Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 23. května 2003 v 18:14® Lukas
-
Václav: Gratuluji, karlovarská příloha MF Dnes dnes psala o tom, že jako zástupce Západočechů jedete na mistrovství světa do Itálie. Ale asi tam měli nějakou chybu, protože tam napsali, že budete závodit v plavané, přívlači a v mušce.
- Pátek 23. května 2003 v 9:43® Ruda
-
Lasty: Moc přátelský to není, někdy se i páni docenti umí pěkně rozparádit a pak praskají i kosti. Mnoho lidí by se asi divilo jak jejich oblíbenej a milej doktůrek umí pokopat soupeře o nadávání a používání hrubších slov ani nemluvim.
- Pátek 23. května 2003 v 7:44
-
Ruda: Takze takovy „frojndschaft“? Zdravotnici mezi sebou maji fotbalove mistrovstvi… To se mi libi.
- Pátek 23. května 2003 v 7:20® Ruda
-
Václav: Jasný, přeji mnoho úspěchů v Italii, my zdravotníci tam jedeme bojovat na MS Medical teamů ve fotbale 29.6.2003.
- Čtvrtek 22. května 2003 ve 20:12
-
v pondělí pošlu 1. díl
- Čtvrtek 22. května 2003 v 18:43® Lukas
-
Lasty: Kamarád měl asi před pěti lety Balzer IM6 a jestli si dobře vzpomínám, tak ho asi při třetí vycházce u vody zlomil, když se snažil vyrumplovat nástrahu zavěšenou za kořen. Byl tehdy moc rozzuřený, protože ho stál přes 3.500 korun. Ale já osobně nevím, neznám z praxe pruty té značky, i když jsem je viděl a designem mě zaujaly.
- Čtvrtek 22. května 2003 v 18:26® Vaclav
-
Ruda: Ve čtvrtek ráno odjíždíme do Itálie na ten Světový pohár, tak nevím, jestli to ještě zvládnu. Snad zítra dorazí to Shimano Antares, rád bych ho alespoň jednou, než odjedeme bojovat o mezinárodní vavříny, vyzkoušel s rotačkami, protože tam to bude jen o rotačkách. Tedy alespoň vloni to tak bylo. takže pak bych se možná ozval, ale bylo by to nejspíš v úterý podvečer, anebo až po návratu z Itálie.
- Čtvrtek 22. května 2003 v 18:22® Vaclav
-
David: Jasně.
- Čtvrtek 22. května 2003 v 15:59
-
Václav: připravil jsem dvoudílný článek o sumčí přívlači. Chcete ho poslat?
- Čtvrtek 22. května 2003 v 15:19® Ruda
-
Lasty: Jak jsem scháněl měl jsem jeden v ruce 210 (5–20g) cena kolem 2800 Kč a vypadal fakt super – anatomická rukojeť, ale kdysi jsem si koupil docela drahej Balzer na položenou a katastofa očka se uvolňovali a samé další menší kosmetické vady-takže důvěru nedostal, ale vypadal super.
- Čtvrtek 22. května 2003 ve 13:00® MAF
-
Lasty:Počkej nepospíchej koukni na www. rybolovy. cz tam jsou vláčáky od Berkleye tak koukni na ty ceny jsou mnohem levnější než v krámu.
- Čtvrtek 22. května 2003 ve 12:59® MAF
-
BASS:Kámo spal jsem jako Budulínek s vědomím že BUDE se usíná dobře,večer se sešla rodiná rada a schodla se na tom že tatínek ten prut prostě potřebuje
ale vidím to tak na půlku prázdnin,což je sice drobet dýl ale to vydržím(i když možná budu mít okousaný všechny nehty
- Čtvrtek 22. května 2003 ve 12:32® Bass
-
MAF: Tak co, jak se ti spalo ? Už si s nim byl u vody ?
))
- Čtvrtek 22. května 2003 ve 12:14
-
Vaclav tady psal, ze se mu libily nove vlacaky od Balzer. Mate s nimi nekdo zkusenosti?
- Čtvrtek 22. května 2003 ve 12:02® Ruda
-
Václav: Čekal jsem odpověď: Jo Libava tam už konečně půjdu. O víkendu prubnu Libockej nevím jestli nad nebo pod Horkou?
- Čtvrtek 22. května 2003 v 11:32® Vaclav
-
Ruda: To Technium DF je taky velmi dobrý proutek, líbí se mi, mám v této řadě mušák.
- Čtvrtek 22. května 2003 v 9:01® Bass
-
Lasty: Mám pro tebe dobrou zprávu ! MAF vyčmuchal někde na netu ten SSGS za velice příznivou cenu. Budeš určitě příjemě překvapenej. Nebudu psát nic konkrétního, MAF tě určitě rád poinformuje sám.
- Čtvrtek 22. května 2003 v 7:49® Ruda
-
Václav: Nakonec jsem si vybral prut v Ostrově v takovém malém kumbálku, je to SHIMANO Technium DF za cca 2500 Kč a opět jsem vybíral spíš podle srdce než podle parametrů, překvapil mne obal v ceně což je sice maličkost za 300 Kč ale milá. Hned jsem ho prubnul na Libavě a nevím jestli včera byl někdo u vody, ale kolem 20 h. se strhlo doslova šílenství. Prakticky v každé tůňce záběr a překonaný osobní rekord z Libavy potočák 33 cm. Proutek super, ale určitě to nebylo jenom prutem, ale možná?
