Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 18. února 2007 ve 13:14® jarryn21
-
mirmen> Dík za info.Mrknu tam.
- Neděle 18. února 2007 ve 12:21® mirmen
-
Bylo by to ideální řešení na krátkou vycházku takřka bez příprav. Stačilo by mít lahvičku s tekutým dipem natrvalo v báglu ( společně s pár krmítky a několika kousky molitanu).
- Neděle 18. února 2007 ve 12:19® mirmen
-
jarryn21, v maloobchodě stály asi 340 – 360 Kč, teď jsou v nabídce v e-shopu za 250 ( připočti balné,poštovné… ). Pokud to jde, tak taky vláčím raději bez rukavic, pokud to bez rukavic nejde, tak tyhle jsou pro mne zatím tím nejmenším zlem. Vláčím s odkrytým ukazovákem , musí se dávat pozor, aby kmen nezavadil o horní část prstu rukavice, který je na suchý zip „zaklipnutý“. Dá se to zvládnout.
- Neděle 18. února 2007 v 11:57® jarryn21
-
mirmen-přemejšlím o nich.Mám od Behru bezprstáky s přetažením jako palčáky.nejsou špatný,ale když už ti je fakt kláda ,tak se v nich špatně hází.Kolik stojí? Ty moje pořídíš kolem 250.
- Neděle 18. února 2007 v 11:14® mirmen
-
jarryn21, sůabý neopren + nějaká úpletovina. Ruce se nepotí ( alespoň mně ne).
- Neděle 18. února 2007 v 10:14® jarryn21
-
mirmen-Nepotěj se v nich ruce?To je mat.neopren?
- Neděle 18. února 2007 v 9:59® jarryn21
-
hecht-máš recht!Loni koncem září jsem byl s klukama na Lipně.Na dva dny.Docela se něco chytlo -pár štiček,candátci,nejvíc okounů.Měl jsem z toho radost,že to šlo.I když já měl jen jednoho okouna.A víš co mi řekli kluci?Ze takhle mizernej rok tam ještě nezažili.Pak jsme přejeli k Veselí na ty písáky.Tam už se vedlo líp.Hodně vázek,ale ryby braly.
- Neděle 18. února 2007 v 8:21® mirmen
-
tyhle rukavice ( ICE FISH )se mi osvědčily na vláčku a na zimní fídrování, nosím je druhou sezonu, zatím bez závad. No – nekup to
- Sobota 17. února 2007 ve 20:18® hecht
-
Scanix,BigMike díky za radu zkusím to vteřinovkou. Teď marodím, tak se nudím a snažím se aspoň o něco užitečného
.
- Sobota 17. února 2007 ve 20:12® hecht
-
jarryn21> zkušenost z 2006 je špatná v létě jsme honily spíš štiky a z Orlíku žádná nepřišla. Listopad druhý pokus na okouny a zase skoro nic. Zato rok 2005 to byla jiná ! Během 1/2 dne v září asi 9 štik (± 60cm).A listopad okouní paráda, ve dvou z lodi 30 ks 30 – 35 cm. Kdeže ty loňské sněhy jsou ?!
Scanix>
- Sobota 17. února 2007 ve 20:05® Scanix
-
hecht: Pouzivam vterinovku i na opravu rozkousanych gum a riperu a je to super. Jinak tezsi operace obstarava kamaradku na zubnim, ale musim rict, ze je moc sikovna, preci jenom, dela rovnatka a protezy, tak vytvarovat nejakou lopatku z pryskyrice ci co to je, ji nedela problem, horsi je, ze je to pak moc krehke, takze mi zustava nakonec prili mnoho jerku
- Sobota 17. února 2007 ve 20:01® BigMike
-
hecht> Já vteřinovkou a nemám problémy, ale jinak nic nezkazíš dvousložkovým Epoxy. Ale vteřinovka je rychlejší! . . ALL: jinak chci letos vypustit vestu a koupit si tu 3 násobnou ledvinku okolo pasu (Cormoran? a jiní)- 3 krabky v dosahu stačí a bágl s malou rezervou mám s sebou vždy.
- Sobota 17. února 2007 v 19:09® jarryn21
-
hecht-nebo zkus kanagom.Na orlíku jsem letos byl týden, krásná voda,ale za celou dobu jsem chytil jen samý boleny.A bylo jedno jestli chytáš u dna nebo u hladiny.Byli všude .Máš jinou zkušenost?
- Sobota 17. února 2007 v 17:58® Prutos
-
hecht> zkus epoxy
- Sobota 17. února 2007 v 17:57® hecht
-
Wobleráci, čím lepíte urvavé lopatky zpět do Woblerů? Moc se mi nechce do vteřinovky a mám po sezoně pár ,,mrzáčků".
- Sobota 17. února 2007 v 17:51® hecht
-
Scanix>Taky používám menší krabičky do vesty hlavně na rotačky a gumy, má to jeden háček. Ta moje vesta váží skoro metrák
.Při delším nošení mi dost dře za krkem.Já totiž pouze šmejdím po břehu či brodím. Z lodi chytám pouze u kámoše na Orlíku tak 2× ročně.
- Pátek 16. února 2007 ve 23:20® jarryn21
-
Kosmik-Já trhám taky pořád.Jenže když to nedřeš o dno,tak je to pořádně nevydráždí.
