Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 5. dubna 2007 v 10:00® skwor
-
hecht> Pokud je to nový prut, tak je na něj snad záruka, ne?
- Čtvrtek 5. dubna 2007 v 1:55® regulus
-
hecht> Jestli sem tě dobře pochopil, tak to máš přeražený mezi sedlem navijáku a koncem prutu. Korek neodřezávej tak jak si psal, ale najdi si třeba jehlou konec blanku a odřízni konec korku, vlastně takovou ucpávku, aby ses dostal dovnitř blanku. S největší pravděpodobností tam půjde nacpat cokoliv kulatýho s patřičným průměrem, nejlépe kus jinýho blanku, dřevěná tyčka, hliníková trubička nebo co tě napadne. Nejdřív to tam nacpi „nasucho“ aby se to srovnalo, pak to napatlej epoxydem, fest to tam narvi a nechej zatuhnout. Pak zařízni co přečnívá a nalep zpátky konec korku.
- Čtvrtek 5. dubna 2007 v 1:37® hecht
-
brčal> To je fakt super fotka. Teda asi ne tak z pohledu té napadené štiky což
- Čtvrtek 5. dubna 2007 v 1:35® hecht
-
Mám dotaz, včera jsem si nešťastnou náhodou skoro přerazil konec nového W.pickru. Asi 8 cm od dolního konce prutu je cítit přes korek že je to rozdrcené. Mám myšlenku že bych odřízl konec korkové obložky a přeřízl prut v prostřed poškozené části. Akorát nevím čím to vyztužit uvnitř blanku. Doufám že to bude držet když v této části prut nepracuje.Předem děkuji za vaše postřehy.
- Středa 4. dubna 2007 ve 20:06® jarryn21
-
brčal>Zdar.Tak to je pěkný.Zajímalo by mě ,jak to dopadlo!
- Středa 4. dubna 2007 v 18:03® brčal
-
To mi někdo poslal do e mailu
- Úterý 3. dubna 2007 v 9:06® indy
-
Rapala Minnow, X-rap… www.youtube.com Rapala X-Rap Magnum, X-Rap Walk … www.youtube.com
- Pondělí 2. dubna 2007 v 7:49® Candátoman
-
metodej: zde www.horkyjiri.cz
- Neděle 1. dubna 2007 v 19:36® metodej
-
Moze mi niekto poradit kde na nete zozeniem ripery a twistery od relaxu za normalnu cenu?Ked tak aj jigy.Dakujem
- Neděle 1. dubna 2007 v 17:57® Tomik
-
Bass> Dobře..:)
- Sobota 31. března 2007 v 15:59® Bass
-
Tomik> Toho jsem se bál . . . . . ne, fakt, nechtěj to po mě . . . . . to se prostě musí vidět . . . . nebylo by to ono. Ale budu přemejšlet o nějakém videu, jo ? . . . . . tudy by cesta vedla.
- Sobota 31. března 2007 ve 13:29® Tomik
-
Bass > nemohl by jsi tu techniku tahani nejak popsat prosimte? Diky
- Sobota 31. března 2007 v 8:02® Bass
-
HaD> Zeptej se DM . . . . ten když to viděl, tak byl docela v šoku. . . . . pracovní název nástrahy je: " Solidní nabídka " . . . . on už bude vědět.
- Pátek 30. března 2007 ve 23:35® HaD
-
Bass> řekl bych, že tušim, jak s tim chytáš
- Pátek 30. března 2007 ve 22:02® Cudla
-
BM:Něco podobnýho jsem koupil kdysi od Byrona,ale ten má navíc ješte výsuvnou rukoleť.Na cesty nemá chybu.Dá jse použít skoro na všechny ryb.techniky.Tr.délka45cm 270cm plus 20cm,10–30g.
- Pátek 30. března 2007 ve 21:47® Bass
-
PV> Já ti je přeju . . . . . měj se.
