Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 7. června 2003 v 9:53® Lukas

Karlos: Kolik stojí ten amortizér? A dá se běžně koupit?

Sobota 7. června 2003 v 9:44@ Karlos

Lukáš:Pletenka skvěle indikuje záběr ale na druhé straně díky neprůtažnosti se ti může ryba vyříznout pokud je chycená jen za blanku.Řešení je použít kus amortizéru(feeder gum)který ti ty kopance a výpady utlumí.

Sobota 7. června 2003 v 7:37® Lukas

Mirek a ivčo: Kolegové, je lepší u feederu na větší kaprovou řeku chytat s pletenkou nebo vlascem?

Sobota 7. června 2003 v 6:54® Vaclav

Mirek: Odpoledne ta příležitost byla, i když organizačně to bylo připravené tak, že stále tam byl nějaký program. Italové na to Mistrovství světa nasadili desítky lidí včetně rozhodčích!!! Organizačně to bylo dokonalé, až na ty časové prodlevy, protože vlastně nic nefungovalo podle časového harmonogramu. Jen páteční trénink, jehož začátek se také zpozdil o více než hodinu, nám byl ukončen na čas. Ve středu o tom bude celá stránka v týdenících Západočeských novin, kterou jsem připravil s kolegou. Takže u vás to bude v Týdeníku Sokolovska.

Pátek 6. června 2003 v 19:18® Mirek

Václav: Zdravím tě doma kamaráde. Nic si z toho že jste nedopadli tak, jak jste dopadnout chtěli nedělej. Máš pravdu, že to štěstíčko často hraje roli rozhodující. Příště jim to určitě nandáte. Na druhou stranu, juknout do slunné Itálie je také určitá výhra. Pokud jsi tedy měl možnost alespoň trochu se porozhlédnout.

Pátek 6. června 2003 v 19:12® Mirek

Sergo Aš: Souhlasím s tebou pokud se Black Dynamica týká. Mám také Odeona 1–9gr, 290cm a nakonec mám pocit, že Phantom 3–15 gr, 270cm je lepší. ivčo: Je pravda, že porovnávám prut za 2800kč-Byron Joe Young a Shimano Solstace za 3800kč. Přesto, že Byron je na první pohled slabší ,je těžší než delší a silnější Shimano. Každá značka samozřejmě vyrábí různé řady prutů za různé finance. Takže jistě nelze generalizovat. Také když napíšu, že Byron je těžší neznamená to, že mi zlomil zápěstí. Takže bych jako ty napsal- dobrý prut, za dobrou cenu. Jarda K.: Na řece se feeder staví špičkou co nejvýše, takže sedíš čelem k vodě. Důvod je prostý. Co nejvíce vlasce mimo vodu, aby se ti do něj neopíral proud v celé jeho délce. Pokud sedíš, přibližně za dvě hodiny umíráš na strnutí šíje, protože při sledování špice máš trvale zakloněnou hlavu. To obnáší poměrně vysokou amortizaci rybářů. Proto je asi feederařů tak málo. Dá se při určitých podmínkách chytat i s prutem umístěným rovně, ale nebudu tě zatěžovat zbytečným zesložiťováním.

Pátek 6. června 2003 v 18:17® Vaclav

ivčo: Máš nějaké zkušenosti s boleny na Dunaji pod Bratislavou?

Pátek 6. června 2003 v 10:29® Vaclav

Láďa: Už jsem viděl ty nové barvy u Husky Jerk. Velmi přitažlivé…

Čtvrtek 5. června 2003 v 19:09® Láďa

Václav,Karlos+všem:Zdr­avím Vás všechny opět po dlouhé době odmlčení. Bohužel to nebyla odpočinková dovolená,ale pouze pracovní vytížení a k tomu všemu ještě mimo Prahu a navíc v místě kde nebyla žádná voda. Hned večer prostuduji příspěvky.

Čtvrtek 5. června 2003 v 18:50® ROBERT

Chytaj se někde toudle dobou sluěný okouni? Východní nebo severní Čechy…

Čtvrtek 5. června 2003 ve 14:47® HaD
HaD

Karlos: jo, dík, nevěděl jsem jestli nemyslíš to Španělsko

Čtvrtek 5. června 2003 v 11:29® Vaclav

Lerak: Rusko i Bulharsko – tyto týmy skutečně překvapily. Rusové ale oproti loňskému roku přivezli úplně jiné mužstvo, které se na mistrovství dost připravovalo, jak jsem zaslechl. Chorvatsko nepřekvapilo, bylo na 4. místě i vloni, ale v podstatě je to mančaft jednoho muže – I. Zdenjaka, který ty ostatní táhne za sebou. My jsme si všichni pomýšleli na lepší umístění, věřili jsme si, ale vlastně nám nic pořádně nevyšlo, cítím to tak, že nám chybělo trocha štěstí.

