Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 12. června 2003 ve 12:45® HaD
-
rozhodně přívlač, a to i v noci, jinak moje oblíbená kombinace je podvodní splávek a koncový splávek, oba způsoby je možné použít i v proudné vodě. Chce to i trochu fantazie a vyzkoušet, co Tě bude bavit a co fousáči ocení
- Čtvrtek 12. června 2003 v 11:56® Vaclav
-
MAF: Překvapení…, toť důležitý činitel úspěchu. Já se o to snažím minimálně v posledních čtyřech letech, mám na mysli nasazování novinek, experimetny apod., a opravdu to tu a tam funguje. Letos nasadím dvě nové zbraně a zároveň budu nadále testovat jednu, s níž jsem začal vloni, tak jsem zvědavý…
- Čtvrtek 12. června 2003 v 11:50® Petr
-
DaH-je mi 17 a díky Vašim článkům v Kajmanovi jsem se rozhodl,že v létě se pokusim ulovit nějakého sumce. Budu týden na Lužnici v Doubí, to je před Planou nad Lužnicí.Řeka je tam hluboká asi 50–250cm,písečné místo,rychlí proud,chtěl bych poradit,jakou metodu byste zvolil.
- Čtvrtek 12. června 2003 v 11:22® MAF
-
Lasty:Jo to je přesně vono
,ale letos budu fakt experimentovat je to třeba nástrahy se okoukávají stejně tak jako způsoby vláčení,je třeba je něčím překvapit.-))
- Čtvrtek 12. června 2003 v 10:55
-
MAF: Taky chci zkusit neco noveho, je to ale kazdy rok stejny. Sedm nastrah furt dokola.
- Čtvrtek 12. června 2003 v 10:00® HaD
-
Václav: OK, zasílám telefon…
- Čtvrtek 12. června 2003 v 8:17® MAF
-
Lasty:Všechny nástrahy se bleskají novotou ,háčky nabroušený leštím to a pucuju od 1. ledna
ale to je asi normální,stejně budu u vody tahat to osvědčený i když si říkám že letos budu experimentovat
- Čtvrtek 12. června 2003 v 8:15® MAF
-
Václav:Na Ohři začli jít pstruzi ,konečně se usadila je to jako každý rok minimálně o měsíc zpoždění oproti jiným pstruhovkám,už jsem se začal bát že tam ti kormoráni nenechali ani čudlu,konečně se taky schálil odstřel i když si myslím že 10% z hejna je docela málo vzhledem k tomu kolik jich tu lítá,viděl jsem na vlastní oči jak se slítlo hejno snad o pětistech kusech na chovný rybník s kapří násadou jedním slovem jatka. Byl jsem se podívat na Berounce voda je fantastická,ale asi to nakonec vyhrajou lipani protože kousky které jsem poslední dobou chytal mě nedají spát
- Čtvrtek 12. června 2003 v 7:35
-
Tak chlapi, blizi se nam to, blizi… Vcera jsem pucval krabicky na trpytky a woblery a resil, ktery vzit a ktery nevzit… Normalka, nakonec stejne vemu ty horsi…
- Čtvrtek 12. června 2003 v 5:45® Vaclav
-
DaH: On nemá přístup na internet…
- Středa 11. června 2003 v 19:29® HaD
-
Václav: no, telefon myslím není potřeba, moje e-mailová adresa je zde veřejná, tak ať mi napíše (nemyslím to nijak zle)
- Středa 11. června 2003 v 19:21® Vaclav
-
DaH: Dnes mi volal jedn kolega, který má zájem o informace o sumcové přívlači. Chtěl telefon na tebe, ale já je bez svolení konkrétních osob neposkytuji. Dej vědět, jestli mu ho mohu poslat.
- Středa 11. června 2003 v 18:24® Vaclav
-
Lukáš: Údaj v Kajmanovi nebyl přesný – skutečně tam mělo být 2,0, nikoliv 2,8. Pravděpodobně došlo při přepisu v redakci k překlepu, což se může přihodit. Mluvil jsem o tom před týdnem s T. Rozsypalem, který mi řekl, že tam redakce dá nějakou opravu. Jinak dnes mi ohledně toho volal jeden kolega, který mne zprvu zřejmě podezíral z nějaké latiny, ale zbytečně. Řekl jsem mu to samé, což ho uklidnilo.
- Středa 11. června 2003 v 17:51® Lukas
-
Václav: Teď jsem v Kajmanově poháru četl, že ten váš tloušť 53 cm vážil 2,8 kg, ale před pár měsíci jsem v Rybářství nebo v Rybolou viděl údaj 53 cm – 2,0 kg. Co to?
