Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 13. května 2003 v 5:37® Vaclav

BASS: Twin Power vypadá vážně dobře, je to rozkošná věcička, ale ta cena. To samé platí o modelu Stella.

Úterý 13. května 2003 v 5:35® Vaclav

Jarda K.: Na pevný splávek ve vzdálenosti asi 6–7 metrů od břehu v hloubce 1 metr. Bylo to kousek od původního koryta.

Pondělí 12. května 2003 ve 22:31® Bass
Bass

Lasty: Jsem na tom uplně stejně jako Václav. Mám ho od roku 98 a jiný navyják si nedovedu představit. Teď sice koketuju s Twin Powerem, ale ten stojí pořád ještě strašnou dardu. Co jsem slyšel, tak ten by měl být ještě o třídu dál. Titan je holt titan :-)) ) Ten bych si jednou opravdu rád dopřál, ale počkám až pujde ještě trochu dolu s cenou.

Pondělí 12. května 2003 ve 22:30

Václav:Na plavačku jsi chytal na odhoz nebo klasicky na pevný splávek?A na jaké hloubce jsi chytal?

Pondělí 12. května 2003 ve 22:28

Všem:U nás pršelo jenom trochu,takže se voda ani nehla. Pořád je docela nízká a čistá. Po zakalení ani náznak. Byl jsem na vláčku-pár malých pstroužků i na mouchu-největší pstruh 30cm. Jen na večer,na chrostíka na desítce,jsem si potahal 36 lipana. Pstruzi nějak stávkujou.

Pondělí 12. května 2003 ve 20:17® ROBERT

Vaclav: Znam Uhlavu z doslechu, pry tam jsou parmy, obcas nejak sticka.

Pondělí 12. května 2003 v 18:32® Vaclav

MAF: Já si taky v sobotu dobře zachytal pstruhy na přikalené, mírně zvedlé vodě, fakt to bylo optimální, na množství úlovků to bylo znát. Znáš Úhlavu nebo Úslavu nad Plzní, kolen Nezvěstic?

Pondělí 12. května 2003 v 18:29® Vaclav

Lasty: Mám Stradica 1000 s přední brzdou od roku 1997, tedy od doby, kdy byl uveden na trh. Koupil jsem hned první kus, který tenkrát přišel do Chebu… Jsem s ním maximálně spokojený, nemám s ním žádný problém, a to dostává rok co rok pořádně zabrat.

Pondělí 12. května 2003 ve 12:52® Bass
Bass

Lasty: Se zadní, ale kdo je zvyklej na přední, tak řiká že je lepší. Je prý citlivější.

Pondělí 12. května 2003 ve 12:15

BASS: A mas s predni nebo zadni brzdou?

Pondělí 12. května 2003 v 11:54® Bass
Bass

Lasty: Jen tu nejlepší !

Pondělí 12. května 2003 v 11:24

Vsem: Mate nekdo zkusenost s navijakem Shimano Stradic?

Pondělí 12. května 2003 v 9:59® MAF
MAF

4all:Včera super vláčenda na přikalených malých tocích na rotačky potočáci 40 a 38 k tomu jeden bonusovej duháček 34,celkově jsme s juniorem přelstili asi 40 ryb od 15 do 30 cm,pouze 3 výše uvedené ryby byly odneseny ostaní je tam zpátky. bylo to jak v pohádce pro rybáře:-))

Pondělí 12. května 2003 v 5:38® Vaclav

Láďa a Marek: Já si v sobotu docela zachytal pstroužky od 20 do 30 cm, v neděli jsem pak byl na Jesenici se synem na tříhodinové plavačce a to byla paráda. Svým způsobem první letošní „koncert“. Snad na čtyři desítky velkých plotic (30 až 38 cm), cejna s třecí vyrážkou (56 cm), pár ježdíků a okounů, z nichž největší měřil 34 cm. Ulovit, nafotit a pustit…

Neděle 11. května 2003 ve 21:01® Marek

Václav:Objednal jsem v prodejně marmyšky,tak snad je seženu. Po pěti vycházkách na Ohři 8 jsem v sobotu konečně zabodoval-duhák 43,5 na mušák a marmyšku-zlatá hlavička a stejné tělíčko jako u černého vzoru. Ale jediný záběr cca za 5 hodin lovu.

Neděle 11. května 2003 ve 20:06® Láďa

Václav:Prosím tě dorazily woblery?A jaký byl rybářský víkend?U mě nic moc,pouhé dvě hodinky u místního potoka u nás na chatě a pouze dva tečkovaní krasavci 28 a 30cm,oba jsem vrátil zpět do potoka,aby tam něco z toho mála taky zůstalo. Jinak naši hoši mě pěkně zklamali,ale to je sport a každý den není posvícení.

