Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 28. června 2007 ve 22:36® Sander
Sander

BigMike > znám, a věř, že dost místních bych znát ani nechtěl. Ale tenhle kluk není ten případ. Je trošku roztěkanej, ale v jádru dobrák. To málo co prý uloví, dokáže bezproblémů pustit a vo tom to jee!

Čtvrtek 28. června 2007 ve 22:30® Prutos
Prutos

BigMike> Aha, já myslel že ti přes zimu střelil šímo…ale to byla 2,7m.

Čtvrtek 28. června 2007 ve 22:25® BigMike

Sander> Svět je malej, je fakt divnej:))Tedy možná ne, ale tak divně mluvil, ale to já občas také:)) Koukám, znáš asi tam od vás každého:))

Čtvrtek 28. června 2007 ve 22:24® BigMike

Prutos> Není to vyloženě na sumejše, loni, když jsem zlomil co doma leželo, mi přátelsky vypomohl, akorát to má 240 cm, tak na loď. Takže jsem ho osadil navijákem, pro změnu od Sandera, navinul fire od Jaryna a půjdu prubnout sumatry na vyhlášený úsek naší lužnice. a s tou gramáží jsi to uhodl, ale věřím, že to unese:)) Mám doma tvrdší, ale to už mi ani nejde do ruky:))žena s tím podpírá šňůry na prádlo:))

Čtvrtek 28. června 2007 ve 22:05® Sander
Sander

BigMike > já ho znám, občas přisedne ve vlaku. Je z Vodňan, tady má tuším přechodný byt a dělá v čezetě, a máš pravdu, že je trošičku praštěnej. No, možná trošičku víc :-D

Čtvrtek 28. června 2007 ve 22:01® Prutos
Prutos

BigMike> Co ti dal ten šidič Jiris na sumejše? DF 15–40?

Čtvrtek 28. června 2007 ve 22:00® Prutos
Prutos

Bosanac: Gratuluju…krásný pruhy! pivo

Čtvrtek 28. června 2007 ve 21:49® BigMike

Sander> Asi myslíš zatáčky,že? Tuhle jsem tam čekal na rychlík od Strakonic, vystoupil týpek, táhl vláčák, tak jsem si říkal, že bys to mohl být ty! ale nebyl, tak jsem ho vyzpovídal, jel na Červenou, dát nový řetěz k lodi. Byl takový trošku divný, holt vláčkař:))) Ten pohled mě dráždí, ale jak píšeš, asi to bude těžká voda! Byť, jak koukám, rybka tam občas bude!!!:))

Čtvrtek 28. června 2007 ve 21:31® Sander
Sander

BigMike > on je ten pohled možná lepší než samotná zkušenost s touhle vodou =-| My tam občas chodíme z Ražic po kolejích, tak řekni mašinfírovi, ať každejch 50m zahučí, hlavně v otáčkách :-D

Čtvrtek 28. června 2007 ve 21:25® BigMike

Sander: ten pohled znám z vlaku:))))) Bohužel tam nemám tolik času abych na kanál vyrazil, jsem tam volně maximálně 1× do měsíce na spací a to tam přijedu až ve 22.45:(

Čtvrtek 28. června 2007 ve 20:58® cormaxx
cormaxx

www.los-cormoran.cz máte někdo tenhle batoh? docela se mi líbí ale nejsou u něj psaný žádný rozměry:-(( …moc děkuju

Čtvrtek 28. června 2007 ve 20:17® BigMike

Bosanac> Tak takového pěkného pruhovaného krasavce jsem tedy ještě na vlastní očka neviděl! Jen na fotkách Tomashe a jiných vyder:) Toho mít na prutě, tak si asi krůpnu:)) Večer jsem to vypustil, musím dobít baterky a určit lokalitu příštího výpadu.3 dny v práci a pak zase udeřím!!! Už jsem zrychtoval i „težší“ proutek od Jirise s 0,20 firelinou na sumáry:))

Čtvrtek 28. června 2007 ve 20:01® Prichy
Prichy

Bosanac: a kde? ta tvoje piskovna?? :-O

Čtvrtek 28. června 2007 v 19:56® Prichy
Prichy

Bosanac: kua lojzo peknej kousek! akorad cim jsi to fotil…fotak mas, pokud se pamatuju slusnej. Ja osobne uz si myslim, ze je to hooodne o stesti, okounu jak na…ehm, ale kdyz prijde pres 40 tak nekomu jinemu :-(( (presto, ze treba chyta na moje nastrahy). Tak snad letos

Čtvrtek 28. června 2007 v 18:03® Tomash
Tomash

Bosanac> Krááásnej zabiják, gratuluju

Čtvrtek 28. června 2007 v 17:31® Tomik
Tomik

Bosanac> Kolik měl?

