Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 18. května 2003 ve 22:17@ Karlos
-
Lukáš:Na kapry řepku!Konopí je fajn na bílou.
- Neděle 18. května 2003 ve 21:07® Bass
-
MAF, Václav, Lasty, Karlos: Pánové, neukvapte se !! Než se rozhodnete pro nákup za takový peníze, mrknětě se ještě na vlastní očko na ten Berkley. Ne že by ten Shimano byl špatnej proutek, ale ten Berkley je fakt drobet dál
- Neděle 18. května 2003 v 19:30® Vaclav
-
Lukáš: Konopí v semenném stavu osobně nepoužívám (důvod je vyšší cena), i když je to samozřejmě možné. Já to dávám do směsí spíš jako koření, jako další mletou složku. Semena používám jiná: řepku, rýži, vločky, len, krupky, pšenici… Podle ryby a situace…
- Neděle 18. května 2003 v 18:58® Lukas
-
Václav: A v celku jako semena ho nepoužíváte?
- Neděle 18. května 2003 v 9:59@ Tonda Hlaváč
-
zdravim všechny borce ze středních, západních, severních a jižních Čech,kterých je tady asi nejvíc. nevíte jestli se dají na Bílině chytit velký okouni? prý není moc čistá, ale dobře se tam chytá.
- Sobota 17. května 2003 ve 14:06® Vaclav
-
Lukáš: Konopí mohu jenom doporučit, používal a používám ho do vnadících směsí na bílé ryby při plavačce. Má výrazné aroma, melu ho a obohacuji jím směsi. Řekl bych, že ho milují zejména plotice, i když nejen ony.
- Sobota 17. května 2003 v 11:55® Lukas
-
Kolegové, jaké máte zkušenosti s konopím ve vztahu ke kaprům?
- Pátek 16. května 2003 ve 23:01@ Karlos
-
Robert:Jistě. Když budou mlaskat u hladiny. Třeba na napodobeninu chlebové kůrky ze srnčí srsti.
- Pátek 16. května 2003 ve 21:02® ROBERT
-
Karlos: Dá se na stojatý vodě chytat na suchou?
- Pátek 16. května 2003 ve 20:02® Vaclav
-
Všem: Pánové, teď se musíme trochu pochlubit, snad to prominete. Připojení z ciziny (nepočítám Slovensko) máme na Chytej. cz celkem pravidelně z různých zemí (možná Češi žijící v cizině, nevím). Ale včera jsme měli přístup ze Saudské Arábie, což je fakt exotika!!!
- Pátek 16. května 2003 v 19:59® Vaclav
-
Robert: Já se nedivím, že bys taky koukal, opravdu je to nezvyklé na mimopstruhovém stojáku. Třeba si ale kapraři za pár let zvyknou.
- Pátek 16. května 2003 v 19:57® Vaclav
-
Karlos: Tak jsem zpět z nákupu. Ty Antaresy jsou dva, ale v první vlně to bude 2,4 m a 10–30 gr. Je lehký, tvrdý a devítiočkový.
- Pátek 16. května 2003 v 19:01@ Karlos
-
Robert:Spousta lidí si spojuje muškaření jen se pstruhama. Chyba. Dá se chytit úplně všechno,snad kromě ůhoře a mníka.
- Pátek 16. května 2003 v 18:46@ Karlos
-
Václav:To ti věřím,zatím to není okoukané. A leckdy úspěšnější než bobkaření. V jaké gramáži je ten tvůj vysněný Antares?
- Pátek 16. května 2003 v 18:46® ROBERT
-
Václav: Sorry, ale já bych taky koukal, muškaře na přehradě vedle kaprařů jsem ještě neviděl.
- Pátek 16. května 2003 v 18:39® Vaclav
-
Karlos: To jo. Člověče, je zajímavé, že na těch mimopstruhových přehradách je mušák tak nezvyklá věc, že hned vzbudí rozruch a pozornost. Já házel sotva patnáct minut naproti chatové osadě a už u mne byla kontrola. Za chvíli pak přiběhlo pár kluků, poté i dospělých. Nejlepší bylo, když odpovídáš klukům na otázky, snažíš se, a pak ti to nad hlavou zamotá vítr. To jsem si fakt připadal jako blbec.