Čtvrtek 5. června 2003 v 7:13® Lerak

Václav : překvapilo mě umístění týmů zemí, o kterých v minulosti nebylo v tomto sportovním odvětví moc slyšet (Rusko, Bulharsko,Chor­vatsko). Můžeš podat nějakou zprávu o jejich vzestupu ? Vítězství Poláků jsem tipoval, trochu mě překvapily domácí, že si nechali „vychytat rybník“… a naše šance jsem „strkal“ také trochu výš – no nic, takový už je sport. Určitě si všichni spravíte chuť na domácích „hřištích“ – tam, kde máte vytipované své vysněné ryby !

Čtvrtek 5. června 2003 v 6:37® Vaclav

Karlos: Co je s Láďou, to nevím. Snad dovolená. V Itálii jsem používal ten Antares a je to přesně ta věcička, kterou jsem hledal.

Středa 4. června 2003 ve 21:53@ Karlos

Václav:Každý den není posvícení. Co je s Láďou?

Středa 4. června 2003 ve 21:52@ Karlos

David:Ten o sumcích,jsi pod tím podepsaný,ne?

Středa 4. června 2003 v 19:17® Vaclav

Karlos: Italky nic moc, s našimi ženami se to nedá srovnat, myslím si. Zkušenosti? Určitě nějaké jsou, třeba jsem poprvé viděl tahat dvojkovou rotačku v proudu horské řeky na prut s pickerovou špičkou. Jinak si to ale musím všechno teprve v hlavě vyhodnotit, jsem trochu zklamaný z toho našeho umístění, ale kluci, kteří tam byli i vloni, říkali, že to prý s loňskem vůbec nedá srovnat. Prý tam letos byla daleko silnější konkurence… Chce to čas na nějakou analýzu.

Středa 4. června 2003 v 18:51® Vaclav

Lasty: Zajímavého snad jen to, že se tam ulovilo docela dost pstruhů na signálně červené rotačky, některé i s fluo žlutým tělíčkem. To je na čirou vodu s hloubkou kolem půl metru docela zvláštní. Jinak úseky na sektoru A byly všechny vyrovnané, tam to vždy bylo o rybu až o dvě, sektory B, C a D měly každý 3 až 4 horká místa, kde se chytlo kolem 10 ryb, jinak na ostatních místech se spíše paběrkovalo a těžce dřelo. Nějak jsme se v té Itálii nepotkali se štěstíčkem.

Středa 4. června 2003 ve 12:33

Vaclav: Bylo neco zajimavyho v Italii?

Středa 4. června 2003 v 0:27® HaD
HaD

Václav: text tedy posílám ještě jednou

Středa 4. června 2003 v 0:26® HaD
HaD

Karlos: který myslíš?

Úterý 3. června 2003 ve 21:48@ Karlos

David:Pěkný článek v Kajmanovi.

Úterý 3. června 2003 ve 21:47@ Karlos

Václav:Tak jaké jsou zkušenosti z Itálie?Co Italky?

Úterý 3. června 2003 v 18:36® Vaclav

DaH: Davide, dorazila jenom fotka, text žádný.

Úterý 3. června 2003 v 16:29® HaD
HaD

Václav: poslal jsem Vám druhý díl sumce…

Úterý 3. června 2003 v 11:29® Vaclav

Všem: Pánové, jsme doma, večer se zde dozvíte, jak jsme dopadli, dohoním i další resty. Do Bazaru bude zařazena docela široká nabídka, která se zde za tu dobu nashromáždila. Tímto se omlouvám odesílatelům, ale vzhledem ke svému působení v Itálii jsem to nemohl zařazovat ihned aktuálně.

Úterý 3. června 2003 v 10:20

Ruda: Nic se nedelo, jen byl vikend, asi vsichni lelkovali na rybach a na chatach. Jsem zvedavej, jak nasi dopadli v ty Italii? Vaclav se nikomu neozval?

Neděle 1. června 2003 ve 22:20

Ruda:No,a už je to tady. Mám další dotaz. Kdybych teda chtěl chytat v proudu,tak si mám sednout čelem k řece a prut zvednout co nejvýše,nebo bokem se špičkou po,nebo proti proudu?nebo jak?

Neděle 1. června 2003 ve 22:16

Ruda:O víkendu jsem neměl přístup k netu,takže až ted. Jsem ozhodnut,JDU DO TOHO!Zhodnotil jsem svoji finanční situaci a vypadá to že do začátku prázdnin se stanu majitelem feedru. Takže o prázdninách bude fůra času na zasvěcování. Ještě jednou díky za rady,dost jsi mi pomohl a hlavně ůspěšně nakazil. Pokud mě jěště bude něco nejasné,využiju Tvoji nabídky a ozvu se. díky.

Neděle 1. června 2003 ve 13:38® Ruda

všem: Co se děje dva nikdo nebreptnul. Víte někdo něco nového s Itálie?