Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.096 příspěvků, z toho 77096 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 15. května 2003 v 18:16® Vaclav
-
Ruda: To stačí. Příští týden si zřejmě udělám čas…
- Čtvrtek 15. května 2003 v 16:20® Ruda
-
Láďa: Právě jsem si prohlédl ty štiky ve fotogalerii ze Střely 1 a vypadá to tam jako by to bylo focený kousek od soutoku s Berounkou. Tam je taková velká díra u skály. Nebo se mýlim?
- Čtvrtek 15. května 2003 ve 13:57® Ruda
-
Václav: Tak jsem včera opět navštívil Libavu a po hodince šílenství pstruhů jsem odešel, to už nebyl sport, ale jatka. Malá mosazná rotačka několikrát pstruhy zlákala, že to vypadalo jako sebevražda, dvakrát skok po třpytce kterou jsen už vytahoval z vody a mnohdy za jednou třpytkou dva kusy. Prošel jsem asi 1/3 normální vycházky. Mám ještě dál přeháňet nebo už to stačí!!
- Čtvrtek 15. května 2003 ve 12:17® MAF
-
Lasty:Máš pravdu je to krutý ale upřímně řečeno byl to zcela zbytečný faul na pů§lce za stavu 3:0,jasně Pavel jede naplno až do konce a dotáhne každý souboj ,ale věděl co ho čeká když dostane „bábu“. No to finále bych tak jednoznačně neviděl,včera jsem si byl jsit že Juve vyhraje ale finále je finále je to jeden jediný zápas kde jde o vše a Milán má sakra dobrej mančaft!
- Čtvrtek 15. května 2003 v 11:47
-
MAF: Myslim ze Juve to zvladne i bez Nedveda, jsou pro mne favoritem. Pavla je mi ale lito strasnž moc, protoze finale Ligy mistru byl jeho zivotni sen, ktery se milionum hracu nepodari naplnit. Ted se tam dostali a on v nem nemuze hrat kvuli zlutym kartam, to je krutarna!!!!!!!!!!!!
- Čtvrtek 15. května 2003 v 9:54® MAF
-
Václa:Juve. Juve. Juve. paráda to bylo něco ,Buffon ,„Méďa a Del Piero jsou fakt bozi. Je mi líto Pavla musí to pro něj být opravdu osobní tragedie po takové sezoně,ale díky jim jsem o pár stováčků "bohatší“
,ale to finále bude fakt těžký,bez Nedvěda spadnou jejich šance minimálně o třetinu
- Čtvrtek 15. května 2003 v 7:47
-
Karlos: Pouzivas na ne cervene nebo zelene pakomary?
- Středa 14. května 2003 ve 20:01@ Karlos
-
Václav:Jo to tě chápu,s pětkovým prutem je to peklo. Taky se s tím peru ve větru. S kamarádovým sedmičkovým prutem to bylo daleko lepší.
- Středa 14. května 2003 v 19:16® Vaclav
-
Karlos: Zkusím to, na té Jesenici jsem zápasil s větrem jako s nezdolným přírodním živlem. Ale ryba byla.
- Středa 14. května 2003 v 18:56@ Karlos
-
Václav:Zatím fungují dobře,zvlášť když jsou ryby ve vedrech u hladiny. Pomalu stahovat.
- Středa 14. května 2003 v 18:55® Andrea
-
Václav:Ano, líbí se mi tu, ale loučení je na místě. Na mé poslední 3 příspěvky neragoval nikdo, takže mi došlo, že ani nebylo možná na co reagovat, nejsem až tak tupá, aby mi to nedocvaklo. Ale to neva, takový je život. Číst vás budu dál, protože mě to baví. Baví mě, když někdo umí vyplnit svůj volný čas, něčím co ho povznáší a těší. Také si ho tak vyplňuji. Západočechům zdar
- Středa 14. května 2003 v 18:54@ Karlos
-
Andrea:A já myslel že máš po pomlázce poškozené pozadí a nemůžeš sedět u monitoru…
- Středa 14. května 2003 v 18:47® Vaclav
-
Andrea: Loučení? Tak doufám, že budeš sledovat alespoň to naše chlubení a rozumbradování…
- Středa 14. května 2003 v 18:44® Vaclav
-
Karlos: Mě teď po včerejšku bolí hlavně záda, nějak mi to mávání v tom studeném nárazovém větru neudělalo dobře. Dnes jsem byl v Plzni s MAFem, prošli jsme dva krámy, ale já se musel jako v té komedii otáčet celým tělem. Jinak ten pakomár je dobrý tip, přiznávám, že mne na místě činu nenapadl. O víkendu ho zkusím.
- Středa 14. května 2003 v 18:40® Andrea
-
Ráda jsem Vás poznala. Máte pěkného koníčka a to se mi líbí. Přijdu si občas něco přečíst o rybkách, ale do Vaší diskuse už zasahovat nebudu, vidím, že nemám co říct a když zjistím, že nemám co říct, tak mlčím. Škoda, že Vás taky nemůžu něčím obohatit, jako Vy mě. Tak se tu mějte pěkně, držím palce, ať máte krásné úlovky.