- Pátek 16. května 2003 v 18:35@ Karlos
-
Václav:Spíš tak 15m a víc,to víš na stojákách čím dál tím líp.
- Pátek 16. května 2003 v 18:18® Vaclav
-
Karlos: Větší vzdálenost myslíš asi přes 7 metrů, viď. Já na té přehradě házel do 10 metrů, tedy pokud jsem se nastavil tak, že mi vítr tolik nepřekážel. Stál jsem však na otevřeném místě a na břehu, kde to šlo jen ztěží. Zítra to jdu zkusit znovu, opět na stoják.
- Pátek 16. května 2003 v 18:15® Vaclav
-
MAF: Ten Antares snad pořídím ještě do zahájení, rozhodl jsem se. Není hodiny, abych na něj nemyslel.
- Pátek 16. května 2003 ve 14:01® MAF
-
Lasty:Jo to je ono je to špičkový prut pravdou zůstává že ta cena je „drobet“vyšší 5960 zlatek
- Pátek 16. května 2003 ve 12:36
-
Vaclav a MAF: Antares myslite to Shimano? Pry je drahy. Ja tak pruty do dvou tisic, i tam je kvalita.
- Pátek 16. května 2003 v 8:29® MAF
-
Václav:Taky to Antares stále vidím před očima,včera jsem o tom polemizoval s BASSem ten si stojí za svým Berkleyem(já se mu nedivím)ale tohle Shimano se vážně povedlo,BASS je touhle dobou někde u vody to jsem zvědav jak dopadne tady ráno bylo minus dva stupně-hnus!!
- Pátek 16. května 2003 v 8:22
-
Karlos: Jo, cervene jsou spis stojakove, cetl jsem.
- Čtvrtek 15. května 2003 ve 20:39@ Karlos
-
Lasty:Červené když je tam bahno,černé a olivové nebo zelené. Vždycky s nějakým svítivým bodem na hrudi.
- Čtvrtek 15. května 2003 ve 20:36@ Karlos
-
Václav:Mě ty boční hody na větší vzdálenost moc nejdou.
- Čtvrtek 15. května 2003 v 19:58® Lukas
-
Ruda: Pane kolego, škoda, že tou dobou jsem na dovolené s rodinou, jinak bych o tom vážně přemýšlel. Přeji vám, ať kolegu do Norska naleznete.
- Čtvrtek 15. května 2003 v 19:14® Ruda
-
Všem: NALÉHAVÁ ZPRÁVA: Bohužel dnes mi jeden známý odvolal svou účast na rybaření v Norsku. Termín 25.7–4.8.2003 Je to 150 km nad Bergenem a zahrnuje to rybaření ve fjordu, jezeře a řece. Zaplacená je loď s motorem na fjord a loď s ručním pohonem na jezero. Výborné pro vláčkaře i muškaře. Chata je na samotě asi 200 m od fjordu a 600 m od jezera cca 1 km úsek řeky. Je vybavena akorát jídlo si vezeme z domova. Cestovat se bude Mercedesem nebo Mazdou 626. 4 osoby tedy jedno místo je volné. Pozor!!!! nejsme masaři, ale samozřejmě nějakou rybu si domů dá-li sv Petr povezem. Cena by tedy byla 9000 Kč mimo potravin(buďto se udělá jídelní lístek nebo každej za své, ale lístek se vyplatil) Zájem nutno nahlásit do pondělí 19.5 -objednávám trajekt – placení stačí kolem 15.7.03 Bližší informace mailem nebo 604201547 Ruda
- Čtvrtek 15. května 2003 v 18:20® Vaclav
-
Karlos: Já měl pocit, že to jen já – začínající nemehlo – s tím větrem nestíhám. Trochu si mne uklidnil, MAF mi v takovou situaci poradil boční hody nízko nad zemí.
- Čtvrtek 15. května 2003 v 18:19® Vaclav
-
MAF: Už dávám dohromady nějaké ty strímry, po víkendu ti je pošlu. Jinak s tím Pavlem Nedvědem… no, je to pech, dokážu si představit tu jeho bolest uvnitř duše. Co jsem se vrátil z Plzně, spřádám plány na ten Antares, nedá mi to. Skvělý prut.
- Čtvrtek 15. května 2003 v 18:16® Vaclav
-
Ruda: To stačí. Příští týden si zřejmě udělám čas…