Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 27. února 2007 v 16:46® cannabis.sch

máte někdo zkušenosti s vlascem ASSO ULTRA?

Úterý 27. února 2007 v 16:13® Prichy
Prichy

BM: hmm, asi mas pravdu, mam tu od tebe jeste ty hranolky.....asi to zkusim :-D

Úterý 27. února 2007 v 15:55® BigMike

Prichy> Guma + baterky jsou sice in, ale irogoš z balzy, lehký, krásně tvarovaný na míru, dělaný s láskou, to nejde prostě odolat:)) Je to takové osobnější, když někdo ví, čí ruce to vyráběly a přenesly do toho kousku skvostu i něco z jeho zhotovitele:)))

Úterý 27. února 2007 ve 14:38® Tomash
Tomash

Prichy> hehe

Úterý 27. února 2007 v 8:16® Prichy
Prichy

Tomash: ja mu taky rikam, ze kooperace by byla lepsi......delat to jako jinde se svete a lit to z gumy :-D

Úterý 27. února 2007 ve 3:02® Tomash
Tomash

BigMike> :-D To se ještě dělá z balzy, jo? Myslel jsem že umělina už v tomto směru ostatní matroš docela vytěsnila… :-D Hned, jak budeš mít čas a režijku, tak týden, dva předem písni a no problem. Rád tě provedu ;-)

Pondělí 26. února 2007 ve 14:51® kkarlos
kkarlos

skwor> ano ano žiji.. na netu jsem pořád- denno denně když jsem doma tak sedím u kompu.. ale můj současný život se teď odehrává v jiných horizontálních rovinnách než je rybaření a tááák.. ale už se těším na vláčku moc.. feeder a todle už mi přestává bavit.. musím ze sebou něco dělat.. za poslední no nevím, pár měsícu jsem tročku změnil ‚styl‘ života..:-/ :-(( ale asi né k lepšímu no nic.. to jsem zase ze sebe vyplodil sračku..:D jako vždy tak se nezlobte.. :-)

Pondělí 26. února 2007 ve 14:44® Robur
Robur

Hora, právě tuto myšlenku jsem ti chtěl vnuknout, sbírej, střádej, určitě se potkáme.:-)

Pondělí 26. února 2007 ve 14:08® skwor
skwor

kkarlos> Nazdar, Ty ještě žiješ, Co s Tebou poslední dobou je?

Pondělí 26. února 2007 ve 13:42® Hora
Hora

Robur>je jedno řešení-že veškeré vláčecí nástrahy někomu věnuji,ale já chtěl vědět co to je zač,nikdy jsem s takovou nástrahou nepřišel do styku.

Pondělí 26. února 2007 ve 12:00® Robur
Robur

Hora, tak se pro ni příště neohýbej a nech ji tam pro někoho kdo vláčí, a taky to nebudem muset řešit:-))

Pondělí 26. února 2007 v 11:45® Hora
Hora

dam a ostatní>díky,tato třpytka(nebo co to je)bude opět uložena,tam,kde byla dosud,vláčce neholduji a nemíním to zatím měnit.pivo

Pondělí 26. února 2007 v 8:23® dam
dam

Hora> vláčeli jsme na ně v Norsku, poměrně úspěšně. U nás jsem na ně, ale o trochu menší, chytal boleny – v Kopřivnici v obchodě jich má plnou bednu

Pondělí 26. února 2007 v 0:07® kkarlos
kkarlos

ééé pardon..:D kkarlos_s@hotmail.com ;-)

Neděle 25. února 2007 ve 23:57® kkarlos
kkarlos

jolik> jsem z Plzně a okolí, máš štěstí, poslední dobou sem nechodím..:D ozvi se buď na icq či mail kkarlos_s@hotmail.cz nebo jabber, a pořešíme to.. :-) měj se fain.. :-) a čus…

Neděle 25. února 2007 ve 23:56® BigMike

Tomash> Dělám něco jiného, taky z balzy, ale větší a bez háčků:))) Už víš co?:)))A víc to nese:))))
A už MOC nepiju, jen tak LEHCE chlastám:)) .

