Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 14. června 2003 v 15:00@ Karlos
-
All:Tak pánové přeji všem úspěšné zahájení,já mizím k vodě na týden.
- Sobota 14. června 2003 v 6:40® Vaclav
-
DaH, Láďa a další: Tak si to užijte, mě hned po zahájení čekají přijímačky na politologii (na stará kolena) a hned po tom (příští víkend) nám začíná 1. liga v přívlači. Takže ten první týden se na ryby dostanu pouze tak třikrát, hádám, ale myšlenky budu mít pořád někde jinde.
- Sobota 14. června 2003 v 6:36® Vaclav
-
Mirek: Bude to v Tršnicích, ranní závody, a ve Vokově – odpolední závody. Já se tam přijdu také podívat, závod garantuje můj bratr.
- Sobota 14. června 2003 v 6:13® Mirek
-
Václav: Vašku prosím tě, kde se budou odehrávat závody v přívlači 28–29.6. na Ohři? Rád bych juknul. Dík.
- Sobota 14. června 2003 v 0:24
-
Všem:Taky se loučím. Zítra odjíždím na ten výlet a vracím se až v ůterý. Takže v pondělí-at se daří.
- Pátek 13. června 2003 ve 21:25® HaD
-
všem přeji úspěšné zahájení, minimum ztracených nástrah a vůbec hezkou sezónu!!!!
- Pátek 13. června 2003 ve 21:24® HaD
-
ten velký sumec nám (a vlastně vůbec nikomu) už několik let nezabral, jinak ty pruty jsou dobrý a za tu cenu
), klidně můžeš nastražit hodně velkou rybu, teď se asi delší dobu neozvu, protože zahájená už klepe na dveře a na net nebude čas
- Pátek 13. června 2003 v 18:23® Vaclav
-
MAF: Candáty pouze do 70 cm? To je dost dobrý, ne? Vloni jsem dostal na pickera, na němž jsem vodil gumu, opravdovou ponorku, candáta hodně přes 90 cm, ale z vody jsem ho nedostal, i když už jsem ho měl na krátkou chvíli blízko říčního břehu. To víš, s průměrem 0,12 mm si člověk nemůže na takovou rybu příliš vyskakovat…
- Pátek 13. června 2003 v 15:13® Láďa
-
Václav,MAF:Pánové,vidím že každý má svojí oblíbenou metodu přívlače a zároven i svojí rybu. Mne i Patrika učaroval candát. To je naše specialita. Co se týká veder,tak klukovi se taky podařil candát v pravé poledne za 30° vedra. Tak já se loučím a vyrážíme na chatu a v úterý se ozvu,jak jsme pěkně pohořeli. Přeji všem kolegům hodně radosti s dravcema.
- Pátek 13. června 2003 ve 14:23® MAF
-
Václav:V zimě jsem měl v plánu potočáky a jelce,ale ti potočáci jdou letos nějak „sami“
možná je to tímk že je chytám s UL proutkem s kterým chytám úplně jinak než doposavad,o jelcích jsem ti vyprávěl to je věčná výzva nemám rád když mě(a mé nástrahy)velké ryby ignorují
,takže jsem zvolil candáta protože to je ryby kterou jsem zatím chytil na vláčku pouze do velikosti 70cm,ty větší se mě vyhýbají takže to zkusím a uvidím,když to nepůjde vrátím se k bílé rybě
- Pátek 13. června 2003 ve 13:47® Petr
-
DaH-Díky,o podvod. splávku jsem přemýšlel. Tak koupit pár drobností,počkat na léto a ně!Vaše články se mi velmi líbí,jen mě zajímá, jestli jste nakonec toho velikého sumce,co vám tak unikal, dostali. Ještě mě zajímá váš trofejní sumec. Vzpomínám si,že jste kritizoval jednoho známého sumcaře,není to náhodou Jakub Vágner?Teď se často o něm diskutuje,většina ho podezřívá,že je lhář,podvodník,vejtaha… . Díky Vám jsem si i koupil stejný prut na sumce-Byron Osstsea Pilk,jaké největší nátrahy na něj používáte?Omlouvám se za ty kvanta otázek. Díky moc Petr
- Pátek 13. června 2003 ve 13:39® Vaclav
-
MAF: Říkáš obrátil směrem k candátům a velkým jelcům… Já, i když už jsem to zde myslím zmiňoval, pojedu tři větve: ultralehká přívlač, po třech letech návrat ke štikové a muška. Takovou mám představu…
- Pátek 13. června 2003 ve 13:37® Vaclav
-
Lasty: Já půjdu omrknout Ohři odpoledne, ale tady nad Chebem to byl rachot se vším všudy.
