stim prutem jeste uvidime chodim do tydne 2krat

Úterý 4. září 2007 ve 13:02® skwor
skwor

Ajlik> Mám pocit, že úspěšné místo Ti nikdo neřekne ;-)

Úterý 4. září 2007 ve 13:00® Scanix
Scanix

Malem jsem zapomnel tradicne sem hodit par fotek z minuleho mesice, takze par srpnovych ulovku ;-) www.chytej.cz

Úterý 4. září 2007 ve 12:20® cormaxx
cormaxx

Ajlik:sry neznam tě,takže neporadim:-) těch několik slušnejch vod a fleků na nich bych měl,ale o pár z nich ví jen jeden člověk a toho už docela dobře znám a věřim mu:-P

Úterý 4. září 2007 v 6:45® Ajlik
Ajlik

cormaxx> Tak mi porad.

Pondělí 3. září 2007 ve 20:27® cormaxx
cormaxx

Ajlik:jééé toho by bylo:-P

Pondělí 3. září 2007 v 19:48® yerrx
yerrx

prichy- dneska sem koupil dragon 5–25 vypada dobre ale otestovat sem ho nestihl bo prselo…a taky sem zjistil ze v obchode se prodavaji i zizaly:D to by me nikdy nenapadlo:D:D

Pondělí 3. září 2007 v 19:35® Ajlik
Ajlik

Potreboval bych zjistit kde bych si dobre zavlacel na ÚS Severocesky?

foto/diskuze/privlac/2007/th-img13601.jpg
Pondělí 3. září 2007 v 19:09® Uno

Ahoj máte ještě někdo rotky Vaškovky Bečva velikost 000 ?

Pondělí 3. září 2007 v 18:56® Prichy
Prichy

lucka: prut bych doporucil Dragon Team do 10 az 15-ti gramu (presne typ ti nereknu, protoze to nemam nastudovane..­...snad se nam pochlubi ted uzivatel Kostňák, ktery testuje novy proutek), Ten navijak Red Arc je fakt dobry, ale nevim, jestli nutny(v tuto dobu a pro tebe, protoze nevim, jak casto vlacis apod)…hlavne kvuli cene (nekteri kluci u nas vlaci stale s okumou a jsou taky celkem v pohode). Dost vse zalezi na penezich.

Jako top oblibenou sestavu chytejaku bych asi oznacil fakt navijak Spro Red Arc, prut asi Skeletor od Berkley nebo nejaky ten Dragon (pak budou asi nejake Catany, Jaxony, ci Mikada? nevim:-93; )

Pondělí 3. září 2007 ve 13:10® lucka
lucka

skwor> mno sak to mi uz psal jeden.jj tak diky

Pondělí 3. září 2007 ve 13:09® skwor
skwor

lucka> Naviják doporučuji Spro red arc. Cena něco přes dva tisíce. Na výběr prutu to chce znát nástrahy a velikost revíru. ;-)

Pondělí 3. září 2007 ve 13:06® MadMack

lucka> ještě napiš jaké ryby jsou cílem a jaké nástrahy.

Pondělí 3. září 2007 ve 12:24® lucka
lucka

skwor>Mno me to plati tatka a rikal ze to mam na narozky a vanoce,ze se toho nemam bat jenom potrebuju trosicku poradit ale urcite nechcu shimano.

Pondělí 3. září 2007 ve 12:10® skwor
skwor

lucka> Kolik do toho hodláš investovat?

Pondělí 3. září 2007 ve 12:04® lucka
lucka

Dobry den vsem vlackarum,potre­bovala bych poradit nejaky dobry vlacak i s navijakem nevim jestly zalezi na tom kolik mi je ale vlacim rok a fakt by se nejaky hodil dekuji predem za vase rady bo urcite vite vic jak ja.muj mejl:lucka.hejmalova@post.cz