Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 7. října 2006 ve 20:39® Sander
-
jiris > a taky střevle, vranky, mihule, čápy černé… a todle, to nevim, jaký živočich má na svědomí
- Sobota 7. října 2006 ve 20:38® Prichy
-
BM: njn, ja je na tekouci vode taky moc neuzivim…teda zkousim to pokazde, ale s vysledky na stojaku se to neda srovnat. Rozumim ti, navic je to nastraha, o kterou (kdyz da clovek nejaky to hard mono napr.) jen tak neprijde.
No i kdyz dneska mi to utafla nejaka mensi zubatice cca 40cm pred popem (tam uz samo nebylo hard mono), uz jsem myslel, ze jsem o nej prisel, plaval na hladine, vzal jsem noveho a na prvni hod jsem se nahodou trefil, zahakl je trojhakama…pri pulmetrovem poptazeni do nich vjela znova, nastesti uz se netrevila vubec.
Jinak jako vzdy dalsi pokusy uz nereflektovala
, asi ji slo o to mi vyprazdnit krabicku
- Sobota 7. října 2006 ve 20:34® jiris
-
Sander- jasne, nemuzete mit vsechno
a jeste tam mate lipany a tlouste
- Sobota 7. října 2006 ve 20:33® Sander
-
BigMike > bohužel máš pravdu
Ale co, zase tu máme parmy, mníky…
- Sobota 7. října 2006 ve 20:32® BigMike
-
Sander> To je ono, neříkám, že zabodujete, ale pravděpodobnost oproti Otavě u vás je 1000%:))
- Sobota 7. října 2006 ve 20:31® BigMike
-
Sander>
, to si počkáš! U nás na pískovnách a ne daleko jsou, ale je tu taková nabídka revírů, že mě to tam moc netáhne a hlavně, radši jdu skoro na „jistotu“ než 3–4× to prubovat na pískovně.
- Sobota 7. října 2006 ve 20:30® Sander
-
BigMike > zrovna včera mi přišel mail od kolegy z Písku a příští sobotu na to dem
Ke Zvíkovu.
- Sobota 7. října 2006 ve 20:29® Sander
-
BigMike > alespoň máš na výběr.
I když, mají se zde dělat RMV, takže na tyto revíry (pískovny) bude chodit asi méně lidí a při nasazování 50ks candáta ročně by tam za pár let mohl být nějaký úlovek zaznamenán - Sobota 7. října 2006 ve 20:29® BigMike
-
Prichy> Z 99%, stojáky párkrát do roka, tedy na podzim vlastně Lipno, ale to u dna okase a canďoury.
- Sobota 7. října 2006 ve 20:28® BigMike
-
Sander> Věnuj tomu čas, když víš, že je to skoro utopie,že? No, najít nějakého kámoše, se kterým občas vyrazíš jinam!!!
- Sobota 7. října 2006 ve 20:28® Prichy
-
BM: ty chytas hlave reku co?
- Sobota 7. října 2006 ve 20:26® BigMike
-
Sander> Asi ti rozumím, třeba u nás na Černovickém potoce se jich za rok chytí dokonce i sem tam mírový, ale že bych tam šel na ně vláčet, radši tedy Lužnice!
- Sobota 7. října 2006 ve 20:26® Sander
-
BigMike > horní Otava
- Sobota 7. října 2006 ve 20:25® BigMike
-
Prichy> Z vysoka na to prdím, radši udělám pár půlených, než se snažit o popy na které nechytám:))
- Sobota 7. října 2006 ve 20:25® Sander
-
jiris > loni jsem měl téměř každou sobotu odvoz na Orlík, tak se něco nachytalo, jenže to jsem ještě neměl digitál
- Sobota 7. října 2006 ve 20:25® BigMike
-
Sander> Kde že chytáš?
