Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 24. října 2006 v 10:48® cercer
cercer

kmasek:no..trochu jsi si naběhl..pravda..ale pokud jsi ji opravdu pustil..ikdyž musíš uznat,že se to dá těžko z té fotky poznat..já tedy sám beru ryby jen málo..granulá­če..1,2kapříky za rok..no a občas okouna a candáta..to jo..to můžu!:-) Mňam!Ale nikoho nenutím je pouštět..ale.­.přimluvil bych se..parma..ta patří řece..jakákoliv­..vždyť před pár lety jsem o ní jen četl..tu,u nás..ted je jí už dost..relativ­ně..Před 5lety jsem na naší pstruhovce vytáhl parmu..za hřbet..po 30minutách..od­hadem..ted se budete možná smát..80–90cm..a to jsem střízliv v odhadu..přesně to nevím,protože jsem ji nemohl vylovit a nakonec mi tu starou 0.14 přetrhla­..mrcha..i s vaš­kovkou!:-) hm..sem se rozkecal,co?Co jsem to vlastně chtěl?!?:-)

Úterý 24. října 2006 v 9:19® kmasek

Ja vim jak ta parma musela byt stara a proto jsem ji hned po vyfoceni vezl do vody,ale stejne si budete myslet svoje tak proc se nad tim pozastavovat!!!Jsou na svete lidi kteri ty ryby vymlacuji po tisicech a vy se tu vstekate za jednu parmu!!!V povolence mam zapsane dve ryby a to jsou kapři z jara a jinak jsem si nic jine nevzal no ale klidne si do me valte ja to překousnu!!!

Úterý 24. října 2006 v 9:10® pener

skwor,prichy: dix za reakci co se týče úhoře, sem zvědavej jestli se ještě někdy ňákej splete.

Úterý 24. října 2006 v 8:56® rarach

OK, vzít si jí může, ale to je tak všechno co by k tomu měl dodat. Pokud vím parma se tře na jaře, takže zbytek hemzy. O stáří parmy asi taky ten človíček nemá ponětí, tahle má jistě 20+, jedl by někdo takhle starý prase?

Úterý 24. října 2006 v 8:46® Robur
Robur

vy jste se teda rozjeli, soused parmu sežral loni a říkal že byla výborná, ale je pravda, že mu kosti nevadí a je to rybožer, bolen mu např. nechutnal

Úterý 24. října 2006 v 8:46® srami
srami

To ALL: Co udělal Kmasek tak strašného!!! Vždyt si jenom vzal to na co má právo ne? A jestli ji killnul nebo pustil je už spíše jeho věc, mě spíše rozsekává když tady vidím fotky ryb na šutrech a podobně s dovětkem že byla puštěna zpět. Sander: Proč je podle tebe vůl! To samé si může říct o tobě a tvém chování vůči granuláčům spíše příště važ slova a bud slušnější.

Úterý 24. října 2006 v 8:22® Mirek

Miluju fotky ze dvorků se sloganem – ryba byla samozřejmě puštěna zpět -. Vůbec nejvíc to žeru pod fotéčkama z kuchyně, eventuálně z vany. Nikdy jsem na to nereagoval, ale pokud jde o parmu, tak to semnou nějak lomcuje.

Úterý 24. října 2006 v 8:19® kmasek

Pustil bych ji hned ale chcel jsem se s ni vyfotit a nemel jsem s sebou fotak :-(( Příště si ho vemu slibuju!!!

Pondělí 23. října 2006 ve 22:32® Prichy
Prichy

kmasek: tak ji priste okamzite pust a mas klid…pokud jde o vytreni, tak u nas se parma normalne vytira sama

Pondělí 23. října 2006 ve 22:26® kmasek

Ne ne do žadneho rybnika ale do krasne čisté(tekoucí) vody,ktera vyteka z lesa.a po vylovu se stejne vrati zpet do moravy.Nejde mi o maso ale o foto u nas nikdo ryby nejíííí!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!

Pondělí 23. října 2006 ve 22:12® Prichy
Prichy

kmasek: do rybniku??? :-((

Pondělí 23. října 2006 ve 22:08® kmasek

Uklidnete se ta parma sla zpet do vody,ale do rybochovneho.takže neni mrtva!!!!!!!!­!!!!!!!!!!

