Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 16. února 2007 v 0:49® hecht
-
regulus> koukám že seš šťastnej člověk – co přihrádka to jeden kus. Posílám náhled toho mého chaosu.CHCI VYTÁHNOUT JEDEN A ONO JICH ZACHYTNEŠ DALŠÍCH MILION.Ten batoh se mi nezamlouvá – nemáš to po ruce.
- Pátek 16. února 2007 v 0:42® regulus
-
S tím batohem, takovej malej typ
- Pátek 16. února 2007 v 0:41® regulus
-
hecht> No co pořiď si batoh a další kazety
- Pátek 16. února 2007 v 0:32® hecht
-
regulus> Mám fobii že když je nemám s sebou skoro všechny tak zrovna ten pravej zůstane doma. Taham to v klasickým žebradle a tam už těch kazet víc nenacpu.Tož co radíte WOBLERÁCI ???
- Pátek 16. února 2007 v 0:29® regulus
-
hecht> teď beze srandy, nevím jak to máš seskládaný a nevím, čemu říkáš větší plastové kazety. Už sem to sem sice nedávno někde psal, ale pro velký úspěch zopakuji
Používám dva druhy krabiček pro veškerou rybařinu. Jedna má rozměry 27×18 cm, v těch mám vše, od plavačky přes feeder, rotačky, gumy, plandavky až po woblery co se tam vejdou. Na větší woblery a na krámy na sumejše mám krabičky o rozměrech asi 36×22 cm, pokud se nepletu. K vodě tahám 4–5 těch malejch a jednu nebo dvě ty velký. samozřejmě, když du na chvilku s UL, tak táhnu jen 2–3 s rotačkama, gumama a někdy s malejma woblerkama. Naprosto vždy, táhnu polovinu těch krámů zbytečně, pro sem ti napsal, víc krabiček nebo míň woblerů.
- Pátek 16. února 2007 v 0:07® regulus
-
hecht> míň woblerů nebo víc krabiček
- Čtvrtek 15. února 2007 ve 23:17® hecht
-
Pánové mám delší dilema, při mém narůstajícím počtu woblerů mám problém v čem je tahat k vodě. Mám na ně zatím 2 větší plastové kazety s přihrádkama, kde se ale čím víc jich tam je tím víc se navzájem zachytávaj o trojháky a kroužky.Hlavně mi neraďte ať jich nosím k vodě pár:)
- Čtvrtek 15. února 2007 v 17:26® pablo
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Čtvrtek 15. února 2007 v 17:26® pablo
-
tak som dodľa článku Axamita vytvoril Lukoprénovú formu na ťažšie modely voblerov. tente materiál kopíruje neskutočne (ale vidno to hlavne na spodnej strane modelu, kde verne odkopírovalo údaje o krabičke.
- Čtvrtek 15. února 2007 v 0:57® jaryn
-
vlacek – mám třetím rokem prsačky od Cormorana a bez problémů
- Středa 14. února 2007 v 18:44® skwor
-
jiris> Díky, jdu do nich.
- Středa 14. února 2007 v 18:43® jiris
-
skwor – candat, stika – pekny drivka za super cenu.
- Středa 14. února 2007 v 18:32® skwor
-
jiris> Máš s nimi úspěchy? Tady je mají za celkem slušný ceny.
- Středa 14. února 2007 v 18:31® jiris
-
skwor – ano chytam.
- Středa 14. února 2007 v 18:09® skwor
-
all: Nechytáte někdo na woblery Salmo roach 9cm ?
- Středa 14. února 2007 v 15:35® dam
-
raduch> kdo umí, ten umí
- Středa 14. února 2007 v 15:03® troutman2
-
přesně ospreyi až se připojíš denygu na icq tak ti pošlu muj malej seznam co sem ti připravil proutků mno a jesi ceš dobrej tak ber ten team je sice o 800 nebo 900 dražší než jak si psal že chceš do 2000 ae připlat si a nebudeš litovat
- Středa 14. února 2007 ve 14:54® skwor
-
denyg> Ber ten team. Dragony jsou dobrý pruty.