Neděle 11. května 2003 v 17:56® silurus
silurus

Pozdravujem všetkých rybárov na tomto i inom servery. Pozrite si www. silurusteam. szm. sk naša stránka. Ak viete o pretekoch na sumca, dajte vedieť. Čauko a lovu zdar.

Neděle 11. května 2003 v 15:21® Andrea
Andrea

Tak jsem si přečetla trošku z historie a vidím, že se neflákáte a proháníte šupiny. Václavovi přeji hodně štěstí v Itálii, asi bych byla jediná, kdo by nepopřál. Počasí je nádherné, člověk by byl nejraději celý den venku. Jak to jde, projíždím na kole Brdy a je to bájo. Tak hezky chytejte a zase pouštějte. Ryba má vždycky veselé oči, když ví, že se vrátí do vody a ty co jdou na pekáč, ty mají slzy v oku. Táta se mi vždycky smál, když jsem podobné věci tvrdila.

Neděle 11. května 2003 v 5:44® Vaclav

Lukáš: To vám přeji. Já si jdu plavačku zkusit dnes na Jesenici, myslím, že nějací cejni, má oblíbená plavačková ryba, se určitě povedou.

Sobota 10. května 2003 v 18:40® Lukas

Všem: Kolegové, tak dnes jsem si chytil první dva kapry v sezóně, oba lehce přes 40 cm, na položenou. Ani jsem je nečekal, poněvadž jsem jel brzy ráno s kolegou na jeden přikalený rybník s rousnicemi na úhoře. Úhoře jsme nakonec nechytli, on ještě zdolal jednoho kapra 46 cm.

Sobota 10. května 2003 v 17:59® Mirek

Oprava: Vybral jsem si 290cm.

Sobota 10. května 2003 v 17:58® Mirek

Robert: Je to Jaxon, edice Odeon je letošní novinka. Jedná se o vláčecí prut, s chvějivou špičkou. Já jsem si vybral 270cm, 1–9gr.

Sobota 10. května 2003 v 6:36® ROBERT

Mirek: Odeon? Co je to za prut? Neznám ho. Lasty: Dej vědět, ty kapraři, jak jste pochodili u princezny Krasomily.

Sobota 10. května 2003 v 5:20® Vaclav

Mirek: Musím říct, že feeder mne z několika důvodů už vloni zaujal a letos jsem s ním nezačal jen proto, že začínám s mouchou. Ale příští rok do něj velmi pravděpodobně jdu. Jeden z mých rybářských kolegů tady u nás už mu také propadl, takže to s ním rozebírám, navíc před 14 dny jsem zhlédl tu slovenskou kazetu o feederu a myslím, že je udělána dobře.

Pátek 9. května 2003 ve 22:41® Mirek

Václav: K nominaci na Itálii ti gratuluju. Ty si s tim určitě poradíš. Ve čtvrtek jsem byl na fídrovačce na Hracholuskách. Znovu jsem si potvrdil, jak úspěšná je to metoda. Rybářů jako na závodech, rybu jsem viděl chytit jenom velice zřídka. Byl jsem na dvou místech. Pod Vranovem a později na přítoku. Na feeder rybačka stylem nához, zásek, ryba. Kupodivu kolega který chytal také na feeder, lapnul všehovšudy tři cejny. Já jsem si vzal tři kousky, dobře dalších čtyřicet jsem pouštěl. Moc hezký.

Pátek 9. května 2003 v 19:28® Vaclav

Mirek: Já teď také dozbrojuji, hlavně kvůli světovému poháru v Itálii. Podle informací, které jsem obdržel, tam totiž budu potřebovat o malinko jiný vercajk než se kterým závodím u nás.

Pátek 9. května 2003 v 19:21® Mirek

Václav: Na školení jsem byl. Bylo to velmi poznamenáno množstvím lidí a počasím. Přesto jsem se dozvěděl něco nového. Jinak jsem neodolal a objednal jsem si Odeona. Už se na něj těším.

Pátek 9. května 2003 v 18:34® Vaclav

Ruda: Asi máš pravdu, konstalace „hvězd“ je optimální. Jinak ale jsem teď rozdýchával ten hokej. Tak snad Slováci, alespoň ti…

Pátek 9. května 2003 ve 14:17® Ruda

Všem: tak co jak to dnes vidíte? Hokej nebo ryby? Mám pocit, že dnes nastává první noc vhodná na hady a i tečkovanci by mohli jít, přeci jen to bude trochu podkalené. Nevím, nevím poraďte!

Pátek 9. května 2003 ve 12:22

Lukas: Souhlasim.