Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 24. října 2006 v 10:48® cercer
-
kmasek:no..trochu jsi si naběhl..pravda..ale pokud jsi ji opravdu pustil..ikdyž musíš uznat,že se to dá těžko z té fotky poznat..já tedy sám beru ryby jen málo..granuláče..1,2kapříky za rok..no a občas okouna a candáta..to jo..to můžu!
Mňam!Ale nikoho nenutím je pouštět..ale..přimluvil bych se..parma..ta patří řece..jakákoliv..vždyť před pár lety jsem o ní jen četl..tu,u nás..ted je jí už dost..relativně..Před 5lety jsem na naší pstruhovce vytáhl parmu..za hřbet..po 30minutách..odhadem..ted se budete možná smát..80–90cm..a to jsem střízliv v odhadu..přesně to nevím,protože jsem ji nemohl vylovit a nakonec mi tu starou 0.14 přetrhla..mrcha..i s vaškovkou!
hm..sem se rozkecal,co?Co jsem to vlastně chtěl?!?
- Úterý 24. října 2006 v 9:19® kmasek
-
Ja vim jak ta parma musela byt stara a proto jsem ji hned po vyfoceni vezl do vody,ale stejne si budete myslet svoje tak proc se nad tim pozastavovat!!!Jsou na svete lidi kteri ty ryby vymlacuji po tisicech a vy se tu vstekate za jednu parmu!!!V povolence mam zapsane dve ryby a to jsou kapři z jara a jinak jsem si nic jine nevzal no ale klidne si do me valte ja to překousnu!!!
- Úterý 24. října 2006 v 9:10® pener
-
skwor,prichy: dix za reakci co se týče úhoře, sem zvědavej jestli se ještě někdy ňákej splete.
- Úterý 24. října 2006 v 8:56® rarach
-
OK, vzít si jí může, ale to je tak všechno co by k tomu měl dodat. Pokud vím parma se tře na jaře, takže zbytek hemzy. O stáří parmy asi taky ten človíček nemá ponětí, tahle má jistě 20+, jedl by někdo takhle starý prase?
- Úterý 24. října 2006 v 8:46® Robur
-
vy jste se teda rozjeli, soused parmu sežral loni a říkal že byla výborná, ale je pravda, že mu kosti nevadí a je to rybožer, bolen mu např. nechutnal
- Úterý 24. října 2006 v 8:46® srami
-
To ALL: Co udělal Kmasek tak strašného!!! Vždyt si jenom vzal to na co má právo ne? A jestli ji killnul nebo pustil je už spíše jeho věc, mě spíše rozsekává když tady vidím fotky ryb na šutrech a podobně s dovětkem že byla puštěna zpět. Sander: Proč je podle tebe vůl! To samé si může říct o tobě a tvém chování vůči granuláčům spíše příště važ slova a bud slušnější.
- Úterý 24. října 2006 v 8:22® Mirek
-
Miluju fotky ze dvorků se sloganem – ryba byla samozřejmě puštěna zpět -. Vůbec nejvíc to žeru pod fotéčkama z kuchyně, eventuálně z vany. Nikdy jsem na to nereagoval, ale pokud jde o parmu, tak to semnou nějak lomcuje.
- Úterý 24. října 2006 v 8:19® kmasek
-
Pustil bych ji hned ale chcel jsem se s ni vyfotit a nemel jsem s sebou fotak
Příště si ho vemu slibuju!!!
- Pondělí 23. října 2006 ve 22:32® Prichy
-
kmasek: tak ji priste okamzite pust a mas klid…pokud jde o vytreni, tak u nas se parma normalne vytira sama
- Pondělí 23. října 2006 ve 22:26® kmasek
-
Ne ne do žadneho rybnika ale do krasne čisté(tekoucí) vody,ktera vyteka z lesa.a po vylovu se stejne vrati zpet do moravy.Nejde mi o maso ale o foto u nas nikdo ryby nejíííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Pondělí 23. října 2006 ve 22:12® Prichy
-
kmasek: do rybniku???