- Středa 14. května 2003 v 18:30@ Karlos
-
Václav:Já teď chytám vesměs na pakomáry,hromadně se líhnou. Padesátka kapr na mušáku je fajn povoděníčko,až bolí ruka.
- Středa 14. května 2003 v 15:09® Ruda
-
Láďa: Libava je zajímavý revír, ale dle mého názoru velmi specifický tím, že mnoho míst je rovných – hluchých a pak najednou nevíš jakou tůň vybrat. Samozřejmě s růstem trávy a kopřiv bude čím dál nedostupnější a náročnější na nahazování, ale u malých toků nic nového.
- Středa 14. května 2003 v 7:39® Bass
-
Lasty: Ještě k tomu navyjáku. Ohlídej si rychlost navyjení. Stradic navyjí rychleji než většina ostatních Shiman. Nevim za ktarý by si ho chtěl vyměnit, ale pozor aby si s tím neměl problémy. Jestli vyloženě nelpíš na té přední brzdě, tak bych volil raději Super Aero GT. Je cenově drobet výhodnější a o nic horší. Mám ho ve velikosti 30 a 40 a osobně mi tento poměr převodu vyhovuje více. Bude to asi tím, že jsem s ním začínal a když jsem si potom koupil Stradica, tak jsem si na rychlejší navyjení jen těžce zvykal. Asi proto mi teď leží ve skříni a vláčet chodím jenom s GTečkem.
- Středa 14. května 2003 v 5:47® Vaclav
-
Jarda K.: Myslím, že ten úhoř by mohl přijít, uvidíš, jak se vše ještě vyvine.
- Středa 14. května 2003 v 5:46® Vaclav
-
Láďa: Libavu vlastně neznám, ale Ruda mne tam chce vytáhnout. Libocký znám dobře, to je můj oblíbený pstruhový potůček. Pokud jde o to vyznačené zarybnění na mapě u jednotlivých revírů, to bych bral spíš s rezervou, alespoň podle mých zkušeností, některé jsou opravdu slibné, jiné ovšem prakticky bez ryb, přičemž na té mapě jsou značeny stejně.
- Středa 14. května 2003 v 5:42® Vaclav
-
Karlos: Všechny ty rybky jsem měl na větší hydropsyché, šedou se zelenými oviny. Na přívěsu jsem měl zaječí ouško, ale to zůstalo bez zájmu.
- Úterý 13. května 2003 ve 22:33
-
Václav:Díky,o víkendu chci zajít na plavajdu tak scháním informace. Mimochodem,asi od půl sedmé tady pěkně lije,takže jestli se udělá na řece příkalek,a vydrží až do víkendu,vyrážím tutově i na pstruhy. Na přehradě by možná šel chytit i nějaký ůhoř,co myslíš?
- Úterý 13. května 2003 ve 22:02® Láďa
-
Václav:Dnes jsem si zakoupil rybářskou mapu západních Čech a narazil jsem tam na zajímavé revíry:Velká Libavá 1 a Libocký potok 1. Podle údajů z mapy by to byly hodnoceny jako nadprůměr. Co ty na to jako západočech?Jinak tam kolem Tebe je spousta potoků a říček se zajímavím zarybněním. Ovšem jestli se tomu dá věřit.
- Úterý 13. května 2003 ve 20:40@ Karlos
-
Václav:Na jaké mouchy?Já uvažuju o koupi nějaké delší sedmičky právě na stojáky.
- Úterý 13. května 2003 v 18:44® Vaclav
-
Mirek, MAF: Tak mám za sebou – po osmi hodinách házení na poli – ostrou muškařskou premiéru – na stojáku na Jesenici! Chytil jsem dvě pěkné plotice, okouna a cejnka, další dvě ryby mi spadly. Počasí tedy hnusné, silný nárazový vítr s mírným deštěm, ale ty dvě hodinky za to stály.
- Úterý 13. května 2003 ve 13:20® Láďa
-
Václav:Dnes přišly korunky na poštu,díky. Ty Rapalky,byly to přesně oni?
- Úterý 13. května 2003 ve 12:35
-
Ted mi volal kamarad z jiznich Cech, ze na nejakem rybniku tam chytil liny 40 a 44 cm. Na kukurici. To mu celkem zavidim, lini se mi libi, krasny ryby.
- Úterý 13. května 2003 ve 12:07® MAF
-
Václav:Zítra tě budu čekat v půl desátý na nádraží,informace o řekách předám „per hubam“
- Úterý 13. května 2003 v 11:09® Vaclav
-
MAF: Pošli mi to mailem – Úhlavu i Úslavu – zajímají mne podrobnosti, stejně jako možnosti jiného slušného rybolovu v okolí Plzně. Jinak zítra jedu do té Plzně…
- Úterý 13. května 2003 v 9:58® MAF
-
Václav:Okolí Nezvěstic znám jako svý boty prožiljsem tam svoje mládí a rád se tam vracím,Úslava sice není co bývala ale přesto se tam nechá nachytat štiky(průměr kolem 60cm),okouni a jelci,je tam dost bahnité dno dolejší úsek kolem Plzence je dost dobrej na candoše,pokud budeš chtít podrobnější informace ( i o Úhlavě) tak ti je pošlu mejlem