Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 30. března 2007 ve 14:35® Bass
-
koukák, že budou problémy s fotkama
- Pátek 30. března 2007 ve 14:32® Bass
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Pátek 30. března 2007 ve 14:22® Bass
-
Slíbil jsem vám, že se ještě vrátím k těm zátěžím do gumových nástrah, tak plním slovo. Tohle jsou ty gumy co jsem dostal od kostnaka – které mně k tomu nápadu přiměli. Materiál super, barva taky parádní, akorát kopýtko moc malé a ve špatném sklonu. Při normálním vláčení nechodili tak jak bych si představoval. Bylo mi jich ale líto. Připadali mi příliš pěkné na to, aby se nečinně váleli někde v krabičce. Tak jsem do nich napálil steamerový háček, kus olova a koukali by jste, jak dokonale umí napodobovat zmítající se rybičku.
- Pátek 30. března 2007 v 9:41® HaD
-
Scanix> to maj…hnedle bych šel
- Pátek 30. března 2007 v 9:06® Scanix
-
HaD: Vcera jsme byl s kamaradem na fishkach a jemu pry pod nohama zalovil sumec do oukleji natlacenych u brehu, pry tak lehce pres metr, ale pukanec slusnej. Vode necelych 6st, no asi uz maj hlad
- Pátek 30. března 2007 v 0:00® HaD
-
BigMike> ale jak teď mrchy lověj…kua dneska mě pěkně svrběly ruce
- Čtvrtek 29. března 2007 ve 22:43® BigMike
-
Sander> Je mi to jasný! Sakra, už aby se mohlo k vodě s vláčákem, tyhle mezidobí mají sice něco do sebe, ale trvá to nějak dlouho! Však dravčíci aspoň orazí a trošku povyrostou!
) Je to tak správně!!!
- Čtvrtek 29. března 2007 ve 21:41® Sander
-
BigMike > jasné, jen Tě zkouším. Stejnak bych jízdenku kupovat musel, páč přestupuji
- Čtvrtek 29. března 2007 ve 21:36® BigMike
-
Sander> Teď jsem v kurzu na osobní přepravu, do 23.4., pak dopravní a jestli to dobře půjde, snad od června bych jezdil už sám! Ale co člověk zjišťuje, nechat někoho jet na černo, zacvakám to pak já!!!:))) 400,– + jízdné!!!
- Čtvrtek 29. března 2007 ve 21:34® Sander
-
BigMike > tak co kurňa, kdy už budu jezdit do Tábora zadáčo?
- Čtvrtek 29. března 2007 ve 21:26® BigMike
-
skwor> Koukal jsem na podobný dneska, ale ten od Albastaru je složený kratší a i mi lépe „seděl“ v ruce, byť má i kratši rukojeť (nebo rukověť? – co Rudo?:)
- Čtvrtek 29. března 2007 ve 21:19® skwor
-
Sander> Založ si věšteckou kancelář
- Čtvrtek 29. března 2007 ve 21:16® Sander
-
skwor > no měl jsem pravdu s tím Japčákem?
Už je mám bejky prokouklý…
- Čtvrtek 29. března 2007 ve 20:43® Sander
-
HaD > to byl nemístný žert, doložit to můžu i tím, že jsem si dnes za 2 hodiny položené na Otavě nesáhl na rybu. Letos tuším druhá nula. Tragédie… Lužnici chystám až bude ovoce, teď už ji nestíhám. Pstruhovky budou mít přednost.
- Čtvrtek 29. března 2007 ve 20:41® HaD
-
Sander> no ještě předevčírem nebo kdy by si měnil Otavu za Lužnici a najednou zase ne? hihihi bojíš se mě?