- Pondělí 23. října 2006 ve 22:08® kmasek
-
Uklidnete se ta parma sla zpet do vody,ale do rybochovneho.takže neni mrtva!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Pondělí 23. října 2006 ve 21:51® Scanix
-
Sander: Souhlasim s tebou, ale mozna bys nemel byt tak tvrdy, ja jsem ve svych zacatcich, 2.den s povolenkou (no je to uz cca 20let) chytil parmu 72cm a taky jsem ji radostne prines domu. Bydlel jsem v Tabore a na Luznici to v tech casech nebyl problem, no byla posledni, od te zkusenosti, i kdyz doma ryby radi jime, tak jen sticky a candose, obcas kaprika, ale tenkrat jsem nemel patricne znalosti a ryba to byla obrovska
(Doufam, ze se tu najde dost tech, co me za to odsoudi i pres tehndejsi nizky vek a takovou dobu, no risknul jsem to
- Pondělí 23. října 2006 ve 21:23® Sander
-
kmasek > hmm, byla to jistě nádherná ryba, dokud nedostala klackem přes palici! Dobrou chuť, ať Ti nezaskočí, vole!
Přijde mi to malinko uhozené! U nás v JČ, kde je jich na Otavě, Vltavě, pstruhovkách atd. poměrně dost, hájená je a jinde je její zabití omezeno jen velmi nízkou mírou. To jich tam máte přebytek, že si můžete dovolit je mydlit? Nebo je to dírou v zákonech? Či dokonce špatným vedením již v začátcích – v kroužku? Byl jsem pytlák hrubého zrna, nevím, jestli to byl selský rozum, ale parmu bych nezabil nikdy. A matně vzpomínám, že by mě to vůbec kdy napadlo…
- Pondělí 23. října 2006 ve 20:54® BoBo-Falknow
-
kmasek: Jednak jsi už asi prošvihnul aktuálnost a navíc nějak nechápu, proč jsi ji kilnul? Podotýkým, že do C&R mám hodně daleko, ale parmu…
- Pondělí 23. října 2006 ve 20:41® kmasek
-
Hurááá na Moravu berou parmy
- Pondělí 23. října 2006 ve 20:38® kmasek
-
Zdarec chlapi.Chtěl jsem se zeptat jestli nemáte nekdo zkušenosti se snurkou WHIPLASH PRO?Jestli je použitelna na přívlač???Slyšel jsem že se dost kluntá,tak bych chtěl poradit jestli mám do ní jít a nebo jestli mám zkusit něco jiné???Předem dík
- Pondělí 23. října 2006 v 17:46® Prichy
-
pener: na rotacku, tusim 52cm? bylo to po bource, a rotajda velmi svizne vedena.....spechy byl se mnou
- Pondělí 23. října 2006 v 17:19® skwor
-
pener: Je to asi tři roky, co jsem dostal na zahájení na gumu jednoho 63cm.
- Pondělí 23. října 2006 v 17:10® pener
-
v pátek sem na přehradě na na žlutou gumu překvapivě chytil úhoře přez 70, už ste někdo taky vyvláčel hada?
- Neděle 22. října 2006 v 19:28® paccco
-
BigMike-dík za zprávu.
- Neděle 22. října 2006 v 18:36® knedlik
-
Dnes išiel na prívlač aj kapor,jeden doslova zautočil na kopyto od Relaxu.
- Neděle 22. října 2006 v 18:30® Tomash
-
knedlik> pěknej, takovýho svět nevuděl
- Neděle 22. října 2006 v 18:24® knedlik
-
Tento kaprík mi zobral kopýtko od Relaxu
- Neděle 22. října 2006 v 16:00® kkarlos
-
skwor> nejdou… :-/ vcera sem byl asi po 3 tejdnech a nic moc… jen dva okounci… a 60 zubata… sem nejak moc linej na to a vypravit se nekam dal… a chystat se na to…
- Neděle 22. října 2006 v 15:27® skwor
-
kkarlos: Aha…Jak jdou fišle, už máš něco lepšího?
- Neděle 22. října 2006 v 15:25® kkarlos
-
skwor> Ted tu jsem, jinak od ctvrtka mi nesel net… :-/ – nedoporucuji uogradevoat IE jelikoz to ma v sobe chyby…
- Neděle 22. října 2006 ve 12:48® benyden
-
frenzymen> díky při prvním volnu vyzkoším
- Neděle 22. října 2006 v 9:56® skwor
-
kkarlos: Jseš tady?
- Neděle 22. října 2006 v 9:18@ frenzymen
-
Benyden: dobrý den, jelikož sem také od plzně(horní bříza) mohu Vám doporučit pár dobrých míst:
- úsek od Bílé hory k mostu mezi Dolany a Chrástem (řeka berounka)
- úsek od Nynic (přívoz) až k Čivickému jezu je to úsek dlouhý asi 10km tag to projdete na vícekrát. Určitě si dobře zachytáte štiky a okouny možná nějaký candát jako nástraha je pro mne v toto období 8cm wobler vlastní výroby podobný rapale v barvě plotičky. Mnoho štestí