- Středa 14. února 2007 ve 13:14® osprey
-
denyg: Team Dragon 275 cm 3–14 g, Shimano Speedmaster 270 cm 3–12 g. Oboje velice použitelné kousky.
- Úterý 13. února 2007 ve 23:47® Zlinsky_lovec
-
Zdravím,něvíte někdo o nějakým prutu v gramáži okolo 15g na pstruhy převážně na soukromý revíry? Díky
- Úterý 13. února 2007 ve 22:42® Sander
-
BigMike > jasné. Tohle je tak na voblery okolo 6cm a mrtvé rybky. Ne že bych ho chtěl mermomocí prodat, jen mi tu bude malinko přebytečný a takových věcí se raději „zbavím“, aby zde neutrpěli zbytečnou fyzickou ztrátu a mohli být užitečné někomu jinému. Takže vyber raději jemnější. Už se těším na cvakání jízdenek, tuhle trasu využívám každý víkend
- Úterý 13. února 2007 ve 22:29® BigMike
-
Sander> Jde o to, že bych ho chtěl nejdřím mít v ruce, nemohu teď říct, jestli ho vezmu. Rád bych šel do jemnějšího, ale asi není,což? Jo, snad od dubna budu brousit tu trasu, to se ozvu:))
- Úterý 13. února 2007 ve 21:56® Sander
-
BigMike > kontakt mám myslím v kartě. Neříkal jsi, že budeš jezdit trasu Plzeň x České Budějovice? – mohu Ti ho vzít na nádraží, jsem tam pečenej vařenej…
Cenu si navrhni sám.
- Úterý 13. února 2007 ve 21:49® BigMike
-
Sander> Musel bych ho mít v ruce, máš kontakt? A za kolik? . Vyjdou pruty i navijáky či woblery v Polsku levněji než u nás?!!!!!!!!!
- Úterý 13. února 2007 ve 20:44® Tomash
-
Noci jsou chladné? Noci jsou chladné? Tak to abych si vzal teplé prádlo…
- Úterý 13. února 2007 v 17:41® Sander
-
Nechcete to někdo v 2.70m? Více na www.mikado.pl
- Úterý 13. února 2007 v 17:25® raduch
-
Dam:Jo v poho.Nejhorší je odhadnout ráno počasí ,pak bud celý den OK nebo si vyčítám,co sem podcenil.Já jen BoBo masaj nemá problém, dvakrát nahodí a jde domů-. Má nachytáno a to se nestihne zpotit natož aby chodil
- Úterý 13. února 2007 v 15:26® dam
-
raduch> nejsem žadnej začátečník a mám dobrého prádla dostatek a taky moc dobře vím, že každé prádlo se používá jinak podle namáhání. Jenže přívlač není zrovna pro výběr prádla tak jednoduchá, protože děláš spoustu činností a nečinností naráz. Já se s váma vůbec nechci přít, říkám pouze svůj názor. Je velký rozdíl, jestli vláčíš na pár metrech vody nebo ujdeš několik kilometrů a přitom si i zabrodíš a nebo jdeš jen vodou.
- Úterý 13. února 2007 ve 14:34® raduch
-
dam: s tím spodním prádle, má BoBo pravdu. Hmyzáci ti potvrdí, že na tomhle šetřit nelze. Mluvím z vlastní zkušenosti. Minulý rok jsem dostal k Vánocům od.Coolmax soupravu a to je pak jiný pochytáníčko.Žádnej třes a teplo jak v bavlnce.
- Úterý 13. února 2007 v 10:46® dam
-
BoBo-Falknow> To mi chceš namluvit, že když jsi třeba 4 hodiny v ledové vodě, že nic necítíš? Každý máme možná jiné zkušenosti a třeba jinou tělesnou náturu, každý si musí vybrat opravdu individuálně, neexistuje stoprocentní recept