Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 20. května 2007 v 11:47® Prichy
-
Alivio:
- Neděle 20. května 2007 v 11:46® Sander
-
regulus > asi bych tomu moc nevěřil
, nerad bych místo velký fišky vyndal jen centimetrové očko, toho se nenažeru
- Neděle 20. května 2007 v 11:44® regulus
-
Sander> není to v balze, ale v bukovým dřevu.
Jsou provedený zátěžový zkoušky.
- Neděle 20. května 2007 v 11:43® Sander
-
regulus > tohle bych moc nedoporučoval, lepší je celá kostra z drátu. Ale vyfotil jsi ideální očko na splávky, jen ho ohnout o 80°
- Neděle 20. května 2007 v 11:40® regulus
-
DJ KATYL> Tak v prvý řadě se neptáš toho správnýho, myslím, že by ti líp poradil BigMike, to je přeborník ve výrobě woblerů.
To co bylo na předchozím obrázku je první pokus, takže zkušenosti zatím žádný, ale přesto ti odpovím.
Barvy. Dřív jsem na věci na ryby používal barvy Unicolor, myslím, že se dají použít jakýkoliv jiný, jen se nesmí laky navzájem ovlivňovat (nemůžeš smíchat syntetiku s acetonovejma barvama, páč by se to zkrabatilo). Takže pokud vím většina těch co to si woblery vyrábí, používá acetonový barvy a nanáší na to tenkou vrstvu epoxydu nebo epoxydovýho laku. To co bylo na obrázku bude namalovaný vodou ředitelnejma malířskejma barvama, přesnej typ ti neřeknu, páč sem ještě neměl čas, si je jít koupit (budu tím natírat holý dřevo, lak až potom). Celej výrobek natřu na bílo a pak vyšlechtím buď fóliema nebo malůvkama. Oči mám z části koupený a z části vyrobený (vyříznutý kolečka na plotru z fólií na reklamy a zakápnutý řidším epoxydem. Pokud se konečný povrchový úpravy týče, tak to bude nalakovaný několika vrstvama tohoto lodního laku www.lodnilaky.cz , důvod, vyrábí se to roky, mám s tím výborný zkušenosti, dá se natřít několik vrstev, neloupe se to a povrch není tak tvrdej aby se odštipoval.
Úchyty pro háčky sem nikde nekupoval, je to 1,6mm nerezovej svařovací drát smotanej ve svěráku viz foto a do těla nástrahy je to vlepevý epoxydem. Dá se to udělat i ze zubařskýho drátu.
- Neděle 20. května 2007 v 11:35® Shrek
-
Prichy> myslíš třeba jiné rybářské servery?
- Neděle 20. května 2007 v 11:29® Prichy
-
stika1994: kde bezi PHP? (takze ver, ze ti to opravdu zakaze, mozna to na chvili omezi pristup neregistrovanym, ale fungovat to bude a „anonimizer“ a podobny kraviny ti budou k hovnu). Poradim ti, svuj potencial obrat nekam jinam, je skoda plytvat energii tam, kde je to stejne k nicemu.
- Neděle 20. května 2007 v 11:19® jižan
-
Stika1994> O co ti jde ? Myslíš, že jsme na ty tvoje kousky zvědavý? Kdyby jsi se potřeboval nějak realizovat dám ti klidně několik inter. adres a tam jim to můžeš klidně ukázat.
- Neděle 20. května 2007 v 11:00® Shrek
-
Je mi tě líto,chudáčku.Zcela jistě se nedokážeš zžít s kolektivem,proto sedíš sám doma v pokojíčku,v televizi máš puštěnou pohádku,v lepším případě si prohlížíš erotické stránky
a snažíš se být důležitý.Potom ti někdo řekne,abys přestal,tak si myslíš,jak nejsi důležitý,když budeš oponovat.Ale já mám pro tebe jeden vzkaz,chudinko-přes držku bys potřeboval.A to pořádně.
- Neděle 20. května 2007 v 6:47® Bass
-
jiris> To si piš, že už mám divoký sny
. . . . tenhle týden předpokládám, že dorazí už konečně nějaký věci který jsem objedával, tak dovyzbrojim loď a hurá na ně
- Sobota 19. května 2007 ve 21:40® skwor
-
Nedrželi jste někdo v ruce prut YAD portland 2,7m 2–10g?
- Sobota 19. května 2007 ve 21:14® jiris
-
zany – o jednu malou štiku v našich vodách míň, co se dá dělat
- Sobota 19. května 2007 ve 21:08® zany
-
No ale musíte uznat že je fakt dost vodrzlej…nato že ta dy je jen tak krátce.a kolik mu je. stika1994> nechci ti do tveho konán nějak kecat ale měl by jsi se fakt omluvit věř že Had to dokáže.a když nevěříš poznáš.