- Čtvrtek 22. května 2003 v 7:43
-
BASS: Jo, myslim, ze si to rekl presne, ze jakmile to presne sedi, neni co resit. To se mi libi, je to pravda.
- Středa 21. května 2003 v 19:28® Bass
-
Václav: Je to tak jak řikáš, když vezmeš prut do ruky a víš že je to to pravé co hledáš, tak neni co řešit. Potom už je uplně jedno jestli je to prut za 1000, nebo za 7000.
- Středa 21. května 2003 v 18:56® Vaclav
-
MAF: Já už ve vlaku cestou zpět začal podnikat kroky k tomu, abych ho měl, prostě to bylo „ono“ na ty mé představy. To přece znáš, že prutů se ti líbí vícero, ale pak je zkoušíš a furt si říkáš: No, no, to je skoro ono… A pak vezmeš do ruky jiný a bum: za dvě vteřiny víš, že to je ten pravý.
- Středa 21. května 2003 v 18:32® Vaclav
-
BASS: Já ten vláčák Serie One od Berkleyho znám, držel jsem ho v ruce. Je to opravdu výborná věc, můj kamarád je do něja zamilovaný, ale vzhledem k tomu, na jaký typ vody a na jaké nástrahy hodlám ten vláčák používat především (woblery a střední rotační třpytky), bylo to Shimano asi o malinko přesnější. Vzal jsem ho do ruky a věděl, že to je ono. Například řada SSG Titanum od Berkley ho tak optimální pro tyto konkrétní nástrahy ve 2,4 m nemá, má ho o něco měkčí, což sedí spíš těm gumám.
- Středa 21. května 2003 v 18:22® Vaclav
-
Ruda: Jestli jseš rozhodnutý si opravdu vybrat z větší nabídky mimo náš region, pak tedy jeď do Plzně nebo do Prahy. Dobrá je i prodejna pana Braunsteina v Ústí.
- Středa 21. května 2003 v 18:21® Vaclav
-
Lasty: Brávám s sebou poměrně kvalitní automat Canon s nadprůměrným zoomem a kvalitní japonskou optikou, který se mi vejde i do velké kapsy u vesty, nebo digitální Olympus, který je velký jako menší kamera. Záleží na tom, kde budu chytat, jak a za jakých podmínek… Když brodím, digitál v kamerovém pouzdře s sebou neberu, to by byl problém. Raději zabalím Canon v pouzdře do igelitu a dám ho do kapsy. Když jdu ale ze břehu sám nebo s někým dalším, snažím se brát ten digitál, je to fakt výborná věc, dělá skvělé fotky. Ale není to digitál za 6 tisíc, s takovým zkušenost nemám. Tohle už je takový poloprofesionál za daleko víc.
- Středa 21. května 2003 v 15:30® MAF
-
Lasty:Dnes mě navšívil profesor „BASS“a přinesl mi na „ošahání“dva proutky od Berkleye. není třeba dlouhých slov oba jsou skvosty jak Serie One tak SSGS ten druhý mě totálně dostal to není prut to je „9 stop dlouhá 9 očky osazená poezie“prostě pohádka má fantastickou akci a pružnost fakt bomba jsem ztracen,byl jsem rozhodnut že ho koupím koncem roku ale vypadá to že do zítřka bez něj nevydržím
,to zpracování blanku a oček nemá prostě ve světě prutů obdoby bez přehánění!!
- Středa 21. května 2003 v 15:03® MAF
-
Václav:Když řeknu že jsem věděl že ho koupíš tak mi možná nebudeš věřit ale bylo to na tobě vidět že je to ono .-)
- Středa 21. května 2003 ve 14:21® Ruda
-
Lasty: Kdyby si ho znal tak to uděláš stejně. Vystupuje s Hrušínským v televizi a pak ho vidíš jak dělá nájezdy na místa kde vysazujou duháky,kapry atd. samozřejmě s partičkou s pěkně krvelačným výrazem ve tváři. Např. letos při pstruhovém zahájení seděli prý hodinu předem ve svém transportéru na místě kde se den předtím vypustilo 400 ks duháka na Svatavce. S kapry na našich pinkách to samé. Lidi na Jesenici tvrdili, že chytal dravce suveréně v dubnu na rybičku z lodě, ještě že to letos zakázali a jeho zkazky, že si musí koupit větší mrazák na ryby? Nech u něj 1/3 výplaty za prut? Ani náhodou. Asi i Václav by mohl vyprávět jakej to je padouch, ale má zase dost zboží.
- Středa 21. května 2003 ve 12:46
-
Ruda: Koukam, ze mas jasno, komu nechas vydelat a komu ne.
- Středa 21. května 2003 v 10:04® Ruda
-
Václav: Jo prodejna tu je, ale vláčení se spíš věnuje jiní obchodníci, bohužel největší výběr má právě Matoušek.
- Středa 21. května 2003 v 8:44
-
BASS: Ja uvidim, ted zacnu setrit a tak v srpnu nebo v zari bych si ho mohl dovolit koupit. Sledoval jsem tebe s Vaclavem, jak diskutujete, oba jste tu podporili pruty pres 5 tisic korun. Tak uvidim, jsou to prece jenom penize. No, zacnu skudlit…