- Pátek 13. června 2003 ve 13:06® MAF
-
Lasty:Buřina to byla slušná,konečně jsem se pořádně vyspal
koukal jsem na Berounku-je lehce lízlá,Mže se taky drobet zakalila ,Radbuza a Úhlava je čistá. víc jsem cestou do práce neviděl.-)
- Pátek 13. června 2003 v 11:23
-
Co rikate te nocni burine na zapade Cech? Co to udelalo s vodama?
- Pátek 13. června 2003 v 9:38® MAF
-
Láďa+Venca:Já jsem svoje aktivity letos obrátil směrem k candošům a velkým jelcům tak uvidíme jak jsem se připravil .-))
- Pátek 13. června 2003 v 9:38® MAF
-
Fšem:Bude to chtít jít brzy ráno nebo večer až nebudou takový hicáky,ale už se mi podařilo načapat štiky i candoše v nejvetším hicu kolem poledne.....
- Pátek 13. června 2003 v 9:36® MAF
-
Karlos:Týdenn dovolený …?není ti to blbý když ostatní budou potit krev v rachotě?
chystáš se též na lipany nebo to bude týden zasvěcený lovu dravců?
- Pátek 13. června 2003 v 5:54® Vaclav
-
Láďa: Určitě, proto mám nejraději květen, září a říjen. Já mám na štiky toho taky dost připraveného, tak uvidíme.
- Čtvrtek 12. června 2003 ve 23:34® Láďa
-
Václav,MAF:Též se chystám vyzkoušet novinky. Už jsou připraveny nové Husky Jerk a potom jsem zvědav co budou říkat dravečkové na spodní Berounce na Nilsi. Ale ty vedra mě,už začínají vadit. Podzim je podzim. Co myslíte?
- Čtvrtek 12. června 2003 ve 23:28® Láďa
-
Karlos:Souhlasím s tebou,že dravci musí něco taky sežrat a nám nezbývá než věřit v naše schopnosti. Já kvůli pondělku teď dělám do půlnoci již tři dny po sobě,ale dnes jsem to uzavřel v 21.00. Ty termíny předání akcí jsou hrozné.
- Čtvrtek 12. června 2003 ve 20:38
-
Všem:Tak pánové v pondělí vám budu jen tiše závidět. Jedu totiž se školou na výlet vracíme se až někdy v ůterý večer. Jedeme do Telče a prý je tam nějaký rybník,tak se tam zajdu kouknout jestli tam někdo nebude chytat. Mimochodem,ale už ted mohu prohlásit,že ve středu mě přepadne náhlá nevolnost a ráno budu u vody jako na koni.
- Čtvrtek 12. června 2003 v 19:44® Vaclav
-
Karlos: Já jsem si ji vzal také, ostatně jako každý rok, ovšem v práci omarodila kolegyně, takže ji budu muset letos odložit.
- Čtvrtek 12. června 2003 v 19:21@ Karlos
-
Václav:No já na to budu mít týden,mám dovolenou.
- Čtvrtek 12. června 2003 v 19:17® Vaclav
-
Karlos: Jo, to jo, ale asi to nebude taková exploze, o které si člověk přes zimu sní. Něco se určitě vytáhne, dravčí instinkty se naštěstí dají vyprovokovat.
- Čtvrtek 12. června 2003 v 19:10@ Karlos
-
Václav,Lukáš:Hoši klid,něco ti dravci přece žrát musí.
- Čtvrtek 12. června 2003 v 19:09® Vaclav
-
Lukáš: Na druhou stranu jsem díky tomu dnes udělal skvělé fotky kaprů ve stulíkových ostrůvcích, a taky bolenů odpočívajících pod hladinou.
- Čtvrtek 12. června 2003 v 19:01® Lukas
-
Václav: Taky mám podezření, že to naše nadšení bude zparalyzováno tropickým horkem.
- Čtvrtek 12. června 2003 v 18:51® Vaclav
-
MAF: Jenom jestli nás to vedro hned zkraje trochu nepřibrzdí. Dnes jsem byl s klukem omrknout Ohři, je docela nízký stav vody a i pod jezem je dost teplá… A vůbec. Chlapi, kteří chodí na kapry, říkají, že s nástupem veder přestali brát, dokonce teď nejdou ani úhoři, ktřeří se ještě před týdnem u nás celkem obstojně chytali.
- Čtvrtek 12. června 2003 ve 13:00® MAF
-
Václav:I já jsem si přichystal pro ty „potvůrky“pár překvapeníček,mám pro ně 3 nové nástrahy a taky chci zkusit dvě nové montáže co jsem našel na jednom anglickým serveru o vláčení.-)