Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 4. května 2003 ve 20:35® Láďa
-
Bass:Jsem rád,že jsem Vás pane kolego vyprovokoval opět k diskusím. Ale radši bych to udělal příjemnějším příspěvkem.
- Neděle 4. května 2003 ve 20:31® Láďa
-
MAF a Václav:Kdyby jste pánové viděli jak jsme bloudili v pátek v Plzni než jsme našli obchod s rybařinou ( Fraus ). Ve finále jsme zjistili,že to vůbec není těžké najít,ale musela nám poradit konkurence z Gammarusu po telefonu. Ještě,že jsem měl v autě časopis rybářství. Z radosti,že jsme to našli,tak jsem tam nechal tisícovku za Nilsi. Ta rozkopaná křižovatka, tak ta mi dala zabrat.
- Neděle 4. května 2003 ve 20:26® Láďa
-
Václav:Po delší době opět zde na diskusi. Od středy jsem byl na chatě. V pátek jsme s Patrikem opět vyrazili na ryby a tentokrát to odnesly západní Čechy. Konkrétně Úhlava 8 a 9,Poleňka 1 a na závěr Střela 1. Poleňka nedávno otrávená,takže bez života,Úhlava ryby občas viděny,ale žádný kontakt. Všechno zachránila Střela 1. Z jedné tůně jsme během 35min vytáhli tři štiky 54,61 a 62 cm. Perfektně zakončen výlet. Jo a před tím se mi setřepal potočák ve výskoku nad vodu.
- Neděle 4. května 2003 ve 12:58® Vaclav
-
Lukáš: Někde na ně narážím, i když letos zatím ne. Obvykle to jsou kusy od 23 do 30 cm. Největšího sivena z potoku mám 33 cm, chytil jsem ho na plandavku.
- Neděle 4. května 2003 v 10:20® Lukas
-
Václav: Pane kolego, dík za výborný článek o potoční přívlači. Inspiroval jste mne. Setkáváte se na potocích se siveny?
- Sobota 3. května 2003 v 10:43@ Tomáš Nohejl
-
Robert: Dobrý den, nehráli jsme dobře, ale sláva za výhru. Ta se počítá, hlavně vyhrát nad Slováky v pondělí. Je mi 16 let a hokeji moc fandím.
- Sobota 3. května 2003 v 8:20® ROBERT
-
Václav, Láďa: ten včerejší výkon hokejistů proti Ukrajině to byla bída. Co říkáte?
- Pátek 2. května 2003 v 18:36® Vaclav
-
MAF: Zapomněl jsem na ten fotbal, ti naši ty Turky fakt přejeli – jako rychlík pětikorunu.
- Pátek 2. května 2003 v 18:19® Vaclav
-
BASS: Já měl podobně neslaný nemastný rozjezd, ale teď už jsem v rybolovecké pohodě, i když včera jsem si na Kynžvartském potoku dost dal, abych vůbec něco chytil. Na místech, která dobře znám a léta jsem je navštěvoval, prostě nebyla ani šupina. Ale skutečně ani šupina!!! Dokonce jsem na tom potoku vůbec nic nevyplašil – žádný zběsilý úprk malého pstroužka nebo hrouzka. Až po více než dvou kilometrech proti proudu jsem se potkal s rybou… Brácha říkal, že bychom se za týden mohli mrknout k vám na pstruhovou Mži, tak uvidím, on mění rozhodnutí z hodiny na hodinu.
- Pátek 2. května 2003 v 18:09® Vaclav
-
MAF: Tak to vypadá, že do Plzně pojedu ve čtvrtek, na svátek. To se asi nesrazíme, viď. Jinak pstruh je parádní, souhlasím s Lastym, čtyřicítky se na našich potůčcích a říčkách cení. Nemyslím pro maso, ale pro pocit zdolání krásného dravce. No, ony se cení i jinde v Evropě. Ty mouchy jsi ještě neposlal?
- Pátek 2. května 2003 v 18:01® Vaclav
-
Lasty: K 30.4. jich byla přihlášena rovná jedna třetina.