Čtvrtek 28. června 2007 v 16:00® Bosanac

BigMike: Nebud smutny . Ja cekal tri roky na rybu . Trpelivost ruze prinasi .

foto/diskuze/privlac/2007/th-img12882.jpgfoto/diskuze/privlac/2007/th-img12883.jpg
Čtvrtek 28. června 2007 ve 13:50® BigMike

rybarikkk> Šílený vítr, vlny, byl asi 2 hodky a krom pár nedobraných záběrů od okouna jsem zdolal tohoto vlkovského krokodýla! Jinak to tam vypadá jak na hřbitově, uschlé břízy vypadají smutně!

foto/diskuze/privlac/2007/th-img12878.jpgfoto/diskuze/privlac/2007/th-img12879.jpgfoto/diskuze/privlac/2007/th-img12880.jpg
Čtvrtek 28. června 2007 ve 12:04® wopen

BigMike:jedeš tam vláčet?To by mě zajímalo potom jak jsi dopadl. Taky to mám v plánu se tam mrknout,ale asi až v sobotu ráno, uvidím. Kdyžtak se ozvi na email.

Čtvrtek 28. června 2007 v 9:21® BigMike

rybarikkk> Jedu na 2 hodky na Vlkov, nedonutím se vstát:)) S dravcema co vím, tak okolo Tábora nic moc! Možná až se zase oteplí, tak někde v těch proudech?

Čtvrtek 28. června 2007 v 7:20® wopen

BigMike:Na Černovickým jsem zahajoval letos na pstruhovce nahoře,něco jsem nachytal, ale vody žalostně málo, jinak jezdím na Černovický do nad Sobíkem, ale je tam drsná džungle:))Když se ale propleteš,tak se něco lapnout dá. Jinak dneska razím nejspíš na chvíli v Táboře asi někam k Harachovce, nebo o něco vejš k čističce, loni jsem tam byl asi jen jednou. Nevíš jak tam vypadá Lužnice s dravcema?

Středa 27. června 2007 ve 21:33® BigMike

rybarikkk> Byl jsem nad Brouskem, tedy pod Klenovicema. Pod Harr.jsem letos ještě nebyl, není tolik času a hlavně ta voda mě se.. Dnes k večeru na Lužnici, asi 2 hodinky, pod Sobíkem – 2 štičky do 45 cm a okoun asi 20 cm. Nikde nic nezaloví, ale pěkně prošlápl dno, zjistil jamky.

Středa 27. června 2007 v 18:49® Bezrybka
Bezrybka

M.BURNES> ájééé, to zase někdo bude skákat po stromech…

Středa 27. června 2007 v 18:38® M.BURNES
M.BURNES

Tak sem si pořídil jaxona nejni to uplně on ale snad bude fungovat

foto/diskuze/privlac/2007/th-img12861.jpg
Středa 27. června 2007 v 18:21® Stanik
Stanik

toledo> já jsem si taky pořídil Thrilla a zatím nic. Asi to bude dost specifická nástraha pouzitelná jen na určitém mistě. Jinak v pondělí jsem chytil na popa bolena 67

Středa 27. června 2007 ve 14:37® wopen

BigMike:ahoj, na jakým úseku jsi byl?Taky tam chodím. Já včera zastavil pod jezem v Plané,lapnul jsem během chvilky asi pět okounů a kudličku a pak mě vyhnal slejvák.Nebyl jsi chytat na Harachovce pod Táborem?

Středa 27. června 2007 ve 13:41® BigMike

Dneska dopoledne asi 2 hodky Černovický potok, na gumy (šílený vítr, wobl.lítaly kam chtěly:)vyďobnul 2 štičky do 40 cm, jinak bez kontaktu! Moře potěru.

Středa 27. června 2007 v 8:43® miroTT

Toledo: Myslim ze v poslednom alebo predposlednom cisle Slov.Rybara bol clanok presne o tom.:->

Úterý 26. června 2007 ve 23:41® šejkspír

Já mám YAD Toledo 240/5–20g.Mám ho třetí sezonu a nemůžu říct nic špatného.

Úterý 26. června 2007 ve 21:56® toledo

Ahoj, máte niekto už skúsenosti s woblerom Salmo thrill? Mám všetky 3 farby, ale zatiaľ veľmi slabé výsledky. Vediem ho rýchlo so špičkou prúta držanou hore, ale skúšal som aj potrhávať. Ak sa chvíľu zastavíte hneď klesá na dno, je ťažký.