Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 6. května 2003 v 19:19® Láďa

Václav:Vím,že jsem tam něco měnil,ale ani to co jsi mě poslal nefunguje. No,nic musím si poradit. Proč ne na závodech woblery?

Úterý 6. května 2003 v 19:14® Vaclav

Láďa: No, nehty jsem si okousal pořádně, jak už jsem ti říkal o přestávce mezi 2. a 3. třetinou. Teď to bolí, ale víc mne bolí, no bolí, spíš mrzí, že jsme to nedotáhli do vítězného konce. To heslo jsem ti poslal na e-mail. Pokud jde o to, jak se zmiňuješ, jestli jsem dobrý… Těch dobrých vláčkařů jsou u nás spousty! Opravdu velké množství kluků je dobrých, jeden na marmyšku, jiný na gumu, další na rotačku… Nakonec ale i ti dobří potřebují vždy trochu toho štěstíčka, bez kterého to zkrátka při závodech nejde. Zatímco můj bratr, který se mnou chytá v družstvu, je ortodoxní rotačkář, s nimiž odchytává všechny závody, já jsem spíš takový univerzál. Při závodech střídám rotačky, gumy i marmyšky, woblery při závodech používám jen výjimečně.

Úterý 6. května 2003 v 19:12® Bass
Bass

MAF: Teď si mě dostal, hned zejtra pro něj frčim. Povinost je povinost :-)) ) Ne, vážně, teď se v práci zase potkávám, ale hned jak se udělá trochu času, tak to omrknu a jdu do něj. Já to vidim na 0.18 mm.

Úterý 6. května 2003 v 19:03® Láďa

Václav:Gratuluji k nominaci na světový pohár v přívlači do Itálie. Vašku,ty jsi asi opravdu dobrý…

Úterý 6. května 2003 v 18:59® Láďa

Václav:Tak co jsi říkal hokeji?Kolik článků od prstů zmizelo?Jinak mám opět problém se dostat do fotogalerie. Zapoměl jsem,jak jsem to heslo pozmněnil,aby fungovalo.

Úterý 6. května 2003 v 18:28® Vaclav

Ruda: Dík za nabídku, určitě ji využiji, jen co si nějak vyšetřím čas.

Úterý 6. května 2003 v 9:23® MAF
MAF

Marek:No kamaráde tak to jsi mě nepotěšil,chtěl jsem si vzít vláčák a jít někam nahoru pod jezy tak to mám zase o starost víc,slyšel jsem o tom že se tam letos moc nechytá ale doufal jsem že to není tak divoký.

Úterý 6. května 2003 v 9:22® MAF
MAF

Václav:Nevím ale můžu se tim tam dneska podívat.

Pondělí 5. května 2003 ve 23:46® Marek

Maf :nechci zrazovat,ale na Ohři 8 to nestojí za nic,kamarád v neděli mluvil v Žatci s panem Bulíčkem-pan muškař-a on sám nadával,že nic nenachytá. I když třeba budeš mít štěstí.

Pondělí 5. května 2003 v 18:04® Vaclav

MAF: Nevíš áhodou, úplně čirou náhodou jestli teď v Plzni u Gammarusu nemají vláčák Shimano Technium DF 2,4 m, 10–30 gr.?

Pondělí 5. května 2003 ve 14:45® MAF
MAF

BASS:Jasan kámo vím o čem mluvíš jenom nechci podlehnout prvnímu pokušení v mém věku už se to nehodí:-)) ,samozřejmě když to bude pecka tak do toho půjdu i když stojí dvakrát víc než ten Mitchell. Tobě se k tomu prutu ale bude hodit to bude asi povinost ho mít.-)

Pondělí 5. května 2003 ve 14:27® Bass
Bass

MAF: Taky jsem byl konzervativec, ale byl jsi to právě ty kdo mně uvrtal do Quartze a jsem jenom rád, že jsem se tomu nebránil. A asi se nebudu bránit ani teď. Vždyť víš jak to je, já bych nemoh v klidu spát, kdybych ho neměl :-))

Pondělí 5. května 2003 ve 14:10® MAF
MAF

Václav:To jo slovákům to tam padá to je neuvěřitelný ale na druhou stranu my máme zase skvělou defenzivu,kaž­dopádně je to derby a tam se může stát všechno možný.

Pondělí 5. května 2003 ve 14:09® MAF
MAF

BASS:Co se vlasců týče jsem dost konzervativní,ale počkám až budu mít více referencí a pak uvidím. Ty do něj jdeš?

Pondělí 5. května 2003 ve 13:42® Vaclav

Lasty: Nevím, jak večer odpadneme, ale snad dobře. Na Slováky se nám tradičně daří, oni zase mají na mistrovství samé hvězdy, dávají dost gólů… Uvidíme, v každém případě jdeme dál.

