Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 1. března 2007 ve 21:17® Sander
-
BigMike > kdepááák, netrefil jsi ani osoby, ani server
)
- Čtvrtek 1. března 2007 ve 21:16® BigMike
-
Padis> Ty děláš na dráze?????
- Čtvrtek 1. března 2007 ve 21:16® BigMike
-
Sander> Kam a s kým? Od vás až sem? Hmm, to vypadá na Pepína a Štěpána a za zády HaD:)) Abys je naučil chytat ryby!!!:))
- Čtvrtek 1. března 2007 ve 21:14® Padis
-
BigMike>proč myslíš že nevyhraje.Už tam u nich dělám nějaký pátek.Tak vím o čem mluvím.Jo výhra to žádná není.Ale může bejt i hůř
- Čtvrtek 1. března 2007 ve 21:13® Sander
-
BigMike > na rybky
- Čtvrtek 1. března 2007 ve 21:11® BigMike
-
Sander> Do Veselí? Na rybky? Nebo kam? Za nějakou kočkou? Bydlím 10 km severněji:))
- Čtvrtek 1. března 2007 ve 21:10® BigMike
-
Padis>
) hoši, klidně pište co chcete! S dráhama to nikdo nevyhraje:)) Ale to víte, po 6ti letech na vrcholu popularity ale s nervama v háji se konečně snad opět „najdu“:)))
- Čtvrtek 1. března 2007 ve 21:09® Sander
-
BigMike > táborákem jezdím prakticky jen Strakonice – Ražice – Písek město. Odsud jezdím dál s kolegou autem. Jinak Kabrňákem jezdím až do Budějc, tento nebo příští víkend do Veselí nad Lužnicí. A tam možná zavítám častěji.
- Čtvrtek 1. března 2007 ve 20:41® Padis
-
regulus>taky na to koukám,ale nechci se do té debaty vstupovat.Jinak bych se rozepsal.
- Čtvrtek 1. března 2007 ve 20:38® regulus
-
BM a SANDER – koukám, že neřešíte výrobu nástrah, ale spojení a stav vozového parky ČD
- Čtvrtek 1. března 2007 ve 20:11® BigMike
-
Sander> Jo,jo, vypadá to navenek hezky, ale je to škatulka:) Takové už měly jezdit tak 1990, al enějak po převratu nebyly penízky:) Jakou trasu? Já to budu vytloukat do Ražic, cerekve a Benešova, takže u Ražic se uvidíme, nebo jezdíš i dále?
- Čtvrtek 1. března 2007 v 18:05® Sander
-
BigMike > náhodou, maj tam nové dvoudílné Pendolino a tím to frčí asi 55k/h!! Ale trochu to drncá, má nové tlumiče.
) Beztak se tam uvidíme, jezdím s ním poměrně často.
- Čtvrtek 1. března 2007 v 15:25® BigMike
-
Tak změna, místo ČB to bude Tábor, je to blíž i když tedy zase horší couráky:)))
- Středa 28. února 2007 ve 20:21® BigMike
-
jaryn> No jo, já vím, říká to každý!!!Teď si lidi jen chválí! Jak sjednávání v nenucené atmosféře tak i řeči! Jenže, nervy mám jen jedny a jestli si je ničit, tak na rybách a ne u něj! Ve vlaku čistá hlava, zdokonalým konverzaci, budu rozdávat vizitky s poradenskou činností a řečněním – bude to fajn:)A jen se neboj, jezíky si proberu ještě před zahájením, aby tam na tebe a tu tvou povedenou partičku intelektuálů moc dravečků nezůstalo
Čeče, ani nevím, jestli se dostanu letos do Brna. Akorát se mi láme zaměstnání, lidi marodí a asi nevyberu ani poměrnou část dovolené:((( A o víkendu to asi vypustím!Jestli už nebudu jezdit:))
- Středa 28. února 2007 ve 20:14® jaryn
-
BM- tys měl zůstat funebrákem. Takhle budeš jezdit s holkama ve vlaku a nebudeš mít čas na ryby.No aspoň v klidu vypráším soběslavské jezy
- Středa 28. února 2007 ve 14:28® Padis
-
Alivio>to je fakt.však už se těším jen připravit nej nástrahy.A čekat až to bude
- Středa 28. února 2007 ve 14:26® Shrek
-
Padis> furt lepší než s feederem někde u rybníka
- Středa 28. února 2007 ve 14:25® Padis
-
Alivio>nápodobně
- Středa 28. února 2007 ve 14:24® Shrek
-
Tomeš> neboj,já jim dávám měsíc a půl volna,pak jedu na ně.
- Středa 28. února 2007 ve 12:43® Tomeš
-
Ahoj lidi,tak už je to tady zase,novoroční horečka z toho že zubatí budou ještě 4měsíce odpočívat…Jak to přežíváte vy??Taky dokupujete do zásob a přemýšlíte co vylepšíte v nové sezoně???
- Středa 28. února 2007 v 7:30® František
-
BM: To mi připomíná jeden starej vtip:..... ať škrtne tu nulu a já zhasnu tu petrolejku
- Úterý 27. února 2007 ve 22:47® BigMike
-
František> A víc se i potkáme s volnem a můžeme razit někam častěji! Už jsem ti vykládal, že jsem potkal chlápka, co chytil loni 270 štik? Jsem letos zvanej!:)
- Úterý 27. února 2007 ve 22:04® František
-
BM: Máš recht, co si budeš kazit nejlepší leta života s takovým expertem!
- Úterý 27. února 2007 ve 21:45® BigMike
-
František> 15.3. končím!!! A jak to vypadá, budu tedy dojíždět do ČB, vlakvedoucí, ale mám v pácu ještě jeden flek, to kdyby vyšlo, byla by to paráda! Ale i takhle to bude OK, víc volna, čistá hlava, víc dovči, moře holek ve vlaku…:))) No, 6 let stačilo!!! M. brečí, ale návrh žádnej nedal, jen tak oťukává:) Ale i kdyby přidal třeba 10, jdu! Za ty nervy mi to nestojí!!!
- Úterý 27. února 2007 ve 21:18® František
-
BM: Ahoj,hele jak jsi na tom s prací? Poslední co jsem zaregistroval, bylo, že jsi dal výpověď.
- Úterý 27. února 2007 ve 21:10® cannabis.sch
-
BigMike – jo dik to je rada nad zlato…
- Úterý 27. února 2007 ve 20:57® BigMike
-
cannabis.sch> zkus ho a uvidíš:)
- Úterý 27. února 2007 ve 20:31® cannabis.sch
-
hele myslíte,že prut cormoran mephisto 20–60g je dobrá volba na štiky?ikdyž mohu očekávat záběr sumce?a myslite ,že je kvalitně zpracován když je vyroben takto? Vybavení:
- uhlíkový sendvičový způsob stavby prutu se zesilujícím sklolaminátem
- lehká titanová oxydová očka
- korková rukojeť
- lehké šroubení úchytu prutu
- látkový obal prutu
- Úterý 27. února 2007 v 17:34® Prichy
-
jo, 16-ka se mi jevila jako vynikajici, 14-ka uz tak ne…tak nevim