- Sobota 7. října 2006 ve 20:24® Prichy
-
frenzymen: pokud chces opravdu popa funcniho, tak popatko odlit z epoxidu, udelat balzove telicko a „usadit“ na vodu tak, aby spodek „lizal“ vodni hladinu…ze to funguje je vyzkouseno uz hodnekrat.(napr popatko od rapaly otisknout do modeliny a pak vylit epoxidem) BM: neboj se toho epoxidu…vzdyt vis, ze to funguje (myslim, ze jsi byl u tech zkousek Basse na koutech)
- Sobota 7. října 2006 ve 20:21® Sander
-
jiris > jo, mam to asi něco přes 30km, jenže jsem závislý na tom, kdo mě tam odveze atd. Auto nemám a na kole si tam netroufám, jet zpět tu štreku v tý zimě a ještě v noci, ani omylem…
Ono je to už docela dobré v Písku, kdybych věděl, kam tam přesně jít, už bych seděl v autobusu. Jenže to chce tam být min. hodinu po setmění a zase nic nejede zpátky… Ach jo! Rád bych si jich pár chytil. Tedy, neříkám, že když se jim u nás cíleně věnuji každý večer – jako loni – nějaký se chytne. Nej asi 40cm. O mírových candátech jsem zde slyšel jen 2×, a to už je možná pět let.
- Sobota 7. října 2006 ve 20:17® BigMike
-
frenzymen> Problém pukátko, ale jde řešit:) Loni jsem jich udělal asi 30, ale jelikož na ně skoro nechytám, nevím co od nich čekat, mistr Bass je testoval, prošly asi 2, ale sem tam, co jsem rozeslal jinam je kladný ohlas, tak nevím. Radši jsem koupil origoše od Rapaly a od Basse ty pukátka z Chiny!:)) Ty pukají na 100%
- Sobota 7. října 2006 v 19:26@ frenzymen
-
Dobrý den, chtěl bych si vyrobit poper ale nevím jak na to ! mohl by my někdo sdělit své zkušenosti?? děkuji
- Sobota 7. října 2006 v 19:13® indy
-
Na vláčku jsem si teď objednal Okumu VS 30, jako pure shimanista mám sice trochu strach, ale uvidíme. Je samozřejmě s přední brzdou. Shimano Aero GT s bojovkou mi tolstolobici zničili a na Technium nebo Twin Power s přední nemám.
- Sobota 7. října 2006 v 18:59® Kazan
-
Prichy> ne že bych byl zas tak natvrdlej ale v nabídkách jsou hlavně verze GC a SD tak jsem myslel že to GD je překlep.
- Sobota 7. října 2006 v 18:47® jiris
-
Sander – diky, urcite nekde budou ne?
Co Orlik?
- Sobota 7. října 2006 v 17:45® Sander
-
jiris > nádherná fotka! Škoda že u nás candáti nejsou, také by se mi líbil zvěčněný fotoaparátem
- Sobota 7. října 2006 v 17:40® jiris
-
Pekna rybicka
- Sobota 7. října 2006 v 11:21® mirmen
-
první díl článku je na www.fishingmagic.com
- Sobota 7. října 2006 v 11:18® mirmen
-
docela zajímavá nástraha na štičky je na www.fishingmagic.com
- Pátek 6. října 2006 ve 21:42® Láďa
-
rarach>ted jsem klukovi objednával Ryobi Zouber a já pokukuji po Daiwe TD Tierra
- Pátek 6. října 2006 ve 21:05® Prichy
-
Kazan: GD 3059..konecne uz jsem to psal
- Pátek 6. října 2006 ve 20:50® rarach
-
Skwor:Ten mám taky, je výbornej, brzda skvělá, pokud by jsi měl dobře poštelovanou není možné urvat rybu, mám to furt ve voku u Boba, chytá povětšinou 0,16 vlasec a neurve ani metrovky, ale jsou lepší. Daiwa (Fuego,Sol spining, Steez atd. nebo Quantum.