Pondělí 5. května 2003 ve 13:33® Bass
Bass

MAF: Quartz je sice fajnovej vlasec, to jo, ale změna je život brachu. Berkley, je Berkley. A za ty peníze ? No nekup to !! :-)) )))

Pondělí 5. května 2003 ve 13:32® Vaclav

Láďa: Už jsi odeslal ty Husky Jerky? Zatím mi nic nepřišlo…

Pondělí 5. května 2003 ve 13:32® Vaclav

BASS: Podle toho, jak jsem ten Iron Silk zkoušel v ruce, je ta průtažnost nulová. Ono to už od pohledu nevypadá jako klasický vlasec, takže asi máš pravdu, je to nějaký kříženec.

Pondělí 5. května 2003 v 11:17® MAF
MAF

BASS:Hlavním pozitivem by měla být jeho velká otěruvzdornost a pevnost v tahu i uzlu což prý umožní uplně nový typ jádra tak uvidíme zatím zůstávám u Quartzu zatím nezklamal,ta cena je ale fakt slušná.

Pondělí 5. května 2003 v 11:15® MAF
MAF

Láďa:To je dobře že jsi na tý Střele vyprášil ty štiky jejich tam jak máku,chudáci pstruzi a lipani,udělal jsi dobrý skutek mě to tam minulý týden ukousla štika tak 63 cm,tak jste mě pomstili:-))

Pondělí 5. května 2003 v 11:12® MAF
MAF

Václav:Ve čtvrtek budu na Ohři 8 takže se bohužel neuvidíme,motale půjdu dnes popohnat nějak s stěma mouchama nežene,byl teď přes víkend na chatě v Sušici takže to stál určitě 72 hodin v Otavě:-) ,ale jak říkám půjdu ho dnes popohnat,abys to měl.

Pondělí 5. května 2003 v 9:05® Bass
Bass

All: Souhlasím, že cena je velice zajímavá a nepochybně i kvalita bude více než solidní, což se od novinky zcela pochpitelně i očekává. Četl jsem už několik recenzí, ale nikde jsem se nedočetl to, co bude pro vláčkaře dost podstatnou věcí. A to je průtažnost. Je to vlastnostmi podobné spíše šňůře nebo vlasci ? Údajně by to měl být takový nějaký " hybryd " , napůl vlasec a napůl šnůra. Dá se to o něm říct ?

Pondělí 5. května 2003 v 7:17

Tak sazkari jak to vidi dnes vecer se Slovenskem? Cekam velej zapas… V sobotu jsem si sahl ne pulmetroveho cejna, letos prvniho, na hnojaka.

Pondělí 5. května 2003 v 5:53® Vaclav

Láďa: Z toho bloudění si moc nedělej, hlavně, že máš Nilsy za velmi dobrou cenu. No, pokud si ovšem kvůli nim neprojel desetkrát tolik benzínu…

Pondělí 5. května 2003 v 5:51® Vaclav

BASS, Láďa a Jarda K.: Na Iron Silk jsem koukal v Plzni u Frause. Je v takové pastelově jemně brčálové barvě, má pravidelný kulatý průměr a působí dojmem velmi pevného vlasce. Myslím, že 300 m cívka stojí cca 450,–Kč.

Pondělí 5. května 2003 v 0:47

All:Všimli jste si Okouna v Květnovém Kajmanovi?Je z Žermanic,přehrady kousek od Frýdku-Místku. Lovec je majitel mého oblíbeného obchůdku(na snímku jeho syn). Má ho vypreparovaného v prodejně.

Pondělí 5. května 2003 v 0:39

Láďa:Iron Silk je nějaká novinka mezi vlasci od Berkley. Představujou(myslím že T. Rozsypal) ji v nejnovějším Kajmanovi. Snad se s Bassem nezlobíte že jsem se vmísil. p. s. na to že je to novinka mě překvapila cena 1,30 za metr,docela ujde. Teď jenom nějak zjistit jestli je to všechno pravda co o něm píšou.

Neděle 4. května 2003 ve 22:44® Láďa

Bass:No,tak ti nevím jestli tohle je to pravé téma. Vůbec nevím o jakém vlasci mluvíš?Mám asi hrubé nedostatky.

Neděle 4. května 2003 ve 21:27® Bass
Bass

Láďa: Uvidíš, že najdema i mnohem příjemnější témata:-)) Třeba ten novej vlasec od Berley, myslim že se to jmenuje IRON SILK. Je to opravdu takovej šlágr, jak o něm píšou ?

Neděle 4. května 2003 ve 21:10® Bass
Bass

Václav: Tak, asi tak nějak, jak popisuješ ten Kynžvartský potok, vypadá i Úterák. Fakt nevidíš ani že by se něco vyplašilo. Prostě totálně prázdná voda. Žalostnej pohled. Ta Mže by tě ale zklamat neměla.