Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 7. května 2007 ve 22:58® jarryn21
-
mirmen> A to u nás? To až tam hodíš,tak ryby strachy vylezou na břeh.
- Pondělí 7. května 2007 ve 22:21® jiris
-
mirmen – proste neco takovyho UltraHeavy (UH). Ja videl podobnou videokazetu, candati, velka reka pul kilogramove hlavy, gumy vetsi nez lovena ryba. Brrr, zatim mne to neoslovilo
- Pondělí 7. května 2007 ve 22:19® mirmen
-
a k těm 30 –75 gr. … kdysi byl někde na netu článek Andrease Lolla o vláčce na candoše v Německu. Používá 330 cm pruty , do 80ti gramů, štikové, od fy Jenzi, cílová ryba candát.
- Pondělí 7. května 2007 ve 22:16® mirmen
-
> jarryn21, no, něco takovýho
Chci zkoušet i hóódně těžky plandy, gumy až 25 cm dlouhý apod.
- Pondělí 7. května 2007 ve 22:01® jarryn21
-
mirmen> ouva to je gramáž .To budeš nahazovat liberáky???
- Pondělí 7. května 2007 ve 21:37® mirmen
-
Taky.Hledám něco vhodného k prutu Harrison 330 cm, 30–75 gr, FireLine 0,12 a 0,15, nástrahy odpovídající : velké gumy, těžké hlavičky ( i samostatné ) až 60 gr., koncové zátěže do 60ti gr. apod.
- Pondělí 7. května 2007 ve 21:29® Prichy
-
mirmen: na candose?
- Pondělí 7. května 2007 ve 21:26® mirmen
-
> jiris, 0,8 kg
Sháním navi s co nejširší cívkou ( viz. nová otázka ve fóru ).
- Pondělí 7. května 2007 ve 20:56® jiris
-
mirmen – to stejne hmotnost
- Pondělí 7. května 2007 ve 20:47® mirmen
-
> boban > , daiwa infiniti , cívka jako prase
- Neděle 6. května 2007 ve 20:53® Bass
-
Uno> jedině tady: www.bassmaster.cz
- Sobota 5. května 2007 v 15:41® Uno
-
Bass – ahoj zřejmě jsem to někde přehlédl , tak se zeptám znovu jsou tyhle přídavné zátěže někde k dostání ?
- Sobota 5. května 2007 v 8:20® sharkcom
-
Přichy: zatím jsem na to vydoloval 2 slušný potočáky. Prut se choval slušně. Uvidíme na MPčku… Na rotačky a malý woblerky je to myslím ok, hlavně je na tom požitek zdolávat. Konečně proto mám rád pruty který pracují v celé délce. Na candoše a větší štiky to asi nebude, konec konců na to jsou zcela jínak konstruhovaný pruty.
- Pátek 4. května 2007 ve 20:32® Prichy
-
Sharkcom: mivardi jsem mel dnes v ruce, je to IM80, nevypada zas tak spatne......voka mohli dat jiny, jsou jak kruhy z cirku
.....ale jinak nic proti. Tezko se mi poznava v kramu, jak na tom chodi rotacky, woblery, popy…jak se na tom zdolava ryba.....cili nezatracuji
vlastnosti catany jsou zname.....nic moc pro me, i ta 20-ti gramova mi pripada tvrda.
- Čtvrtek 3. května 2007 v 18:42® Shrek
-
Peťan> no jakou má akci-copak já vim,furt jsem hledal tu Sharkcomovu semiparabolu a furt nemůžu přijít na to co to je.On si to Láďa někde přečetl a teď to používá.No nevadí.Prostě to má akci která mi vyhovuje.
Sharkcom: stejně jak s tim motorem u formule,co?
- Čtvrtek 3. května 2007 v 17:40® skwor
-
Peťan> Máš osobku
- Čtvrtek 3. května 2007 v 17:22® skwor
-
Peťan> Třeba ještě odepíší. Někde mám možná číslo na člověka, co k nám robinsony dováží, tak Ti ho kdyžtak pošlu na osobku. BTW shimano jsem nedoporučil, bo tuhle značku moc nemusím.
