Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 8. listopadu 2006 v 9:40@ M.M.
-
milano1 – z východu , na Dunaj mám ďaleko. A tie kamene nie sú problém, tie tam musia byť. Zubáč nie je bahniak.
- Středa 8. listopadu 2006 v 9:12® BoBo-Falknow
-
Shrek: Hezké, kolik měl a kde jsi ho čapnul?
- Středa 8. listopadu 2006 v 8:44® Shrek23
-
byl jsem včera provětrat marmišku a tady je vysledek...... Takové malé miminko.......
- Středa 8. listopadu 2006 v 8:42® Shrek23
-
milano1> A co skusit marmišku a dej tam cár z ryby........
- Úterý 7. listopadu 2006 v 19:32® milano1
-
M.M.>TO JE FAJN MOZEM TO SKUSIT ALE BUDE TO PROBLEM LEBO SU TAM KAMENE A PRI GUME NEVIEM.PLAVAJUCEHO VOBLERA DOKAZEM USTRIEHNUT A AJ TO SA MI PODARILO UZ ZOPAR OTRHNUT A TO NA SNURE TAKZE S GUMOU NEVIEM.DNO UZ MAM SICE PREMAPOVANE ALE AJ TAK SA NIEKEDY PODARI SPRAJCNUT HO TAK ZE SA UZ NEDA VYBRAT.NEVA AJ TAK TO SKUSIM S GUMOU AJ KED SOM TAM NA NU NIC NECHYTIL ZA POKUS TO STOJI NEBRANIM SA NICOMU.ODKIAL SI?
- Úterý 7. listopadu 2006 v 18:39® Syncros
-
to sum sum: mouchu zatim neumim, ale jednou to prijde. Tak jestli to takhle ted bere, tak v sobotu to na tuty naschval nepujde.
- Úterý 7. listopadu 2006 v 18:33® Zlinsky_lovec
-
Zdravim vláčkaře, rybičkáře a celkově všechny dravcaře … nemáte někdo chuť prohodit pár slov o vláčení? ICQ dyžtak 250–208–781 …
- Úterý 7. listopadu 2006 v 18:29® HaD
-
Sum Sum> taky mě top mrzí, ale mám moc práce
- Úterý 7. listopadu 2006 v 17:54® Sum Sum
-
Syncros- Blba otazka ,promin az ted me napadlo se podivat do profilu. Byl jsem to muskareni skusit prave v jestrabicich a 8 sivenu a 1 duhak 45cm. Pak jsem zacal vlacet a dalsich 9 duhaku od 35 do 44cm. Jsem zvedavy na co to pude v sobotu.
- Úterý 7. listopadu 2006 v 17:39® Sum Sum
-
Syncros> A jedes na vlacku nebo na mouchu? Ja totiz jeste nevim na co to zkusim , protoze jsem tak pred 3 tydny zkousel muskarit a docela me to chytlo. HaD- To je skoda ze nejedes velice rad by s tebou pokecal. Treba se u vody nekdy sejdem. Nebo na pristim srazu Chytej. Tam pojedu urcite i kdyz nevim kdy a kde to bude ,protoze tam jezdi supr lidi , teda alespon ktery sem tam potkal
- Úterý 7. listopadu 2006 ve 12:59@ M.M.
-
milano1 – Myslím si, že gumy sú na lov zubáčov nástraha č.1. Isto mi to potvrdí väčšina prítomných, preto na to skúšaj chytať stále. Možno ju nesprávne vláčiš. Pokojnejšie vedenie gumiek, kde v podstate pracuje len chvostík, a sem tam zmeníš smer, je vhodné na šťuky. Pri love zubáča musí nástraha brnkať o dno, to ho provokuje. Striedať malé a väčšie prískoky a do toho zamiešať občas aj krátke poležanie nástrahy na dne. Často sa stáva, že ak chceš akurát potiahnutím zodvihnúť nástrahu, zrazu to neide a prút oťažie.Aby si to mohol takto prevádzať, musíš mať twistrovú hlavičku správnej hmotnosti. To znamená tak akurát.Na gramáž sa nepýtaj, to Ti nepoviem. Ak zubáč nedoberá nástrahu, cítim jemnejšie potrhávania alebo mám prázdne záseky , potom použijem dip . Ináč na rieke nedipujem, nemá to význam. Na stojákoch skúšam niekedy urobiť kŕmnu cestu a prilákať dravce z okolia na ňu. Zdá sa mi, že to niekedy funguje na duháka a aj ostrieže. Dipov je v obchodoch veľa druhov, niečo si vyberieš.
- Úterý 7. listopadu 2006 v 11:42® Syncros
-
to sum sum: do Jestřabic jedu
- Pondělí 6. listopadu 2006 ve 21:49® milano1
-
M.M.>Super tvoje rdy skusim pouzit.Prut mam shimano v celku dobry.Vies ten vobler na ktory chytam je vyskusany lebo tam neskocia na hoci co ,proste kazdy rok musi najst ten spravny a na gumu a twister som tam nikdy nic neulovi a tych skusani je ozaj vela.Ozaj pouzivas dip, ak ano tak aky?