- Pátek 30. března 2007 ve 21:45® PV
-
Bass: jenom pro upřesnění, tou rybí mrtvolou jsem myslel vláčenou mrtvou rybkou. A díky za objasnění toho háčku vespod. Budu na tom pracovat a dám vědět jak jsem dopadl. Osobně si myslím, že každý neokoukaný způsob vláčky (buď použití nové nástrahy nebo jejího vedení a nebo obojí)může přinést opravdu nečekané úspěchy
- Pátek 30. března 2007 ve 21:37® BigMike
-
skwor> Tak tak, ještě přidávám toho w., snad bude chodit, říkali to:)))
- Pátek 30. března 2007 ve 21:32® Bass
-
PV> Nevím jestli jde nahradit rybí mrtvolu, protože si nedovedu dost dobře představit co rybí mrtvola dělá ( teda kromě toho že leží na dně ), ale odvažuju si tvrdit, že pohyb rybí drobotiny dokážu napodobit velmi, velmi věrohodně. … a k té tvojí výhradě . . . . nedivím se, na to samé se mě ptalo na výstavě milion lidí . . . . je to nesmysl, až to hodíš do vody, tak pochopíš, že ta nástraha nemá horejšek a spodek. Tím že tam není klasická hlavička, tak se nástraha točí a kroutí sem a tam, fakt jako rybka.
- Pátek 30. března 2007 ve 21:27® skwor
-
BigMike> Tyhle jemný teleskopy mám rád. Dá se s tím odchytat skoro všechno s vyjímkou muškaření.
- Pátek 30. března 2007 ve 21:20® BigMike
-
skwor> Tak jsem koupil! Za 499,– nějaký Blue eagle u Tůmy, snad na tom ani není nápis Albastar:) 25g, 270 cm, složený má 46 cm, 8 vysun.dílů,9. jest rukojeť! Na to moje občasné chytání bude stačit! Nahazování s tou krátkou rukojetí bude trošku horší, ale na 1–2 hodky bude dobrej! a padá tím pádem dost na „hubu“!
- Pátek 30. března 2007 ve 21:16® PV
-
Bass: já se s kanarádama od konce minulé sezony dohaduju, zda jde plnohodnotně nahradit rybí mrtvolu plastovou náhražkou. Oni tvrdí, že ne a já se jim budu snažit dokázat, že ano. Jde o takovej hec. A ta tvoje sestava se mi jeví jako další krok vpřed
Jenom bych měl výhrady k montáži s háčkem směrem dolů- na bříšku- podle mě by se s tím mohlo hodně váznout??
- Pátek 30. března 2007 ve 20:55® Bass
-
PV> Mě se jich během let nahromadila plná krabka a to by si koukal kolik pokladů jsem v ní teď našel. Z některejch byli okouni uplně pološílený . . . . . škoda jenom, že ti nemůžu ukázat jak na to chytám . . . . . garantuju ti, že by ti to vyrazilo dech
- Pátek 30. března 2007 ve 20:40® PV
-
Bass: podle mě je to skvělej nápad, fakt.. Začnu shánět tyhle „nepovedený“ kopyta
- Pátek 30. března 2007 ve 20:30® Bass
-
Flip> Já vím, to se dělá, ale tohle je uplně něco jiného. Takhle připravená nástraha právě NEMÁ chodit jako klasické kopyto. V žádném případě. . . . . Všichni mi řikaji, že je to jako vláčení mrtvé rybky, tak k tomu bych to asi přirovnal.
- Pátek 30. března 2007 ve 20:04® skwor
-
BigMike> Už máš nějaký ten teleskop?
- Pátek 30. března 2007 v 19:32profil byl smazán
-
Bass-ještě bych to vylepšil tím,že bych před lopatkou ocásku vystřihl nůžkama malé V a zapalovačem přilepil ocásek,aby stál víc kolmo k tělu. Praktikuju to tak u kalifornií od Relaxu a chodí i při hodně pomalém tažení i když se se jim předtím na stojáku moc nechtělo.
- Pátek 30. března 2007 v 15:26® Bass
-
A ještě jedna varianta. Všimněte si, že dávám přednost vysokým nástrahám. Je tam více prostoru pro zátěž a guma se tolik netrhá. Osvědčilo se mi taká, že čím dále od háčku zátěž je, tím lépe. Dodá to nástraze lepší chod. Podobnost s poraněnou rybkou, nebo rybkou prchající před dravcem je potom mnohem vyšší.
- Pátek 30. března 2007 v 15:01® Bass
-
Takhle vypadá kompet nástraha. Vepředu je vidět pouze kudy jsem dovnitř vpašoval trn.
- Pátek 30. března 2007 ve 14:55® Bass
-
Tohle je další pacient. Navíc i materiál nestojí za nic. Prostě ideální nástraha pro pokusy, nebo pro prochytávání míst, kde se nadměrně vázne.