Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 18. srpna 2002 v 11:04@ Karlos

Jan:Bouda stojí,voda byla skoro na prahu. Ale všude hromady bahna a smrad. A na Berounce je to v háji,měsíční krajina. Nevím kam se vrtnu na dovču.

Neděle 18. srpna 2002 v 7:12® Vaclav

Jan: Buřina to byla fakt pořádná, trvala asi 30 minut – pořádný liják, kroupy, silný vítr, blesky a hromy. Byl jsem se pak podívat na Ohři, kterou to trochu naplnilo, přikalilo a rozproudilo. Viděl jsem pár vyvrácených stromů či polámaných větví, o jiných škodách zatím nevím.

Neděle 18. srpna 2002 v 6:51

Karlos: Tak co bouda na Sázavě? Je na místě? Václav: Prý se přes vás včera přehnala parádní bouřka. Bylo to divoký?

Pátek 16. srpna 2002 ve 22:53@ Karlos

Václav:Podle netu má řeka o 3m víc,Bouda je na tvárnicích 50m od vody. Tak nevím…

Pátek 16. srpna 2002 ve 20:25® Vaclav

Karlos: V okolí Sázavy to bylo taky divoký?

Pátek 16. srpna 2002 v 19:50® radek

Náš barák to v Budějovicích jen trochu lízlo, jsme v klidu. Ale jiným to nezávidím.

Pátek 16. srpna 2002 v 19:49@ Karlos

Zítra se jedu podívat na Sázavu jestli mě tam ještě stojí bouda. Ani se mě tam nechce.

Pátek 16. srpna 2002 v 18:18® Vaclav

Vláďa: Držím palce do Děčína, ale nejen tam. V Děčíně máme známé, v Plzni příbuzné. Známé mám také v jiných městech kolem Vltavy, Labe či Dyje, tak mi dejte všichni vědět, jak jste teď na tom. Jinak je na diskusi vidět, že všichni mají momentálně jiné starosti, což je naprosto pochopitelné. Také teď trávím hodně času u ČT 1. Dnes jsme s manželkou nakoupili a předali nějaké věci Českému červenému kříži v Chebu, který včera vypravil náklaďák s humanitární pomocí do Písku a nyní dělá sbírku pro České Budějovice.

Středa 14. srpna 2002 ve 23:09® Láďa

Zdravím všechny-taknám začíná být v Děčíně docela úzko!!Je to neuvěřitelné,co naše Labe dokáže. držte nám palce. všichni se držte!

Středa 14. srpna 2002 v 7:59

V Praze to je docela husty, vcera jsem pomahal stavet barikady…

Úterý 13. srpna 2002 v 18:13® Vaclav

Jan: Na Chebsku je relativni klid, i když dnes ráno kus pod Chebem (Tršnice, Nebanice) policie evakuovala vodáky, kteří sjíždějí Ohři.

Pondělí 12. srpna 2002 ve 20:01

Teď jsem koukal na zprávy a ty záplavy, to je síla. Je někdo z vás přímo v tom?

Pondělí 12. srpna 2002 v 19:00® MartyX

Dobrý den, máte nějaké zkušenosti se švédskými wobblery Viking, nebo americkými Reef Runner? Děkuji, Marty

Neděle 11. srpna 2002 ve 23:56@ Radek Ch.

Já chytám třetí rok na ABUčko kardinal a dá se říct, že jej dost přetěžuji ( přívlač na Jerky ). I přes malou vůli v kličce co se vytvořila jsem celkem spokojen

Neděle 11. srpna 2002 ve 20:04@ jopa1

Poradí někdo kde koupit co nejlevněji pletenou šnůru Berkley-Whiplash Pro?U vody sem slyšel,že to jde kolem 3kč za metr. Tak nevim. Chci ji použít na feeder a trochu na přívlač. S pozdravem Jopa1 z Plzně.

Neděle 11. srpna 2002 v 19:37

mám Abu cardinala dva roky a nemám s ním problémy.

Neděle 11. srpna 2002 v 8:47® Vaclav

Lukáš: Já vlastnil dvě „Abučka“ (nyní mám jedno) a neměl jsem s nimi žádný problém. Vlastně dodnes jsou to společně se sedmiložiskovým navijákem Quantum Energy Metal mé nejlepší navijáky na přívlač. Ne každý, i když dobrého původu, totiž při té zátěži (mám přes 150 vycházek ročně) obstál.

Sobota 10. srpna 2002 v 19:33@ Karlos

Lukáš:Včera jsem řešil to samé tak jsem volal kamarádovi který vlastní dva. Prý nemám váhat. Tak váhat nebudu a příští týden jdu nakupovat.

Sobota 10. srpna 2002 v 19:19

Potřeboval bych radu, pánové. Chci koupit přívlačový naviják Agu Garcia, ale nemám s nimi žádnou zkušenost. Mohu jim věřit, nejsou poruchové?

Sobota 10. srpna 2002 v 19:17

Potřeboval bych radu, pánové. Chci koupit přívlačový naviják Agu Garcia, ale nemám s nimi žádnou zkušenost. Mohu jim věřit, nejsou poruchové?

Pátek 9. srpna 2002 ve 20:27@ Libor

A já taky, cha.

Pátek 9. srpna 2002 v 18:25® Vaclav

Karlos: Tím se netrap, já také.

Čtvrtek 8. srpna 2002 ve 23:19@ Karlos

Václav:Díky za upozornění.(To se někdo má. já až v září)

Čtvrtek 8. srpna 2002 ve 21:25® Vaclav

Karlos: Karlosi, všiml jsem si, že žádáš o radu MAFa. MAF, jestli se nemýlím, je toho času na dovolené. Psal mi to, když jsem ho žádal o nějaký článek o mouše.

Čtvrtek 8. srpna 2002 ve 12:23

Kolegove, jak to ted vypada s rybama v jiznich Cechach? V televizi jsem videl same zaplavy.

Čtvrtek 8. srpna 2002 v 7:39

Jo, ty komentare jsou trochu komplikovane, to bude dobre, kdyz to bude jednoduche i pro takoveho blbce jako j‡.

Středa 7. srpna 2002 v 19:17

Všem: Ode dneška je možné se přes nás připojit i na stránky časopisu KAJMAN. V těchto dnech také pracujeme na novém a zcela jednoduchém pojetí komentářů k článkům (současné je neakční). Pak zrušíme jako bezpředmětné registrace. A také začínáme dávat dohromady první verzi odkazu Fotogalerie, kam by každý z vás mohl zasílat své pěkné snímky. To ale bude ještě několik dnů trvat, musíme to dobře promyslet, připravit a vyladit.

Středa 7. srpna 2002 v 7:55

Za tyden jedu na dovolenou, tak snad taky chytim neco poradneho, abych se mel cim pochlubit. Zatim letos nic moc.

Úterý 6. srpna 2002 ve 21:33® radek

Zdravím, dobrej server. Čtu ho jen pár dnů, diskuze je taky dobrá. Všichni tu píšou o tom, co a jak, tak já jen, že jsem dnes na Hracholuskách chytil 107 cm štiku. V 19 hodin.

Pondělí 5. srpna 2002 ve 20:47@ Karlos

MAF:Prosím tě to tělíčko u Nepostradelné je tenké nebo tlustší?