- Pátek 2. května 2003 ve 14:11® Bass
-
Lasty: Vzhledem ke stavu našich pstruhových vod a především ptoků po povodních ( ale co si budem namlouvat, i před nimi ) , musím s tebou jenom souhlasit. Kort pro takové, jako jsem já, kteří se specializujeme na uplně jinou rybu a za pstruhaře se považuji spíše svátečního, je to ryba opravdu nádherná.
- Pátek 2. května 2003 ve 14:00® MAF
-
Lasty:Já ti děkuji,na konec to do třetice vyšlo,minulé dva lovy mě dva takový krasavečkové spadli. Takže už má dušička pokoj.-)
- Pátek 2. května 2003 ve 12:04
-
MAF: Pstruhy obecny pres 40 cm povazuju za supr, proto gratuluju.
- Pátek 2. května 2003 v 9:27® Bass
-
Václav: Na ryby chodim, ale ani z daleka se k vodě nedostanu tak často, jak bych si představoval. Zahájit jsem byl na Úterském potoku, ale bylo to kyselo. Úterák je po povodních uplně vypláchnutej. Voda je to čistá i je jí celkem dost, ale absolutně bez ryby. Jedině na Mži jsem si drobet zachytal. Jednoho 29 cm a pár dorostenců jsem tam pouštěl, což byl oproti tomu Úteráku celkem úspěch. Jinak se chystám na vycházku s MAFem, abych konečně vyděl jak vypadá ryba, ale pořád to nějak nemůžeme sladit časově.
- Pátek 2. května 2003 v 9:09® MAF
-
Václav:Hokej byl fakt parádní ale co jsi říkal na fotbálek,ta první půle z říše snů i když je třeba uznat že Turci hráli v obraně naivně jak žáčkové. Jinak včera jsem dostal jednoho potočáka 42 na banjo medové barvy v největším proudu to bylo fakt super.
- Pátek 2. května 2003 v 9:07® MAF
-
BASS:No kamaráde být tam spolu tak bylo zase veselo,ještě nevychladnul můj „případ“a byl by tu další
. Jiank včera to byla fakt paráda až na tu koupel to bylo super,nikde ani živáčka,krásný počasí,příroda prostě balzám na nervy a duši. Pak přišel ten puntíkatej krasavec a já byl v ráji
škoda jenom tý štiky mohla mít tak 63–65 cm ta potvora to ucvakla jak malinu jak by ne když tam mám „šestnáctku“ale že se pak už nenechala přemluvit a to jsem na ní šel asi až za hodinu,bude tam dělat problémy ,chudáci lipani a pstruzi. Ale říkal jsem to malýmu tak chystáme na neděli trestnou výpravu ,uvidíme jak to dopadne. A co ty zvládnul jsi to včera všechno?
- Pátek 2. května 2003 v 7:13
-
Vaclav: Jestli to neni tajemstvi, kolik chlapu uz se prihlasilo na zavod Chytej. cz?
- Pátek 2. května 2003 v 5:57® Vaclav
-
BASS: Vtipné, rozesmál jsi mne s tou internacionálou. Chodíš teď na ryby?
- Čtvrtek 1. května 2003 ve 23:07® Bass
-
Václav: Rybařina, je kamaráde nemoc, s tou se skončit nedá. Tak nějak se ale sešlo moc práce, moc poviností a myšlenkama jseš najednou uplně jinde. Skrátka jsem se akorát na chvilku odmlčel, nic víc. Teď už to ale flinkat nebudu
Internacionála, co je to ? To je nějaký sprostý slovo ?
- Čtvrtek 1. května 2003 v 18:48® Vaclav
-
Mirek: Pojedeš na to školení?
- Čtvrtek 1. května 2003 ve 14:46® Vaclav
-
Karlos: To ti přeji, já budu zítra a v sobotu pracovně vytížen… Dnes jsem se byl podívat v Chebu na náměstí u Špalíčku na 1. máje. Bylo to neuvěřitelné – vyhrávala Internacionála, řečníci na pódiu za mikrofonem se oslovovali soudruhu, všude většinou staří lidé… Až po chvíli jsem zjistil, že akci pořádá KSČM.