- Středa 11. června 2003 v 16:43® HaD
-
Petr: co potřebuješ? když tak napiš e-mail
- Středa 11. června 2003 v 15:41® Vaclav
-
MAF: V pondělí rozhodně na dravečky, ale přemýšlím, že v neděli zajdu na Ohři buď s rousnicemi za hadí rybou, nebo muškařit za tloušti. Jen tomu asi nebudu moci v neděli dát tolik času, kolik bych rád, protože mám teď nějaké kapacitní problémy s PC a v neděli mi to má kamarád dávat do pořádku.
- Středa 11. června 2003 ve 14:57
-
Petr: David se sem pripojuje pravidelne, tak to s nim muzes resit tady, aspon se nekteri z nas taky lecos priuci. Ja jsem treba sumce privlaci jeste nechyt a vubec mam jen dva mensi chycene.
- Středa 11. června 2003 ve 14:09® Petr
-
Zdravim hledám kontakt na pana Davida Havlíčka. Chtěl bych pár rad okolo lovu našich sumců. díky!!! minatrix@seznam. cz
- Středa 11. června 2003 ve 13:25
-
MAF: Jo, to ja su take stastne, ale vzdycky to bylo naraz, a letos asi nejaky experiment. Ty kdo budou chytat zpameti, tak mozna prijdou o papiry.
- Středa 11. června 2003 ve 13:08® MAF
-
Lasty:Ty rybicky mě tak netrápí neboť na ně nechytám,ale souhlasím s tím ,„že je co si zahnívajícího v království rybářském…“(kolega Shakespeare mi určitě promine že ho zde cituji v malinko upravené verzi
,taky mě to vrtá hlavou jak je možné vymyslet takovéhle „geniality“,na druhou stranu jsem mrád že už je TO tady
- Středa 11. června 2003 ve 12:55
-
MAF: Taky te rad tady vidim, fakt. Uz jsem si zvyk te s timhle serverem spojovat. Co rikas tomu, ze v zapadnich Cechach se muze uz v nedeli na reky, ale bez privlace a rybicek. A ze na stojacich se muze az od pondeli, stejne jako privlac a rybicky na rekach? Je to nejakej maglajs, asi v tom bude mit dost rybaru bordel.
- Středa 11. června 2003 ve 12:48
-
Vaclav: Taky me to asi hodinu rano zlobilo, ale ted OK. DaH: Dobrej ten druhy dil o sumcove privlaci.
- Středa 11. června 2003 ve 12:23® Ruda
-
Všem kdo si chtějí ještě před zahájením pěkně zafeedrovat doporučuji nádrž Lesík- Bernov nad Nejdkem. Byl jsem tam ráno a naprosto super, domácí bobkaři málem padali ze židlí jak mi to šlo, kolikrát záběry, že jsem měl strach o prut. Na červiky- kapři,perlíni, okouni a líni.
- Středa 11. června 2003 ve 12:09® MAF
-
Karlos:Adresu jsem obdržel,počítám,že v pátek nebo pondělí ti to pošlu. Jinak co valivej už je vypilovanej?budeš ho již brzo,brzičko potřebovat
já už vidím lipany všude není místo kde by nebyli
- Středa 11. června 2003 ve 12:07® MAF
-
Lasty:Neboj se kamaráde všechno po očku sleduji jen to teď nějak nestíhám.-),ale jsem s Vámi to je jistý
co se veder týče tak mě to v sobotu vyhnalo už kolem půl desátý z vody,ani těm puntíkatejm se moc nechtělo,i když naopak minulý týden v největším hicu cukali jak o život,ale to byla jiná voda.
- Středa 11. června 2003 ve 12:05® MAF
-
Václav:Ráno to zlobilo i tady u mě v Plzni ale teď už je to zase v cajku,tak co kam raýíš v pondělí na lipany nebo dravečky?
- Středa 11. června 2003 v 11:32® Vaclav
-
DaH: Kolegové, dnes ráno byly zaznamenány nějaké problémy s připojením k Chytej. cz. Informace dostal náš webmaster, tak to teď hlídá, prověřuje atd. V tuto dobu už to zase jde, ale od 8.30 jsem se tam nemohl dostat, podobně jako někteří z vás. Zatím nevím proč, on mi pak pošle zprávu.
- Středa 11. června 2003 v 8:49® HaD
-
mě taky
- Středa 11. června 2003 v 5:27® Vaclav
-
DaH: To jsem rád, uklidnilo mne to.
- Úterý 10. června 2003 ve 22:49® HaD
-
Václav: asi hodinku po té zprávě mi to fungovalo, a večer zase asi 20 minut ne, teď je to zase OK, nevím možná je problém na mojí straně