- Pondělí 6. listopadu 2006 ve 20:31® HaD
-
Sum Sum> kdybych měl čas, jel bych… pozdravuj Michala S.
- Pondělí 6. listopadu 2006 ve 12:07® pener
-
MR.Burnes-SORRY, ňák sem si to na konec rozmyslel a jel sem, ale kromě omrzlin a pár okyšů si o nic nepřišel.Co ty byl si?
- Pondělí 6. listopadu 2006 v 11:49® M.BURNES
-
pener> kdys byl na těch hrachách????(lumpe)
- Pondělí 6. listopadu 2006 v 10:33® pener
-
vagi: gratuluji, na takovýho candoše čekám, já sem byl v neděli na hrachách, strašnej vítr a zima, okounům to tolik nevadilo, ale candát ani jeden – sem zvědavej na foto
- Pondělí 6. listopadu 2006 v 9:49@ M.M.
-
milano 1 – Zaujímavé.Zubáč je ryba, ktorá často berie s nedôverou. Dokáže sa s nástrahou jemne pohrať a pritom ju nedoberie. To sú napríklad tie poodhrýzané chvostíky na twistroch. Pri wobleroch to môžu byť tie tvoje nedobré záseky a spadnuté ryby. Skús niečo z toho :
- Zmeň nástrahu – iný woblér alebo použi twister, či ripper – nájdi niečo, čomu budú tie zubače viac dôverovať.
- Použij dip na nástrahu – pri „ochutnávaní“ nástrahy dostane zubáč pachový signál , ktorý v ňom prebudí lovecký inštinkt, záber je razantný.
- Na používanom úspešnom woblery zamačkni protihroty na háčikoch. Háčiky sa stanú chytľavejšími, pretože v určitých momentoch protihrot bráni prieniku háčika do tvrdej zubáčovej papule. Teraz nemusí byť zásek tak razantný a odstrániš takzvané presekávanie ryby. Udica by však mala byť jemnejšia s parabolickou akciou, aby tlmila výpady ryby. Ak použiješ tzv. kolík, ryby budeš strácať pri zdolávaní.
To je všetko, čo ma napadá. Skús niečo a daj vedieť, či to pomohlo.
- Neděle 5. listopadu 2006 ve 20:38® Sum Sum
-
Nazdar lidi jede nekdo v sobotu do Jestrabic na Rainshedow cup
- Neděle 5. listopadu 2006 ve 20:35® vagi
-
Alivio, M.BURNES> Tak jsme včera byli s kámošem na té Berounce u Liblína a byl z toho jeden pro nás dost luxusní candoš na gumu. Měl 78 a byl ve skvělé kondici. Jestli se mi to zítra povede, tak šoupnu foto na „z lovu“. Dnes Hrachy: vítr zima déšť hnus a nula šupiny.
- Neděle 5. listopadu 2006 ve 20:34® milano1
-
jiris>Jasne ze ich sekam, ale ked to prezenem tak je prec hned lebomu roztrhnem papulu.....Ked su tam tak niekedy z troch zaberov nevitiahnem nic,a ak sa chyti a chvilku snim bojujem a utece mi tak to mozem zabalit a ist dimov ,lebo v ten den tam uz nic nechytim.J to tma zvlastne miesto ale ked sa zadary tak pet kilovy candat nieje problem.Neviem ale asi sa ozaj ucia a este zaber je asi taky ako ked zavadis o drn travy nema ziadnu razanciu.
- Neděle 5. listopadu 2006 ve 20:16® vagi
-
M.BURNES> Na liště vedle diskuse fórum, témata, domácí revíry, rybolov v okolí Plzně. Zatím tam toho moc není, ale pro podrobnější „povídání“ je to docela dobrý.
- Neděle 5. listopadu 2006 v 19:59® jiris
-
milano1 – zajimave, jakej mas pomer vytahnutych ku spadenym? Zasekavas je vubec?Tento příspěvek byl 5.11.2006 v 19:00 editován administrátorem jiris
- Neděle 5. listopadu 2006 v 19:56® milano1
-
jiris>Na voblera DAM-OKOUN.Beru ozaj velmi cudne, mam taky dojem ze sa učia!Kazdy rok na tom istom mieste vzdy najst ten spravny vobler(nezoberu hoci aky),potom este vysledovat ten správny cas no a ked toto vsetko absolvujem tak mi padaju, lebo sa chytia jemne z vonku a to v prude je tazko vytiahnut.
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 21:49® jiris
-
milano1 – na co ty zubace chytas, ze ti padaji?
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 21:49® skwor
-
Nevíte, kde by šly koupit rotačky Wirek?
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 21:47® ART
-
to je jedina radost
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 21:39® milano1
-
mckvak8>Neboj u nas je tiez kosa a raz prsi raz snezi a tak ale hlavne ze sme na rybach nie?
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 21:21® ART
-
dik budu to potrebovat a taky abyh neumrz nevim jak u vas ale u nas v cechach je strasna kosa
- Sobota 4. listopadu 2006 ve 21:19® milano1
-
mckvak8>Na tie okouny by boli najlepsie malinke rybky,ja viem, ale kde ich nachytat ze?No je mito jasne nebol hacek na „s“ tkze štika to je jasne.A LOVU ZDAR.