- Čtvrtek 29. března 2007 ve 20:36® skwor
-
BigMike> Já používám jako „cestovní prut“ teleskop DAM figther spin 2,7m 10–30g. Mám ho už asi 5 let a vydržel věci, že jsem se občas až divil
- Čtvrtek 29. března 2007 ve 20:31® BigMike
-
Prichy> Tak mám asi jasno! Psal jsem do Gamma, jestli vůbec budou dovážet tu tel vláčecí Catanu, protože jsem jí v jejich ceníku nenašel! Jen tele vláčecí Speed master a Beast master (2.490,–) a to mi přišlo dost! Tak jsem proběhl dnes ČB a u Tůmy si vzal do ruky teleskopík od Albastaru, složený jářku tak 35 cm a v DAMu něco podobného akorát delší transportní délka.Typy nevím, spíš dám na ten pocit. Zítra ten menší na 99% vezmu, vypadá slušně, udělám tvrdé pouzdro, 30tku navijáček a na to příležitostné bičování vod mezi vlaky to bude stačit! A vejde se do báglu a nikdo ani neví co tam budu mít!!! Jestli koupím, podám podrobnější info! A ještě koupil jednoho w. Albastar za 74,– s dvojí možností upnutí na vlasec. Zítra vyfotím, o víkendu vyzkouším a povím reference!
- Čtvrtek 29. března 2007 ve 20:17® Sander
-
HaD > já jezdím jen tam kde jsou ryby, muhehe
- Čtvrtek 29. března 2007 ve 20:16® HaD
-
Sander> kdy přijedeš za mnou?
- Čtvrtek 29. března 2007 ve 20:14® Sander
-
skwor > ale já myslím že to klapne, vždyť i takovej trouba jako já jsem tam s nimi byl nedávno 2× a 50+ vzal pokaždé. Takže to musela být jen otázka času. A moc mu to přeji, těšil se na něj jak malý dítě.
- Čtvrtek 29. března 2007 ve 20:11® skwor
-
Sander> Uvidíme, jak se k tomu vyjádří sám lovec
- Čtvrtek 29. března 2007 ve 20:07® Sander
-
skwor > taky mu to trvalo kua!
Ale bůhví jak to nakonec dopadne, že by volal zrovna Japčákovi, no nevím nevím
- Čtvrtek 29. března 2007 ve 20:06® skwor
-
Sander> Asi jsou všici na rybách. Flip už má prý konečně tloušťáka nad 50…
- Čtvrtek 29. března 2007 ve 20:04® Sander
-
skwor > koukám dneska mrtvo na obou frontách
- Čtvrtek 29. března 2007 ve 20:02® Prichy
-
BM: resim podobnou zalezitost, i kdyz to vozim autem, rad bych to mel porad pri sobe (kdyz bude prilezitost). Ovsem me asi vyhovi nejaka delicka 2,4m......ten teleskop do vlaku je fakt asi orisek. Jednou jsem koupil teleskop snad 1,8m (mozna i mene) asi za 3kila material vypadal jako uhlik (ve spanelsku to prodavaji cernosi na plazi, ale uz jsem to videl i na trzich u nas) odhozovka byla tak 5–15 gr......ve slozenem stavu to bylo tak 35cm dlouhe. Na prehradu to asi nebylo, ale lehke nastrahy nekdy pod splavem ci tisince mozna jo.
nemusim rikat, ze navijak a ocka stali za p… - Čtvrtek 29. března 2007 v 18:59® Lukas 5
-
raduch> Myslíš?Ještě jsem neměl šanci ho vyzkoušet tak se uvidí třeba naněj vlítne sumár.
- Středa 28. března 2007 v 17:00® raduch
-
Lukas : Jestli chodíš na řeku a bude zvýšená a zakalená budeš děkovat, že máš tohle muzeum
- Středa 28. března 2007 v 15:49® Lukas 5
-
Dneska jsem šel kolem rybářskýho obchodu tak jsem se tam stavil a koupil jsem si tu plandu a woblera 12cm.Toho Read Heada jsem dostal od táty měl ho doma dost dlouho je to takovej muzejní kousek je dost starej ale snad na něj půjdou
- Středa 28. března 2007 v 15:37® BigMike
-
Koukal na ty cestovní a ta cena je tedy slušná:))) Tudy cesta asi nepovede:))) Ale okouknu i jiné značky!
- Středa 28. března 2007 v 15:33® Lukas 5
-
tu adresu podtim nezkoušejte je špatně napsaná zkusim sem hodit tu dobrou