Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 9. října 2006 ve 23:15® kkarlos
kkarlos

M.BURNES> souhlas…

Pondělí 9. října 2006 v 18:35® M.BURNES
M.BURNES

vagi> dej si do profilu nějakej kontakt na sebe a předvedu ti volšový ruce v akci :-)

Pondělí 9. října 2006 v 18:15® kkarlos
kkarlos

vagi> hh, kam chodis v okoli Plzne…??

Pondělí 9. října 2006 v 17:51® vagi
vagi

kkarlos>No právě. Kdybych to bral podle sebe, tak neberou ani při vysoké ani při nízké ani při normální vodě. hahaha. Ale stejně je u vody krásně a ono nakonec něco přijde… On to ten sv. Petr nějak zařídí i těm, co maj „volšový ruce“

Pondělí 9. října 2006 v 16:59® kkarlos
kkarlos

vagi> spis kdyz voda pribejva… teda neco okolo toho kdyz pribejva je na max a pak chvili ubejva, ale nevim to jiste.. :-D stejne je to tem rybam uplne u… a jen proste nekdy maj chut a nekdy ne… :-D

Pondělí 9. října 2006 v 16:51® vagi
vagi

kkarlos> No to jo. Hlavně Berounka, ta dává. Ale mě to spíš zajímalo obecně, jak to chodí při změně hladiny. Jestli to má někdo vysledovaný?

Pondělí 9. října 2006 v 16:26® kkarlos
kkarlos

vagi> hehe, tu mas snad na vyber vic rek ne? ;-) :-P

Pondělí 9. října 2006 ve 12:32® vagi
vagi

Nazdárek. Zdravím zkušenější kolegy. Chtěl jsem se zeptat na jednu věc. U nás v Plzni už upouští přehradu na zimu. Existuje nějaká souvislost mezi tím a braním dravců? Jako že klesne voda, ryby přestanou nebo začnou brát a tak? A nebo to nemá žádný vliv? Jaké jsou vaše zkušenosti?

Pondělí 9. října 2006 v 7:33® Tomeš

Prosim vas poradte mi jak moho poslat foto do Fotogalerie.Asi jsem drevo

Pondělí 9. října 2006 v 6:47® Shrek23
Shrek23

Rendy> Já osobně si je barvim a to do barev okounka a nebo plotičekya přidávám k nim malé twistříky , smáčky a nebo filetky z rybek ale je to jedno . Mnohdy stačí i žížalka a nebo červík........

Neděle 8. října 2006 ve 22:25® BigMike

Tak jo, dnes asi půl hodky pod jezem u St.mostu – 2 boleni 60 cm, na 0,12 šedou fireline. Byly to bomby do prutu, pak dolů vodou, já bez broďáků, ale prima boj! Neměl foťák, jsem pověrčivý jak hokejový brankář:)Šli zpět, doma už mi nejedí s nadcházejícím podzimem nic jiného než candáty a okouny! Svoloč:)))

Neděle 8. října 2006 v 0:08® jaryn

Rewndy – to je dobré, dobré, musím to taky zkusit

Sobota 7. října 2006 ve 23:11® rarach

pane Přichystal máte pravdu, mihule ve Svatavě skutečně jsou, stejně jako v Ohři či Lobáku, onehdá jsme je s Mirkem T. chytili na Střele do ruky i jsme se pokoušeli o nějaké foto, ale nějak to nedopadlo.

Sobota 7. října 2006 ve 23:05® Rendy

Ještě aby jsem dovysvětlil , některé slouží spíše jako marmušky , na jiné ještě přidávám většinou hnojáčka

Sobota 7. října 2006 ve 23:02® Rendy

Z dovolením bych se vloudil do debaty a zeptal se pánů vláčkařů jestli si nějak upravují marmyšky , myslím barvení , zdobení , tvary …atd a jaké preferují , díky . Přikládám několik fotek jak to dělám já

foto/diskuze/privlac/2006/th-img9464.jpgfoto/diskuze/privlac/2006/th-img9465.jpgfoto/diskuze/privlac/2006/th-img9466.jpg
Sobota 7. října 2006 ve 21:17® Prichy
Prichy

No ja u sebe nemel ani fotak, ale asi to neni nic vzacneho, kdyz „doktor“ (jeden clovek, ktereho potkavam u vody, ne ten z netu) nehodlal ani vybrodit z vode se jit podivat. Mozna mi to nekdo potvrdi, co Bobo nepotkal jsi je ve olsickach pod jezem?

Sobota 7. října 2006 ve 21:13® Sander
Sander

jiris > copak? Neříkej, že už pracuješ? Tak mladej, a už tak odvážnej? :-))

Sobota 7. října 2006 ve 21:12® jiris
jiris

Sander – kde jsou ty doby :-D

Sobota 7. října 2006 ve 21:11® Sander
Sander

jiris > dokud studuji, ryb si užívám dosytosti :-) Ať už jen půl hodinky po práci, ale šestkrát do týdne jsem s prutem u vody…

Sobota 7. října 2006 ve 21:09® jiris
jiris

Sander – kolik mas dochazek rocne? Vidim, ze jses u vody temer denne :-) ticha zavist…

Sobota 7. října 2006 ve 21:07® Sander
Sander

jiris > prauda, naštěstí se ryby třou na jaře, na podzim i v zimě, takže kromě prázdnin je celý rok co chytat :-)

Sobota 7. října 2006 ve 21:04® jiris
jiris

Sander – hehee, jikry jsou taky dobry, porad lepsi nez bezrybka, teda bezjikra :-)) )

Sobota 7. října 2006 ve 21:00® Sander
Sander

jiris > já běžně. Kolegové rybáři se mi už smějou, že většího čudlaře ještě neviděli a že prý za chvíli budu chytat jikry! :-)) To jsem to dopracoval…

Sobota 7. října 2006 ve 20:59® jiris
jiris

Sander – mihule nechytam :-)

Sobota 7. října 2006 ve 20:57® Sander
Sander

jiris > povídačky naší kačky. Koukej nějakou dotáhnout, možná má i dobré maso :-)) )

Sobota 7. října 2006 ve 20:56® jiris
jiris

Sander – tu potvoru na listu tu asi nemame :-)) Mihule jsem nechytil ani nevidel, ale říká se, že tu v potoce jsou.

Sobota 7. října 2006 ve 20:53® Sander
Sander

Prichy > jako malej, když jsem s petrolejkou chodil z hadů, svítil jsem do tůněk pod jezem. Mihule tam měli vyrytou malou jamku, průměru asi 4cm, kroužilo jich kolem ní vždy okolo dvaceti kusů. Pokoušel jsem se i o foto, ale bezúspěšně.

Sobota 7. října 2006 ve 20:48® Prichy
Prichy

Sander: ja videl u nas na prstuhovce…poprve v zivote

Sobota 7. října 2006 ve 20:44® Sander
Sander

jiris > dobře, ale tou obludou na fotce jsem Tě dostal. Jen to přiznej :-))
A kde jsi chytil či viděl mihule? Myslím živé mihule, ne mrtvoly po tření. Jsou totiž vidět asi jen v noci :-)

Sobota 7. října 2006 ve 20:41® jiris
jiris

Sander – mihule, střevle, vranky a černe čapy tu mame taky :-) Tento příspěvek byl 7.10.2006 ve 20:42 editován administrátorem ji­ris