Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 2. května 2007 v 16:48® skwor
-
Peťan> Na těch stránkách není, ale máš tam na tu firmu kontakt, tak jim napiš mail, jestli jde ještě sehnat
- Středa 2. května 2007 v 16:44® PeťanX
-
skwor> hledám hledám, ale zatím bez úspěchů
zkusím ještě pátrat
třeba se dopídím tohodle vlačáku
- Úterý 1. května 2007 v 17:35® skwor
-
Peťan> Zkus se po tom prutu zeptat tady www.robinson-fishingsport.cz možná by ho tam mohli mít.
- Úterý 1. května 2007 v 17:31® skwor
-
Peťan> Pokud začínáš, nebo vláčíš jen občas, tak se zkus podívat po prutu Robinson lucky spin 2,1m 7–25g. Byl to můj první vláčák a kdybych ho teď sehnal, tak si ho asi zase pořídím (aspoň z nostalgie
).
- Úterý 1. května 2007 v 16:11® PeťanX
-
MadMack> jasně znám tendle e-shop, už sem se jako tak nák díval po prodejnách na netu, ale jen by mě zajímaly náký doporučení od zkušených vláčkařů..
- Úterý 1. května 2007 v 15:58® MadMack
-
Peťan> Mrkni na tohle a třeba si vybereš: www.braunstar.cz
- Úterý 1. května 2007 v 15:06® PeťanX
-
Zdar, nevíte nákej proutek do 800–900Kč..?? chtěl bych něco na přívlač, ale zase nic světobornýho – dostanu se na vláčku jen dost málo
… nástrahy: rotačka a guma.. díky
- Pondělí 30. dubna 2007 ve 20:19® skwor
-
Cidas> Loni jsem používal ty nejmenší (2cm) na tlouště a fungovaly dobře. Letos jsem si vzal na zkoušku ty 4,5cm banana, ale ten ještě nebyl „v akci“
- Pondělí 30. dubna 2007 v 18:28® Cidas
-
Tak jsem objednal čtyři kousky aby se to s tím poštovným vyplatilo a uvidíme co na to rybky budou řikat. Máš nějaký oblíbený model?
- Pondělí 30. dubna 2007 v 17:42® skwor
-
Cidas> Ještě nikdy.
- Pondělí 30. dubna 2007 v 17:15® Cidas
-
Dočetl jsem se, že se jim často ulomí lopatka. Stalo se ti to někdy?
- Pondělí 30. dubna 2007 v 16:05® skwor
-
Cidas> RSPčka mám a jako jedny z mála levných woblerů chodí dobře.
- Pondělí 30. dubna 2007 v 15:49® Cidas
-
Ahoj. něco málo jsem tu našel, ale stejně se zaptám… Máte někdo zkušenosti s woblery RSP? Chodí dobře? Líbí se rybkám? Cena je příznivá, až podezřele.. Díky
- Sobota 28. dubna 2007 ve 21:17® Prichy
-
toledo: kazdy na to chyta jinak, pan Hauser na to chyta: pri neustalem pomale pritahovani vede nastrahu vodnim sloupcem pres proud a neustale cuka rukou. vse velice jemne a i docela i pomalu.
- Sobota 28. dubna 2007 v 17:27® sethy
-
Cidas: Na ty salmo bullhead mrknete na www.traper.cz cena je od 92 do 155 kc. Je tam trosku slozitejsi obednavani ale dobry ceny
- Sobota 28. dubna 2007 v 17:07® toledo
-
Alivio, ešte raz díky. Tak už som pochopil, čo som kúpil na výstave v Košiciach. Je to nejaké perie vtlačené do olova nepopisateľného tvaru, v ktorom je priebežný otvor.
- Sobota 28. dubna 2007 v 16:24® Shrek
-
toledo> je to navázané na průběžném olovu (torpilka,váleček…)Skrze ten se provlékne vlasec či pletenka a na konec se naváže háček (jedno,dvoj,troj).Toť vše.
Já když jsem to používal,tak jsem provléknul kmenový vlasec skrz Hauzrovku,navázal mikroobratlík a dal o dvě čísla menší průměr vlasce.(0,18 mm kmen a 0,16 mm návazec).Hodně jsem se s tím dostával do vázek a tímto jsem měl zaručeno z 99% že přijdu pouze o trojhák a ne o celou hauzrovku.
- Sobota 28. dubna 2007 ve 14:57® toledo
-
Cidas Skús zháňať Salma cez:Martin Klimeš E-mailová adresa:
mklimes@chello.cz - Sobota 28. dubna 2007 ve 14:52® toledo
-
Big Mike dodal foto ako vyzerá Hauserovo perie. Nevidím tam nikde háčik a žiaľ doposiaľ o tejto nástrahe neviem nič. Nenájde sa niekto prosím, kto by vysvetlil ako sa to naviaže a ako sa na to chytá? Ochotnému ďakujem.
- Sobota 28. dubna 2007 ve 13:35® Cidas
-
Paráda. Ty Salmo vypadají dobře. Nevíte někdo, kde jsou k sehnání v Praze nebo i na netu? Moc jsem toho opět nenašel. Dík
- Sobota 28. dubna 2007 v 11:14® skwor
-
Cidas: www.sema-louny.cz
- Sobota 28. dubna 2007 v 10:43® Cajo
-
Cidas: skus salmo bullhead… salmo.com.pl
- Sobota 28. dubna 2007 v 10:28® Cidas
-
Ahoj. Tak jsem tak projížděl nabídku některých výrobců woblerů a hledal jsem napodobeninu vranky. Nenarazil jste někdo na to?
- Středa 25. dubna 2007 ve 22:13® BoBo-Falknow
-
firebug: Článků o vláčce je přímo na tomto webu dost, stačí je omrknout. Co se týče prutů, tak na přehradu to asi nebude ono…
- Středa 25. dubna 2007 ve 21:34® firebug
-
Jeste sem chtel napsat, ze budu lovit ryby na Orlicke prehrade v okoli kempu Spalenka a Lavicky. Jak urcite vite, je tam kamenity dno a dost velka hloubka, tak sem se chtel zeptat i na nastrahy. Je mi jasny, ze to neni o tom ze mi napisete chytej na to a to a ono to pude, chapu, ze to tak nefunguje
Dik
- Středa 25. dubna 2007 ve 21:21® firebug
-
Zdravim vsechny, chci se zeptat jestli nevite o nejakejch strankach, kde by byly popsany zakladni pravidla lovu privlaci a nejaky zakladni vybaveni. Mam po dedovi myslim celkem slusny vybaveni, dvoudilny pruty 2.2m, Shakespeare typ B3 a 2.15m Shakespeare typ A1 k tomu navijaky Shakespeare alpha x040 a alpha x030. Je to vsechno celkem starsiho data vyroby, ale doufam ze do zacatku to bude stacit, co si o tom myslite vy, jako zkuseny rybari? Dik za kazdou reakci
- Středa 25. dubna 2007 v 18:17® skwor
-
cormaxx> No právě
- Středa 25. dubna 2007 v 18:12® kubas
-
milano1>
tak to je mazec,ale jak by ty ryby pak vypadaly kdyby jsme neměli haluz
. Ale jinak fakt pěknej úlovek a už to chápu
- Středa 25. dubna 2007 v 18:07® milano1
-
kubas> chytil som ho ns cerva a nie na pstruhovej vode ale na dunaji.kedze som splavoval plavakom po prude (v dost silnom)tak zaber som nevidel. proste nahoda a trochu stastia