- Čtvrtek 1. května 2003 ve 12:59@ Karlos
-
All:Pánové,mizím do neděle k vodě. Moucha,fídr. Doufám že tam nepotkám nějakého níže zmiňovaného blba.
- Čtvrtek 1. května 2003 ve 12:16® Vaclav
-
BASS: Už jsem myslel, že už si snad skončil s rybařinou… Ne, vážně, to mi zase zvedáš adrenalin tím, co zde uvádíš. S takovými věcmi se nikdy nesmířím.
- Čtvrtek 1. května 2003 v 8:27® Bass
-
Zdravim opět všechny stálice na Chytej. cz. Dlouho jsem se neozval, ale průběžně jsem sledoval o čem je na stránkách řeč a jak vážná jsou probíraná témata
Když jsem si ale přečetl Láďův příspěvek, tak jsem nevydržel a opět vytasil pero. Většina z vás si jistě vzpomene, jak jsme tady někdy v zimě s MAFem probírali podobný případ z Holoubkovského rybníka, kde jeden chytrák ,aby stačil dostatečně zásobovat okolní hospody a známé, si nechal udělat ještě jedny papíry na manželku aby mohl chytat na čtyři pruty. ( v tuhle dobu bude mít napsáno tak 130 – 160 kaprů, jako každý rok. Před třemi roky se mi totiž osobně pochlubil ) To co popisuje Láďa, je ovšem brutální masařina v té nejryzejší podobě. Včera jsem se na chatě byl projít se psem a co nenidím ? ( mluvím o Hracholuské přehradě ) Na skále stojí dva frajeři a jako by se nechumelilo, prohazují vodu woblery. Když dávali do pytle tak pátého bolena, tak jsem se otočil a šel pryč. Kdyby tam byl bejval jeden, tak dostal stoprocentně lekci koupání, proti dvoum se mi ale z pochopitelných důvodů nechtělo. Já vim, mohl jsem jim aspoň něco říct, ale když člověk něco takového vidí, tak má po chuti. MAFe, kdybychom tam byli spolu, tak šli, co řikáš ?
- Středa 30. dubna 2003 v 18:20® Vaclav
-
Láďa: To je šílenost, co říkáš o tom chlapovi, i když pochopitelně vím, že se to děje, a to i tady u nás. Proti takovým exemplářům je třeba zakročovat v rámci zákona maximálně tvrdě. Žádná lítost, nýbrž tvrdé direkty. U tohoto typu lidí totiž neexistuje možnost nápravy, alespoň o žádném takovém případu nevím. A právě tito lidé jsou zhoubou pro naše vody a pro našeho velkého koně – sportovní rybolov.
- Středa 30. dubna 2003 v 18:15® Vaclav
-
Fandům sportu a sázkařům na Chytej. cz: Pánové, co říkáte zápasu našich s domácími Finy? Myslím, že to byl dosud nejlepší zápas mistrovství, skvělé utkání, které jsme vyhráli. Opravdu jsem si ho prožil…
- Středa 30. dubna 2003 v 18:14® Vaclav
-
Mirek: Díky za nabídku, velmi rád bych ji přijal, ale mám pracovní povinnosti. Kdyžak si můžeme dát rande jindy u jiné příležitosti.
- Středa 30. dubna 2003 v 16:46® Mirek
-
Václav: Nechceš vyrazit v sobotu juknout na školení ve chvějivce? Vyzvednul bych tě. Je to u Prahy na V7.
- Středa 30. dubna 2003 v 11:37® Ruda
-
Láďa: Nechci se chlubit, ale ja mám chycenýho duháka 66 cm uz je to asi 15 let a bylo to na plavanou u jezu v Želině nad Nechranicema a to jsem ho ještě musel pustit dle rozkazu mého otce že to matečná ryba, mně bylo asi 16 let a pořádně jsem to obrečel. Takže jsem byl vlastně jeden ze zakladatelů chyť a pusť, i když pod nátlakem, můj otec je totiž bývalý reprezentant ve vzpírání. Jinak dnes jdu na Ohři 12 P tak tam na mne nějaká tečkováná obluda doufám čeká.