Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 30. dubna 2003 v 10:57
-
Lada: Do je ale dobytek, ten chlapek. takove by bylo treba sperejovat nejakym pripravkem na skodlivy hmyz. To mne rozcililo…
- Středa 30. dubna 2003 v 6:59® Lerak
-
Václav:Jsem rád, že se woblery líbí a přeji také nějakou úspěšnost při lovu s nimi… Pokud bys (promiň za Ti-kání, může tak být ? je to snažší…) měl nějaké významné úlovky – pochlub se ! V případě nějakých nedostatků máš moje mobil číslo.
- Úterý 29. dubna 2003 ve 22:48® Láďa
-
Jarda K.:Fotka pochopitelně bude. Sám se na ně těším,snad se to klukovi podařilo nafotit dobře,ale musím jěště počkat,až dojedu celý film. Jinak přeji úspěšný lov.
- Úterý 29. dubna 2003 ve 22:43® Láďa
-
Jarda K.:Ne, to není sci-fiction,ale pouze pravda. Já toho „taky rybáře“neviděl,ale švagr ho vídá dost často a i na tom Orlíku se setkali. Tam měl ten dotyčný k ruce Ukrajince,kteří mu ty kapry nosili do lesa do barelů. Co neuplave to bere včt. cejnů,plotic a i nemírových ryb a tím doma krmí psi.
- Úterý 29. dubna 2003 ve 22:33
-
Láďa:To co tady zmiňuješ-to je snad sci-fiction,ne!?Takový „rybář“ by zasloužil,jak už tady bylo zmíněno,přetáhnout pořádným klackem(a ne jenom přes záda).
- Úterý 29. dubna 2003 ve 22:26
-
Láďa:Snad jo. Zítra a pozítří vyrážím,tak se uvidí.
- Úterý 29. dubna 2003 ve 22:23
-
MAF:jestli si vzpomeneš,tak:Chytal jsem za Nový Jičín(i když jsem z Frýdku-Místku),přihlásili mě pod jménem Jaroslav Kudela(i když jsem JAROMÍR Kudela). Odsadil jsem celkově 2. místo a navíc jsem získal cenu za největší rybu závodu(lipan 35cm).
- Úterý 29. dubna 2003 ve 20:15@ Karlos
-
Václav:Šiman má na svých stránkách mapku.
- Úterý 29. dubna 2003 ve 20:14@ Karlos
-
Maf:Pořád s ním zápasím,to víš. Ten na louce nenatrénuju.
- Úterý 29. dubna 2003 v 19:27® Láďa
-
Jarda K.+Ruda:Díky za gratulaci. A chlapi nezoufejte,taky se ho dočkáte!Ještě jednou dík.
- Úterý 29. dubna 2003 v 19:25® Láďa
-
Václav:Včera mluvil můj švagr s místní vydrou na soutoku Vltavy a Berounky a ten se chlubil,že loni odnesl od vody na 500 kaprů a všechny prodal do hospody a kiosku po 100kč a když už jich bylo moc,tak snížil cenu na 50 Kč. A zrovna včera naříkal,že tam snad nejsou žádný ryby. Jen z Orlíku jich během dvou dnů odnesl 150ks. Tady není co dodat!!!!!!!!!Jinak co říkáš Americe?Chudáci sázkaři.
- Úterý 29. dubna 2003 v 18:55® Vaclav
-
Mirek: Jestli myslíš toho nám oběma známého prodejce, kterého myslím i já, tak mne to s tou Svatavou ani moc nepřekvapuje poté, co jsem ho viděl na Jesenici, jak si před třemi lety v lodi přivezl ke břehu a do auta naložil 11 candátů. Nepřekvapuje mne to, ale o to víc mi to vadí a vaří to ve mne. On to nikdy nebyl bůhví jaký myslitel. Vloni se prý na krámu chlubil, že si kvůli rybám musel pořídit větší mrazák. Minulý týden jsem zaslechl, že na chebských vodách bude letos patřit mezi pět nejostřeji hlídaných rybářů rybářskou stráží.
- Úterý 29. dubna 2003 v 18:25® Vaclav
-
MAF: Bylo by to asi ve středu, ale teď to ještě nevím přesně. Určitě dám vědět. Vůbec nevím, kde v Plzni pan Šiman má prodejnu, ale rád ji navštívím, protože mi napsal, že se mu server Chytej. cz líbí, cha.
