Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 6. září 2006 ve 21:50® HaD
HaD

dusPo> ale na řece (někde) masakr ;-)

Středa 6. září 2006 ve 21:45® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

A sakra, prop je na prd :-) Pop asi taky. Chápu, že v bolení polívce je to úplně zbytečné…

Středa 6. září 2006 ve 20:56® jiris
jiris

BigMike – www.stahuj.cz :-)

Středa 6. září 2006 ve 20:43® BigMike

jiris> Zdar! Podělal se mi PC, vše komplet znova! Kde v klídku stáhnu ICQ? Díky!

Středa 6. září 2006 ve 20:02® jiris
jiris

dusPo – pekne ryby, jen jedna otazka v kolik Vam do toho praštil nejpozdejc?? :-) diky

Středa 6. září 2006 v 19:35® dusPo

Aspius>>Ahoj!No ako, ideš cez vikend?My by sme mali prisť.Hod mi prosim č.t. do mailu.Lebo som Ti chcel brnknuť a zistil som , ze nemam na čislo.Asi pojdeme na Kamenec, ale to zaleži ako bude fukať.A Ty?

Středa 6. září 2006 v 19:27® BigMike

Dědek> Zdárek! Marodím s kotníkem a nerisknu to! Určitě bych si zase něco udělal, nebo ztratil nebo někde něco rozbila …Takže si asi hodně lidí oddechne nebo posteskne?:))

Středa 6. září 2006 v 19:11® dusPo

Propa treba hodiť naspeť do krabičky.Alebo hodiť do koša.Ja som ho využil tak, že som z neho zobral hačiky a využil som ich na inom vobleri.Na stojatu vodu je to zbytočna vec.

Středa 6. září 2006 v 18:51® jiris
jiris

sethy – mam taky propa co se přetači, někdy Ti ho ukažu :-)

Středa 6. září 2006 v 15:04® Dědek
Dědek

BigMike> chlape, jak to, ze nejedeš na sraz? Rád bych tě uviděl a pobavil se třeba při hledání klíčů od auta popř. ti uvařil buchtičky se šodó

Středa 6. září 2006 ve 14:22® Kazan

BigMike> koukni do fóra Fireline crystal, něco málo tam zatím je, chce to trochu času, více s ní navláčet aby se ukázala.

Středa 6. září 2006 ve 14:01® BigMike

Kazan> Také o ní uvažuju!!! Jak pujdeš k vodě a otestuješ, napiš jak se ti jeví!! Díky!!!

Středa 6. září 2006 ve 13:59® xycht

Dodo: krásný okouni v rubrice „Z lovu“ :-) prostě paráda

Úterý 5. září 2006 ve 14:59® Pavel_D

Ahojte. Od pátku do neděle jsem v Otrokovicích a ve Zlíně, ale vůbec to tam neznám. Nechtěl by si někdo se mnou zavláčet? Nejraději chytám na rotačky, konkrétně jedničky vrbové lístky a tomu odpovídají i lovené ryby – jeseni, boleni, tloušti, štiky. Chtěl bych asi zkusit Moravu, možná Dřevnici nebo třeba i stoják. Nejsem ortodoxní zastánce catch and release, ale slibuji, že všechny ryby pustím. Ozvěte se mi prosím na mail. Díky.

Úterý 5. září 2006 ve 12:52® Prichy
Prichy

dzandys: jo a bacha je to na 24V 3A…takze trafo a zdroj

Úterý 5. září 2006 ve 12:48® Prichy
Prichy

dzandys: ok,pokud mas zajem, tak se ozvi na mail, nebo osobkou, nebudem to tady resit verejne. PS: asi bych ti to musel poslat do Pardubic je to dalka :-D

Úterý 5. září 2006 v 8:26® dzandys
dzandys

Prichy>Záleží na tobě,já každopádně zájem mám.

Pondělí 4. září 2006 ve 21:59® Prichy
Prichy

mirmen: krouhat woblery jsem se naucil dle tvych navodu „velky uciteli“ ;-) . Jinak moje nova hracka se honosi privlastkem CNC

Pondělí 4. září 2006 ve 21:38® Prichy
Prichy

kluci neblnete, ta frezka ma slouzit dobre veci, 500kc je tak akorad za ten cas tomu venovany. Puvodne jsem myslel, ze by mel zajem nekdo z „renomovanych“ samovyrobcu, ale je mi to fuk…je mi lito te masinky (i kdyz ma sve chyby) (rad bych to dal nekomu, kdo mi nebude brecet na rameni a pripadne chyby si opravi sam bez konzultaci apod…mam tu na to i nejake „kopyta“ na nektere kopie wobleru)

Pondělí 4. září 2006 ve 20:20® dzandys
dzandys

Bobo>Pokud to teda myslí vážně.:-) Jinak bych k ceně viděl kartónek nějakého dobrého vínečka jako bonus.

Pondělí 4. září 2006 v 19:12® Radim F.

Ahoj,nenašel by se tu někdo,kdo by mi trochu poradil s přívlačí v praze?Stačilo by aspoň na jaké nástrahy tam mám chytat?Co se vám osvědčilo?Díky…

Pondělí 4. září 2006 v 19:11® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

dzandys: Tak to Prichy dava zadarmo…

Pondělí 4. září 2006 v 18:39® dzandys
dzandys

Bobo:viz Prichy 10:54 nebo tak nejak.Možná myslel € nebo $,ale tipnul jsem to na kačky,jinak v tomhle případě se mi cena jeví víc než příznivá:-) .

Pondělí 4. září 2006 v 18:03® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

dzandys: Jak jsi přišel na těch 500Kč? :-)

Pondělí 4. září 2006 v 17:27® kkarlos
kkarlos

heh, tak dneska jsem zas byl s kamosem v rybarskym kramu a jen tak na test jsem neodolal a koupil zas par gumicek za par kil na otestovani… :-D chjo, to je ale desnej zrout penez… :-D

Pondělí 4. září 2006 v 17:22® dzandys
dzandys

Prichy:Pokud nabídka ještě platí a dobře jsem to pochopil je 500,–Kč tvojich.

Pondělí 4. září 2006 ve 12:54® Tomash
Tomash

Kazan> Mít tvojí odvahu, taky bych do toho šel :-) takhle počkám, jak si na ní budeš/nebudeš stěžovat a uvidí se :-)

Pondělí 4. září 2006 ve 12:45® sethy
sethy

OK. no hlavne ze se to vyjasnilo. Jeste bych vypadal ze neumim vlacet:-)) )

Pondělí 4. září 2006 ve 12:35® HaD
HaD

sethy> není třeba se omlouvat :-) Já se vždy snažím, aby byla přední část přizvedlá. Vypadá to jakoby rybička unikala výskoky a ta rotace zabrání bolenovi prohlédnutí si nástrahy

Pondělí 4. září 2006 ve 12:05® Kazan

No, protože se zatím nikdo neodhodlal, tak jsem se obětoval a nechal si dnes u Brauna natočit stovku 0.12 fire line crystal. Tak uvidíme jaká bude, na omak se mi jeví lepší jak klasická, je méně hrubá, mám z ní lepší pocit. Doufám že mi vydrží :-)

foto/diskuze/privlac/2006/th-img8952.jpg