Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 3. července 2007 ve 21:46® jiris
-
Prutos – jak mas ted sluzby?
- Úterý 3. července 2007 ve 20:52® BigMike
-
Zmokl jako slepice, vyrazil jen v tričku! Po letech nasadil i malé rotačky, tak hned hopsali okounci do 20 cm – asi 7 ks, jeden tlouštík něco k 30 a pak na RH 5 cm jsem vydoloval 4 candátky do 30cm, většího nic a v 8 utekl.
- Úterý 3. července 2007 ve 20:02® Shrek
-
BigMike> tak jak jsi dopadnul?
- Úterý 3. července 2007 v 17:46® BigMike
-
Jedu na ně! Dám jim tak 2–3 hodky, aby se projevily! Zařadil i jednoho Fire tygra, třeba to je znamení:)))
- Úterý 3. července 2007 ve 14:19® Shrek
-
DJ KATYL> nemám s voblerama zkušenosti,používám je minimálně.Myslím si však,že Jointedem a Husky Jerkem krok vedle neuděláš.Kdybych voblerům holdoval,koupil bych je.
- Úterý 3. července 2007 ve 13:35® DJ KATYL
-
Alivio> a výrobce? Díky
- Úterý 3. července 2007 v 10:57® Shrek
-
DJ KATYL> Na Tvém místě bych šáhnul po barvě FT (firetiger)
- Úterý 3. července 2007 v 10:52® DJ KATYL
-
chlapi tož mi poraďte. Chci si koupit woblera hooooodně provokujícího (myslím barvy) tak od 7–11 cm. Nevíte o nějakém dobrém, ale aby barvy byly fakt brutální! (tzn.sytě žlutá, oranžová, atd). Díky
- Pondělí 2. července 2007 v 18:00® František
-
hecht: No právě, oprava za pár korun, v tomhle případě určitě zdarma (je fakt ještě v záruce), ale vláčet budu muset s náhradním a ten je velikostí a váhou určenej na úplně jinej prut.
- Pondělí 2. července 2007 ve 14:50® cormaxx
-
Vláčíte někdo na Labi kolem Litoměřic?Koncem měsíce bych tam měl jet ale vůbec nevim co mám vzít za cajk
jestli UL nebo těžší? co se tam chytá za ryby,v jakém počtu popř. velikosti? nepotřebuju přesná místa( to stejně asi nikdo neřekne),jde mi spíš o rybí obsádku…moc děkuji
- Pondělí 2. července 2007 ve 14:49® sramas
-
šejkspír> Jak velký woby zvládá to Toledo 240/5–20g? Díky
- Pondělí 2. července 2007 ve 13:09® cannabis.sch
-
Kenedz001> Co sem tak slyšel od kolegu tak se tam nedaří nikomu…
- Pondělí 2. července 2007 ve 12:19® Kenedz001
-
Ahoj, chytate nekdo na un kamyk, je tam dost studena voda a dravci neberou. tak jestli tam nekdo chytate tak napiste vubec se mi tam nedari. dik
- Neděle 1. července 2007 ve 23:48® hecht
-
František> Ta pružinka do překlapěče nejni zas takový problém. Záležitost pár korun.Zažil jsem to s mím Balzerem už párkrát. Nejvíc ale nas.. to že to zkazí lov v ten den.
- Neděle 1. července 2007 ve 20:31® skwor
-
Dnešní premiéra doma vyráběných Hauzerů se zadařila . Více ve „Z lovu“
- Neděle 1. července 2007 v 18:44® František
-
BM: Jo když se to sere, tak se to sere kompletně
!!! Nejen, že v úterý sloužím a ze společnýho chytání bude prd, ještě mi dneska odpoledne praskla pružina překlapěče na navijáku. Byl jsem na Nadymači, dravčíci celkem aktivní, ale jen jedna malá štička a okoun a pak lup a naviják v pr.....
Musím se kouknout, mám pocit, že je ještě v záruce. Holt teď budu mít chvilku na proutku 3–12g naviják na holdegróny z toho starýho vláčáku.
- Neděle 1. července 2007 v 18:20® jedenact
-
no to je jedno kdys bude cas tak to tam zkusim.Ps:porad mě nebavi zadavat ten antispam
- Neděle 1. července 2007 ve 14:15® Scanix
-
Tak jsem naplnil další fotky do fotogalerie, ten cerven nebyl az tak plodny, uvidime, co se nachyta v dalsich letnich mesicich. www.chytej.cz
- Neděle 1. července 2007 ve 12:55® mastrof
-
hola hola nevite nekdo nahodou kde sehnat v praze salmo thrill?? docela bych ho vozkousel. predem diky za tipy
- Neděle 1. července 2007 v 8:33® BigMike
-
František> Zdárek! Neboj, nemáš tyto pocity jen ty:)) Také pomalu neslezu z vlaku, každý penízek dobrý a když vidím, jak to bere, tak pak k vodě jen tak zaběhnu na 2 hodky. V úterý mám volno, tak uvidím. Ale chci zas ráno na krev do Tá. jak sloužíš?
- Sobota 30. června 2007 v 19:15® František
-
BM: Tak jsem včera vyrazil na Lužnici pod Hutěma a urval jsem tam co se dalo. Za dvě hodiny jsem viděl(nééé chytil) dva tlouště a jednoho mikro okouna
Kurňa od zahájení jen makám jak šílenej a když už vyrazíme na fišle, tak nachytá akorát synek a já maximálně asituju s podběrákem. Snad se to zlomí, jinak brzo zlomím hůlky!
- Sobota 30. června 2007 v 18:27® regulus
-
***> letos je Svratka tragická, strašně málo vody, jak to aktuálně vypadá na Sv 1, ale netuším.
- Sobota 30. června 2007 v 15:30® Martin Samek
-
Jo a neznáte někdo ňákou dobrou pískovnu ve střeních č. ?
- Sobota 30. června 2007 v 15:28® Martin Samek
-
Oprava,splet sem si to se Sázavou.
- Sobota 30. června 2007 v 15:25® Martin Samek
-
***:Není to tam špatný,v okolí Zruče.
- Sobota 30. června 2007 ve 14:54® jedenact
-
Chci ze zeptat jak je na tom Svratka 1 s dravcema chytáte tam,a jaký úsek je nejlepší?? Dekuji za odpovedi
- Pátek 29. června 2007 ve 20:46® DJ KATYL
-
Nazdar přátelé přívlače. Máte někdo zkušenosti s teleskopickým prutem SPRO Carbon Allround…délky 2,70m? A co naviják SPRO Season 550? Dostal jsem to na svátek a zatím se mi na to dobře chytá, ale potřebuju nějaké echo, zda vydrží větší zátěž, atd. Dík za odpovědi. Jinak není tu někdo z Ostravy?
- Pátek 29. června 2007 ve 20:14® Kazan
-
ribarikkk> 28 jsem byl v Táboře a šel od nějaké čističky až po nějaký jízek pod mostem, okoun, bolen, štička, sumeček, tloušť vše po jednom kusu, na rotnu
- Pátek 29. června 2007 v 16:03® HaD
-
Bosanac> Ty bejku!
pěknej
- Čtvrtek 28. června 2007 ve 22:54® regulus
-
BigMike> jejda, tys chytil ještě menší štiku než já.