- Úterý 29. dubna 2003 v 18:23® Vaclav
-
Lasty: Já myslím, že letos zlato získají Skandinávci – Švédové nebo Finové. Naši, Rusové a Slováci jsou pak aspiranti – dle mého názoru – na semifinále (a tudíž boj o bronz). Kanada se do semifinále nedostane. Samozřejmě ale zlato přeji nám.
- Úterý 29. dubna 2003 v 18:21® Vaclav
-
Ierak: Woblery dorazily, líbí se mi. Ty delší už mají blíže k Tail Dancerům než k Tarmům, řekl bych, nicméně již se třesu, až se na ně pověsí první draveček. Obdivuji takovou práci, sám bych něčeho podobného nebyl schopný.
- Úterý 29. dubna 2003 v 18:18® Vaclav
-
Mirek, Lasty: Bude to pohodové setkání, určitě, snažím se o to. Pravda, pohár velikosti Stanley Cupu už je připraven, takže bude o co bojovat, jinak ale očekávám souboj bez dopingu i fyzického násilí.
- Úterý 29. dubna 2003 v 15:35® Mirek
-
Vidím
- Úterý 29. dubna 2003 ve 14:36® Mirek
-
Lasty: Já myslím, že půjde spíše o setkání, než o urputné závodění. Vydím to jako pohodovou akci.
- Úterý 29. dubna 2003 v 11:23
-
Mirek: Myslis, ze budes muset nekoho pretahnout pres zada, jo? Ono asi bude vsechno v pohode. Ja nevim, jestli mi to vyjde, manzelka organizuje dovolenou…
- Úterý 29. dubna 2003 v 11:20® Mirek
-
Lasty: Píšťalku nepotřebuju. Už mám vyhlídnutej pořádnej klacek.
- Úterý 29. dubna 2003 v 11:09® MAF
-
Jarda K:Tak pokud jsi tam byl loni tak jsme se museli někde potkat byl jsem tam tayk celý den,letos jsem se zůčastnil pouze dopolední části odpoledne jsem měl nějaké společenské aktivity. Celé závody ovlivnil nedostatek vody,takže se chytalo méně ryb. Dopolední část vyhrál mladej Baláž s 11 rybami věsměs lipani,jinak se chytlo pár potočáků,jelců a jedna štika 53 cm na strímra. Celkově se zůčastnilo 21 závodníků což je málo. Jak to dopadlo odpoledne a celkově nevím neboť jsem byl v neděli na rybách takže jsem s nikým nemluvil,ale jestli chceš podrobnější informace tak ti je seženu.
- Úterý 29. dubna 2003 v 11:09
-
Mirek: Tak si kup poradnou pistalku, cha.
- Úterý 29. dubna 2003 v 11:04® MAF
-
Karlos:Nazdar zbloudilče kde jsi se toulal,co už válíš valivej ?
- Úterý 29. dubna 2003 v 11:04® MAF
-
Václav:Pokud to nebude v úterý tak ti budu milerád k dispozici,Gammarus je tady kousek pod špitálem takže není problém,můžem potom skáknout i k Šimanovi.
- Úterý 29. dubna 2003 v 8:33
-
Vaclav: Jak tipujes mistrovstvi? Budeme mit zlato? A mimo Shimano a Byron se ti libi i jeny pruty na privlac?
- Úterý 29. dubna 2003 v 6:35® Mirek
-
Václav: Mne ti okouni také zaskočili. Krom nich jsem viděl také spoustu tloušťů a zlatých jesenů. Ale jednalo se o Teplou nad přehradou. S tím soudcováním tedy počítám.
- Pondělí 28. dubna 2003 ve 23:36
-
MAF:Psal jsi že jsi dělal rozhodčího v Západočeském poháru juniorů. Mohl by jsi mi nějak stručně zdělit jak závod probíhal,kdo ho vyhrál atd. Já jsem tam byl loni,letos jsem nemohl,tak by mě to zajímalo. Předem díky.
- Pondělí 28. dubna 2003 ve 23:31
-
Láďa:Taky se připojuju ke gratulacím. Krásná ryba. Doufám,že až budeš mít fotky tak se s náma o ně,prostřednictvím Chytej. cz,podělíš?p. s. asi taky vyrazím na nějaký malý potůček.
- Pondělí 28. dubna 2003 ve 22:56@ Karlos
-
Václav:Okoukni muškařinu u Šimana.
- Pondělí 28. dubna 2003 ve 21:34® Vaclav
-
MAF: Příští týden možná znovu pojedu do Plzně. Myslíš, že bychom spolu mohli omrknout prodejnu Gammarusu?