Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 13. října 2006 ve 21:16® jiris
jiris

Prichy – pekny, tva prace?

Pátek 13. října 2006 ve 21:03® Prichy
Prichy

co rikate na ty barvy (omluva za kvalitu…bez denniho svetla takrka nemozne to lepe vyfotit)

foto/diskuze/privlac/2006/th-img9519.jpg
Pátek 13. října 2006 v 15:33® jiris
jiris

vagi – kdyz ocekavas zubatou, tak je skoro nutnost lanko, nač hazardovat s jejim životem…

Pátek 13. října 2006 v 15:14® vagi
vagi

všem: JE ROZHODNUTO. Pánové, všem děkuji za radu. Jedu si pro FL. Ještě jednu věc. Dáváte lanko, když očekáváte zubatou? Mně se moc nechce, ale pak to většinou zle dopadne. Znáte přeci zákon schválnosti…

Pátek 13. října 2006 ve 14:47® Raf
Raf

Petas: Duháci už jsou nasazený. Závodní úsek je pro rybolov uzavřen. Ale podle mě musela jít část ryb s vodou, takže už teď by se asi dalo nachytat pod jezem u Novotného lávky.

Pátek 13. října 2006 ve 13:25® ladamaj
ladamaj

jarda21>mám Daiwu 60g supr dovolím si i na sumíky cena okolo 1500.

foto/diskuze/privlac/2006/th-img9512.jpg
Pátek 13. října 2006 ve 12:58® jarda21
jarda21

panove vlackari, chtel bych si koupit prut a navijak na vlaceni. Chytam na velke piskovne, potrebuju neco pevnejsiho abych dostal woblera do 4 m hloubky. Cilova ryba stika, candat, okoun. Muzete mi neco poradit. Jsem student, takze nic drahyho. tak do 2500. diky za rady

Čtvrtek 12. října 2006 ve 22:30® kkarlos
kkarlos

vagi> haha, stiky tam jsou… znamej 89 na brambor minulej rok… :-D ja jsem nebyl daleko od neceho pres 80… ale zaber ani nahodou…

Čtvrtek 12. října 2006 ve 21:51® BigMike

jaryn> Moje řeč! Jedeš do D.?

Čtvrtek 12. října 2006 v 18:52® jaryn

Pánové souhlasím , začal jsem s FL, pak jsem vyzkoušel Dyneemu a Whiplashku a vrátil jsem se k FL. Je dobrá tady i na moře

Čtvrtek 12. října 2006 v 18:34® Buko

Had: Zítra ráno vyrážím na Puchar Glowatki.Nechal jsem si vyrobit bednu na produkty. Tahat výrobu v několika báglech mne přestalo bavit.

foto/diskuze/privlac/2006/th-img9509.jpg
Čtvrtek 12. října 2006 v 18:16® Láďa

že Vás to stále baví experimentovat ze šňůrama.FL je nejlepší a myslím že nemá cenu pokukovat po jinejch.Ale možná jsem moc ortodoxní co se týče šňůry.

Čtvrtek 12. října 2006 v 17:54® mirmen

Prichy, máš pravdu,zkoušel jsem taky Penn a  Whiplash a stejně jsem se zase vrátil k FL Pokukuju po Fladen mikrobraid ( údajně má mít i průměry 0,06 o nosnosti někde okolo 8 kg, ale nesehnal jsem na ni žádnou referenci a je za dvojnásobek než FL).

Čtvrtek 12. října 2006 v 17:19® Prichy
Prichy

mirmen: na velikou hloubku bych ji asi taky vzal, jen bych asi nechtel nic jeneho nez Fireline

Čtvrtek 12. října 2006 v 17:14® pener

zdravim, koukam že je tu dost lidí z plzně a okolí, tak kdyby někdo razil na přívlač třeba příští víkend rád se přidam, testnout novou vodu a vyměnit zkušenosti. v sobotu jedu podráždit okouny na hrachy tak sem zvědavej…

Čtvrtek 12. října 2006 v 16:07® mirmen

vagi, šňůra versus monofil, to je věčné téma. Záleží, na jaké ryby, jaké nástrahy ( dálka, hmotnost nástrah), jaký prut, jaké vody. Na okouny a štiky často vystačíš s monofilem, podle prutu třeba o nosnostech mezi 3 – 6 kg, na UL přívlač vystačíš s monofily od 2 – 2,5 kg nosnosti. Pokud „ořeš dno“ gumami na candáty nebo chytáš v těžkých podmínkách ( vázky ), je často vhodná pletenka ( třeba FireLine).