- Čtvrtek 3. května 2007 v 17:14® PeťanX
-
Alivio> nooo tak na to že já celkem preferuji zn. Shimano tak ten forcemaster se mi jeví taky celkem dobře(ne že bych hned odsuzoval to Mivardi,ale sem prostě už zaměřenej na shimano – mám od něj 3 pruty a všechny šlapou jak maj
)… cena budiž trochu vyšší ale ty 2kila navíc mě už nespasej
a jakou má akci ten forcemaster(2,1m)…????
- Čtvrtek 3. května 2007 v 17:07® PeťanX
-
skwor> Tak sem skoušel psát na ten Robinson a zatím neodepsali…
- Čtvrtek 3. května 2007 ve 14:19® Shrek
-
sharkcom> nepotřebuji,děkuji.Měl jsem ten prut dvakrát v ruce a nenadchlo mě,že se vlní ještě půl hodiny potom co jsem ho dal do stojanu.Ale oproti pickeru jsi fakt postoupil na vyšší třídu.:-/
- Čtvrtek 3. května 2007 ve 14:05® sharkcom
-
áá, no já ti Tome to Mivardi někdy alespoň půjčím, nebo už jsi ho měl u vody ??? No někomu třeba vyhovuje semiparabola + pletenka. Někdo chce špičkovou akci a k tomu naváže průtažnější monofil.
- Čtvrtek 3. května 2007 ve 13:17® Shrek
-
A jééé,Láďa si koupil novej prut.Od toho Mivardi bych každého odradil.Pokud tady byla diskuze co je to „žvejkaprut“,tak tohle mivardi je dvojnásobná žvejka.No a budu tvrdit,že na gumy je tento prut nepoužitelnej.Konkrétní typ prutu Ti neporadim,protože já jsem zatím nenašel prut kterej by mi vyhovoval,respektive věnuji se jinému odvětví než abych vrážel další prachy do přívlače,každopádně já používám Shimano Force Master ve 2,1 m 5–25 a tak nějak mi stačí.Věřím tomu že tento proutek v délce 2,4 nebo 2,7 (Ten má Padis) by Ti mohl vyhovovat.Cena taky kolem litru a rozhodně lepší než to bláznivý Mivardi.
- Čtvrtek 3. května 2007 v 8:20® sharkcom
-
Zkus se podívat na Mivardi double x-spinn. Je to semiparabola, má to pěkný ergonomický sedlo, jednopatkový uzounký očka. cena kolem 1000 kč.
- Středa 2. května 2007 ve 20:47® PeťanX
-
Prichy> nooo já používám něco kolem 10g max… teda zatím… takže dle mého uvážení by mohl pro začátek postačit ten jemnější proutek(7–25g).. ještě dodám že by to měl bejt prut z levnější třídy(tzn. jak sem uvedl na začátku do 800kč – hold nechci do toho moc peněz cpát kdyz to bude fakt na párkrát do roka zachytání si
- Středa 2. května 2007 ve 20:30® Prichy
-
Petan: nepises jak velke rotacky a gumy (hlavy) takze tipnu Shimano Catana? (asi bych nesel do robinsonu apod., ale je to muj subj. nazor.) (vseobecne urcite minimalne 2,4 lepsi ale 2,7m )
- Středa 2. května 2007 ve 20:12® skwor
-
Peťan> Chytal jsem s 2,1m i na větších vodách (Berounka) a dalo se to. Pokud chceš delší, tak se ale poohlédni po jiném, ty delší lucky spiny nejsou nic moc…
- Středa 2. května 2007 v 19:45® PeťanX
-
skwor> nooo já jen že budu chytat převážně na řece s poměrně vysokejma břehama a nevím jestli ta 2,1-ka nebude krátká..
a když se příležitostně vydám na přehradu,ikdyž to ovlivní délky hodů, by to asi až tak nevadilo ne ??
- Středa 2. května 2007 v 19:06® skwor
-
Peťan> Delší se dělají (dělali) v gramáži 10–30g a byly to docela žvejky. Ten 210cm mi z nich seděl nejvíc.
- Středa 2. května 2007 v 16:59® PeťanX
-
skwor> už se stalo… tak uvidím! jo a nevíš ještě, jestli byl(či je) dostupnej v delší verzi..??
- Středa 2. května 2007 v 16:52® PeťanX
-
jooo vidíš to to mě nenapadlo…