- Sobota 19. května 2007 ve 20:56® jiris
-
Bass – uz je to za par, tresou se Ti ruce
- Sobota 19. května 2007 ve 20:49® Bass
-
Stika1994> Hele, těch 1994 ve tvém nicku znamená ročník narození ? . . . . . . protože jestli jo, tak seš na svůj věk docela voraženej . . . . . . a nebo uplně blbej.
- Sobota 19. května 2007 v 19:44® barn
-
Stika1994>ty už ani nejsi k smíchu,ale k pláči.Měl bys ty drogy vysadit!!!:-/
- Sobota 19. května 2007 v 19:36® ART
-
Stika1994> ty si fakt rizek takoviho hovadaka jsem nevidel dost dlouho ( ale na druhou stranu jses frajer ja bych nedokzal ukazovat svoji ubohost a demenci )
- Sobota 19. května 2007 v 19:12® DJ KATYL
-
Pro regulus. mám na tebe dotaz. Zkusil jsem udělat taky pár rádobywoblerů ze dřeva, ale potřebuju poradit, jak dál postupuješ. Jako druh vodou nerozmazatelné barvy a zda si to před nanesením barev nalakoval.Jo a kde si sehnal ty úchytky pro háčky. Mockrát díky za odpoveď.
- Sobota 19. května 2007 v 18:17® HaD
-
Stika1994> pokud se do zítra večer všem omluvíš, nechám Ti přístup. V opačném případě dostaneš zákaz. A že to umím, o tom nepochybuj.
- Sobota 19. května 2007 v 16:54® raff
-
Andrea>ááá…jóóó, už vím
- Sobota 19. května 2007 v 16:52® raff
-
Andrea: nerozumim..? proč vyjmenovaná slova po V..?? Něco jsem zvoral? Nebo ty? Nemůžu nic najít:-'
- Sobota 19. května 2007 ve 13:19® jarryn21
-
Stanik>Zdar.Já už jsem vybral.Opravdu mi seděl ze všech prutů nejlíp.Chytal jsem na něj párkrát.Je super.Délka 2m 2–12g. Musel jsem si , zvyknout na jiný těžiště.Ale to bylo vcelku v poho..Akci má na špici a nevlní se v celé délce.Díky za info.
- Sobota 19. května 2007 ve 12:08® dvorak
-
Stika1994> Poprve jsem potkal blbou stiku,kdyz jsem vyvazoval splavek a ona se povesila na prazdnej hacek.Pak bylo par blbejch stik,ktere jsem nedokazal dostat na breh/bylo to rukama,vim/,no a ted Ty…
- Sobota 19. května 2007 v 11:23® Andrea
-
raff> Také koukám, že ještě neumím všechna vyjmenovaná slova po v. Mám mezery.
- Sobota 19. května 2007 v 9:31® dvorak
-
No,starej znamej"ripka"mel alespon nejakou uroven…
- Sobota 19. května 2007 v 9:23® raff
-
Stika 1994: zapracuj na té „SVÉ ČEŠTINĚ“ , je to fakt děs !!! Jseš dost hustý neptudum, že ??!!
- Pátek 18. května 2007 ve 21:36® jiris
-
regulus – na prijmu?
- Pátek 18. května 2007 ve 21:15® Leky.
-
Pouzivate nekdo prut Shimano Aspire 2,4m 3–12g. Popř.jake s nim mate zkusenosti. diky
- Pátek 18. května 2007 v 19:44® Shrek
-
HaD> máš můj obdiv,Tvé nervy bych chtěl mít.
- Pátek 18. května 2007 v 19:37® Stanik
-
jarryn21> Ahoj, nedávno jsem si od Kongeru koupil dva pruty ze série Equs (jejich nejvyšší), konkrétně Bravo (265 cm, 3 –14g) a Maxim (270, 10 – 28g) a vypadaj dost dobře. S tím Bravem už jsem byl párkrát na pstruhách a zatím maximální spokojenost. Perfektní akce, fakt mě ten prut nadchnul. Dříve ty pruty byly v plastovým tubusu ale nová série už je v krásným transportním tubusu z tkaniny (připomíná mi to materiál Cordura – myslím že se to tak jmenuje) a zevnitř je vyztužen plastovou trubkou. Má i popruh na rameno. Jezdil jsem s mín na motorce a je to pohoda. Pokud budeš mít zájem zejtra bych ti sem hodil fotku toho futrálu. A z jaké série si budeš kupovat prut???