Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 13. října 2006 ve 21:16® jiris
-
Prichy – pekny, tva prace?
- Pátek 13. října 2006 ve 21:03® Prichy
-
co rikate na ty barvy (omluva za kvalitu…bez denniho svetla takrka nemozne to lepe vyfotit)
- Pátek 13. října 2006 v 15:33® jiris
-
vagi – kdyz ocekavas zubatou, tak je skoro nutnost lanko, nač hazardovat s jejim životem…
- Pátek 13. října 2006 v 15:14® vagi
-
všem: JE ROZHODNUTO. Pánové, všem děkuji za radu. Jedu si pro FL. Ještě jednu věc. Dáváte lanko, když očekáváte zubatou? Mně se moc nechce, ale pak to většinou zle dopadne. Znáte přeci zákon schválnosti…
- Pátek 13. října 2006 ve 14:47® Raf
-
Petas: Duháci už jsou nasazený. Závodní úsek je pro rybolov uzavřen. Ale podle mě musela jít část ryb s vodou, takže už teď by se asi dalo nachytat pod jezem u Novotného lávky.
- Pátek 13. října 2006 ve 13:25® ladamaj
-
jarda21>mám Daiwu 60g supr dovolím si i na sumíky cena okolo 1500.
- Pátek 13. října 2006 ve 12:58® jarda21
-
panove vlackari, chtel bych si koupit prut a navijak na vlaceni. Chytam na velke piskovne, potrebuju neco pevnejsiho abych dostal woblera do 4 m hloubky. Cilova ryba stika, candat, okoun. Muzete mi neco poradit. Jsem student, takze nic drahyho. tak do 2500. diky za rady
- Čtvrtek 12. října 2006 ve 22:30® kkarlos
-
vagi> haha, stiky tam jsou… znamej 89 na brambor minulej rok…
ja jsem nebyl daleko od neceho pres 80… ale zaber ani nahodou…
- Čtvrtek 12. října 2006 ve 21:51® BigMike
-
jaryn> Moje řeč! Jedeš do D.?
- Čtvrtek 12. října 2006 v 18:52® jaryn
-
Pánové souhlasím , začal jsem s FL, pak jsem vyzkoušel Dyneemu a Whiplashku a vrátil jsem se k FL. Je dobrá tady i na moře
- Čtvrtek 12. října 2006 v 18:34® Buko
-
Had: Zítra ráno vyrážím na Puchar Glowatki.Nechal jsem si vyrobit bednu na produkty. Tahat výrobu v několika báglech mne přestalo bavit.
- Čtvrtek 12. října 2006 v 18:16® Láďa
-
že Vás to stále baví experimentovat ze šňůrama.FL je nejlepší a myslím že nemá cenu pokukovat po jinejch.Ale možná jsem moc ortodoxní co se týče šňůry.
- Čtvrtek 12. října 2006 v 17:54® mirmen
-
Prichy, máš pravdu,zkoušel jsem taky Penn a Whiplash a stejně jsem se zase vrátil k FL Pokukuju po Fladen mikrobraid ( údajně má mít i průměry 0,06 o nosnosti někde okolo 8 kg, ale nesehnal jsem na ni žádnou referenci a je za dvojnásobek než FL).
- Čtvrtek 12. října 2006 v 17:19® Prichy
-
mirmen: na velikou hloubku bych ji asi taky vzal, jen bych asi nechtel nic jeneho nez Fireline
- Čtvrtek 12. října 2006 v 17:14® pener
-
zdravim, koukam že je tu dost lidí z plzně a okolí, tak kdyby někdo razil na přívlač třeba příští víkend rád se přidam, testnout novou vodu a vyměnit zkušenosti. v sobotu jedu podráždit okouny na hrachy tak sem zvědavej…
- Čtvrtek 12. října 2006 v 16:07® mirmen
-
vagi, šňůra versus monofil, to je věčné téma. Záleží, na jaké ryby, jaké nástrahy ( dálka, hmotnost nástrah), jaký prut, jaké vody. Na okouny a štiky často vystačíš s monofilem, podle prutu třeba o nosnostech mezi 3 – 6 kg, na UL přívlač vystačíš s monofily od 2 – 2,5 kg nosnosti. Pokud „ořeš dno“ gumami na candáty nebo chytáš v těžkých podmínkách ( vázky ), je často vhodná pletenka ( třeba FireLine).