Jestli bude čas a režijka, přijel bych někdy na tvé revíry, co ty na to?

Neděle 25. února 2007 ve 23:49® jolik

Ahoj všichni, jsem úplný začátečník v přívlači, chci se zeptat zda je tu někdo z plzně či okolí kdo by mi poradil kde se nechá chytat.díky a Petrův Zdar

Neděle 25. února 2007 v 17:09@ Pawel

metodej: www.braunstar.cz v menu nástrahy-Berkley

Neděle 25. února 2007 v 16:45® metodej

Kde mozem na nete zohnat umelu patentku?Dakujem za info…

Neděle 25. února 2007 v 15:57® Tomash
Tomash

BigMike> Ale študium zatím dobrý. A pražský revíry teprve začnu prochytávat. Letos jsem byl snad jen třikrát na rybách. Není zima, parmy jsou rozptýlené po celé řece a je dot těžký na ně vyzrát. Nesmíš tolik pít! To tě pak w. začnou zase bavit :-D Pojedeš na BVV? Já asi v pátek…

Neděle 25. února 2007 v 15:13® BigMike

Leju to tam, co je kde při ruce a včera jsem měl po tlačence takovou žízeň, že jsem bafnul prvního budvaráka a nařezal do něj kozla:))Teď měl u našich králíčka, jdu nařezat dalšího, už nikam nepojedu. . Jak študuješ? Co pražské revíry? . Letos jsem udělal jen jedno tělíčko na w.nějak mě to ještě nevzalo a myslím, že už neveme:))

Neděle 25. února 2007 ve 14:53® Tomash
Tomash

BM : Zases změnil půllitráka? Z toho Hoegenu se pije blbě, když je bez ucha, že jo? :-) Holt klasika je klasika ;-)

Neděle 25. února 2007 ve 13:19® Prutos
Prutos

Hora> Zajímavá nástraha. Využití bych viděl, jak píše Robur, na boleny.

Neděle 25. února 2007 ve 12:52® cormaxx
cormaxx

mě to přijde spíš jako plandavka a to kvůli tý ,,vypuklině",ta bude mít asi na starosti nějakej ten pohyb;-)

Neděle 25. února 2007 ve 12:48® Robur
Robur

no co myslím si to cco koy, ale pokud se to ve vodě nějak motá, tak bch to neřešil, darovanému koni…, stejně ho brzy urveš, takže se problém vyřeší sám, to nemyslím ve zlém, ale asi půjde hodně u dna nebo bych to šetřil do velkých proudů např. na boleny

Neděle 25. února 2007 v 11:57® koy

to je spis pilker

Neděle 25. února 2007 v 11:51® Hora
Hora

Měl bych dotaz na Vás vláčkaři: našel jsem mezi svýma věcma tady tuhle třpytku,nebo vobler?Vytáh jsem to před 3 roky na Hartě z vody.Vevnitř je nápis ATAC 25g.Mohli by jste mi o této třpytce,nebo vobleru něco říct? Díky.

foto/diskuze/privlac/2007/th-img11303.jpgfoto/diskuze/privlac/2007/th-img11304.jpg
Sobota 24. února 2007 ve 22:52® BigMike

5 cm, abych byl přesný.

Sobota 24. února 2007 ve 22:49® BigMike

Zase ukojil v Gamma v ČB úchylku – přibyly 3 půlený od Rapaly na příbřežní dolování candátků:))

• jedno řezané k tomu nádavkem!!!
foto/diskuze/privlac/2007/th-img11301.jpgfoto/diskuze/privlac/2007/th-img11302.jpg
Sobota 24. února 2007 ve 21:10® jolik

Ahoj všichni, jsem úplný začátečník v přívlači, chci se zeptat zda je tu někdo z plzně či okolí kdo by mi poradil kde se nechá chytat.díky a Petrův Zdar