Pondělí 23. října 2006 ve 21:51® Scanix
Scanix

Sander: Souhlasim s tebou, ale mozna bys nemel byt tak tvrdy, ja jsem ve svych zacatcich, 2.den s povolenkou (no je to uz cca 20let) chytil parmu 72cm a taky jsem ji radostne prines domu. Bydlel jsem v Tabore a na Luznici to v tech casech nebyl problem, no byla posledni, od te zkusenosti, i kdyz doma ryby radi jime, tak jen sticky a candose, obcas kaprika, ale tenkrat jsem nemel patricne znalosti a ryba to byla obrovska ;-) (Doufam, ze se tu najde dost tech, co me za to odsoudi i pres tehndejsi nizky vek a takovou dobu, no risknul jsem to :-))

Pondělí 23. října 2006 ve 21:23® Sander
Sander

kmasek > hmm, byla to jistě nádherná ryba, dokud nedostala klackem přes palici! Dobrou chuť, ať Ti nezaskočí, vole!

Přijde mi to malinko uhozené! U nás v JČ, kde je jich na Otavě, Vltavě, pstruhovkách atd. poměrně dost, hájená je a jinde je její zabití omezeno jen velmi nízkou mírou. To jich tam máte přebytek, že si můžete dovolit je mydlit? Nebo je to dírou v zákonech? Či dokonce špatným vedením již v začátcích – v kroužku? Byl jsem pytlák hrubého zrna, nevím, jestli to byl selský rozum, ale parmu bych nezabil nikdy. A matně vzpomínám, že by mě to vůbec kdy napadlo…

Pondělí 23. října 2006 ve 20:54® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

kmasek: Jednak jsi už asi prošvihnul aktuálnost a navíc nějak nechápu, proč jsi ji kilnul? Podotýkým, že do C&R mám hodně daleko, ale parmu…

Pondělí 23. října 2006 ve 20:41® kmasek

Hurááá na Moravu berou parmy :-D

foto/diskuze/privlac/2006/th-img9643.jpg
Pondělí 23. října 2006 ve 20:38® kmasek

Zdarec chlapi.Chtěl jsem se zeptat jestli nemáte nekdo zkušenosti se snurkou WHIPLASH PRO?Jestli je použitelna na přívlač???Slyšel jsem že se dost kluntá,tak bych chtěl poradit jestli mám do ní jít a nebo jestli mám zkusit něco jiné???Předem dík :-)

Pondělí 23. října 2006 v 17:46® Prichy
Prichy

pener: na rotacku, tusim 52cm? bylo to po bource, a rotajda velmi svizne vedena.....spechy byl se mnou

Pondělí 23. října 2006 v 17:19® skwor
skwor

pener: Je to asi tři roky, co jsem dostal na zahájení na gumu jednoho 63cm.

Pondělí 23. října 2006 v 17:10® pener

v pátek sem na přehradě na na žlutou gumu překvapivě chytil úhoře přez 70, už ste někdo taky vyvláčel hada?

Neděle 22. října 2006 v 19:28® paccco
paccco

BigMike-dík za zprávu.

Neděle 22. října 2006 v 18:36® knedlik
knedlik

Dnes išiel na prívlač aj kapor,jeden doslova zautočil na kopyto od Relaxu.

foto/diskuze/privlac/2006/th-img9616.jpgfoto/diskuze/privlac/2006/th-img9617.jpg
Neděle 22. října 2006 v 18:30® Tomash
Tomash

knedlik> pěknej, takovýho svět nevuděl :-D

Neděle 22. října 2006 v 18:24® knedlik
knedlik

Tento kaprík mi zobral kopýtko od Relaxu

Neděle 22. října 2006 v 16:00® kkarlos
kkarlos

skwor> nejdou… :-/ vcera sem byl asi po 3 tejdnech a nic moc… jen dva okounci… a 60 zubata… sem nejak moc linej na to a vypravit se nekam dal… a chystat se na to… :-D

Neděle 22. října 2006 v 15:27® skwor
skwor

kkarlos: Aha…Jak jdou fišle, už máš něco lepšího?

Neděle 22. října 2006 v 15:25® kkarlos
kkarlos

skwor> Ted tu jsem, jinak od ctvrtka mi nesel net… :-/ – nedoporucuji uogradevoat IE jelikoz to ma v sobe chyby…

Neděle 22. října 2006 ve 12:48® benyden

frenzymen> díky při prvním volnu vyzkoším

Neděle 22. října 2006 v 9:56® skwor
skwor

kkarlos: Jseš tady?

Neděle 22. října 2006 v 9:18@ frenzymen

Benyden: dobrý den, jelikož sem také od plzně(horní bříza) mohu Vám doporučit pár dobrých míst:

1. úsek od Bílé hory k mostu mezi Dolany a Chrástem (řeka berounka)
  2. úsek od Nynic (přívoz) až k Čivickému jezu je to úsek dlouhý asi 10km tag to projdete na vícekrát. Určitě si dobře zachytáte štiky a okouny možná nějaký candát jako nástraha je pro mne v toto období 8cm wobler vlastní výroby podobný rapale v barvě plotičky. Mnoho štestí