- Čtvrtek 12. října 2006 ve 14:50® vagi
-
kkarlos> většinou dál podél řeky za vagon a o víkendu někdy na hráz na průtok. Jo a známej, co tam chodí na fousáče, měl na bojku zubatou devadesátku. Cvakla mu to před podběrákem, ale mně nechce říct, kde přesně, i když on je nechytá. Haha.
- Čtvrtek 12. října 2006 ve 14:41® vagi
-
Nazdárek všichni. Mám ješzě jeden dotaz. Zítra si jdu koupit novou šňůru na vláčák. Co poradíte, raději vlasec nebo šňůra? Připadá mi, že to stejně chce lanko, i když je to šňůra? 2 zubatý mi to teď ukously, ale je fakt, že jsem tam měl 3 roky starou firelinku. Někdo zase říká, že ničí očka. Tak fakt nevím, co pořídit. Není šňůra zbytečná, když tam zřejmě stejně musím dát lanko? Poraďte
- Čtvrtek 12. října 2006 ve 14:25® kkarlos
-
vagi> hh, rybnik Sedlec, to mi neco malo rika…
jakoby moje temer rodna voda…
kam tam chodis…?
- Středa 11. října 2006 v 18:31® vagi
-
kkarlos>o.k. jdu na to. Jinak kolem Plzně chodím nejvíc na Sedlec (RMV).Na candoších jsem tam byl letos tak 30× i do půlnoci a nemám žádného, klasika.Jen pár zubatých jsem tam dostal, ale nic zásadního, do 65. Vše vráceno vodě. Na kapry na Radbuzu pod Dobřany (mám tam nakrmeno), pak občas Borská a občas Úhlava Čižice,Předenice. Ale teď začínám zkoušet vláčet na Berounce. Tam je to bomba.
- Středa 11. října 2006 v 18:20® vagi
-
Dědek> Dík,teď už jen stačí domluvit se s hrázným, kdy to má pustit…hahaha
- Středa 11. října 2006 v 18:20® kkarlos
-
vagi> he to jen myslim u prezdivky, hesla jmena a meilu, zbytek muzes vyplnit ty sam, myslim…
- Středa 11. října 2006 v 18:18® vagi
-
kkarlos, M.BURNES> Rád bych dal kontakt, ale nejde mi do profilu nic přidat. Píše mi to, že musím poslat mail administrátorovi. Takže mu tam písnu a třeba se tam u mého profilu něco ukáže…
- Úterý 10. října 2006 ve 23:00® Petas
-
tak pokud by měl někdo zájem tak na www.orviscup.cz já jsem v té době bohužel mimo ČR.
- Úterý 10. října 2006 v 18:00® BigMike
-
Petas> To jsem neslyšel, ale prý se chystají z magistrátu na velké oslavy při návratu kormoránů na zimní baštiště
))
- Úterý 10. října 2006 v 16:08® dam
-
aspoň bude jinde klid, haha
- Úterý 10. října 2006 v 15:59® Petas
-
Dik už jsem to našel na netu. To bude po závodě u vody zase narváno.
- Úterý 10. října 2006 v 15:25® dam
-
Petas – bude se tam konat velký muškařský závod
- Úterý 10. října 2006 v 9:28® Petas
-
Tak jsem slyšel, že včera vysadily do Vltavy v Praze pstruhy. Nevíte o tom někdo něco????
- Úterý 10. října 2006 v 7:37® Dědek
-
vagi> no co mám vypozorovaný já, tak se to týká pravidelnýho večerního upouštění vody u nás z přehrady, kdy hladina stoupne asi o 1m. Před tímto okamžikem je mrtvo. Pustí vodu a voda ožívá. Ale ne hned, trvá to asi hodinu, než se hladina trochu uklidní a odplave bordel. V této době řeka ožije a nejenom bílou rybou. Probudí se i dravci a začínají do nich najíždět. Hlavně boleni. Asi po 3 hodinách začíná voda zase pomalu klesat a ustává i aktivita ryb. Ten úsek je asi kilometr od hráze.