Čtvrtek 12. října 2006 ve 14:50® vagi
vagi

kkarlos> většinou dál podél řeky za vagon a o víkendu někdy na hráz na průtok. Jo a známej, co tam chodí na fousáče, měl na bojku zubatou devadesátku. Cvakla mu to před podběrákem, ale mně nechce říct, kde přesně, i když on je nechytá. Haha.

Čtvrtek 12. října 2006 ve 14:41® vagi
vagi

Nazdárek všichni. Mám ješzě jeden dotaz. Zítra si jdu koupit novou šňůru na vláčák. Co poradíte, raději vlasec nebo šňůra? Připadá mi, že to stejně chce lanko, i když je to šňůra? 2 zubatý mi to teď ukously, ale je fakt, že jsem tam měl 3 roky starou firelinku. Někdo zase říká, že ničí očka. Tak fakt nevím, co pořídit. Není šňůra zbytečná, když tam zřejmě stejně musím dát lanko? Poraďte

Čtvrtek 12. října 2006 ve 14:25® kkarlos
kkarlos

vagi> hh, rybnik Sedlec, to mi neco malo rika… :-D jakoby moje temer rodna voda… ;-) :-) kam tam chodis…?

Středa 11. října 2006 v 18:31® vagi
vagi

kkarlos>o.k. jdu na to. Jinak kolem Plzně chodím nejvíc na Sedlec (RMV).Na candoších jsem tam byl letos tak 30× i do půlnoci a nemám žádného, klasika.Jen pár zubatých jsem tam dostal, ale nic zásadního, do 65. Vše vráceno vodě. Na kapry na Radbuzu pod Dobřany (mám tam nakrmeno), pak občas Borská a občas Úhlava Čižice,Předenice. Ale teď začínám zkoušet vláčet na Berounce. Tam je to bomba.

Středa 11. října 2006 v 18:20® vagi
vagi

Dědek> Dík,teď už jen stačí domluvit se s hrázným, kdy to má pustit…hahaha

Středa 11. října 2006 v 18:20® kkarlos
kkarlos

vagi> he to jen myslim u prezdivky, hesla jmena a meilu, zbytek muzes vyplnit ty sam, myslim… ;-)

Středa 11. října 2006 v 18:18® vagi
vagi

kkarlos, M.BURNES> Rád bych dal kontakt, ale nejde mi do profilu nic přidat. Píše mi to, že musím poslat mail administrátorovi. Takže mu tam písnu a třeba se tam u mého profilu něco ukáže…

Úterý 10. října 2006 ve 23:00® Petas
Petas

tak pokud by měl někdo zájem tak na www.orviscup.cz já jsem v té době bohužel mimo ČR.

Úterý 10. října 2006 v 18:00® BigMike

Petas> To jsem neslyšel, ale prý se chystají z magistrátu na velké oslavy při návratu kormoránů na zimní baštiště:-)) ))

Úterý 10. října 2006 v 16:08® dam
dam

aspoň bude jinde klid, haha

Úterý 10. října 2006 v 15:59® Petas
Petas

Dik už jsem to našel na netu. To bude po závodě u vody zase narváno.

Úterý 10. října 2006 v 15:25® dam
dam

Petas – bude se tam konat velký muškařský závod

Úterý 10. října 2006 v 9:28® Petas
Petas

Tak jsem slyšel, že včera vysadily do Vltavy v Praze pstruhy. Nevíte o tom někdo něco????

Úterý 10. října 2006 v 7:37® Dědek
Dědek

vagi> no co mám vypozorovaný já, tak se to týká pravidelnýho večerního upouštění vody u nás z přehrady, kdy hladina stoupne asi o 1m. Před tímto okamžikem je mrtvo. Pustí vodu a voda ožívá. Ale ne hned, trvá to asi hodinu, než se hladina trochu uklidní a odplave bordel. V této době řeka ožije a nejenom bílou rybou. Probudí se i dravci a začínají do nich najíždět. Hlavně boleni. Asi po 3 hodinách začíná voda zase pomalu klesat a ustává i aktivita ryb. Ten úsek je asi kilometr od hráze.