- Pátek 16. února 2007 ve 23:03® Kosmik
-
Já si beru pouze jednu krabičku, která je plná a za 3 vycházky, ji stejně musím doplnit z domácích zásob, protože všechno utrhnu. Naštěstí chytám jenom na gumy a někdy na potápivý woblery, které se potopí max. do 1 m. Takový problémi, kam co dat nemám. Zase to má výhodu, že dochází k obměně nástrah, tak nemám žádné přebytečné.
- Pátek 16. února 2007 ve 20:45® jarryn21
-
Mám toho hampejzu taky plnej batoh.Kdyby to nemělo háčky,nasypal bych to do prsaček,hodil na rameno a hurá k vodě.Stejně člověk neví, co tam dát dřív.A letos!? Stejně to nešlo ani na živo ani na mrtvo.
- Pátek 16. února 2007 ve 20:03® BigMike
-
dam> Moje řeč!!! Pokud tedy nejedu na pár dní někam dál, to auto uveze zbytek:))
- Pátek 16. února 2007 v 18:24® regulus
-
dam> jo to máš recht, jenže když jedu jen na chvilku, tak jedu na konkrétní flek, těch pár desítek metrů od auta to klidně odnesu, než bych se s tím doma přebíral nebo si prostě vezmu jen něco, pokud tedy vím kam jdu a co mě tam čeká, jenže když jedeš na celej nebo skoro celej den a kolikrát ještě tam, kdes nikdy nebyl, tak hold to železářství tahám sebou, no a batoh je to nejpohodlnější nošení (já například vestu vůbec nepoužívám, přijde mě to zbytečný a hlavně v létě nepraktický).
- Pátek 16. února 2007 v 18:01® Scanix
-
dam: Vsak jsem to psal, delam to podobne, nastrahy vyberu do dvou malych krabicek, viz jedna na fotce. Ty dam do vesty, bafnu prut, sednu na kolo a hura k vode. Kdyz jedu pak autem, vezmu i velkou tasku se vsi tou nalozi, ale to uz musi byt vyprava aspon na pul dne, coz opravdu nebyva casto. Taky si myslim, ze pri urcitych zkusenostech se daji vybrat nastrahy, ktere by na urcite vode a pri urcitem stavu vody a pocasi meli bodovat, ale urcite by melo byt z ceho vybirat, sice si kazdy oblibi urcite kousky, ale po case se to rybam okouka a je treba zkusit neco nevsedniho, co zaboduje
- Pátek 16. února 2007 v 16:18® raduch
-
dam: stejná zkušenost
- Pátek 16. února 2007 v 15:19® Lukas 5
-
Vy všichni máte strašně moc nástrah já začínám tak že toho moc nemam.
- Pátek 16. února 2007 ve 14:47® dam
-
všem – po letech tahání se s mnoha krabičkama, přecpanou vestou a plnou taškou jsem zjistil, že stejně chytám jen na pár nástrah, takže dnes už vycházím jen s ledvinkou a občas něco doplním do vesty. Záda i já mají pokoj a na menším počtu ulovených ryb se to neprojevilo
už to sebou zkrátka netahám
- Pátek 16. února 2007 ve 14:14® Scanix
-
hecht a spol: Mam stejny problem, ackoliv mam krabek dost, je to chaos a tak je proste na lov vzdy pripravim do mensich krabek do kapsy vesty, vetsinou to tam nandam podle cilove ryby a jen kdyz to pak fakt nejde, tak se vracim k brasne pro obnenu. Chytam prave i na vestri woblery kolem 16cm a ty se do krabek moc vejit nechtej.
- Pátek 16. února 2007 ve 12:11® Robur
-
tož zde je ta oboustranná krabka, rozměry š, v, h 28,6, 21. Myslí, že jsem měl koupit klidně 3, protože se v nich budou dobře opatrovat i náhradní věci a zásoby.
- Pátek 16. února 2007 v 11:35® Robur
-
Regulus, od kdy se Tesco tašce říká žebradlo. jinak já v pondělí koupil myslím dost dobrou oboustranou krabku, tuším za 60 Kč, večer ji budu plnit.
- Pátek 16. února 2007 v 1:58® regulus
-
hecht> dobrej chaos, jestli dobře vidím, tak tam máš pevný přihrádky, to je právě ten problém, musíš to tam nacpat jak to vyjde, kdežto ty moje mají přihrádky s nastavitelnejma příčkama. Tou fotkou se nenech mýlit, byla dělaná jako fotka krabičky, ne jak tam mám poskládaný woblery, skutečnost je kapku horší, podle velikosti woblerů jsou v jednom chlívku tři i víc, o gumách, plandách a rotačkách nemluvím. Jenže su kapku ujetej, tak to aspoń trochu skládám podle nějakýho systému. Během sezóny se to pružně mění, něco se utrhne, něco dokoupí.
Ten ruksak z toho Cabelasu je takovej můj mazel, jenže by mě úplně nevyhovoval, ty kapsičky na mobil, váhu, GPS apod. sou mě na nic a zbytečně by tam zavazely. Ještě to trochu domejšlím, co a jak by mě vyhovovalo a zkusím si něco podobnýho nechat ušit na zakázku u nás (de vo to, jestli to nebude z tý ameriky levnější). Takže to měla bejt jako inspirace, ne návod ke koupi. Jinak žebradlo je super, chodím s ním na plavačku, to moje možná pamatuje ještě Hitlera.
- Pátek 16. února 2007 v 1:27® hecht
-
regulus> dík za tip, tam mají teda věci !!! Škoda že jsou to AMÍCI.